Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araçlardan hangisi?
Zor bir karar biliyorum ama aşağıdaki araçlar arasında çok ikilemde kaldım;
Edit:
Allahın izniyle sıfır Tornado Kırmızı GOLF 1.6 TDI Highline aracımızı aldık. İşlemlerle birlikte tahminen haftaya teslim alırım.
derece43
07-06-2011, 23:22
Dizel varsa DSG li gerisini boşver dostum..
En takıntılı olduğum konu araç içinden tık ses gelmemesi ve yol ve motor sesi alamaması.
Yani Polo'da bu konuda biraz şüpheliyim dizelde motor sesi gelmez ama yol sesi ve tıkırtı konusunda endişelerim var..
Yaşıma bağlı olaraktan
Polo TDİ veya Exeo alıp LPG taktırırdım :)
tdipower
07-06-2011, 23:37
kesinlikle Polo :)
Leon'da tıkırtılar var,2009 modeline binmiştim çok şaşırdım tıkır tukur her tarafı, golf 5'te bu seslerden eser yoktu. Eminim 6 daha da sessizdir :)
golf 6 inanılmaz rijit hiç bir yerinden ses gelmiyor rüzgar sesinide hiç almıyor...
Polo'da tıkırtı ve rüzgar sesi konusunda bilgi sahibi arkadaşlarımız varmı peki?
ÖmerF.Bayar
07-06-2011, 23:45
Polo tdi derim.
Polo'da tıkırtı ve rüzgar sesi konusunda bilgi sahibi arkadaşlarımız varmı peki?
Baran geçen sıfır bir poloya bindim aslında, pek ses yoktu ama pek kaliteli gelmedi nedense :eek:
Hmm nereleri rahatsız etti birçok defa bindim ama kullanmadım Poloyu?
Bu ülke şartlarında günlük kullanım için benzinli arabaya binmek gerçekten lüks oldu
İşte o yüzden dizel arabaya +1. Polo
Hmm nereleri rahatsız etti birçok defa bindim ama kullanmadım Poloyu?
vites topuzu ve kliması çok basit geldi, ilk aklıma gelenler bunlar :)
exeo da değer kaybı ikinci elde çok olacak gibi geliyor kaç sene kullanacağınız önemli tabi birde 1.6 benzinli nispeten eski nesil altyapıda bir araç olması
bana en cazip geleni kesinlikle polo 1.6tdi dsg
Kardeşim vw harici bir araba düşünürsen 1.6tdci fiestada bakabilirsin.
Onun haricinde polo dizel tek tercihin olmalı.
serqan23
08-06-2011, 09:10
düşünmeden poloooo...
vites topuzu ve kliması çok basit geldi, ilk aklıma gelenler bunlar :)
Vites topuzu DSG-GTI olacak.
Klimasıda Klimatronik elekronik model olucak. Kısacası boş modeli olmayacak opsiyon ekleticem(yol bilgisayarı vs..). Mümkünse sunroofta tabiki. Pedallarda GTI pedal tamamdır.
Art car'da iç mekanıda alcantra-Deri yaptırıp binmeyi düşünüyorum.
Vites topuzu DSG-GTI olacak.
Klimasıda Klimatronik elekronik model olucak. Kısacası boş modeli olmayacak opsiyon ekleticem(yol bilgisayarı vs..). Mümkünse sunroofta tabiki. Pedallarda GTI pedal tamamdır.
Art car'da iç mekanıda alcantra-Deri yaptırıp binmeyi düşünüyorum.
Bencede polo tdi bu seçenekler arasından ama o saydığın donanımlarla yaklaşık 50 bin tl yi bulur hatta geçebilir + 4 ay beklersin temiz :)
Yaklaşık 6 aydır Polo'ya biniyorum bundan önce de yine Polo vardı , yol sesi ve tıkırtı konusundan hiçbir problemim olmadı tek dezavantajı küçük olması bu arabanın , vites topuzları artık sıfırların hepsinde GTI daki gibi geliyor ( yuvarlak gibi bir topuz) , iç mekan kalitesine gelince de vwhepsinde aynı malzemeyi kullanıyor Polodan inip Golf e binseniz hiç yadırgamazsınız yani fakat araba boş donanım olarak... Kendiniz zenginleştirirseniz keyifalarak binersiniz.. Mesela ben R line direksiyon falan taktım , necvox double din koydum , plastik aksamları parlak siyah kapladım vs vs... Özetle alınacak arabadır. :)
Polo TDI , derim bende..
Donanım olarak zayıf buldugum için önermiyordum hiç ama 2010 25k kmde bir aracı kullandım fikrim değişti. Kullanımı , yakıtı , iç mekandaki malzeme kalitesi alınır bence...
borina57
08-06-2011, 14:56
şu anda kapıda sadece 185 km de olan bi polo muz var.gidiş-yol tutuş fena değil fakat aşırı dar içi bagaj da aynen öle.bizimki en boşu.ses sistemi hariç tatmin eden bir tarafı yok.ve bombaya gel yol bilgisayarı yok araç ta:D.ist de olsan gel bak derdim..
genel itibari ile de eh işte kem küm falan filan işte diyorsun yani:)
walla ne biliyim ben yorum yazan arkadaşlar gibi, direk polo diyemiyorum :)
walla ne biliyim ben yorum yazan arkadaşlar gibi, direk polo diyemiyorum :)
Bende diyemiyorum sorayım dedim o yüzden:)
Ama herkesin fikri Polo yakıt ve DSG ile önde gibi duruyor.
Ki Poloyuda doldurursak güzel olur gibi duruyor.
borina57
08-06-2011, 15:24
araçların hepsi dene derim polo hayalkırıklığı yaratabilir.
laguna gibi bi arabadan inip poloya binmezdim açıkçası. golf düşün derim. yada focus 1.6 dizel.
50 bin TL ye de Polo ya binilmez parana yazık, o paralara daha üst segment araç bak bence.
Polo cok hos güzel yakıtıda söylenenlere göre ciddi anlamda iyi fakat fiyatı düşündürücü...Bikac opsiyon paket koyuldugunda sacma rakamlara geliyor ki o fiyatlara cıkılırsa baska modellerede bakılabilir...50binlere cıkana kadar kuru jettayada bakılır :D
Tam olarak fiyatı ne durumda bilmiyorum ama s40 1.6 dizeller cok cok güzel bence
Diğer seçenekleri eledim gibi.
Polo ve Golf arasındayım. Golfte TDI düz, Poloda TDI DSG+Opsiyon olacak.
1.6 motor herhangi bir vagdan uzak dur yani kısacası exeo almada gerisi hepsi güzel zevkine kalmış.
ALPER-VNS
09-06-2011, 01:49
seat çok çirkin.. eski a4ün farını stobunu değiştirmişler, içine de cabrio nun içini çakmışlar al sana yeni araba.. seçenekler arasında poloyu alırdım ben.. ama yine de bu paralara b7 kasa a4 2004 model falan e46 bakardım..
Allahın izniyle Tornado Kırmızı GOLF 1.6 TDI Highline aracımızı aldık. İşlemlerle birlikte tahminen haftaya teslim alırım.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
berkayGLRN
14-06-2011, 21:11
Hayırlı olsun kazasız belasızz..
Ludacris
14-06-2011, 21:22
polo çok pahalı bi aracımız. ayrıca bomboş ( vw satış temsilcisi arkadaş ile sohbetimizde söylemişti )
Golf al bunlar içersinden.. laguna kullanıyorsan neden insignia ya geçiş yapmıyorsun ?
edit- kazasız belasız olsun :)
Kesinlikle dizel almak ana kriteriniz olmalı derim....Daha benzinliye adım atmazsınız....
Dizelde polo güzel,hoş gözüksede hiçbir zaman C segmenti aracın yerini tutamaz , limitinizi bilemiyorum fakat golf tdi olsa , tam isabet olurdu:)
ocean0636
15-06-2011, 02:05
Golf derim 6. nesil harbi cok guzel :)
mikahakinen
15-06-2011, 03:57
polo 1.6 tdi huzur spec +1
golf tabikide.leon var bizde tıkırtı yok.1.6 tdi leon dsg bir de 1.4 tsi a3 var.tsi ın yakıtı üzmez
VW tercih et öncelikle.. polo dizel golf benzinli.. eğer imkan varsa polo TDI DSG alırdım..
Arkadaşlar hepinize teşekür ederimde yazılan cevapları atlıyoruz sanırım :D
Allahın izniyle Tornado Kırmızı GOLF 1.6 TDI Highline aracımızı aldık. İşlemlerle birlikte tahminen haftaya teslim alırım.
Hayırlı olsun ;) güzel seçim
ooo :D sürpriz olmuş hem tdi hem golf tadından yenmez allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun ...iyi bir tercih yapmışsın