Orijinalini görmek için tıklayınız : Borusan Oto Avcılar
Burak K.
05-06-2011, 21:57
Merhaba herkese...
Avcılar Borusan Otomotiv'de tanıdığı olan vs. var mı acaba ?
Bi X5 var da,onun hakkında bilgi almam lazım yarın telefonla arıcam gerçi yinede burayada konu açayım dedim...
Araç bu ;
2008 BMW X5 xDrive 3.0d 75.900 EUR Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bmw-premium-selection-onayli-kullanilmis-otomobil-44044639/detay/)
Teşekkürler şimdiden. :)
Skyhawk34
05-06-2011, 22:03
bir arkadasımın babası çalışıyordu orada
Sezai Steam çalışıyor orda
http://www.techturkey.com/forum/members/203-steam.html
Borusan 2008 yilindan beri arac bilgisi ve expertsiz yapmiyo 10 gun once bi arac aldik ordan biliyorum ama yinede tanidik varsa bi ihtimal expertsiz olmasada belki bilgi alabilirsiniz
Borusan 2008 yilindan beri arac bilgisi ve expertsiz yapmiyo 10 gun once bi arac aldik ordan biliyorum ama yinede tanidik varsa bi ihtimal expertsiz olmasada belki bilgi alabilirsiniz
bilgi alabilirsiniz ama ekspertiz yapmıyolar bi mahkemelik olayları felan olmuş ondan
cabriolet
06-06-2011, 03:52
bu arabanın expertiz yapılmasına gerek yok ki zaten borusan 2. elde.. bence arayın borusanı bilgi vericeklerdir sattıkları araba hakkında :)
Burak K.
06-06-2011, 12:22
Teşekkür ederim cevaplarınız için...
Peki bu Borusan farklı marka bir araçla takas yapıyor mu ? Bu konuda her hangi bir bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim cevaplarınız için...
Peki bu Borusan farklı marka bir araçla takas yapıyor mu ? Bu konuda her hangi bir bilgisi olan var mı ?
yapar farklı araçlarda alıyorlar ama satılmayacak aracsa çok öldürür
Burak K.
06-06-2011, 15:21
yapar farklı araçlarda alıyorlar ama satılmayacak aracsa çok öldürür
CR-V Dizel'le takas düşünüyoruzda bakalım az sonra arayıp görüşeceğim...
bu arabanın expertiz yapılmasına gerek yok ki zaten borusan 2. elde.. bence arayın borusanı bilgi vericeklerdir sattıkları araba hakkında :)
sen çok biliyosun :D
abimin orda tanıdıgı vardı dükkana geldiginde yardımcı olmaya çalışırım
orhansah
09-03-2012, 08:23
sen çok biliyosun :D
adam bilirkişi :D
Merhaba herkese...
Avcılar Borusan Otomotiv'de tanıdığı olan vs. var mı acaba ?
Bi X5 var da,onun hakkında bilgi almam lazım yarın telefonla arıcam gerçi yinede burayada konu açayım dedim...
Araç bu ;
2008 BMW X5 xDrive 3.0d 75.900 EUR Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bmw-premium-selection-onayli-kullanilmis-otomobil-44044639/detay/)
Teşekkürler şimdiden. :)
avcılar borusan oto - kullanılmış otoyu aradığında zaten gerekli bilgi verecekler. kaldı ki onaylı kullanılmış ise bilgiye ihtiyacın olmayacak. belirli kriterler dahilinde garanti altında.
takas konusunda sorun yok her marka/model takasa alınır.
Ek.Civic_Spoon
09-03-2012, 08:31
konu 2011 6. aydan kalma :)
konu 2011 6. aydan kalma :)
ne olmuş?
yarın öbürgün soran olursa bu konudan bakıp cevap bulmasın mı?
Yeni konu açmamak için yazıyorum buraya cumartesi avcılar borusana gidicem 2. el 3.20 d düşünüyoruz tanıdığı olan var mı yardımcı olucak ?
Üst postaki arkadaş orda çalışıyor
Üst postaki arkadaş orda çalışıyor
Baktımda 4 ay önce çevrimiçi olmuş