Orijinalini görmek için tıklayınız : Zk vtı & r19_16s
Araçların specleri:
R19_16S
CRM Port Polish
Ecu Fast Chip Tunning
Super Sprint Son Susturucu
Açık filtre kiti
14/63 Ayna Mahruti
ZK Vti ( Bildiğim KAdarı İle yanlışım varsa Hasan düzeltir)
DC Sport Headers
DC Sport Filtre Kiti
DC Sport Komple Egzos
ZK Vti ile dün gece deneme şansımız oldu burdan Hasan arkadaşıma dün gece için teşekkür ediyorum...
6000dd-6500dd aralığında bastığımız video CAM CAR'ın benzini bittiği için :)) videyo çekilememiştir ama hem 2.vites hem 3. vites denemelerimiz kafa kafaya olmuştur...
aracımı bu hale getirmemde emeği geçen CRM PERFORMANCE ekibine ve ECU FAST'e teşekkür ederim....
yorumlar seviyeli olursa sevinirim aramızda hırs ve husumet yoktur :)
İyi Seyiler
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/kskn.ozan#!/video/video.php?v=10150208751823800&comments)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/kskn.ozan#!/video/video.php?v=10150208756853800&comments)
nitrO_Oxide
08-06-2011, 10:19
Masallahh :)
ilk defa böle yürüyen bi r19 goruyorum
Cliosportve
08-06-2011, 10:22
Renault19 16s efsanesini böyle görmek gurur verici gerçekten
Tebrikler
elinin degdiği makina yürüyor masallah :)
bkz :
NMD 206 gti vs TypeR :)
Maşallah gerçekten efsaneye..
serqan23
08-06-2011, 10:35
maşallah reno 19 aa :)
Maşalah :D bugun itibari ile işten cıktım :D ıstdiğin zaman denerız abı :D
çok güzel bi geceydi :)
iki aracada maşallah:icon_tup: ZK vtec çiçek gibi allah nazarlardan korusun;)
vtec üstü denemeleri çekemedim benzinim bitti ,ilk sapaktan çıkmak zorunda kaldım üzgünüm :o
vtec üstüde kafakafya yürümüşler, keyif alarak izledik denemeleri ..
R19 a söylenecek bişey yok, adı küçük yaptğı işler çook güzel , crm ve ecufast in ellerine sağlık :icon_tup:
Kanka seninde bileğine sağlık ne vites attın beee :D:D
Abi kafa kafaya gitmemişsiniz öndesin işte :D
Kaça kadar önde gidiyosun bilmiyorum ama kısan var erken bitiyosundur heralde.
Satma bu aracı derim sana maşallahı var.
Seni fuatla denetmemiz lazım ak vtecle :)
bu arada ss kaçlık sende ki?
vtec ustu 200-210 a kadar bastılar bildiğim kadar ile...
Masallahh :)
ilk defa böle yürüyen bi r19 goruyorum
sağolasın...
başka yok zaten :)
Renault19 16s efsanesini böyle görmek gurur verici gerçekten
Tebrikler
Reno Kardeşliği Forever :icon_tup:
elinin degdiği makina yürüyor masallah :)
bkz :
NMD 206 gti vs TypeR :)
besmele ile basıyorum ondandır :D
haftada bir nette bakıyorum satılıklara belki denk gelir die :)
Maşallah gerçekten efsaneye..
sağolasın...
Maşalah :D bugun itibari ile işten cıktım :D ıstdiğin zaman denerız abı :D
önce JDM_VTI :) kaçışı yok integrayı sattı ama bunu satmadan sıkıştırmam lazım bi köşede :) 19 yürümez vs. tarzı yazıları hala gözümün önümde... :D
çok güzel bi geceydi :)
iki aracada maşallah:icon_tup: ZK vtec çiçek gibi allah nazarlardan korusun;)
vtec üstü denemeleri çekemedim benzinim bitti ,ilk sapaktan çıkmak zorunda kaldım üzgünüm :o
vtec üstüde kafakafya yürümüşler, keyif alarak izledik denemeleri ..
R19 a söylenecek bişey yok, adı küçük yaptğı işler çook güzel , crm ve ecufast in ellerine sağlık :icon_tup:
Kanka seninde bileğine sağlık ne vites attın beee :D:D
gerçekten ZK VTI çiçek gibi allah kaza bela vermesin...
allahtan polis kovalamadı polisten kaçarken benzini biten ilk insan sen olurdun herhalde :)
adı küçük kendi büyük tuttum bunu :)
ECUFAST ve CRM rulezzzz
vites tıhk tıhk :)
videolar vtec altıdır yaklaşık 4500-5000dd.... 6000-6500dd bastıklarımızda kafa kafaya gittik yanlış anlaşılmasın cam carın benzini bittiği için o videolar yok :)
valla ben ibreye bakmadım ama hasan 220kmhyi görmüş nekadar kısa ne kadar uzun sen düşün :)
satma diyorsunda dün hatunla papaz olduk gene ilanı açıcam bugün yarın :(
bu arada satmadan AK vtec değilde seninle denemek istiyorum... kimseye yapmadığımı sana yapıcam arabayı hafifletip gelicem :) 1250kg iken böyle yürüyorsa 1100kg civarı nasıl yürür hep beraber görücez :)
AK ile deneriz sıkıntı yok hırs olmasın yeter :icon_tup:
sondaki SS 48lik düz boru 51 sonu 48 sıksın dedik biraz :) ii sıkıyor sanırsamki....
vtec ustu 200-210 a kadar bastılar bildiğim kadar ile...
kadrana bakmadım ama hasanın dediğine göre 220 görmüş hasan... 300 yapcak halimiz yok ya :) 220 yeter... :)
suki yaptiysa oturup düşünmek lazım... :) MAŞALLAH r19
abi çok iyi olmuş araban vallahi!
r19 yürümez nerde demişim be :D
TEG yürüttüm ben yürümez diyordu kimse benden öyle laf duymazsın abi o yüzden :)
deniycez dur satma işte sabret 1ay..
Egzos sistemi tam sıkıştırmalı olmuş sona 51lik koysan son süratte biraz daha iyi olur belki ama şu şekildede çok iyi
abi çok iyi olmuş araban vallahi!
r19 yürümez nerde demişim be :D
TEG yürüttüm ben yürümez diyordu kimse benden öyle laf duymazsın abi o yüzden :)
deniycez dur satma işte sabret 1ay..
Egzos sistemi tam sıkıştırmalı olmuş sona 51lik koysan son süratte biraz daha iyi olur belki ama şu şekildede çok iyi
ilk aldığım zamanlar unutmam ben ne işi var R19un felan bi yerlerde yazmıştın :)
206 ile honda konusunda olabilir NMDde NOS felan var demiştin ben seni aldım kara listeye :)
ondan sonra kilo konusundada kafamı kırarım demiştin ama kırmadın hala :)
19, gitmesi gerektiği gibi gidiyor canavar maşallah!
suti yaptiysa oturip düşünmek lazım... :) MAŞALLAH r19
SukySan :icon_rule:icon_rule:icon_rule
saygı duyuyorum...
PPR engineering
08-06-2011, 11:09
maşALLAH araçlara..reno 19 un makinası zaten yurt dışında bilinen bir makina yapanların ellerine sağlık..
SekoLive
08-06-2011, 11:10
abi maaşaallah ilan açmadan aklndaki fiyatı pm atarmısın
serkan cım bırak 1.6 iesi gel renocu yapalım seni:D kaçırmaa ;)
by_hayali
08-06-2011, 11:16
serkan cım bırak 1.6 iesi gel renocu yapalım seni:D kaçırmaa ;)
araçlara maşallah :) r19'a ayrı maşallah
bu arada Ozan geçen olan olaydan dolayı sana da kağıt falan geldimi mahkemeden? :D
maşALLAH araçlara..reno 19 un makinası zaten yurt dışında bilinen bir makina yapanların ellerine sağlık..
yurt dışında motor için dolu parça var... o parçalar burda olsa atmasforik 200hp üzerini görmek hayal değil ayrıca hazır turbo kitleri var 1000usd satılıyor emmesi hariç... hatunla papaz olmasaydım daha yapıcak çok şey vardı ama en azından bu günleri gördük :)
iyi dileklerin için thanx...
imzada iyimişş:D:D:D
sedim tuttum diye bırakmam :))
kanka bi kaç kişi daha var isteyen ama daha fiyat çıkarmadım aracı zararına vericeğim kesin ama bi maliyet çıkarmam lazım ilan özetini bi kaç kişiye PM atıcam sanada atarım bakarsın... Ses seda çıkmazsa ondan sonra ilanı aktif yapıcam...
tmm abıcım en ılk 306 ıle dene sonra benımle dene :D ben herzaman hzırım :D bu ay 20 sıne kadar yatıcam sonra otekı ıse baslıcam:D
ilk aldığım zamanlar unutmam ben ne işi var R19un felan bi yerlerde yazmıştın :)
206 ile honda konusunda olabilir NMDde NOS felan var demiştin ben seni aldım kara listeye :)
ondan sonra kilo konusundada kafamı kırarım demiştin ama kırmadın hala :)
206içindi o.
R19'un kg mevzusuda ben motoru 1.6 biliyodum 1.8değil :D
Vay kara liste demek ben senin o kara listeni beyazlatıyımda gör sen :D :D
Deneriz abi deneriz arabamı bitiriyimde eksiksiz cıkıcam ben inş. benim hedefim speclerinde yürüyen en iyi gtı-6 olması o yüzden eksiksiz cıkamam;)
206içindi o.
Deneriz abi deneriz arabamı bitiriyimde eksiksiz cıkıcam ben inş. benim hedefim speclerinde yürüyen en iyi gtı-6 olması o yüzden eksiksiz cıkamam;)
back lıstedesın hahaha:D olum sen war yaharbı yandın :D benden once dha kaç kısı war senınle denemek ıstıoo :D :D
araçlara maşallah :) r19'a ayrı maşallah
bu arada Ozan geçen olan olaydan dolayı sana da kağıt falan geldimi mahkemeden? :D
yok kanka bana gelen bisey :D size varmı ??
oğlum bak lisetyi sayıyım
eren34
sen
r_19
sbl
kn
ak
crx
teg
emg gsi
bilmediğim kişiler filan
SS'i bekleyen çok var kanka :D:D:D
206içindi o.
önce deneki eksikleri tamamladıkca katettiğin yolu daha iyi görebilesin bence :)
by_hayali
08-06-2011, 11:24
yok kanka bana gelen bisey :D size varmı ??
bana geldi ama seninde adın yazıyo :D
bi sonraki ay mahkemeye çağırıyolar :D senin soy isim neydi kanka?
önce deneki eksikleri tamamladıkca katettiğin yolu daha iyi görebilesin bence :)
anlamıo anlatıom anlatom anlamıo :D ben 1 ay arabaya bısı yapmıcam dedım gel gorerım dedım gelmıo :D tutturdu eksıksız eksıksı :D
kısa çip firtle egzoz portpolısh yapıcam koyucam kalbı kırırcak :D
anlamıo anlatıom anlatom anlamıo :D ben 1 ay arabaya bısı yapmıcam dedım gel gorerım dedım gelmıo :D tutturdu eksıksız eksıksı :D
olum araban yaptığın işlemlerden sonra gitmesi gerektiği gibi gitsin isterim niye sıkıntı yaipiyim kendime :D
bana geldi ama seninde adın yazıyo :D
bi sonraki ay mahkemeye çağırıyolar :D senin soy isim neydi kanka?
kardeşim benim arabam full orjınal, otomatik vites 4 kapılı aile aracı işim olmaz yarış falan :D:D
206içindi o.
:) benim şahsi fikrim çık dene yaptık sonra gene dene arabanı gör ama sen bilirsin...
geçilme korkun olması hırs yapma böyle şeyleri relax ol :)
back lıstedesın hahaha:D olum sen war yaharbı yandın :D benden once dha kaç kısı war senınle denemek ıstıoo :D :D
önce ben :)
tmm abıcım en ılk 306 ıle dene sonra benımle dene :D ben herzaman hzırım :D bu ay 20 sıne kadar yatıcam sonra otekı ıse baslıcam:D
deneriz fark etmez sende arabana yaptıklarını görürsün...
deme öle şeyler deme üzülür :))
FiReWaLL
08-06-2011, 12:23
çok güzel denemeler oldu ama video konusunda benzin maduruyuz :D
2 videoda R19 önde , ilk videoda vites kaçırdım , ikincisindede tır maduruyuz :)
yaklaşık 8-9 kere denedik , 3500-4000 devir 2. viteslerde başladıklarımızda yarım metre 1 metre civarı öndeyd r19 , vtec üstü denemelerde ise başladığımz gibi 70 den 220 ye kadar hep kafa kafayaydık .
bi ayrılamadık gitti :D
denemelerimizin heps i tamamen baştan sona baş başa bitti .
1 kere ben 2 boy öne çıktım 1kere de o 2-3 boy öne çıktı , ikisinde vites kaçırdıklarımız için :)
maşşalah r19 a gerketen çok ii , allah nazardan saklasın :)
FiReWaLL
08-06-2011, 12:27
bu arada , keşke arkamızda olsalardı da en sonki denemeyi çekebilselerdi en zevkli ve en uzun denememizdi,70-220 arası başadık bitirdik , kafa kafaya süper zevkliydi :)
flexamin
08-06-2011, 12:44
maşallah her iki aracada. r19 1.8 in de böyle gittiğini düşünmezdim. Kazasız belasız.
bu arada , keşke arkamızda olsalardı da en sonki denemeyi çekebilselerdi en zevkli ve en uzun denememizdi,70-220 arası başadık bitirdik , kafa kafaya süper zevkliydi :)
ya sorma hasan :o donuste e-5 ten dönicez dıye almadık , keske alaymısım gıderken :(
gormeksekte bılıyoruz, napalım gönüler bir olsun sıkıntı yok :icon_tup:
FiReWaLL
08-06-2011, 12:48
ya sorma hasan :o donuste e-5 ten dönicez dıye almadık , keske alaymısım gıderken :(
bidaha çıkarsak dolu depo bekliyorum seni :D
iki tip 1.8 motor var sanirim ilanlardan anladigim kadariyla??
1250kg iken böyle yürüyorsa 1100kg civarı nasıl yürür hep beraber görücez :)
1250 mi :icon_wack:beuj:
normal 1.8 europalar 8v, bu R19 16S dıye gecıyo ve 1.8 16v motora sahip arac.
bidaha çıkarsak dolu depo bekliyorum seni :D
tecrubelendım kesin tedarikli olucam :D
FiReWaLL
08-06-2011, 13:07
tecrubelendım kesin tedarikli olucam :D
bende tedarikli olcam bidahkine 97 koycam :D
ben ewe gider gibi rollinge çıktım 95 oktanla :hahaha: :D
FiReWaLL
08-06-2011, 13:16
çekilen iki videoda r19 önde ama birinde vites kaçırma , diğerindede tır mağduruyum ;)
diğer yaptıımız denemelerin hepsi kafa kafaya bitti özellikle dönüşte yaptıımız denemeler müthiş zevkliydi baş başa , kopamadık bi türlü :D
maşşallah r19 un gideri çook ii :)
aynen katılıyorum...
zevkli bir geceydi dediğim gibi hırs olmaması en güzeli...
bide iyi bir camcar bulmamız lazım :) yada camcara 50 verip benzin koymamız lazım :)
1250 mi :icon_wack:beuj:
şaşırtıcı... acı ama gerçek :)
kaput ve bagaj diğer 19lara göre herhalde totalda 30-40kg daha ağırdır... ayrıca diğer 19larda olmayan kapı içi çelik barlar var birde motor ve şanzıman farkını koyarsan durum vahim oluyor...
sahibindende ilanlar bölümünde bu araç ile alakalı ayrı bir bölüm yok TRdeki 1.8 19ların hepsi ozan arkadaşımın dediği gibi 8v 112hp benima racım fabrika çıkışı stock 16v 137hp...
FiReWaLL
08-06-2011, 13:25
aynen katılıyorum...
zevkli bir geceydi dediğim gibi hırs olmaması en güzeli...
bide iyi bir camcar bulmamız lazım :) yada camcara 50 verip benzin koymamız lazım :)
o zaman gişelerden önceki son benzincide buluşalım bidahakine :D
o zaman gişelerden önceki son benzincide buluşalım bidahakine :D
bidahkina derken :) akşam eve zor girdim :) bi dahakine sabah çıkalım hem daha az trafik olur hemde hatuna ekmek almaya çıktım derim :))
Maşallah r19a
yürümez denilen arabayı yürütmek daha bi zevkli oluyor heleki böyle sonuçları görünce. Tebrik ederim :)
FiReWaLL
08-06-2011, 13:30
bidahkina derken :) akşam eve zor girdim :) bi dahakine sabah çıkalım hem daha az trafik olur hemde hatuna ekmek almaya çıktım derim :))
ahahahahaa :D:D:D
olurr pazar sabah 7 de falan , fırına gideriz :D:hahaha:
FiReWaLL
08-06-2011, 13:32
Maşallah r19a
yürümez denilen arabayı yürütmek daha bi zevkli oluyor heleki böyle sonuçları görünce. Tebrik ederim :)
araba zaten yürüyen bi araba bildiğimiz r19 lardan değilki bu ;)
şuanki verileri bu arabanın stok vti dan daha üstün :)
Maşallah r19a
aynen katılıyorum... en güzel tarafıda o zaten önceden 206GTI vardı onunda nasıl yürüdüğüne akıl sır erdiremiyolardı şimdide R19'un...
ahahahahaa :D:D:D
olurr pazar sabah 7 de falan , fırına gideriz :D:hahaha:
tamam kanka fırında buluşuruz :)
firat_07
08-06-2011, 13:34
maşallah 19 ii yüürümüş
FiReWaLL
08-06-2011, 13:34
aynen katılıyorum... en güzel tarafıda o zaten önceden 206GTI vardı onunda nasıl yürüdüğüne akıl sır erdiremiyolardı şimdide R19'un...
tamam kanka fırında buluşuruz :)
er ne kadar fırın falan ew halindede olsak , bu sefer 97 oktanla gelcem haberin olsun :hahaha:
Sonuçta yürüdüğü bilinmeyen bir araç, 100 kişiden en az 90'ı vti geçer derdi :)
FiReWaLL
08-06-2011, 13:37
bence 99 u derdi :)
hatta stok vti ile yürümüş , yanlışım varsa düzeltin 3 boy falan açmış R19 vti a :rolleyes:
arabayı aldığımda 100kişiden 100ü bırak headerslı vti ile yürümeyi stock vti geçemez diordu :)
bence 99 u derdi :)
hatta stok vti ile yürümüş , yanlışım varsa düzeltin 3 boy falan açmış R19 vti a :rolleyes:
ozamanki speclerim farklıydı vtec altı ben öne çıkıyordum vetc üstü arkadaş öne çıkıyordu....
ama şuan denesek altıda üstüde fark etmez stock vti'ın şansı yok :)
maşallah araçlara :) suat abi ellerine sağlık :icon_tup:
FiReWaLL
08-06-2011, 13:42
ozamanki speclerim farklıydı vtec altı ben öne çıkıyordum vetc üstü arkadaş öne çıkıyordu....
ama şuan denesek altıda üstüde fark etmez stock vti'ın şansı yok :)
aynen öyle , zaten senin kısa şanzuman olayın işi bitiriyo en başta ;)
aynen öyle , zaten senin kısa şanzuman olayın işi bitiriyo en başta ;)
gaz kelebeğinden dolayı kısa koymadan alt devirleri candırmanın yolu yoktu....
3 tıhk kaldı
Büyük Gaz Kelebeği
Headers
Hafif bagaj ve kaput...
asıl ozaman merak ediyorum ben nasıl bi yaratık olucak :)
Beni şuanda da geçemezsin, şimdi emme gaz kelebeğini port polishe yolladım iyice şansın kalmadı hafifletsende sıkıntı:)
ben senle beni geçeblir dbelki diye yarışmadığımı sanıyosan fena halde yanılıyosun.
bu arada ben geçilmek için bi yarışa çıkmam hırslı değil rekabetçiyim :)
ayrıca bana hırs yapma diyosun sen bana hırs yapmışın öyle deme üzülür filan diye.
şaka mahiyetinde dediysende yazından şaka anlamı cıkmıyor.
2.500-3000 devirde basarsan hep geride kalırsın VTI'cı arkadaşım bunu da bil hiç bir VTI'cı 6binden aşağı basmaz:D
Bu arada AK vtecle dene abi benden önce sen:icon_tup:
vti ın specler deişmedyse eger
-aem v2 filtre
-dc sports header
-düz boru
-mugen twin loop(eger bu duruyorsa bir an once sokup eksozu deiştirmeni tavsiye ediyorum)
2 aracada masallah
şaşırtıcı... acı ama gerçek :)
kaput ve bagaj diğer 19lara göre herhalde totalda 30-40kg daha ağırdır... ayrıca diğer 19larda olmayan kapı içi çelik barlar var birde motor ve şanzıman farkını koyarsan durum vahim oluyor...
Renault 19 S16
Uzunluk / Dingil Mesafesi Oranı 1,67
Ağırlık 1070 kg (2356,8 lb)
Yakıt Kapasitesi 55 litre (12,1 Imp gal , 14,5 US gal)
Motor Üreticisi Renault
Motor Yeri Ön
Soğutma Türü Su
Motor Tipi DOHC
Silindir Sayısı ve Yerleşimi S-4
Silindir Başına Subap Sayısı 4 (Toplam 16 Adet)
Motor Hacmi 1763 cc (107,59 cu in)
Çap 82 mm (3,23 in)
Strok 83,5 mm (3,29 in)
Çap / Strok Oranı 0,98
Silindir Başına Düşen Hacim 440,75 cc/silindir (26,9 cu in/silindir)
Krank Ana Yatak Sayısı 5
Yakıt Besleme Tipi Renix fuel inj.
Hava Besleme Türü Normal
Maksimum Motor Gücü 140 HP (104,4 kW)
Maksimum Güç Devri 6500 d/d
Maksimum Tork 161 N.m (118,8 lb.ft , 16,4 kg.m)
Maksimum Tork Devri 4250 d/d
Maksimum Güç Devrinde Tork 153,4 N.m (6500 d/d)
Güç / Ağırlık Oranı 130,8 HP/ton (97,6 W/kg)
Güç / Motor Hacmi Oranı 79,4 HP/litre (59,2 kW/litre)
ilginç olan söylediğinin tam aksine normal 1.6 europa ağırlığı 1090kg olarak geçiyor sen onlardan bile hafifsin teknik bilgilerde :)
vaybe maşallah gerçekten çok çok iyi yürüyor 19
VTI aemv2'dende kurtulsun biran önce..
Beni şuanda da geçemezsin, şimdi emme gaz kelebeğini port polishe yolladım iyice şansın kalmadı hafifletsende sıkıntı:)
ben senle beni geçeblir dbelki diye yarışmadığımı sanıyosan fena halde yanılıyosun.
ayrıca bana hırs yapma diyosun sen bana hırs yapmışın öyle deme üzülür filan iye.
2.500-3000 devirde basarsan hep geride kalırsın VTI'cı arkadaşım bunu da bil hiç bir VTI'cı 6binden aşağı basmaz:D
sıkıntı yok rahat ol dün akşam 6000yada 6500 arası bastık 220kmh kadar ayrılmadan yanayana gittik...
ben sana yaşça benden küçük olduğun için takılıyorum sanırım yanlış yapıyorum yaşın küçük olduğu için çabuk gaza geliyorsun :)
2500-3000 arası sen bana bas desende ben basmam benim kelebeği 4500den sorna açıyor bilip bilmeden klavyeni eskitme...
6500de basıp 6800de vites atıyorum ama benim sesim çıkmıyor sana neoluyor ben onu anlamadım? 206 konusunda da harici laf sokuşturdun araya yapma bence böyle şeylere gerek yok...
ama eskiden bizim büyüklerimiz bizim azımıza zıçarlardı sesimiz çıkmazdı gülerdik şimdiki gençlere iki makara yapıyorsun hemen ciddiye alıyorlar...
AK vtec kimin bilmiyorum ama arkadaş isterse arabayı satmadan deneriz hani sen üzülme diye 6700de basarım 6800de vites atarım... geçilmek önemli değil benim için 21 yaşında dert ediyordum şimdi başka dertlerim var :)
klioya takılan arkadaş senin verdiğin değerler sanırsamki Chamede I beni aracım Chamede II motor aynı ama diğer zımbırtıları farklı detayı aşağıda yazıyor sitenin linkinide koydum
1170KG aracın ağırlığı+80KG(ben)=1250KG.
gene aklına takılan bişey olursa PM atabilirsin ;)
Renault • 19 • 1.8 i 16V (136 Hp) - Technical specifications, fuel consumption (http://auto-specifications.eu/?f=showCar&car_id=10775)
Technical characteristics:
Renault - 19 - 19 II Chamade (L53) - 1.8 i 16V (136 Hp)
Brand Renault
Model 19
Submodel 19 II Chamade (L53)
Modification 1.8 i 16V (136 Hp)
Doors 4
Power 136 hp
Maximum speed 212 km/h
Acceleration from standstill to 100 km/h 8.5 sec
Fuel tank volume 55 l
Year of putting into production 1992 year
Year of stopping production 1996 year
Coupe type Sedan
Seats 5
Length 4248 mm.
width 1696 mm.
height 1412 mm.
Wheelbase 2544 mm.
front track 1426 mm.
Back track 1417 mm.
Minimum volume of trunk 463 l
Maximum amount of trunk 865 l
Model Engine F7P
Position of engine Front, transversely
Volume of engine 1764 ccm
Max power in 6500rpm.
Torque 162/4250 N * m
Fuel System Multi-point injection
gas distribution mechanism DOHC
Position of cylinders Inline
Number of cylinders 4
diameter cylinders 82 mm.
Stroke in the cylinder 83.5 mm.
compression ratio 10
Number of valves per cylinder 4
Fuel Type A-95
Drive Front
Number of Gear (automatic Gearbox) -
Number of Gear (mechanical Gearbox) 5
front suspension Wishbone
Rear suspension Torsion
Front brakes Ventilated discs
Rear brakes Disc
ABS yes
steering type Cremaillere
Power steering hydraulicbooster
Fuel consumption (in town) 10.6 l./100 km.
Fuel consumption (outside city) 6.3 l./100 km.
Fuel consumption (combined) 7.6 l./100 km.
Weight 1160 kg.
Max weight 1600 kg.
Tire size 195/50 R15
Catalog information is collected from publicly available sources 0.010792016983
Renault • 19 • 1.8 i 16V (136 Hp) - Technical specifications, fuel consumption
.....
ilginç olan söylediğinin tam aksine normal 1.6 europa ağırlığı 1090kg olarak geçiyor sen onlardan bile hafifsin teknik bilgilerde :)
bu arada 55lt tankın yarısı doluydu onuda belirtmeme gerek yok sanırım :)
FiReWaLL
08-06-2011, 14:11
ayrıca bana hırs yapma diyosun sen bana hırs yapmışın öyle deme üzülür filan diye.
ben vti ların hangi devirde başlıcağını ii biliyorum ;)
bizim aramızda ne bi husumet , ne de bi rekabet war , ha o geçmiş bana 5 tır boyu saplamış ha ben onu geçmişim 2 boy hiç önemli değil benm için ...
biz bundan sebep 8-9 denemeden 3 tanesini 4000 devirde başladık görelim ne fark var die , aradaki fark vtec altı ile vtec üstü 1 metrenin üstüne çıkmadı , çeyrek boy bile değil nerdeyse ...
ayrıca ben ewe giderken , görüştük ondan sonra gece çıktık 95 oktan benzinle kalktım hesabını sen yap ;)
FiReWaLL
08-06-2011, 14:14
ayrıca bu r19 bide 7000 bile çevirmiyo , vtec üstü başladıımızda da 2 saniye sonra vites atıyo , hep kendini düşünmemen gerekiyo birazda , şartların eşit olması gerekir ondan vtec alrı başladık bi kaç sefer ...
9 denemedede sürekli ya o ya ben ayırsaydımmı zevkli olurdu bu roll , 9 denemede baş başa gittik bu mu zevkli ve daha heycanlı oldu ?
ayrıca bu r19 bide 7000 bile çevirmiyo , vtec üstü başladıımızda da 2 saniye sonra vites atıyo , hep kendini düşünmemen gerekiyo birazda , şartların eşit olması gerekir ondan vtec alrı başladık bi kaç sefer ...
9 denemedede sürekli ya o ya ben ayırsaydımmı zevkli olurdu bu roll , 9 denemede baş başa gittik bu mu zevkli ve daha heycanlı oldu ?
........:icon_tup:..........
FiReWaLL
08-06-2011, 14:17
vti ın specler deişmedyse eger
-aem v2 filtre
-dc sports header
-düz boru
-mugen twin loop(eger bu duruyorsa bir an once sokup eksozu deiştirmeni tavsiye ediyorum)
2 aracada masallah
egsozda dc sport şuan ;)
sıkıntı yok rahat ol dün akşam 6000yada 6500 arası bastık 220kmh kadar ayrılmadan yanayana gittik...
ben sana yaşça benden küçük olduğun için takılıyorum sanırım yanlış yapıyorum yaşın küçük olduğu için çabuk gaza geliyorsun :)
2500-3000 arası sen bana bas desende ben basmam benim kelebeği 4500den sorna açıyor bilip bilmeden klavyeni eskitme...
6500de basıp 6800de vites atıyorum ama benim sesim çıkmıyor sana neoluyor ben onu anlamadım? 206 konusunda da harici laf sokuşturdun araya yapma bence böyle şeylere gerek yok...
ama eskiden bizim büyüklerimiz bizim azımıza zıçarlardı sesimiz çıkmazdı gülerdik şimdiki gençlere iki makara yapıyorsun hemen ciddiye alıyorlar...
AK vtec kimin bilmiyorum ama arkadaş isterse arabayı satmadan deneriz hani sen üzülme diye 6700de basarım 6800de vites atarım... geçilmek önemli değil benim için 21 yaşında dert ediyordum şimdi başka dertlerim var :)
vtec üstü basmalarına en ufak laf ettim mi ben?
hayır, arabanında hakkını verdim yürürü konusunda:icon_tup:
yaşça büyüksün sana her hitap edişimde abi dedim diyorum da, bi saygısızlık yapmadım yapmam da.
yüzyüze tanışmış olmadığımız için yazıda smiley'de kullanmayınca şaka mı değil mi anlayamam dolayısıyla bende şaka mahiyetli almadım yazdığını:icon_tup:
206 konusunda laf sokuşturmadım, açıkca söyledim. bende laf sokuşturma olmaz:icon_tup:
AK vtec'i tayfun abi iyi bilir ona söyleyebilirsin ayarlar o sana. ya da bikaç hafta bekleyip üçlü çekebiliriz :icon_tup:
VTI'cı arkadaşında kalbini kırmak istemiyorum darılmasın bana ama arabası tutuk, vites atışları nasıl bimiyorum.
Ona tavsiyem o filtre sisteminden kurtul arabanın bakımları durumları nasıl bilmiyorum yaptırmadıysan baktır yaptır iyi bi garajda. avans duumu,subap ayarı vs.
Bu bana geçilen r19 mu eheheheh maşallah gökanım dün gece aramışsın kafam çok iyiydi kokoreççiye gittim geldiğimde gördüm aradığını,
firewall çok temiz güzel bi araba aldın izmirden. güle güle bin inş. :icon_tup:
nerden açtım konuyu ya :( konu silinebiliyorsa silinsin bence uzadıkça uzayıcak....
Sorun yok kalsın konu beya güzel olmuş mis gibi işte,
yok niye uzasın abi konuşuyoruz işte 206konusundan bi sıkıntı varmış içinde açıkca söylemedin bu zamana kadar burda söyledin yani :) beni tanısan dert etmezdin kalmazdın 206 bilmem ne konusunda.
Bu bana geçilen r19 mu eheheheh maşallah gökanım dün gece aramışsın kafam çok iyiydi kokoreççiye gittim geldiğimde gördüm aradığını,
kanka bu videodan bahsediyorsun sanırım.... ahahahahahahaha :))))))
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150168346098800&comments)
Maşallah usta valla çok iyi yaaa o degil de takas edermsin corsa gsi ile uyarsa pm cvp beklerim :)
tayfuuunnn nerdeydin laa akşamm:D:D kaçırdın :D
tayfuuunnn nerdeydin laa akşamm:D:D kaçırdın :D
Şükrü usta foyevırrrr :)
FiReWaLL
08-06-2011, 14:27
firewall çok temiz güzel bi araba aldın izmirden. güle güle bin inş. :icon_tup:
eyv. :)
araç en son 5-6 gün önce radar honda dan herşeyi ter temiz çıktı , zaten bi sıkıntısı yoktuda , yalnız araç çok yürüyen bi araç değildi izmirde açılıcak inş. ilerki dönemlerde , tek sıkıntısı bu ;)
ayrıca açılmasada olur , benm öle buna sapladım , şu bana sapladı gidiim şunu yapiim bunu yapiim gibi bi derdim olmadıı için , şimdilik bu bana yeterli :D
VTI aemv2'dende kurtulsun biran önce..
Ben kendi arabamda v2 kullanıyorum
iat derecem serin havada 12-13 derecelerde seyrediyor
gayet guzel soguk hava cekıyor
neden kurtulalım baska bılmedıgımız bı sebebı varmı?
Maşallah usta valla çok iyi yaaa o degil de takas edermsin corsa gsi ile uyarsa pm cvp beklerim :)
senin arabanında maşallahı var dediğim gibi ist.da olsaydın denerdik bi akşam ama kısmet...
takas teklifi için sağol ama bana standart yürüeyen bi araba lazım mümkünse dizel yoksa hatun boşuycak beni :)
1170KG aracın ağırlığı+80KG(ben)=1250KG.
ben aracın ağırlığına 1250kg diosun sandım :D o yüzden şaşırdım yani :D
İlk defa içindeki şöför ve benzinle ağırlık hesaplayıp aracın ağırlığı diye söyleyen gördüm :D
Ben kendi arabamda v2 kullanıyorum
iat derecem serin havada 12-13 derecelerde seyrediyor
gayet guzel soguk hava cekıyor
neden kurtulalım baska bılmedıgımız bı sebebı varmı?
sort ram kadar tepkili mi?
delik farlı-yalıtımlı bi short ram'den faydalı mı o v2??
değil.
eyv. :)
araç en son 5-6 gün önce radar honda dan herşeyi ter temiz çıktı , zaten bi sıkıntısı yoktuda , yalnız araç çok yürüyen bi araç değildi izmirde açılıcak inş. ilerki dönemlerde , tek sıkıntısı bu ;)
ayrıca açılmasada olur , benm öle buna sapladım , şu bana sapladı gidiim şunu yapiim bunu yapiim gibi bi derdim olmadıı için , şimdilik bu bana yeterli :D
açılır motorun gazla bol bol, daha iyi yürüycek :icon_tup:
mümkün olduğunca 95oktan alma hep 97 al
mesela ben 97 shellden almaya dkkat ederim hep:icon_tup:
95oktan aldığımda arabanın kösüldüğünü de bizzat yaşadım teg'de de gti-6'da da
FiReWaLL
08-06-2011, 14:36
İlk defa içindeki şöför ve benzinle ağırlık hesaplayıp aracın ağırlığı diye söyleyen gördüm :D
oo o zaman şartlar eşitmiş yaww nerdeyse :D:D:D
araba 1165 + ben 95 + benzin 40 : 1300 :D
hee bide tesisatı sayarsam eksiye düşerim walla :hahaha::hahaha::hahaha:
oda benim abartmam olsun :D
seni kırcam 1170 olsun :hahaha:
azmı 1170? depodaki benzinle 1200kg :hahaha:
senin arabanında maşallahı var dediğim gibi ist.da olsaydın denerdik bi akşam ama kısmet...
Takas teklifi için sağol ama bana standart yürüeyen bi araba lazım mümkünse dizel yoksa hatun boşuycak beni :)
aynı dert bendede var o yüzden 4 kapılı ayagına kandıracam işte :) ben istanbuldayım zaten ama anadolu yakasında bi akşam gebzeye gelirsen seni agırlarım kardeşim ist sınır bi yer güzel deneyecek araçlarda ayarlarım istersen
hop silecek suyunu unuttum :)))
FiReWaLL
08-06-2011, 14:37
açılır motorun gazla bol bol, daha iyi yürüycek :icon_tup:
mümkün olduğunca 95oktan alma hep 97 al
mesela ben 97 shellden almaya dkkat ederim hep:icon_tup:
95oktan aldığımda arabanın kösüldüğünü de bizzat yaşadım teg'de de gti-6'da da
40 kere benzin aldıysam , 36 keresi shell 97 , diğer 4 ü 95 opet :)
işte dün akşamda o dörtük kısım içindeydim :hahaha:
FiReWaLL
08-06-2011, 14:38
hop silecek suyunu unuttum :)))
hahaha benmki boştu walla :hahaha:
borina57
08-06-2011, 14:38
maşallah 19'a.bi 16s aşığı olarak ben alamadım diye üzülmüştüm bu aracı ama alsamda ben bu hale getiremezdim.iyiki sen almışın tekrar maşallah.Allah kazadan beladan korusun;)
sort ram kadar tepkili mi?
delik farlı-yalıtımlı bi short ram'den faydalı mı o v2??
değil.
Benimde tamponum delikli Delik benım ıcın sorun degıl
ben delige degıl çektıgı soguk havaya bakarım
ayrıca
trafıkte delıklı far ıle kullanmak bıraz sıkıntı olur.
aem v2 gayet başarılı bır fıltre kıtı
2005 yılında aem short ramda kullandım delıklı far ıle su anda v2 kullanıyorum:icon_tup:
maşallah 19'a.bi 16s aşığı olarak ben alamadım diye üzülmüştüm bu aracı ama alsamda ben bu hale getiremezdim.iyiki sen almışın tekrar maşallah.Allah kazadan beladan korusun;)
amin ... iyi dileklerin için sağolasın... yapmaya çalıştık bişeyler :)
benimde tecrübem; yalıtımlı short ram cai'den daha iyi bir gaz tepkisi, gayette verimli abi..
chiefkadir
08-06-2011, 14:48
s16 ya maşallah güzel yürümüş ama bu 1250kg olayı biraz yanıltıcı olmuş , o bazda bakarsan vti da ondan aşşa kalmaz ..
Bende delikli far ile short ram kullanıyorum rs de ama korsan gibi araba..Gece uzunlar yok.. Arabasını tek gözle kullanmak istemeyenlerde olur o yüzden bu sıcaklarda aemv2 geçerli bir sistemdir..
40 kere benzin aldıysam , 36 keresi shell 97 , diğer 4 ü 95 opet :)
işte dün akşamda o dörtük kısım içindeydim :hahaha:
zuhahaha :D :D :D
s16 ya maşallah güzel yürümüş ama bu 1250kg olayı biraz yanıltıcı olmuş , o bazda bakarsan vti da ondan aşşa kalmaz ..
Bende delikli far ile short ram kullanıyorum rs de ama korsan gibi araba..Gece uzunlar yok.. Arabasını tek gözle kullanmak istemeyenlerde olur o yüzden bu sıcaklarda aemv2 geçerli bir sistemdir..
ben teg'i komple sökük kullanıyordum önde 2spor koltuk gerisi bomboş. :D
ayrıca dipnot: günlük delikli farla kullanmak zorunda değil ki adam:D yarışırken aksam 2dakkada söker takar olay budur yani :)
kg olayının detayını yazmıştık :) sanırsamki gözden kaçırmışsınız :)
aracın net ağırlığı : 1170kg
benimde tecrübem; yalıtımlı short ram cai'den daha iyi bir gaz tepkisi, gayette verimli abi..
Bende v2 soguk takvıyesı ıle beslıyorum herşeyden cok daha ıyı verim veriyor merak ettme :)
ama dedıgım gıbı v2 yabana atılacak bır cai degıl
en basıt ornegı turkıyenın en guclu vtecgı laci vtec ve metın abı v2 kullanıyor:icon_tup:
FiReWaLL
08-06-2011, 14:59
gökhan benm arabada 1160 kg bu arada , hatırlatiim heee :D
gökhan benm arabada 1160 kg bu arada , hatırlatiim heee :D
1160+15lt benzin+90kg sen+10kg tesisat = 1285kg :hahaha:
1170+32lt benzin+82kg ben+2lt silecek suyu=1286kg :hahaha:
:)
FiReWaLL
08-06-2011, 15:06
1160+15lt benzin+90kg sen+10kg tesisat = 1285kg :hahaha:
1170+32lt benzin+82kg ben+2lt silecek suyu=1286kg :hahaha:
yanlışi hesap çarşıyı karıştırır :D
1170+32lt benzin+82kg sen +2lt silecek suyu=1286kg :hahaha:
1160+15lt benzin+95kg ben +40kg tesisat = 1310 kg :hahaha:
:D:D:D:D:D
bidaha denemeden kantara çıkıcam deniceim kişi ile şartlar eşit olsun die :hahaha::D
234hp lik b20 de v2 kullanıyordum..:)
:D:D:D:D:D
bidaha denemeden kantara çıkıcam deniceim kişi ile şartlar eşit olsun die :hahaha::D
ben akşam çok yemiştim bide kabızım söylemesi ayıp :))))))))))) hesaba katmadım onu :)
maşallah 2 aracada r19 gerçekten cok guzel
FiReWaLL
08-06-2011, 15:13
ben akşam çok yemiştim bide kabızım söylemesi ayıp :))))))))))) hesaba katmadım onu :)
+10 kg yetermi :D
yetmez deme aslan bile günde 12 kg et yiyo , ben fazla fazla olsun die 10 dedim :D
+10 kg yetermi :D
yetmez deme aslan bile günde 12 kg et yiyo , ben fazla fazla olsun die 10 dedim :D
sen yle diyorsan öyle olsun ne diim :)))
maşallah 2 aracada r19 gerçekten cok guzel
sağolasın...
234hp lik b20 de v2 kullanıyordum..:)
stock bi vtecte gaz tepkisi fark ediyor abi. kafadan uydurmuyorum ki :)
b20'de lacide bilemem.
ama bu demek değil ki short ram yapsaydı laci veya b20 daha az verim alıcak :)
chiefkadir
08-06-2011, 15:49
kg olayının detayını yazmıştık :) sanırsamki gözden kaçırmışsınız :)
aracın net ağırlığı : 1170kg.yok gözden kaçırmadım dikkatlice okuyordum hatta ilk mesajlarında
1250kg iken böyle yürüyorsa 1100kg civarı nasıl yürür hep beraber görücez :)
demişsin, bende şaşırdım typer dan bile ağırmış alla alla diye :D
Neyse sonradan gerçek ağırlık olayı çıktı ..Zaten bu ağırlıklar araba zır boşken yapılmaz benzin vs belli kriterler var..Onlar bir yana araban güzel yürümüş maşallah
.yok gözden kaçırmadım dikkatlice okuyordum hatta ilk mesajlarında
demişsin, bende şaşırdım typer dan bile ağırmış alla alla diye :D
Neyse sonradan gerçek ağırlık olayı çıktı ..Zaten bu ağırlıklar araba zır boşken yapılmaz benzin vs belli kriterler var..Onlar bir yana araban güzel yürümüş maşallah
sağolasın abi...
seninki kadar olmasa kendi çağında gidiyor işte :) senin aracada maşallah...
1250KG. eski bir konudan kalma geyikti öle kaldı :)
ama gerçekten kaput ve bagaj çok ağır kaputtaki scoop 7-8 kg gelir herhalde dökme demir :) bagajdada rüzgarlık ağırlık yapıyor ayrıca kapı içi çelik barlar felan derken ağırlık yükselmiş sürekli :)
FiReWaLL
08-06-2011, 15:57
inş. bigün sabahtan fırına ekmek almaya die kaçıcaz hatunlardan beraberce Gökhan'la:D
bom boş bi yolda , arkamızda benzini olan bi araba ile :) :D :) :D :)
o zaman daha ii denemeler , daha ii karşılaşma ve daha net videolar izlicek herkes :)
9 denememiz var toplamda 3 ü sıkıntılı olarak , 6 tane sağlam video yu çekemedik sıkıntılı 2 videoyu çekmişiz :D
inş. bigün sabahtan fırına ekmek almaya die kaçıcaz hatunlardan beraberce Gökhan'la:D
o zaman daha ii denemeler , daha ii karşılaşma ve daha net videolar izlicek herkes :)
9 denememiz var toplamda 3 ü sıkıntılı olarak , 6 tane sağlam video yu çekemedik sıkıntılı 2 videoyu çekmişiz :D
gelmeyın bu kadar ustume :D:D heycandan benzin almayı unuttum napıım::D siz cıkın bu sefer full depo edırneye kadar pesınızdeyim,
...hatta yanınızda ve önünüzde :D:D:D:D
FiReWaLL
08-06-2011, 16:02
gelmeyın bu kadar ustume :D:D heycandan benzin almayı unuttum napıım::D siz cıkın bu sefer full depo edırneye kadar pesınızdeyim,
ahahaha :D
tamam çıkalım bi sabahtan roll yapa yapa , gidelim tekirdağa köfte yiyeli geri gelelim :D
madem benzinine güveniyosun o kadar :D :hahaha::hahaha:
chiefkadir
08-06-2011, 16:09
:hahaha:Yanlış hesap demişsinde 1lt benzin 0,788kg dir yani sen daha ağırsın bu durumda :D
sağolasın abi...
seninki kadar olmasa kendi çağında gidiyor işte :) senin aracada maşallah...
1250KG. eski bir konudan kalma geyikti öle kaldı :)
ama gerçekten kaput ve bagaj çok ağır kaputtaki scoop 7-8 kg gelir herhalde dökme demir :) bagajdada rüzgarlık ağırlık yapıyor ayrıca kapı içi çelik barlar felan derken ağırlık yükselmiş sürekli :)Eyvallah kardeşim sağolasın,hafiflettiğin her 20kg bir boy :D
:) kanka en sağlamı depoyu biz dolduralım :)
atarlısın tabi 2.0 TFSI :)
:hahaha:Yanlış hesap demişsinde 1lt benzin 0,788kg dir yani sen daha ağırsın bu durumda :D
:icon_tup:
hasan duydunmu :hahaha:
FiReWaLL
08-06-2011, 16:31
hasan duydunmu :hahaha:
duydum duydum :D
o zaman -5 kg : 1305 KG ;)
:hahaha::hahaha::hahaha:
FiReWaLL
08-06-2011, 16:33
:) kanka en sağlamı depoyu biz dolduralım :)
walla yaa , en sağlamı o gene :icon_tup:
by serçe
08-06-2011, 18:06
maşallah iki aracada ....
mami_makinen
08-06-2011, 18:21
maasallah gokhan 19 olmus elınıze saglık...sukı ve ecufast bırlesmesı olmus ıyı olmus ...
VTec_king
08-06-2011, 19:15
maşallah her iki aracada
vti geçilmeyecek bir araba değil ama burda malesef iyi yürüdüğünü düşünmüyorum
aviator35
08-06-2011, 19:32
her iki araca da maŞALLah
maşallah o nasıl gidiş öyle ya allah kaza bela vermesin inşallah..
berkayGLRN
08-06-2011, 20:59
massllah cok iyi yürüyor r19:)
Low-Rider
08-06-2011, 21:06
abicim maşalalh yürüyen renault'ları seviyoruz
Tam buna benzer post yazıyordum Allah'tan bir göz attım yazılınlara:)
Abi maşallah yürüyen Reno ları gerçekten seviyoruz ama:) Aklında daha iyi yürümesi için bir takım şeyler var mı? Yoksa böyle mi kalacak?
FiReWaLL
08-06-2011, 21:15
maşallah her iki aracada
vti geçilmeyecek bir araba değil ama burda malesef iyi yürüdüğünü düşünmüyorum
ewet biraz öyle oldu . bende iyi yürüdüğümü düşünmüyorum dün için , benden kaynaklanan bişe wardı sanki , araçta bi sıkıntı yoktu ama ben , pisikolojik oalrak rahat değildim sanki :(
hee arabanın tek sıkıntısı oktanı 95 ti o anda :D
kısa bi süre sonra tekrardan deneme olcak o gün görücez inş tekrardan ;)
ayrıca diğer sayfalarda da belirttik , çekilen 2 videodan birinde vites kaçırdım birinde baş başayken tır var die gaz kestik .
9 denemeden 6 tanesi 60- 200 arası kafa kafaya başladı başladıı gibi de kafa kafaya bitti
İkinizide tebrik ederim bu arada.Gerçekten dostane denemeler olup ikinizinde dediği 1.
Tam buna benzer post yazıyordum Allah'tan bir göz attım yazılınlara:)
Abi maşallah yürüyen Reno ları gerçekten seviyoruz ama:) Aklında daha iyi yürümesi için bir takım şeyler var mı? Yoksa böyle mi kalacak?
F makinanında gti-sfi'larla yürüyüşünü görmek isteriz:D
F makinanında gti-sfi'larla yürüyüşünü görmek isteriz:D
Finallerdi işti d.hanedeydi değil binmeye yıkamaya vakit bulamıyorum ki:D Ama bir cumartesi akşam çıkıp 2 3 tane elemeyi düşünüyorum şöyle güzellerrinden:D 20sinde Kocaeli'nde olacağım belki orda denk gelir:D
Hızlı_Fransız
08-06-2011, 22:10
biz zmanında birilerine hep f7p anlatıp duruyorduk millet dalga geçiyordu kardeşim tbrkler ve teşekür ederim sana allah kaza bela vermesin...
maasallah gokhan 19 olmus elınıze saglık...sukı ve ecufast bırlesmesı olmus ıyı olmus ...
sağol mami uğraştılar makinayla braz ellerine sağlık...
maşallah o nasıl gidiş öyle ya allah kaza bela vermesin inşallah..
amiiiin :)
Bende düşük renolar seviyorum :)
valla daha yapılıcak ufak işlemler var
gaz kelebeği ve headers öncelikli olmakla beraber kiloyu bi şekilde azaltmakta planlarım içerisinde asıl ozaman gidişini merak ediyorum ben :)
ama arabayı ailevi sebeplerden dolayı satma durumum var o yüzden şuan bişey yapmıycam ama zaman ne gösterir bilinmez...
biz zmanında birilerine hep f7p anlatıp duruyorduk millet dalga geçiyordu kardeşim tbrkler ve teşekür ederim sana allah kaza bela vermesin...
valla aynı dertten bende muzdaribim aynı şekilde aracı ilk aldığımda bu makine ciğerli yürür diyordum kimse inanmıyordu gerçekten f7p özel bir makine ama taby anlayana...
6000-6500dd de bastık 220ye kadar kafa kafaya gittik hatta hasan kendisi söylüyor 8000dd üstü vites atıyordum diye ama hala R19 yürümüş değilde vti yürümemiş diyen arkadaşlar var aramızda. 19un hakkını verenlerde var onlara sevgilerimi iletiyorum ayrıca :) lafım anlayana :)
sizin makinede inş. bir an önce çıkarda sizin videoları izleme şansımız olur....
sağol mami uğraştılar makinayla braz ellerine sağlık...
amiiiin :)
Bende düşük renolar seviyorum :)
valla daha yapılıcak ufak işlemler var
gaz kelebeği ve headers öncelikli olmakla beraber kiloyu bi şekilde azaltmakta planlarım içerisinde asıl ozaman gidişini merak ediyorum ben :)
ama arabayı ailevi sebeplerden dolayı satma durumum var o yüzden şuan bişey yapmıycam ama zaman ne gösterir bilinmez...
valla aynı dertten bende muzdaribim aynı şekilde aracı ilk aldığımda bu makine ciğerli yürür diyordum kimse inanmıyordu gerçekten f7p özel bir makine ama taby anlayana...
6000-6500dd de bastık 220ye kadar kafa kafaya gittik hatta hasan kendisi söylüyor 8000dd üstü vites atıyordum diye ama hala R19 yürümüş değilde vti yürümemiş diyen arkadaşlar var aramızda. 19un hakkını verenlerde var onlara sevgilerimi iletiyorum ayrıca :) lafım anlayana :)
sizin makinede inş. bir an önce çıkarda sizin videoları izleme şansımız olur....
auhauhau :D :D Allah kaza bela vermesin.
auhauhau :D :D Allah kaza bela vermesin.
amin cümlemize :hahaha::hehe::cokgreen::surucu:
saygılar abi.darılıp kırılma bana tanıştığımızda anlarsın demek istediğimi;)..
saygılar abi.darılıp kırılma bana tanıştığımızda anlarsın demek istediğimi;)..
bende darılıp gücenme yok... ben işin makarasındayım... :icon_tup:
Umarım satmak durumunda kalmazsın arabayı.Headers bencede şart ve ciddi fark edio f makinalarda.Bu arada komik gelebilir ama 4 kapı ve kaputu standar r19 ile değitiştirsen araba baya hafifler sanki?
Umarım satmak durumunda kalmazsın arabayı.Headers bencede şart ve ciddi fark edio f makinalarda.Bu arada komik gelebilir ama 4 kapı ve kaputu standar r19 ile değitiştirsen araba baya hafifler sanki?
bizde öyle düşündük standart kaput ve bagaj koycam ozaman sanırım bi 20-30kg arası hafifler :)
Hızlı_Fransız
09-06-2011, 10:19
20-30 hp hafifliyecegine başka bir modifikasyon yap ama bu güzelliği bozma bu kaputta hood da yok bence bu yakışıklılıgı bozma baby dursun :) maşallah tekrar bizde şuan işlerin hafiflemesi ile arabaya yüklendik kaporta bitmek üzere sonra boya vs vs diye gidicek....
20-30 hp hafifliyecegine başka bir modifikasyon yap ama bu güzelliği bozma bu kaputta hood da yok bence bu yakışıklılıgı bozma baby dursun :) maşallah tekrar bizde şuan işlerin hafiflemesi ile arabaya yüklendik kaporta bitmek üzere sonra boya vs vs diye gidicek....
hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz 4 gözle bekliyorum...
hafif kaput ve bagajı iddalı deneme olduğu zaman kullanıcam onun dışında köşede kenarda durur :)
jdm-fuat
09-06-2011, 10:35
Guzel deneme olmus masallah araclara...
R19 a ayrı bı masallah yaptıklarınızın hakkını verıyor bence.
Vti ise yapması gerekenı zaten yapmıs bıraz daha hızlanabılır tabıkı.
Onun dısında da benım adım gecmıs baya isteyen denemek istedıgı kısıye ulasır kımse kımseyı zorlamasın lutfen...
Once SS gti la R19 dener hemde tanısmıs arayı duzeltmıs olurlar derım :D
egzomant
09-06-2011, 10:38
denemeler cok iyidi iki aracada maşallah ozanın camera car da fenaydı hani :D en cok onu beğendim
Onun dısında da benım adım gecmıs baya isteyen denemek istedıgı kısıye ulasır kımse kımseyı zorlamasın lutfen...
neyin peşindesin la sen :D :D bi 3lü çekeriz artık kanka bırak bu ayakları:D :D
renoya tebrikler.. reno için dereceli egzantrik, piston falan yok mu? biraz daha hızlansa..
jdm-fuat
09-06-2011, 10:46
neyin peşindesin la sen :D :D bi 3lü çekeriz artık kanka bırak bu ayakları:D :D
yaparık kanka hıc sorun yok bılıosun benı :D
sağolasın... emeğimizin karşlığını görmek güzel bir duygu...
SSi beklersem ben daha çok bekliycem gibime geliyor yakın zamanda senin aracınlada denemek isterim... JDM_VTI söyleminden aracının benmkinden hızlı olduğunu anlıyorum en azından ne kadar hızlı olduğunu görürüz daha sonra aracıma ekstra bişiler yaptırdığımda ne kadar fark ettiğini test etmiş olurum...
ama baştan söyliim 6500lerde basmam :) basarsak 5500de basarız...
devir aralığımız tutmadığı için sitedeki bazı arkadaşlara problem oluyor :hehe:
renoya tebrikler.. reno için dereceli egzantrik, piston falan yok mu? biraz daha hızlansa..
aracıma göre piston dereceli egzantirik ayarlı kasnak dahada ötesi hazır turbo kitleri var :)
ama okadar yüklemeye gerek görmüyorum bi kaç kere daha yazdım headers+gaz kelebeği benim işimi görür gibime geliyor
egzantirik+piston+kasnak+headers+gaz kelebeği ile 210 hplere ulaşıyor yurt dışında yapılmış bi kaç tane var ama dediğim gibi gerek yok sonuçta R19la TypeR kovalıycak halim yok :hehe:
abicim madem var bence çekinme al o parçaları da.. veya sat bana ben alayım pistonu egzantriği :D :D
abicim madem var bence çekinme al o parçaları da.. veya sat bana ben alayım pistonu egzantriği :D :D
zaten ailevi sebeplerden dolayı bugün yarın satılığa çıkartıcam arabayı... sana satmasına satarımda sen kelepir istiyorsun benim arabam kelepir değil :) sıkıntı orda :)
zaten ailevi sebeplerden dolayı bugün yarın satılığa çıkartıcam arabayı... sana satmasına satarımda sen kelepir istiyorsun benim arabam kelepir değil :) sıkıntı orda :)
kısmet bu işler.. "kelepir" diye dalgasına yazdım :) ;)
Maşallah r19un bu kadar güzel yürüdüğünü bilmiyordum bu arac vtec piyasasını düşürür :D
sağolasın... emeğimizin karşlığını görmek güzel bir duygu...
SSi beklersem ben daha çok bekliycem gibime geliyor yakın zamanda senin aracınlada denemek isterim... JDM_VTI söyleminden aracının benmkinden hızlı olduğunu anlıyorum en azından ne kadar hızlı olduğunu görürüz daha sonra aracıma ekstra bişiler yaptırdığımda ne kadar fark ettiğini test etmiş olurum...
ama baştan söyliim 6500lerde basmam :) basarsak 5500de basarız...
devir aralığımız tutmadığı için sitedeki bazı arkadaşlara problem oluyor :hehe:
fuat inceden bi gider var haberin olsun beni beklemeden bi deneyin :D :D
R19_16s@ abi sana şu kadar söyliyim bi hedırs senin arabanı ''uçurur' ... senin yerinde olsam yaparım, gaz kelebeği olayını da hallederim. 2.araba olarak ucuz bi araba alırım yengeylede huzursuzluğun kalmaz.
fuat inceden bi gider var haberin olsun beni beklemeden bi deneyin :D :D
R19_16s@ abi sana şu kadar söyliyim bi hedırs senin arabanı ''uçurur' ... senin yerinde olsam yaparım, gaz kelebeği olayını da hallederim. 2.araba olarak ucuz bi araba alırım yengeylede huzursuzluğun kalmaz.
gider yok atarla giderle benim işim yok :) benim reno19um var :) ben diom ben seni bekliom :)
yengenin kızdığı arabayla fazla vakit geçirmem vede gece dışarıya çıkmam :) o istiyor standart dizel bi arabamız olsun ailecek bol bol gezelim :) araba kağıda durduğu sürece sıkıntım büyük :)
Maşallah r19un bu kadar güzel yürüdüğünü bilmiyordum bu arac vtec piyasasını düşürür :D
imzaya ekliyim ben bunu :) :icon_tup:
satmadan farz oldu artık haders :D yeni sahibine hediye olur :D
satmadan farz oldu artık haders :D yeni sahibine hediye olur :D
ozaman sen hediye et :D
hemen bırak yapsınlar:D:D don't sikinti :D:D
hemen bırak yapsınlar:D:D don't sikinti :D:D
eyt canını yiyim senin be :) super sprintin vardı headers dahil son susturucuya kadar oldu olucak onu sipariş verelim temiz bişi olsun :D:D
eyt canını yiyim senin be :) super sprintin vardı headers dahil son susturucuya kadar oldu olucak onu sipariş verelim temiz bişi olsun :D:D
valla satmıycak olsan direk alalım derim yani biliyosun :icon_rule
valla satmıycak olsan direk alalım derim yani biliyosun :icon_rule
kanka satmıycak olsam fiber kaput ve bagajıda döktürmüştüm şimdi :) du bakalım belki satmayız :beuj: :D
JapanVsGermany
09-06-2011, 12:20
araba çok güzel yürüyor maşallah, beklemezdim bir R19dan, gördüğüm iyi oldu :)
araba çok güzel yürüyor maşallah, beklemezdim bir R19dan, gördüğüm iyi oldu :)
sağolasın...
tuner faruk
09-06-2011, 12:32
Maşallah Gökhan abi harbi şaka makinası pek şaşırmadığım bi sonuç olmuş :)Bence satma abi ben hiç satman taraftarı değilim :o Ama satıcaksanda takaslayabileceğin Corolla GLİ var :hehe:
Maşallah Gökhan abi harbi şaka makinası pek şaşırmadığım bi sonuç olmuş :)Bence satma abi ben hiç satman taraftarı değilim :o Ama satıcaksanda takaslayabileceğin Corolla GLİ var :hehe:
sağol faruk :) herkes satma diyor ama satmak zorundayım :ofk:
hayırlısı bakalım satışa çıkartim arabayı takas tekliflerini değerlediricem :D
Finallerdi işti d.hanedeydi değil binmeye yıkamaya vakit bulamıyorum ki:D Ama bir cumartesi akşam çıkıp 2 3 tane elemeyi düşünüyorum şöyle güzellerrinden:D 20sinde Kocaeli'nde olacağım belki orda denk gelir:D
Bekliyoruz wallahi bilemem :D
satıyorsanız ciddi düşünürüz :)
satıyorsanız ciddi düşünürüz :)
bende ciddi satıcıyım ama daha ilan açmadım :) ciddi alıcıysan ilanın şablonunu PM atabilirim...
FiReWaLL
09-06-2011, 13:55
R19 çabuk satılır Gökhan ...
bu araç şuan stock vti lara ortalama 2-3 boy atar , ki daha önce denenmiş zaten .
headrs filtre düz boru eksoz , vti larlada görüldüğü gibi başa baş yürür :)
aslında cam car aracı sayesinde pek göremedik video ama :D
2 çektikleri videoda sağlıklı değil pek :D:D:D
ahh ozannn ah :D
R19 çabuk satılır Gökhan ...
bu araç şuan stock vti lara ortalama 2-3 boy atar , ki daha önce denenmiş zaten .
headrs filtre düz boru eksoz , vti larlada görüldüğü gibi başa baş yürür :)
aslında cam car aracı sayesinde pek göremedik video ama :D
2 çektikleri videoda sağlıklı değil pek :D:D:D
ahh ozannn ah :D
bi dahakine sen camcarı getir :) ozanla bu iş olmuycak anladık onu :D
FiReWaLL
09-06-2011, 14:09
bi dahakine sen camcarı getir :) ozanla bu iş olmuycak anladık onu :D
ben en iisi Erkan abiyi getiriim , DF tayyarı :D
ama ekmek almaya gidicez biz , oda sabah hayatta uyanmazki o saatte :hahaha:
ben en iisi Erkan abiyi getiriim , DF tayyarı :D
ama ekmek almaya gidicez biz , oda sabah hayatta uyanmazki o saatte :hahaha:
:D abi uyanık camcar lazım bize :D
FiReWaLL
09-06-2011, 14:13
:D abi uyanık camcar lazım bize :D
o saatlerde anca benm kankam gürolu bulurum :)
oda FD6 ile çoook zor bee neyse bulcaz bide camcar :eek:
o saatlerde anca benm kankam gürolu bulurum :)
oda FD6 ile çoook zor bee neyse bulcaz bide camcar :eek:
en kötü ozanın arabayı çekeriz benzinliğe atarız benzini... telefonunu şarjını önceden yükler eline veririz, nasl çekilceğinide tarif ettikmi o iş tamamdır :D
demokena
09-06-2011, 14:38
kanka hakanı arkaya atalım bir daha kine . :D
demokena
09-06-2011, 14:39
maşşahllh her iki araca da canlı izlemek daha keyif verdi.. .)
FiReWaLL
09-06-2011, 14:39
en kötü ozanın arabayı çekeriz benzinliğe atarız benzini... telefonunu şarjını önceden yükler eline veririz, nasl çekilceğinide tarif ettikmi o iş tamamdır :D
Ozan bu yorumları okuduktan sonra gelir bizle video çekmeye die biz kalktıktan sonra içimizden geçer , bak video böle çekiliyomuş der :D:icon_tup:
FiReWaLL
09-06-2011, 14:40
ahh kanka ahh görüyon o kadar zevkli bi akşamdı denemeler hep başa baş , dişe diş :)
ama video yok ortada :hahaha:
hep sizin suçunuz varya :D:D:D
Ozan bu yorumları okuduktan sonra gelir bizle video çekmeye die biz kalktıktan sonra içimizden geçer , bak video böle çekiliyomuş der :D:icon_tup:
banada öyle geliyor :D azımıza doğru yanlamasında :)
FiReWaLL
09-06-2011, 15:00
banada öyle geliyor :D azımıza doğru yanlamasında :)
walla heran herşey olabilir :D
arkanızdan sıkarım yanınızdan gecerim önünüze yetışip kameranın acısan girebilirseniz izlersiniz videolarınızı:D:D:D
kendinize denk camcar bulun kardeşim ahahaha:D:D:D:D
FiReWaLL
09-06-2011, 15:48
arkanızdan sıkarım yanınızdan gecerim önünüze yetışip kameranın acısan girebilirseniz izlersiniz videolarınızı:D:D:D
desttuuuuurrr , Geldi walla :D:D:D
kardeşim biz seni istiyoruz , ama benzinli olarak :hahaha:
kanka ben bişi demedim hasan gaza getirdi beni :D :D :D
basılmış gibi olduk :)
aranızda ben horozum işime bakarım:D:D:D:D
maşallah subhanallah r19 efsane yaw
FiReWaLL
09-06-2011, 16:12
haydaaaa :D
babaa büyüksünnnn :icon_tup:
arabaya laf yok :icon_tup:
maşallah subhanallah r19 efsane yaw
sağolasın...
ya herkez reno reno diyorda hasana ayıp oluyor onada maşallah :icon_tup:
FiReWaLL
09-06-2011, 16:28
arabaya laf yok :icon_tup:
sağolasın...
ya herkez reno reno diyorda hasana ayıp oluyor onada maşallah :icon_tup:
eyvallah kardeşim :)
ama haklı herkes , 2 videoda reno önde olduu için herkes renoya maşşallah diyo :)
kimse bizim açıklamaları okumuyoki :hahaha: :D
hem ayrıca maşşallah denmicek bi arabada değil ayrıca :)
Low-Rider
09-06-2011, 16:33
bende ciddi satıcıyım ama daha ilan açmadım :) ciddi alıcıysan ilanın şablonunu PM atabilirim...
banada pm atıcaktın
yarın araba alıyorum:D
banada pm atıcaktın
yarın araba alıyorum:D
facebooka baktınmı? bence bakmadan alma araba yabancıya gitsin istemiyorum hem hergün işe giderken sizin otoparktan geçiyorum yürüyerek arabayı görür hasret gideririm :)
Bi pm de bana atın merak ettim yaw
freelife
09-06-2011, 17:02
Maşallah,renoların senesi olacak sanki bu sene...
FiReWaLL
09-06-2011, 17:46
pazara kadar satma sakın hee :)
satarsanda p.tesi ver arabayı gökhan :D:D:D:D:D
Maşallah araçlara,güzel denemeler olmuş.
Maşallah,renoların senesi olacak sanki bu sene...
valla RSçilerde keşke açılsa kendi aralarında denemeyi bırakıp başka arabalarla denesede renoların diğer araçlarla olan iyi yada kötü farkını görsek...
pazara kadar satma sakın hee :)
satarsanda p.tesi ver arabayı gökhan :D:D:D:D:D
kanka valla aksilik olmazsa pazar sabahı görüşürüz ama ben evli çocuklu bir erkeğim kesin birşey diyemiyorum ama senle tekrar denemeden arabayı teslim etmem... :icon_tup:
Maşallah araçlara,güzel denemeler olmuş.
dostça ve zevkli oldu...
FiReWaLL
10-06-2011, 08:33
bende evli barklıyım biliyon fırına giticez kardeşim :D:D:D
bende evli barklıyım biliyon fırına giticez kardeşim :D:D:D
sana fırın yakında bana biraz uzak kalıyor :)
FiReWaLL
10-06-2011, 08:55
sana fırın yakında bana biraz uzak kalıyor :)
ahahhaa :hahaha:
walla orası öle :D
demokena
10-06-2011, 09:20
ahh kanka ahh görüyon o kadar zevkli bi akşamdı denemeler hep başa baş , dişe diş :)
ama video yok ortada :hahaha:
hep sizin suçunuz varya :D:D:D
hakan :D:D:D[/QUOTE]
hakan :D:D:D
abi suç hakanın eline kamera verende :) hakanda değil yani bide adamı öne oturtmuşsunuz :)