Orijinalini görmek için tıklayınız : ks type r vs leon tdi vol 2 and BONUS
yasin eksikleri düzeltmiş maşallah hızlanmış arabası:)
2.5 bar da sabıt gıdınce hakkaten guzel olmus kazasız belasız kardeş:)
type r: ıps k2 egz, gruppem fıltre, kıdd headers ınce conta 70lık egzos rbc ve kelebek (ppr motorsport)
leon:gt2260 turbo egzos.baska ne vardı hatırlamıyorum yasın yazar:D
8pi17f6I9AA
YouTube - ‪type r vs leon tdi‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=8pi17f6I9AA)
CseGz0MW1pI
YouTube - ‪type r vs leon tdi 2‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=CseGz0MW1pI)
lGOz1Q11j6o
YouTube - ‪typer's vs leon‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=lGOz1Q11j6o)
bonussss:D crx R & type R :D
bvn5_72JPgQ
YouTube - ‪crx R % type R‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=bvn5_72JPgQ)
slowmotion
05-06-2011, 10:36
bütün araçlara maşallah, yasinin leon çok iyi yürümüş. kamer ses fenaaa :D bonusta mükemmel :)
BAHADIR24
05-06-2011, 10:36
tayyar yine formunda, Fr da tampondan ayrılmamış maşallah...
Rex gönüllerin şampiyonu;)
Tüm arabalara maşallah fr güsel yürümüş cidden type-r seside bir ayrı kazasız belasız bidaki denemelere.:icon_tup:
skaratas2
05-06-2011, 10:59
güzel deneme olmuş bencede ayağınıza sağlık, daha önceki denemede leon 4-5 viteste bi kafayı yaklaştırıyordu (piklenme yapıyordu) burda pek belli olmuyor sanki. Araçların performansları çok ii maşallah. crx uçuyor bu arada yine.
Maşallah hepsine ,araçlar hızlandı yasinde halletmiş sanırm çok gitti ayağınıza sağlık .
Bonus fena oldu daha hızlı olsa tam nokta olacaktı :D
aliburma
05-06-2011, 11:38
maşallah araçlara, bu arada o crx kimin arkadaşlar, çok merak ettik, çok tatlı bir geçiş olmuş...
crx mustafa arkadaşımızın :)
konusu
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/81807-avni-rex.html
ya arkadaş o bonus ne kadar güzeldir öyle ya :D
kamerin araç önceki denemeye göre baya hızlandı.. yasinin araçta basınç düzenli gelince baya hızlı olmuş :) zevkli bir akşamdı ayaklarınıza saglık ;)
Maşallah, çok iyi denemeler olmuş.
ikisi de çok güzel yürüdü gerçekten,maşallah adana da gitmeyen araba kalmadı :)kamer ayar işini tamamlayınca daha güzel dereceler gelecek belli ;)
CRX denemesini merak ettim ben, tutunabildimi hiç :)
Maşallah araçlara
yasindamar
05-06-2011, 11:52
çok eğlenceli çok zevkli bi geceydi :) son bi videomuz vardı typer la.benim basınç saatinin hortumu çıkana kadar yanyana gidioduk onu çekememişiz galiba :) yine geç kalıyorum gaza basmakta biraz ve öyle kalıyor, bi ayarlayamadım şunu ya. kamerin aracı eksantirikten sonra ciddi farketmiş maşallah çok beğendim.daha da iyi olacak inşallah :icon_tup: allahtan ben de basıncı ayarladım da fark yemedim :D
CRX de her zamanki gibi on numara :)
gecenin sonunda polisler bizi baya korkuttu ama neyse ki ucuz atlattık.kamerin ve diğer arkadaşlarımın ayaklarına sağlık.araçlarımıza maşallah.çok zevkli bir gece oldu.tekrarlarını yapalım mutlaka :icon_tup:
glockevo
05-06-2011, 12:06
hafta içi crx le adanaya gelicem müsayit olursanız bende denemek isterim arkadaşlar...
araçlara maşallah.
bonus da her zamanki gibi :)
GokhanErol
05-06-2011, 12:18
bütün araçlara maşAllah,güzel deneme olmuş...
maşallah kamer cok guzel olmus araban bekledıgıne degdı kardesım :)
Alperen-B
05-06-2011, 12:57
maşallah gece ki bütün araçlara hepsi birbirinden iyiydi. type-r çok güzel oldu maşallah
yarışı type-rın sağ koltuktan izleyen biri olaraktan söylüyorum. damat kamer paşa auhauh :D
Selcuk_RoL
05-06-2011, 13:07
maşşallah araçlara kazasız belasız
mechanic
05-06-2011, 13:12
çok eğlenceli geceydi sonu da baya heyecanlı bitti, toki de uyuyan herkes uyandırıldı galiba :D
yasindamar
05-06-2011, 13:40
damatlar yarışıyor :D
:hehe: :hehe :hoo: :hoo:
Alperen-B
05-06-2011, 13:49
yasin senn arabanın eksozuna özel bi filtre sistemi yapalım :D arkana girdiğimizde afr sapıtıyo anasını satim :D:D
yasindamar
05-06-2011, 13:51
yasin senn arabanın eksozuna özel bi filtre sistemi yapalım :D arkana girdiğimizde afr sapıtıyo anasını satim :D:D
valla kardeş bizim işler duman olmadan olmuyo bilion :) varsa bi filtre sistemi yapalım ben de çok memnun olurum çünkü arabanın bagaj kapagını temizlemekten usandım :D
akşam petrolde baktımda arka taraf iptal araba iyiki beyaz değil yasin :D
mustafa_KYR
05-06-2011, 13:52
CRX denemesini merak ettim ben, tutunabildimi hiç :)
Maşallah araçlara
Tutunabildimi hiç derken sanki biraz küçük görür gibi birşey sezdim inşallah öyle değildir.
ben tutunabılıyorum bır yere kadar sen tutunabılıyromusun peki ?
Alperen-B
05-06-2011, 13:54
Tutunabildimi hiç derken sanki biraz küçük görür gibi birşey sezdim inşallah öyle değildir.
sen tutunabılıyormusun hiç?
yok abi kötü bi anlamda söyledigini sanmıyorum crx biraz fazla hızlı yaa :D type-r ile nsıl oluyor diye merak etmiş sanırım
masallah en cok da type-R'in sesini begendim valla zevk katti videolara :D motordan gelen ses cok iyi
Cupra da sasirtti beni masallah hepinize :) keyifli gazlamalar
Alperen-B
05-06-2011, 13:55
valla kardeş bizim işler duman olmadan olmuyo bilion :) varsa bi filtre sistemi yapalım ben de çok memnun olurum çünkü arabanın bagaj kapagını temizlemekten usandım :D
auauhuha :D neyle temizlion :D
Yasin leon un eksoz kafasını aşşa asfalta versen faydası olurmu. Araçlara maşallah güzel gidiyorlar :) Crx neşeli. :)
yasin aslında o dumanı böyle geri dönüştürüp tekrar yaksak ne güzel olur dimi :D mazot boşa gidiyo anasını :D
Alperen-B
05-06-2011, 14:01
Hayat size güzel zaten en az yakıtla en çok zevki siz alıyosunuz bide hala onu geridönüşüm yapalım diyorsunuz biz napalım :D
mustafa_KYR
05-06-2011, 14:14
dizelcilere özel egzort sistemi :D http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.truckparts.org/images/truck_parts/muffler_shield.jpg&imgrefurl=http://www.truckparts.org/truck-cab_body-muffler_shield.html&usg=__HisFbuJZ3tPTW31aZyg7krBsW5M=&h=350&w=233&sz=13&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=0SfkkyUcsaWgDM:&tbnh=128&tbnw=83&ei=QnLrTdOWAcubOsTC2ZoB&prev=/search%3Fq%3Dtruck%2Bmuffler%2Bsystems%26um%3D1%26 hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26chann el%3Ds%26biw%3D922%26bih%3D525%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=436&vpy=31&dur=1990&hovh=275&hovw=183&tx=97&ty=154&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=922&bih=525
Bütün araçlara maşAllah
Bonus çok iyi..
Allah kaza bela vermesin. :)
mustafa_KYR
05-06-2011, 14:40
hafta içi crx le adanaya gelicem müsayit olursanız bende denemek isterim arkadaşlar...
gel onurcan kardesım denemekten zıyade maksat muhabbet olur tanısma olur :D ondan sonra deneme vs. işleri zaten kolay :D
yasindamar
05-06-2011, 15:25
akşam petrolde baktımda arka taraf iptal araba iyiki beyaz değil yasin :D
ya aslında bazen beyaza kaplatayım diyorum arabayı hoşuma gidiyor sonra vazgeçiyorum duman aklıma gelince.
yasindamar
05-06-2011, 15:26
auauhuha :D neyle temizlion :D
bi tane süngerim var aracı köpükleyip süngerle temizliyorum sonra cila :) başka türlü kurtarmıyor.
Az tüketimle çok gazlamak keyifli oluyo tabi de keşke biraz daha devir çevirebilsek :)
yasindamar
05-06-2011, 15:28
yasin aslında o dumanı böyle geri dönüştürüp tekrar yaksak ne güzel olur dimi :D mazot boşa gidiyo anasını :D
valla o zaman km ye 15 kuruş falan yakar heralde doğu :D süper olurdu.çiğ çiğ atıyoruz böle
yasindamar
05-06-2011, 15:30
Yasin leon un eksoz kafasını aşşa asfalta versen faydası olurmu. Araçlara maşallah güzel gidiyorlar :) Crx neşeli. :)
eksozun kafasını aşagı vermiştim ben dobloyu kullanırken. faydası olmuyor pek.rüzgarla yine gelip yapışıyor arkaya :)
type-r ın vitesler yavaş :D
ips k2 ile kaç bin çeviriyorsunuz acaba?
maşallah allah kaza bela vermesin
react1ve
05-06-2011, 15:49
sırf su adana'da kı muhabbet,hos sohbet ıcın bazen tasınasmım gelmıyor degıl =) bonus mukemmel olmus,kamerın typerın sesı de cok hos..cupranın bole gıtmesı kendı aracımmıs gıbı mutlu ettı benı nedense =) Allah kaza bela vermesın..
react1ve
05-06-2011, 15:50
bu arada adanada gıtmeyen arac kaldımı ya =)
ismailozkan_01
05-06-2011, 16:48
abi her aracın maşallahı var valla adanayı özledim :)
glockevo
05-06-2011, 18:37
gel onurcan kardesım denemekten zıyade maksat muhabbet olur tanısma olur :D ondan sonra deneme vs. işleri zaten kolay :D
Eyvallah kardesim gelirken haber ederim.
gerektıgınde atıyor be dou :)
JFthpPa2uLE
YouTube - ‪ate s2000 cupra jap.avi‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=JFthpPa2uLE)
9000 dönüyor şuanda.sami abi öyle ayarladı
enginman01
05-06-2011, 19:03
massallah guzel bır gece olmus ula ben nezaman gelmesem boyle oluyor arkadas ya :D massallah tum araclarımıza Yeni Damat (kamer) shifter forever :)
Anıl_Kuru
05-06-2011, 19:27
mnaşallah tüm araçlarda on numara
ocean0636
05-06-2011, 23:13
Maşallah Kamer, güzel bi dyno bekliyoruz Hayırlı olsun yeni speclerin :)
Kamer Dyno yapalım hadi bende merak etmeye başladım ne vereceğini
massallah guzel bır gece olmus ula ben nezaman gelmesem boyle oluyor arkadas ya :D massallah tum araclarımıza Yeni Damat (kamer) shifter forever :)
saolasın kardeş :D kaçırma ekşınları :)
damat giderlii
:D:D:D:D:D
mnaşallah tüm araçlarda on numara
eywallah kardeş:)
Maşallah Kamer, güzel bi dyno bekliyoruz Hayırlı olsun yeni speclerin :)
saolasın mert bakalım ya su ayar tam bıtmedı daha ya
Kamer Dyno yapalım hadi bende merak etmeye başladım ne vereceğini
su ayarı bı bıtırsek bende cıkmak ıstıorum pampa ya :(
Ayara gerek yok getir ben surerim dynoda :):)
berkayGLRN
06-06-2011, 16:19
massallah araclara iyi yürüyolar..
Bonusta benim araba çok güzelmiş evet :D :D
VTec_king
06-06-2011, 20:43
maşallah araçlara
Viper_Si
06-06-2011, 22:44
maşallah araçlara, bonus fikri kesin mustafadan çıkmıştır :D
aynen öyle :)
harika bi fikrimiz daha var bizi izlemeye devam edin :D