Orijinalini görmek için tıklayınız : OGS kaçak geçiş.
coolvtec
05-06-2011, 11:11
Arkadaşlar bu sabah ogs den çıkarken acemi ve başka plakalı bir araç direk benim ogs seridime gecip onumde durdu. ben de fren yapıp anca arkasında durabildim. bir sure bekledikten sonra yurudu, ben de arkadasından ve malesef ben geçer geçmez OGS kaçak geçiş yazdı çerçevede, yani 22 tl. ne yapmam lazim acaba????:ofk:
SifirinciMurat
05-06-2011, 11:12
plakana kayıtlı ogs cihazı varsa geçiş tutarı kesilir ceza yazılmaz
Murat Özcan
05-06-2011, 11:13
veya 1 ay sonra falan adresine ceza kağıdı gelir ilgili yere ödersin böyle bılıyorum bende gectıgımde boyle gelmıstı
coolvtec
05-06-2011, 11:15
plakana kayıtlı ogs cihazı varsa geçiş tutarı kesilir ceza yazılmaz
plaka kayıtlı ogs var, ama işte adamın hemen arkasindan gecinde 5km hızla 22tl, kacak geçis yazdı tabloda.
SifirinciMurat
05-06-2011, 11:18
bence yine de problem olmaz ama emin olmak istersen çıkış gişelerindeki trafik merkezlerine danışmakta fayda var
problem olmaz kayıtlı cihaz varsa bende de olmuşdu hiçbir sorun çıkmadı.
hıc bır problem olmuyor maksat aracında ogs varsa aracının plakasına kayıtlıysa hıc bır sıkıntı yasamazsın kafan rahat olsun hıc bır problem cıkmaz :)
problem olmaz hocam, bizdeki ogs aleti cam yapışık değil sürekli bu tarz şeyler oluyor. Sorunda olmuyor, ayda 10 kere bu tarz yanlışlıklara izin veriyor
VoodooRush
05-06-2011, 11:45
Kayıtlı cihaz varsa problem yok. Kaza kudret ceza gelirse de gişelerin ordaki müdürlüklerden birine git. Anlat derdini silinir ceza.
bende geçtim ceza gelmedi
Mustafa Birsesli
05-06-2011, 12:26
hocam takma kafana ben sayısız kaçak geçis yaptım çevirmeye takılmayım dıye hiçbiri gelmedi :)
Eray Yümsel
05-06-2011, 12:58
rekor bendedir heralde 1tl bile ödemedim :D
multispace
05-06-2011, 13:34
adamda cakalmş ha :D
redbaron
05-06-2011, 14:23
yabancı plakaya 2 kere ücretsiz gecis hakkı tanınıyormus galiba arkadas 2 ayrı arabayla 2 kere gecmis gelmemis oda polisten ogrenmis bende ona güvenerek dün 16 plakayla gectim 41 lira hasırttı black board :D ins gelmez :D
örtmenim sorun diil.bende de plakaya kayıtlı ogs var.benimde basıma geldi.hemde 2 sefer gişelerin ordaki binaya sordugumda plakaya kayıtlı oldugu surece hiç bi problem olmaz direk ogs den düşüyorlar dediler.merak etmenize gerek yok yani ;)
coolvtec
05-06-2011, 17:06
hehe, iyiymiş o zaman, nerelere ne paralar veriyoruz ama durduk yere 22 istemem yane.
bilgi için hepinize teşekkürler...
benzeri bir olayı yakın zamanda bende yaşadım. istanbuldayken yol tarifi için taksi şoförünü durduttum, bende kart vs yok dedim üstüne basa basa burdan ankara yoluna nasıl çıkarım diye sordum. beni takip et ben sana yardımcı olucam dedi. sonrasında bir anda kendimi ogs geçişlerinde buldum. . slm ve syglarımı iletiyorum burdan taksiciye. kartsız geçmeye zorladı beni kartımın olmadığını bildiği halde. zaman zaman plakadan sorgulatıyorum ceza yazılmışmıdır diye ama birşey çıkmıyor. acaba sonradan katlanmış olarak ceza gelirmi ?