Orijinalini görmek için tıklayınız : arabama çarptılar
evimin garajında arabamın tamponuna çarptılar..ben kimin çarptığından eminim ama çarpan kişi inkar ediyor..arabanın tamponundaki macunlar elemanın arabasının kapısının üstünde ama genede inkar ediyor..ben bu adama ne yapabilirim..işin maddiyatında değilim gözüm gibi baktığım arabamın başına böyle birşey gelmesi ve yapan kişininde ben çarpmadım deyip bana iftira atmaya kalkması canımı sıkıyo..karakola gidip şikayetçi olsam ispatlama durumum olabilirmi?siz olsanız ne yaparsınız (şiddet yanlısı mesajlar yazmayın lütfen komşumuz yüzyüze bakıyoz bundan sonrada bakmaya devam edicez iş o boyutlara gelsin istemiyorum )
Yaptığını yüzüne vururdum arabanda benim tamponun izi var diye.
Komşu olmasaydı suratına yumruğu yapıştır derdim.
kickbuttowski
06-06-2011, 19:46
madem komsunuz ve yuzyuze bakmaya devam etmeyi planliyorsunuz hic birsey yapmamaniz en iyisi cunku gidip dovseniz veya expert cagirip sikayetci olsanizda ayni yere gelecek.. sonucta sucu ustlenmiyorsa ve siz suclu oldugunu kanitlarsaniz yine komsu mahcup olacak nasil sizin yuzunuze bakacak?
Yaptığını yüzüne vururdum arabanda benim tamponun izi var diye.
Komşu olmasaydı suratına yumruğu yapıştır derdim.
1 saattir arabanın başında adama anlatıyorum bana alakasız alakasız şeyler anlatıyo klasik suçlu psikolojisi işte konuyu dağıtmaya üste çıkmaya çalışıyo
madem komsunuz ve yuzyuze bakmaya devam etmeyi planliyorsunuz hic birsey yapmamaniz en iyisi cunku gidip dovseniz veya expert cagirip sikayetci olsanizda ayni yere gelecek.. sonucta sucu ustlenmiyorsa ve siz suclu oldugunu kanitlarsaniz yine komsu mahcup olacak nasil sizin yuzunuze bakacak?
hanii bi şekilde ispat şansım varsa ispatlayıp yüzüne vurup yüzünün girdiği o hali görmek istiyorum
madem komşusunuz ve yüzyüze bakıcaksınız tamam abi canın sağolsun de :)
Komşun inkar ediyorsa ve suclunun o oldugundan emınsen lafını koy ve hıc bır sey yapma...
sende onun arabasina zarar ver sonra inkar et=)
madem komşusunuz ve yüzyüze bakıcaksınız tamam abi canın sağolsun de :)
walla tek derdim ne biliyomusun kendide biliyo arabam konusunda ne kadar hassas titiz olduğumu ona rağmen böyle bi durum olup gelip bana söylememesi ve inkar etmesi canımı sıkıyo..çarptığı gibi kardeşim ufak bi kaza oldu ne yapmamız gerekiyosa yapalım dese abi canın sağolsun kaskodan hallederiz der geçerdim ama inkar etmesi bide bana belki sen çaptın nerden bilcem demesi tilt oldum anlıcağınız
_SeLim_07_
06-06-2011, 19:58
benim anlamadığım o adam düşünmüyoda komşuluğu, sen niye düşünüyon mahcup olcak diye ? zaten adam gibi adam olsa yüzyüze bakılcak, zaten abi çarptım felan derdi
yakında garaja kamera takılıcak takılmadan planlarım var :D
kickbuttowski
06-06-2011, 19:58
hanii bi şekilde ispat şansım varsa ispatlayıp yüzüne vurup yüzünün girdiği o hali görmek istiyorum
var tabii ki kasko sirketlerine danisin muhtemelen bir ekspert gonderip rapor tuttururlar kanitlarlar yani
benim anlamadığım o adam düşünmüyoda komşuluğu, sen niye düşünüyon mahcup olcak diye ? zaten adam gibi adam olsa yüzyüze bakılcak, zaten abi çarptım felan derdi
aslında asabi biriyimdir en ufak bişeyde parlar çıkarım ama komşuyuz yüzyüze bakıyoz diğer komşuların önünde böyle bir olay yaşayıp haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum
+99 :icon_tup:
var tabii ki kasko sirketlerine danisin muhtemelen bir ekspert gonderip rapor tuttururlar kanitlarlar yani
işte bu güzel oldu arabanın üstündeki macunları silmiş ama çizikler duruyo onun jantı siyah zaten jant rengi direk tamponumda benim tampon rengimde onun jantında herhalde ispatlanır bunlardan
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Yapacağın tek şey bir şahit bulmak (mümkünse en yalancısından) bu çarptı indi bide baktı devam etti diyecek, bittttiiiiiiii.
Kıçını yırtsa afedersin yırtamaz bu işten.
1 allahından bul derim
2 başka zaman arabanın yanından geçerken denk gelirse arabaya küfür eder gibi ona küfür et
3 hıncını alamazsan hidrolik
4 çağır exper bu kadar eminsin zaten yaptırsın
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Yapacağın tek şey bir şahit bulmak (mümkünse en yalancısından) bu çarptı indi bide baktı devam etti diyecek, bittttiiiiiiii.
Kıçını yırtsa afedersin yırtamaz bu işten.
abi garaj yarım kapalı yarım açık kapalı alanda vurmuş ve oraya bakan binalarında hep arka cepheleri kolay kolay kimse çıkmıyo otaraflara..bide karı koca kullanıyolar aracı şimdi hangisi kullanıyodu onu bilmiyom yalancı şahidin yalancılığıda çıkmasın ortaya :)
Senin basina gelenin cok benzerini 2 ay önce yasadim m3 un ön tamponuna surttuler ki 2 hafta önce boyatmistim tamponu, aradim buldum 16 numaradaki kadindi ki bu kadin subarumada vurmsutu o sinirle babamin arabasini alip kadinin tamponuna bi gecirdim sol köseden catladi cok fena rahatlamistim 3 gun sonra 6 numarada oturan adam geldi senin m3 un ön tamponuna surttum yeni tampon al adima fatura kestir hemen ödiyim dedi ayaklarim yerden kesildi yok canin sagolsun abi dedim :D
Cok cok buyuk bir sey yoksa dert etme fani dunya...
sen garanti onun yaptığına eminsen ve o hala inkar edecek kadar haysiyetsizse bırak hiç bişey yapma değmez bence
1 allahından bul derim
2 başka zaman arabanın yanından geçerken denk gelirse arabaya küfür eder gibi ona küfür et
3 hıncını alamazsan hidrolik
4 çağır exper bu kadar eminsin zaten yaptırsın
exper kesin ispatlayabilirmi onun vurduğunu sadece gözle bakıp adama bu yapmış derse benim dememle onun demesi arasında bi fark olmaz boşa zaman kaybım olur..kesin ispatlayabilir derseniz arıcam yarın experi
walla tek derdim ne biliyomusun kendide biliyo arabam konusunda ne kadar hassas titiz olduğumu ona rağmen böyle bi durum olup gelip bana söylememesi ve inkar etmesi canımı sıkıyo..çarptığı gibi kardeşim ufak bi kaza oldu ne yapmamız gerekiyosa yapalım dese abi canın sağolsun kaskodan hallederiz der geçerdim ama inkar etmesi bide bana belki sen çaptın nerden bilcem demesi tilt oldum anlıcağınız
komşun anladım ki iyi niyetli biri değil..suçunu bastırmaya falan çalışmış..tek kelime denir böylelerine..karaktersiz....
Senin basina gelenin cok benzerini 2 ay önce yasadim m3 un ön tamponuna surttuler ki 2 hafta önce boyatmistim tamponu, aradim buldum 16 numaradaki kadindi ki bu kadin subarumada vurmsutu o sinirle babamin arabasini alip kadinin tamponuna bi gecirdim sol köseden catladi cok fena rahatlamistim 3 gun sonra 6 numarada oturan adam geldi senin m3 un ön tamponuna surttum yeni tampon al adima fatura kestir hemen ödiyim dedi ayaklarim yerden kesildi yok canin sagolsun abi dedim :D
Cok cok buyuk bir sey yoksa dert etme fani dunya...
derdim salak yerine konmam..diğer komşularda geldi baktılar görünen o çarpmış gibi diyolar ama adam hala salakta..içim rahat değil şimdi arabasına bişey yapsam gelcek dicek sen yaptın ben yapmadım desem onun yaptığı şerefsizliği yapmış olcam..yok ben yaptım desem incek arabama bidaha zarar vermeye kalkıcak sonra vericem haydarı karakol mahkeme uğraş bide apartmana komşulara reklam ol...kafam çok bulanık ama içimde çok sıkkın nasıl rahatlıcam ben yardım edin Allah aşkına
sen bence telefonda durumu anlat böyle bir olay oldu diye zaten çarpılan kısımlar boyadan darbe alan kısım diğer araçla karşılaştırılır en güzeli ara exper gelsin hiç kafanı yorma
komşun anladım ki iyi niyetli biri değil..suçunu bastırmaya falan çalışmış..tek kelime denir böylelerine..karaktersiz....
ya birde şöyle durum var karısıda kullanıyo arabayı belki karısı sürttü kocasına söylemiyo yada oğlu kaçırdı arabayı söylemiyolar adama ama oğlum arabayı kullanmayı bilmiyo karımda kullanmadı bana yalan söylemez diyo..arabadan eminim ama karısımı adammı kim vurdu o muamma ama arabadan eminim :)
sen bence telefonda durumu anlat böyle bir olay oldu diye zaten çarpılan kısımlar boyadan darbe alan kısım diğer araçla karşılaştırılır en güzeli ara exper gelsin hiç kafanı yorma
bencede abi ben yarın arayım experi anlatayım durumu dahada takmıcam artık kafama saçlarım beyazladı walla
Ne dersin bu duruma şimdi iki ucu boklu deynek..Anlaşma yoluna gidicenız mecburen
Ne dersin bu duruma şimdi iki ucu boklu deynek..Anlaşma yoluna gidicenız mecburen
abi Allah büyük verir cezasını mutlaka..
bencede abi ben yarın arayım experi anlatayım durumu dahada takmıcam artık kafama saçlarım beyazladı walla
kardeşim benden sana nasihat araba için hiç kafanı yorma hepsi fani şeyler seni çook iyi anlıyorum benimde arabama taşla vurdular polis çağırdım bana diyo bunları sen yapmışın bunlar eski dedi böyle bir memlekette yaşıyoruz
_SeLim_07_
06-06-2011, 20:41
Düşünsenize komşu da bu siteye üyeymiş ve o da okuyormuş bunları :D
Düşünsenize komşu da bu siteye üyeymiş ve o da okuyormuş bunları :D
kendisine sevgilerimi gönderiyorum :D
Bakın aynı durum bizimde başımıza gelmişti.Otopark zaten ufak 5 tane araba var.Bizim arabanın boyası adamın arabasında duruyor.adam inkar ediyor.Hiçbir şekilde ödemedi parasını bende önünde metal bar olan eski mazda pick-up ile hafifçe kaput ezme eyleminde bulundurtmuştum.Adam bi ot anlamadı.gitti paşa paşa kaput-tampon ikilisini boyattı.Yada anahtarla boydan boya.
RottingChrist
06-06-2011, 20:47
aynısının tıpkısı benim başıma geldi. sadece pazar günleri bindiğim için pazar günü farkına vardım. yanıma başka araç yanaşmadığı için gittim sordum haberin varmı diye evet görmedin jant sürttü dedi. pek samimi değiliz tanımam etmem ama cama kart yazdığını söyledi sanırım rüzgardan düşmüş neyse yaptıralım diyince kalsın sağlık olsun dedim nazarlık kaldı öyle. niyet önemli dedik kapattık.
mert_leon
06-06-2011, 20:50
olay budur :icon_tup: :icon_tup:
aynısının tıpkısı benim başıma geldi. sadece pazar günleri bindiğim için pazar günü farkına vardım. yanıma başka araç yanaşmadığı için gittim sordum haberin varmı diye evet görmedin jant sürttü dedi. pek samimi değiliz tanımam etmem ama cama kart yazdığını söyledi sanırım rüzgardan düşmüş neyse yaptıralım diyince kalsın sağlık olsun dedim nazarlık kaldı öyle. niyet önemli dedik kapattık.
bende bunun olmasını beklerdim söyledimde zaten adama ama adam nuh diyo peygamber demiyo
RottingChrist
06-06-2011, 20:59
bende bunun olmasını beklerdim söyledimde zaten adama ama adam nuh diyo peygamber demiyo
geçen gün adamın birisi ters yöne girdi kartal ile bmw ye çarptı. adamlar indi genç çocuğun üzerine yürüdü etraftakiler ayırmasa hem suçlu hem güçlü olacaklardı. devir öyle bir devir ki siyneye çeksen için huzursuz haddini bildireyim desen başın belaya girer.
3-4 sene önce komşum..yaz günü kirli olan ön cama buz gibi bahçe suyunu tuttu ve cam çatladı:D sağlık olsun dedik :)
geçen gün adamın birisi ters yöne girdi kartal ile bmw ye çarptı. adamlar indi genç çocuğun üzerine yürüdü etraftakiler ayırmasa hem suçlu hem güçlü olacaklardı. devir öyle bir devir ki siyneye çeksen için huzursuz haddini bildireyim desen başın belaya girer.
aynen öyle abi bu aralar üzerimde karabulutlar var aynı gün jantlarıda sürttüm zaten herşey üst üste geldi
adam bir akşam başka bir semte oturmaya misafirliğe falan giderse, çaktırmadan takip et.. oraya adam park ettikten yarım saat sonra al eline hidroliği dök tavanından aşağı.. en azından direk senden şüphelenmez.. ;)
SuperCorr
06-06-2011, 21:04
komşunun kızı var mı :D:D
o nerden çıktı :D
hahauhahauhahahahah çok iyiydi :D:D
eğer illaki zarar vermek istiyorsan sen benim dediğimi yap.. adam illaki bi alışveriş merkezine falan gidecektir.. ordan çökersin arabanın üzerine :D
eğer illaki zarar vermek istiyorsan sen benim dediğimi yap.. adam illaki bi alışveriş merkezine falan gidecektir.. ordan çökersin arabanın üzerine :D
alışveriş merkezinde kameralar var abi etiket olurum:D
:hahaha::hahaha::cokgreen:
abi akşam akşam yerlerdeyim :D
alışveriş merkezinde kameralar var abi etiket olurum:D
o zaman adamın eşine dostuna gitmesini kollayacaksın.. intikam soğuk yenen yemektir.. :D :D acele etme..
Adamı dövsenize ne hidroliği...
komşunun oğlu varmış o kesmez sanırım :D :D abi yalnız ne kadar psikopatmışsınız yaa :D ne gerek var öyle şeylere allah aşkına. bence git adamın karısıyla konuş, sor siz mi yaptınız bunu, doğruyu söyleyin yoksa polise vericem falan diye. beni de kendinizi de uğraştırmayın de. ha yok o da inkar ederse adamla tekrar konuş, zaten karısıyla konuşmuş olduğun için ya suçu kabul edecektir ya da daha atarlanacaktır. atarlanırsa ver gitsin orada kalayı, yalancılık da bi yere kadar. kimse enayi değil. kabul etse sineye çekersin neticede perte çıkarmamış arabayı. önce konuşarak çözüm arayın bence. yok hidrolikti, yok boydan boya çizmeydi falan yanlış şeyler bunlar. o bi hata yapmış,sizin de yapmanıza ne gerek var?
oncelıle gecmıs olsun yerınde olsam hava tufkle arabasının camını ındırırdım kımın yaptıogı bılınmez uzaktan nokta atıs :)
erkin006
06-06-2011, 23:37
eminsin onun arabasında senin arabanın izleri var ve hala inar ediyor komşu momşu azını burnunu kırardım...
yahu araba işte, bi çuval civata. adamda inkar ediyosa yapcak bişey yok. boşver :) herşeyle böyle uğraşsan katil olursun.
Sercan Keklik
06-06-2011, 23:40
polise git şikayette bulun, bak nası paşa paşa kabul ediyo, zararı zıyanı ödüyo..
Bagdat Cad üzerinde kadının bırı arka tamponuma sürttü, ben sana degıl sen bana vurdun dedı çektı gıttı :)
peşinden takıp ettım, polise haber verdim. Modada yakaladılar. Kadın banane falan gelmem karakola dedı cekıcıyle aldılar arabayı götürdüler. pasta ile cıkıcak iş için, mahkemelik olduk :) direk bilirkişi gelip senin arabanla o araba carpısmısmı carpısmamısmı tespiti koyuyo ugraşmıyosun
Arabanızı yanına parkedin. Kapının diğer arabaya denk gelen kısmına kağıttan minik bir tampon yapın, boyanız zarar görmesin. Sonra komşu arabanın arka kapısı ya da arka çamurluğuna denk gelecek şekilde kapıyı biraz! hızlı açın. Eğer zarar vermek isterseniz bunu yapabilirsiniz. Hem olacak eziği o farketmez hem de siz birşeyler yaptığınızı bilerek biraz olsun rahatlarsınız.
Ama bence sizdeki hasar büyük değil ise tekrar konuşun, anlamıyorsa Allah' a havale edin. Bir daha da selam vs vermeyin. Böyle şeyler için nasıl sıkıldığınızı anlayabiliyorum, cebimden çok para çıktı bu öğrenci halimle böyle hıyarlar yüzünden. Şimdi de komple kaput boyanacak hıyar belediye işçileri yüzünden.
multispace
07-06-2011, 00:37
Allah'a havale edin ..
gecmiş olsun
aliiozgur
07-06-2011, 01:06
Geçmiş olsun bir arkadaşınızı kasko görevlisi olarak tanıtın yaşı büyük olsun sonra arkadaşınız özel konuşmak istediğini söylesin ispatlar gibi konuşsun ses kaydı alsın çaktırmadan ismi soyismi açık olacak şekilde. çekici gelicek araştırması yapılacak kaskolar bu araştırmanın 3te1ini karşılıyor desin bir fiyat sallasın yüksek meblalı eğer kabul etmezse hala bana rüşvet ver kabul edeyim bir 100 tl alır gibi yapsın ses kazaya olmadı demek için zaten son seçenek kabul eder 100 lirayı sonra yine ödemezse kasko şirketine dinletirsiniz bizim bir arkadaş yapmıştı bunu adam kabul edincede tekme tokat girişmişti adama tabi kavga etmeye gerek yok ama kolayca uğraşmadan yüzüne vurursunuz
arkadaşlar hepinize teşekkürler...dün annem eşiyle konuşmuş kadın yanar döner cevaplar veriyomuş vurmuşta olabilirim vurmamışta hatırlamıyorum demiş bence kesin eşi vurdu adama söylemiyo arıcam bugün kaskoyu kaskodan yaptırıcam tamponu artık daha fazla muhattap olmak istemiyorum illaki biyerlerinden çıkar o...
patlat azına yuzune bıtane madem anlamıo :D