Orijinalini görmek için tıklayınız : Volvo S70 T5 sorgusu
Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-1998-model-vovo-s70-t5-acil-satilik-49976961/detay/)
bunu tanıyan var mı? sağ veya solu komple boyalıymış, bir de ön çamurluğu, değişeni yok.. toplam 5 parça boyananı var.
15.250 lira.. ramses marka LPG varmış. ramses nasıldır?
bir de bu S70 T5 lerin ve 850 T5 lerin debriyaj balatası, fren balatası kaç liradır?
DogukanB
07-06-2011, 13:19
VOLVO 850 2.0 - 2.5 LUK DEBRİYAJ SETİ [623 1236 09] | LUK DEBRİYAJ PARÇALARI | OtoSuperMarket.com (http://www.otosupermarket.com/VOLVO-850-20-25-LUK-DEBRIYAJ-SETI-623-1236-09,PR-17772.html)
http://www.otosupermarket.com/FREN-BALATASI,LA_1026-2.html
flexamin
07-06-2011, 13:25
yakışır sana bu s70 t5:D
mgnPower
07-06-2011, 13:27
hazir batikentteymis arac istabul yolu uzrindeki volvoya ugrayin servis muduru Mehmet abi var. selamimi soyleyin iyice bir baksin. adan zye her turlu kontrolleri yapilir net masraf ve sonuc cikar ortaya. gerci t5'e ramses diye bir lpg uygulamasi yapacak kadar cesursa arkadas arkama bakmadan kacmak isterim ben olsam. markayi bilmem etmem kullanmadimda ama bilindik markalarda bile kimi zaman sorun olabiliyor bunlari dusunmek bile istemiyorum. dacia degildi anuiiyiyim bu araba.
Volvo S70 2.0 T5 1997 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-gorev-degisikligim-nedeniyle-sahibinden-hatasiz-volvo-s70-t5-48428771/detay/)
bu da jand. binbaşının arabası. 2.sahibi.. BRC lpg'li.. orjinal km'li.. 3-4 parça boyalı.. tek kusuru jantları farklı.. alırken de böyleymiş..
yakışır sana bu s70 t5:D
panpa senin passat satılık mı :D acil paraya sıkıştıysan alırım :p
mgnPower
07-06-2011, 14:07
Volvo S70 2.0 T5 1997 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-gorev-degisikligim-nedeniyle-sahibinden-hatasiz-volvo-s70-t5-48428771/detay/)
bu da jand. binbaşının arabası. 2.sahibi.. BRC lpg'li.. orjinal km'li.. 3-4 parça boyalı.. tek kusuru jantları farklı.. alırken de böyleymiş..
gayrimenkulu arsayi tarlayi tapani anliyorumda su arac ilanlarinda su cumleyi anlayamiyorum arkadas yaa ?
''TAYİNİM SEBEBİYLE SATIYORUM''
niye sahip durumundan arabaninda tayini cikmadigindanmi goturemiyorlar acaba ? yada aracinda tayini cikmasi icin nereye muracat etmek gerekir ?
Edit; plakalar aynı değil
araç benim eski aracım ben verirken ön çamurluklar + kaput boyalı verdim.
Güzelim orjinal T5 jantlarımıda sökmüş :(
Edit; ben 3. sahibiydim benden sonra alanda binbaşı değildi:beuj:
hadi ya emin misin? adam bana yine bi tanıdığı askerden aldığını söyledi bana. alırken jantlarının bu halde olduğunu belirtti.. volvo yetkili serviste bakım kayıtları varmış..
gayrimenkulu arsayi tarlayi tapani anliyorumda su arac ilanlarinda su cumleyi anlayamiyorum arkadas yaa ?
''TAYİNİM SEBEBİYLE SATIYORUM''
niye sahip durumundan arabaninda tayini cikmadigindanmi goturemiyorlar acaba ? yada aracinda tayini cikmasi icin nereye muracat etmek gerekir ?
panpa adamın ydışı görevi çıkmış olabilir.. niye celallendin böyle? :D bu sıralar mutsuzsun biliyorum :p
mgnPower
07-06-2011, 14:15
araç benim eski aracım ben verirken ön çamurluklar + kaput boyalı verdim.
Güzelim orjinal T5 jantlarımıda sökmüş :(
Edit; ben 3. sahibiydim benden sonra alanda binbaşı değildi:beuj:
burada buyuk bir ihanet sozkonusu. sahinlere doganlara bislere full arti full yazan guzide Turk insani 1.000.000 tane kullanici degistirsede gonullerinde hep bir 2. yada 3.sahiplik vardir. Cok sukur ben su anki arabamin ilk kullanicisiyim ilan verirken bunuda belirteyim ortam bunu goturuyor demekki. ben ilk sahibiyim alan ikinci sahibi olacak diye belirtmemiz gerekiyor herhalde :D
hadi ya emin misin? adam bana yine bi tanıdığı askerden aldığını söyledi bana. alırken jantlarının bu halde olduğunu belirtti.. volvo yetkili serviste bakım kayıtları varmış..
plakası neymiş?
Çiziğinden km'sine içindeki deformeye kadar aynı
araba içinize birazdaha sinsin diye bir bilgilendirmede bulunayım....
arkadaşımın 99 s80 t5 aracına 240bin km'deyken kompresyon testi yaptırmıştık ve fabrika verileriyle birebir çıkmıştı.... lpg yoktu tabi.....
SekoLive
07-06-2011, 14:18
soner abi arayışın hayırlı olsn :D
burada buyuk bir ihanet sozkonusu. sahinlere doganlara bislere full arti full yazan guzide Turk insani 1.000.000 tane kullanici degistirsede gonullerinde hep bir 2. yada 3.sahiplik vardir. Cok sukur ben su anki arabamin ilk kullanicisiyim ilan verirken bunuda belirteyim ortam bunu goturuyor demekki. ben ilk sahibiyim alan ikinci sahibi olacak diye belirtmemiz gerekiyor herhalde :D
ihanet derken?
mgnPower
07-06-2011, 14:20
panpa adamın ydışı görevi çıkmış olabilir.. niye celallendin böyle? :D bu sıralar mutsuzsun biliyorum :p
yooo mutsuz degilim uykusuzum varmi kollarinda uyutacak guzel bir gece gecirtecek arac koltugu etrafinda :)
yaaa yemisim yurtdisisini valla. en buyuk sahibinden yalanlari arasinda top5de yer alir bu cumle.
1. araclar hatasiz ( degisen yok boya var derler birde uzerine aslinda cok daha fazlasi cikar )
2. araclar kusursuz ( 1 kac parca degisen var diye yazarlar ama gercegi hep saklarlar )
3. araclar orjinal garaj arabasi ( mutlak suretle patlaktir kmlerde 200bin+'lerdedir essek gibi binerler adam gibi bakimini bile yapmazlar )
4. aile es coluk cocuk tayin atama nedeni ile satiliktir.
5. 1978 haci murat bile olsa full arti fulldur.
liste uzaaaaaaar gider.
olsun panpa insanlara güvenmek lazım.. iyi düşünelim iyiler çıksın karşımıza ;) ben sadece bir kez typer'da tokat yedim diğerlerinde hep düzgün insanlarla muhattap oldum..
mgnPower
07-06-2011, 14:27
ihanet derken?
sonerin soylediklerine bakilirsa arac sahibi amca sonere kumpasi kurmus anlattikca anlatiyor. bir onceki mesajimdada bunun cesitliligi ile bir kac kelam yazmisdim :D
Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-cok-temiz-volvo-s70-t5-48619366/detay/)
bu nasıl? bu arada kaskomun devam etmesi için (groupamadan) 97 model ve üstü araba almam lazımmış sanırım..
mgnPower
07-06-2011, 14:30
olsun panpa insanlara güvenmek lazım.. iyi düşünelim iyiler çıksın karşımıza ;) ben sadece bir kez typer'da tokat yedim diğerlerinde hep düzgün insanlarla muhattap oldum..
senin tayyarda hatasiz matasiz full bisii degilmiydiki zaten :D
iyi dusun seni dusunurler nasil olsa :) boyle yazi yazan oto ilanlarini arabalarin gorselligi hosuma gitsede direk eliyorum ben. tabii bu benim kisisel kanaatim. sende olu paralara olmayacak araclar bakiyorsun geneldede hitap tabir yazim her sey tek bir fabrikadan cikmis gibi bu tarz araclarin ilanlarinda.
soner abi arayışın hayırlı olsn :D
senden önce alırım ben yeğen.. :D boşver iES'i.. sohc vtec yapmayacaksan almaya gerek yok..
senin tayyarda hatasiz matasiz full bisii degilmiydiki zaten :D
iyi dusun seni dusunurler nasil olsa :) boyle yazi yazan oto ilanlarini arabalarin gorselligi hosuma gitsede direk eliyorum ben. tabii bu benim kisisel kanaatim. sende olu paralara olmayacak araclar bakiyorsun geneldede hitap tabir yazim her sey tek bir fabrikadan cikmis gibi bu tarz araclarin ilanlarinda.
zamanında sen eski model arabalara bindin şimdi sıra bende ;)
ahanda benim galericim Cem kardeşim gelmiş.. cem bağa bi araba bul ama kar etme ondan :D :D
mgnPower
07-06-2011, 14:33
Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-cok-temiz-volvo-s70-t5-48619366/detay/)
bu nasıl? bu arada kaskomun devam etmesi için (groupamadan) 97 model ve üstü araba almam lazımmış sanırım..
belaltında boya var ama boyanın nikranları cok düşük cıkıyor yani temizlik amaclı bayanmış
haniiim arac cok kirlenmis su kompresoru takda inceden bi boya atayim temizlik amaciyla :) suya sabuna dokunmadan temizlik nikrani azsa sorun yok :D
la dur dalga geçme ilanlarımla :D :D sizin bankada satılık kelepir araba yok mu :)
mgnPower
07-06-2011, 14:34
zamanında sen eski model arabalara bindin şimdi sıra bende ;)
ben eskiye binerken kapida birde yeni olurdu hep. simdi gozum yine eskilerde satiyorum ne var ne yoksa eski kasa range bakiyorum bende.
sonerin soylediklerine bakilirsa arac sahibi amca sonere kumpasi kurmus anlattikca anlatiyor. bir onceki mesajimdada bunun cesitliligi ile bir kac kelam yazmisdim :D
Bi tam plakasını öğrensek yanlış bişeyde söylemek istemem.
Bu arada dediğin tarzda vaka aşırı fazla ülkemizde sağolsunlar bunlar yüzünden araba alırken 234298793 kez etrafında dönüp heryerine bakmak zorunda kalıyoruz :D
mgnPower
07-06-2011, 14:35
la dur dalga geçme ilanlarımla :D :D sizin bankada satılık kelepir araba yok mu :)
satilik araba cokda kelepir bizim bankadan cikmaz buralari az bucuk tahmin edersin bizim bankanin elamanlarinin totosu kiymetli parasi degerlidir. :)
Volvo S70 2.0 T 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-arabam-temizdir-asla-degseni-vuru-ciki-yoktur-hic-bir-sorunu-yok-50577196/detay/)
bu nasıl? gerçi T5 değil, 4 silindirli turbo sanırım.. lpg'siz.. bir de lpg masrafı çıkacak..
CeSaNCeEm
07-06-2011, 14:38
ahanda benim galericim Cem kardeşim gelmiş.. cem bağa bi araba bul ama kar etme ondan :D :D
Ahahahahahhaaha dünya kadar araba var elimde hepside kelepir arasana beni burda arayacağına :D
Ahahahahahhaaha dünya kadar araba var elimde hepside kelepir arasana beni burda arayacağına :D
sen beni kötü öpersin len.. cep telefonunu özelden yaz.. :)
gambit49
07-06-2011, 14:40
Volvo S70 2.0 T 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-arabam-temizdir-asla-degseni-vuru-ciki-yoktur-hic-bir-sorunu-yok-50577196/detay/)
bu nasıl? gerçi T5 değil, 4 silindirli turbo sanırım.. lpg'siz.. bir de lpg masrafı çıkacak..
s70 lerin hepsi 5 silindirdir
CeSaNCeEm
07-06-2011, 14:41
sen beni kötü öpersin len.. cep telefonunu özelden yaz.. :)
Yok la abi ben iyi çocuğum arada çözelim işini :)
s70 lerin hepsi 5 silindirdir
ömer o ilandaki S70'in diğerlerinden farkı ne?
mgnPower
07-06-2011, 14:48
Benim sahip oldugum volvolardan (850T5 - s702.0T s60 2.3T5)aklimda kalanlari aktarayim 2.0T 175 2.0 T5 215 beygirdi yanlisim yoksa. motor blok vs. hepsi ayni sadece ya turbodan yada yazilimdan farkliliklari vardi geri kalan tamamen ayniydi.
flexamin
07-06-2011, 16:35
panpa senin passat satılık mı :D acil paraya sıkıştıysan alırım :p
yok kanka msn den konuşalım ayarlarız sana bişiler. msn de bekliom seni
ya sen başına bela mı arıyorsun. git doğru düzgün bi dizel alsana ufak olsun az yaksın. bak bende bunun 850 T5 i vardı 1 sene bindim. yaka silktim. başımdan zor attım.
abicim laciverte ben gittim baktım benim arabayla takas istemişti..resimlerden daha dökük duruyor, ama motoru sıfır dedi..benim pek içime sinmediğinden alıp göstermemiştim..diğerleri hakkında bilgim yok..ama bende edinicem bi t5
mgnPower
07-06-2011, 21:41
gel sana benim lancer'i vereyim.
ya sen başına bela mı arıyorsun. git doğru düzgün bi dizel alsana ufak olsun az yaksın. bak bende bunun 850 T5 i vardı 1 sene bindim. yaka silktim. başımdan zor attım.
mampa ben de 850 T5 istiyordum :D :D keşke senden alsaydım :p
Bi tam plakasını öğrensek yanlış bişeyde söylemek istemem.
Bu arada dediğin tarzda vaka aşırı fazla ülkemizde sağolsunlar bunlar yüzünden araba alırken 234298793 kez etrafında dönüp heryerine bakmak zorunda kalıyoruz :D
06 UE 242 arabanın plakası...
chiefkadir
07-06-2011, 22:44
ramses marka LPG varmış. ramses nasıldır?Bu ramses benim bacanağın ies de vardı tekleyip duruyodu arabası, biz bunu makaraya aldık türkiyede iki kişide var biri söktürdü diğeri sende diye dayanamadı dalga geçmemize gitti söktürdü :hahaha:
Abi s70 ve 80 den sonra sarmıyabilir ama s40 t4 lerede bak derim.
İlk çıktığında bir tanıdığım almıştı canlı çok kullandım gerçekten harika oda iyi kaçıyor . Bi tane manuel ! ini buldum samanlıkta iğne bulmak gibi düşünürsen bi bak derim
Volvo S40 1.9 T4 1999 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-biri-volvo-mu-dedi-51173080/detay/?)
jantlar filan harika zaten yere bas 10 numara olsun
Abi s70 ve 80 den sonra sarmıyabilir ama s40 t4 lerede bak derim.
İlk çıktığında bir tanıdığım almıştı canlı çok kullandım gerçekten harika oda iyi kaçıyor . Bi tane manuel ! ini buldum samanlıkta iğne bulmak gibi düşünürsen bi bak derim
Volvo S40 1.9 T4 1999 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-biri-volvo-mu-dedi-51173080/detay/?)
jantlar filan harika zaten yere bas 10 numara olsun
evet çok güzel duruyor.. buna bir de LPG şart.. yarın bi arayayım bakayım..
bi tane daha buldum lpg li manuel ;
Volvo S40 1.9 T4 2001 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sinifinin-en-temiz-volvo-t-4-u-50023063/detay/#)
edit 1 tane daha : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-bmw-avcisi-daha-93-000-km-de-full-full-2001-model-volvo-s40-t4-50881592/detay/
şu işe bak ya 2 ay manuel T4 aradığımızı bilirm cebimizde para varken bulamamıştık sonra arkadaşım gidip Astra bertone aldı ...
24 lira falan çok be yaw... :)
izmirdeki mantıklı ama..
Doğru abi manuel olduğunu görünce badozlama daldım fiyata bakmadan :) Zamnında ciddi çok aramıştık bulamadık , kısmet değilmiş hayırlısı inş güzelini sen bulursn :)
eyvallah sağolasın... 11-12 ye klimalı 1,2 Palio mu alsam yoksa 5-6 lira daha verip Volvo mu alsam :D :D :D
1,6 DCi 130 hp Megane gelene kadar bekleyeceğim, geçici arabalarla idare edeceğim.. :)
Manuel olsaymış tadından yenmezmiş :(
Bende s70 hastasıyım okul bitsin maaşlı bi işe girer girmez manuel alıcam :)
Soner abi göstermek için Şaşmazda F1 servisi tavsiye ederim çok tecrübeliler volvo konusunda ve hastalar resmen.
Ne zaman bakıma gitsem 2-3 tane yatan S70 var dükkanın önünde Ankara'dakilerin çoğunu biliyorlardır en azından.
Manuel olsaymış tadından yenmezmiş :(
Bende s70 hastasıyım okul bitsin maaşlı bi işe girer girmez manuel alıcam :)
Soner abi göstermek için Şaşmazda F1 servisi tavsiye ederim çok tecrübeliler volvo konusunda ve hastalar resmen.
Ne zaman bakıma gitsem 2-3 tane yatan S70 var dükkanın önünde Ankara'dakilerin çoğunu biliyorlardır en azından.
S40 düşünmüyordum ama izmirdeki 1,9 T4 fiyatıyla ve görünüşüyle aklımı çeldi..
Abi Volvo yu satması ölümdü , çok uğraştık satana kadar araç full+full kazasız boyasızken . istediğin araç gelince bu sefer satmakla uğraşıcaksın büyük ihtimal hemen satılmayacak bekliceksin .Palio büyük ihtimal daha çabuk gider. Eğer geçici olarak alıyorsan bence Palio al.
Abi Volvo yu satması ölümdü , çok uğraştık satana kadar araç full+full kazasız boyasızken . istediğin araç gelince bu sefer satmakla uğraşıcaksın büyük ihtimal hemen satılmayacak bekliceksin .Palio büyük ihtimal daha çabuk gider. Eğer geçici olarak alıyorsan bence Palio al.
ama volvo da pek gözel ya... 2-3 milyar zararına da mı satmakta zorlanılır?
Ne desem yalan olur birazda şans işi bilirsn bi bakarsın istediğin fiyata ertesi gün biri çıkar .Dediğin gibi Volvo hakikaten güzel 200+ hızlarda otur içinde klasik müzik dinle yane o derece :)
Arabasına göre satılır kanımca kuzenimde S60 vardı satana kadar göbeği çatladı akrabamızda 2000 model 1.6 boş s40 vardı oda çok zor sattı
Amcamda V70XC var servis istiyo sat sat diye :D
İzmirdeki T4 iyiymiş ama :)
06 UE 242 arabanın plakası...
o zaman mesajlarımı editleyim yanlış anlaşılma olmasın benim aracın plakası ZN'ydi. Ama şöyle söyleyim arka sağdaki çiziğinden km'sine modeline tüpüne bikaç yeri dahil herşeyi aynı bu kadar tesadüfte garibime gitti ama doğrudur tesadüf işte :)
Alırken ve satarken çok sevinebilirsiniz. 5 sene düz vites c70 kullandım üzerinde denemediğim hiçbişey kalmadı abuk subuk pahalı parçaları ve zincirleme gelebilen sorunları yüzünden bütçenize ve şansınıza yeterince güvenmiyorsanız çok tavsiye etmem. güzel araba orası ayrı ama Türkiye'nin genel şartları parça temini servis problemleri ve yakıtından dolayı çok da tavsiye etmem kimseye. Sürpriz noktalarından yüksek maliyetli problemler çıkabiliyor. bir mercedes veya bmw kadar rafine araçlarda değiller. s70den ziyade 850 tavsiye ederim daha çok volvo daha az ford ve daha sorunsuz bir modeldir genellikle. 5 silindir dışındakiler ise volvo karakterine çok yakın değiller özellikle s40 iyidir hoştur ama t5 çok daha başka.
maalesef izmirdeki S40 komple boyalı imiş, sahibine sormuştum bugün cevap yazmış. boya solmasından ötürü komple boyalıymış.. ben de bunu doğrulayacak foto var mı diye sordum bakalım ne diyecek..
CeSaNCeEm
08-06-2011, 09:18
ama volvo da pek gözel ya... 2-3 milyar zararına da mı satmakta zorlanılır?
Ben alırım :D
maxpower
08-06-2011, 12:15
2-3 altına verirseniz satılır tabiki, öyle evlat olacak araba değil.
birkaç ay binip ilan verin, illa müşterisi çıkar
Nasıl olsa yeniden araba alacak mışsın, git clio dizel , palio dizel yada megane dizel al, çat diye satar paraya çevirirsin...
Nasıl olsa yeniden araba alacak mışsın, git clio dizel , palio dizel yada megane dizel al, çat diye satar paraya çevirirsin...
düzgün bir volvo alırsam 1 sene kullanıp seneye bu zamanlarda satarım. yok bulamazsam 11 liraya klimalı + lpg'li 1,2 motor palio alıp kışa kadar kullanırım.. kışın kelepir avına çıkarım artık :D :D
mgnPower
08-06-2011, 14:47
hem 1.2 hemde lpgli cokmu az yakacak saniyorsun peki ?
hem 1.2 hemde lpgli cokmu az yakacak saniyorsun peki ?
senin lancerden az yakar :D :D
mgnPower
08-06-2011, 16:25
yavas yaksin.