Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç renk değişikliği!
Arabamın rengini değiştirmek istiyorum boyasında derin yaralar var komple boyatmak yerine kaplama yapmayı düşünüyorum sizce nasıl bir renk yapabilirim 1-2 hafta içinde kaplatıcam fiyat olarakta 400TL'e anlaştık orta kalitede bir malzeme kullanıcak sizce hangi renk güzel olur ve orta kalite bir malzeme beni ne kadar götürür
ALPER-VNS
09-06-2011, 04:42
malzemesi bile 400den fazla tutar cast folyonun.. reklam folyosu kullanıcaklar heralde o da hem uzun ömürlü olmaz hem de zarar verir arabanın kendi boyasına..
Eğer aracınızın boyası iyi değilse benim size önerim boyatmanız yönünde. Ucuz yollu boya Alper abinin de dediği gibi size sıkıntı çıkaracaktır. 400-500e kaplanan taksilere dikkat ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız :)
Emre Ekrem
09-06-2011, 10:15
ortalama 23 metre malzeme gider ki o paraya malzeme bile alınmaz ki, size verecekleri malzeme reklam foliosudur ve çok daha kötü olur hem uygulama hemde sökme esnasında, bence iyi araştırın.
devil_berk22
09-06-2011, 14:36
boyası kötü olan araçlara bence kaplama yerine komple boya yapılması daha iyi olur çünkü yarın öbürgün yaptıracağınız ucuz folyolar çıkmaya başlıyacak ve mecbur boya yaptıracaksınız hem boya hemde kaplama parası vermek bence mantıklı değil
kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun kaplamada olsa
Yorumlar icin tesekkurler
Kaplamacinin dedigine gore titiz kullanirsan seni baya idare eder dedi bnim araba komple boyali yarin birgun sokmeye kalksam boyayi kaldirma ihtimali varmis adam ztn bi anda dedi snin arabayi kapliyalimmi die acidi heralde bna rengini gorunce arabanin:D cok kararsz kaldim boyamaya adam gibi yapsak en az 800 falan vericem su anlik ole bi durumum yok bni bu yaz idare etse yeter dusuncesindeyim renk olarak ne yapabilirim mat beyaz mat siyah cok araba oldu farkli bi renk yapim diorum
FiReWaLL
09-06-2011, 15:26
fark istiyosan MOR :D
yalnız bence 400 tl lik kaplamaya hiç girme ilerde çoook sorun yaşarsın .
SekoLive
09-06-2011, 15:32
ucuz mal alıcak kadar zengin olmamalısın.... bence böyle gez durumun olursa boyatırsın.
way be piyasaya bak 400e kaplama 800e boya fln:D
ticari taksiyi 600 liraya kaplıyolar dikkat edin lütfen. 1 sene gitmez 400 tl ye kaplanacak araç
Kaplamaci bu yorumlari gorse dukkani kapatir heralde :D 1 sene gitse yeter bna ya satarm ztn 1 seneye peki kaliteli folyo yaptrsam renk ne yaptirim farkli biseyler istiorm herkeze tesekkur ederim yorumlari icin
1 sene için 400 tl vereceksin, ruhsata işlenmesi vs. bence 1 sene daha böyle bin, sonra boyat ya da kaplat :)
maxpower
09-06-2011, 20:14
way be piyasaya bak 400e kaplama 800e boya fln:D
valla fiyatlar benide şaşırttı :D
aynen beni de şaşırttı
bence kaplat bizde uygulamayı gormus oluruz duzgunse dukkanın onunde sıradayız
Fiyatını bize öle yaptı normalde vaat folyoyla 1300 e yapıllar yaptiricam 1 2 haftaya resimleri koyarm fiyatlar burda çok iyi memleketim bnm:):)