Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple 1015 hatası

ygtkrmdnz
05-06-2011, 01:07
Arkadaşlar gece gece başıma bu 4 haneli belayı soktu itunes gına geldi nasıl olacak telefon masada ben ona o bana bakıyor

4.3.3 yapmak istedim şu an kapalı vaziyette yatıyor telefon ekranda usb ve i tunes logosu var

dediğim gibi hata 1015 nette baktım ama birşey anlamadım

model 3GS

ygtkrmdnz
05-06-2011, 11:18
yokmu arkadaşlar bilen birileri

Kadyr
05-06-2011, 11:28
Tel garantilimi restore yapmiyormu?

Deagles48
05-06-2011, 11:47
host dosyanız editli ise orj haline cevirin pc yi restart atın birde öyle deneyin yada telefonu umbrealla ile o moddan çıkarmayı deneyin bu arada orj fw mi atıyorsunuz

Fbc
05-06-2011, 12:42
kablo orjinalmi ona bakın, ve başka bir bilgisayarda deneyin, 1015i çözseniz başkası çıkacak çünkü, kablo ve pc değişmek gerek

TUĞRA
05-06-2011, 14:05
kanser edici bi durum, cihaz DFU modda kalmış şuan, program aracılığıyla DFU moddan çıkarmak lazım..

ygtkrmdnz
05-06-2011, 16:32
bu söylediklerinizden hiç birtşey anlamadım valla :D umbrella ne oluyor arkadaşlar ? başka bir pc de denemedim açıkcası biraz tırstım yarın servise bırakmayı düşünüyorum çoğu kişiye sordum bir tepki vermediler

KoramiraL
05-06-2011, 20:05
arkadasim internetten araştır yada ana menu dugmesı ile kapatma dugmesıne 10sn basılı tut hard Reset atsın duzelır..gecende patronun IP4 Kapandı telefonu aradıgımızda calıyor ama ekranda hıc bir hareket yoktu hard Reset attım duzeldı bilgileride gitmedi

S.Turan
05-06-2011, 20:58
arkadasim internetten araştır yada ana menu dugmesı ile kapatma dugmesıne 10sn basılı tut hard Reset atsın duzelır..gecende patronun IP4 Kapandı telefonu aradıgımızda calıyor ama ekranda hıc bir hareket yoktu hard Reset attım duzeldı bilgileride gitmedi

o soft reset olmuş o zaman :/

ygtkrmdnz
05-06-2011, 23:26
biraz önce denedim yine i tunes logosu çıktı 10sn işi yaramadı daha farklı bir çözüm gerekiyor bence

TUĞRA
06-06-2011, 11:55
yeniden yazılım yükle, muhtemelen yine aynı hatayı alacaksın, yazılımın yüklendiğine emin olduğunda iReb programı ile DFU moddan çıkar o zaman açılır ve kullanmaya başlayabilirsin..

COOLFEAR
06-06-2011, 13:33
yigit soyle yapıosun telefonu takıosun kapalı olsun kabloyu takarken home tusuna basılı tutuosun ekrana gene itunes logosu gelicek problem yok ituns kendi acılcak acılmasada sen ac onemli degil onemli nokta burası telefon itunesta cıkıcakmı cıkıyorsa eger cok kolay
hiç bisey yapma itunes acıldıktan sonra
itunes u tekrar kapat ama telefonu cıkartma usbden
itunes u yeniden ac restore de ama bundan once

C:\Documents and Settings\aPC\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

dosyaları sil yeniden indircek cunku
prblemin cozulcek kolay gelsin

dip not : telefonun daha onceden sim free degilse yani yurtdısından gelmiş ise 4 3 3 tavsiye edilmiyor 401 ile dvm etmeni oneririm

ygtkrmdnz
06-06-2011, 14:14
aynı işlemleri bugün yetkili apple servisi ile denedik olmadı sürekli hata veriyor :) i tunes gitmiyor aynı modda kalıyor

çarşamba yada perşembe günü istanbula gidecek telefon istanbulda yetkili servisde halledeilecek geri dönülecek problemi çözemedik ...

adam 5 saat uğraştı yapamadı açıkcası bende başka yere götürmek istemedim bakalım inşallah halledilir