Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : clio rs sorgu

F4R
06-06-2011, 21:07
arkadaşlar linkteki rs hakkında bilgisi olan? sahibini tanıyan yada aracı görmüş olan var mı acaba? bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rssssssssss-50967692/detay/)

F4R
07-06-2011, 20:32
güncel!!!!

Alicanrs
07-06-2011, 22:51
ne iyi ne kötü binilebilir bi araç .. maslakta ön tampon vs yokken görmüştüm kaza yapmış olabilirmi demiştim önceki clio rs sorgularında olması lazım bi araştır bulursun

F4R
08-06-2011, 21:31
sğlasın alican. bi bakayım ben.

Cliosportve
08-06-2011, 21:32
Bu araba çok fazla stock
Yaydı - eksozttu baya uğraştırır ufaktan modlıycaksan

F4R
08-06-2011, 21:37
ufaktan derken ilk olarak filtre ve egsoz düşünüyorum. o şekilde 6-7 ay gezip sonrada chiplemeyi düşünüyom. yay felan olayı ise en son olacak herhalde. açıkcası bende böle modlanmamış hırpalanmamış bişi arıyorum. param oldukça kendim yaparım ufaktan. ama senin dediğinde doğru selçuk, bu dediklerimi bile yapması en az 1100-1200 para... baya bi kararsızım nasıl yapsam diye. direkt senin dediğin speclerde bişi mi alıp hiç uğraşmadan gazlasam mı yoksa böle stock bulup inceden kendim mi yapsam. akıl verin hocam bana :) hakkaten baya kararsızım.

F4R
09-06-2011, 20:43
güncelliyim belki bilen vardır bu rsi.

ArMy
09-06-2011, 20:57
Siz bir bileni bulana kadar araç cidden temizse satılıcak bu gidişle :)
Tramer ve servis kayıtları temizse bence çıkın gidin.Expertizde de ok çıkarsa ellenmemş bakımları düzgn yapılmş araca emsallerinden 1 lira fazlası helaldir..

maxpower
09-06-2011, 20:59
forumda satılık var ona baktınız mı, 41fl plakalalı

F4R
09-06-2011, 21:35
Siz bir bileni bulana kadar araç cidden temizse satılıcak bu gidişle :)
Tramer ve servis kayıtları temizse bence çıkın gidin.Expertizde de ok çıkarsa ellenmemş bakımları düzgn yapılmş araca emsallerinden 1 lira fazlası helaldir..

:))) hocam doğru söylüyosun. bu hafta sonu nakit durumunu ayarlıcam bakalım. bi kesinleşsin ondan sonra daha rahat hareket ederim. öncesinde bilen varsa bi soruşturayım dedim. peki servis kayıtlarına nerde baktırabilirim? plakayı herhangi bir renault servisine sölesem bilgi verirler mi araç hakkında?

forumda satılık var ona baktınız mı, 41fl plakalalı

maxpower hocam kmyi 100binden fazla çokda düşünmüyorum.

maxpower
10-06-2011, 08:32
:))) hocam doğru söylüyosun. bu hafta sonu nakit durumunu ayarlıcam bakalım. bi kesinleşsin ondan sonra daha rahat hareket ederim. öncesinde bilen varsa bi soruşturayım dedim. peki servis kayıtlarına nerde baktırabilirim? plakayı herhangi bir renault servisine sölesem bilgi verirler mi araç hakkında?

maxpower hocam kmyi 100binden fazla çokda düşünmüyorum.

servis bakımlı olunca kmsi daha güvenilir olur. linkini verdiğiniz araba için demiyorum da az kmli diye aldığınız aracın km ile oynanmış olabilir, ***** çoğu arabanınki ile oynanıyor artık

F4R
10-06-2011, 19:56
servis bakımlı olunca kmsi daha güvenilir olur. linkini verdiğiniz araba için demiyorum da az kmli diye aldığınız aracın km ile oynanmış olabilir, ***** çoğu arabanınki ile oynanıyor artık

işte ben onu nerden nasıl öğrenirim?