Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Otomatik Vites
Arkadaslar selam,
Valide icin otomatik bir arac ariyoruz. Tercihen "0" alınacak ve otomatik vites.
Secenekler arasinda ilk aklimdakiler; Opel Corsa, Citroen C3 var ama baska modeller varsa fikir olarak dikkate alabiliriz.Motor secenekleri ve sanzuman hakkinda fikirlerinizi goruslerinizi belirtirseniz cok minnettar kalirim.
İyi forumlar.
Boost Up
08-06-2011, 11:05
fiyat aralığı nedir?
Murat Özcan
08-06-2011, 11:38
opel astra veya corsa serilerine bakabilirsin özellikle dizel olanlar hem az yakıyor hamdde bayanlar için çok ideal
Opel de 1.4 Twinport Otomatik Sanzuman Enjoy paketle ilgileniyorum arastirdim tam otomatik diyorlar.
Citroen c3 ise 95hp senso drive yani triptonikmis.
Fiyatlar hemen hemen ayni karar veremiyoruz :S
Varmidir aramizda bu arac kullanicilari olumlu olumsuz yorum yapicak.
FiReWaLL
08-06-2011, 16:04
otomatik dedinmi kesinlikle 1. öncelik Honda :)
ama maalesef dizeli yok :(
overblack
08-06-2011, 16:23
honda jazz tercih edin bence.hem yakıtta sizi üzmez 7 ileri şanzımanı var,hem şanzımanı çok iyi sorun çıkarmaz.hemde satarken değerine satarsınız.
honda jazz tercih edin bence.hem yakıtta sizi üzmez 7 ileri şanzımanı var,hem şanzımanı çok iyi sorun çıkarmaz.hemde satarken değerine satarsınız.
Honda'yla gorustum eski Hondaci olarak kesinlikle Honda alirdik ama ellerinde arac yok. Deprem yari yariya dusurmus satislari.
Joy+ 1,4 otomatik alinirdi ama ellerinde yok kimsenin.
yakıt problem değilse butce el veriyorsa corsa 1.4 tam otomatik veya fiesta 1.4 tam otomatik alırdım.
Hic aklimizda olmayan bir secenek girdi araya. Tanidik vasitasiyla sanirim haftaya bunu alicaz
Yaris 1.33 Terra Sporty M/M
Bu arac hakkinda bilgisi olan varmidir?
devil_berk22
11-06-2011, 21:02
vw polo dsg veya opel corsa tercihim olurdu
polo dual shift gearbox. ;)
Hic aklimizda olmayan bir secenek girdi araya. Tanidik vasitasiyla sanirim haftaya bunu alicaz
Yaris 1.33 Terra Sporty M/M
Bu arac hakkinda bilgisi olan varmidir?
M/M bir DSG olamaz ama tam otomatik gibi değilde manuel gibi kullanırsanız , yani otomatik konumda olsa da vites değiştirirken hafif gaz bırakarak vs başınızı ağrıtmaz.