Orijinalini görmek için tıklayınız : Havuz Tavsiyesi :)
34ER2890
09-06-2011, 09:28
İki arkadaş havuza gitmek istiyoruz ist anadolu yakası öncelikli çok güzel ve eğlenceli (aquamarine gibi) olursa avr yakasınada gideriz :) Var mı arkadaşlar bi kaç defa gidip birebir tecrübe edip beğendiğiniz tavisyede edebileceğiniz havuz ve ücretleri ?
8.000rpm
09-06-2011, 10:31
eğlence kısmına bişey diyemem ama ebat olarak maslak'ta darüşşafaka'nın açık havuzunu tavsiye ederim
hafta içi 30 tl hafta sonu 60 tl
eresin topkapı otel havuz+sauna+hamam+buhar odası+spor aletleri+tertemiz ortam+mis gibi kokan havlular+kusursuz hizmet:icon_tup:
nitrO_Oxide
09-06-2011, 10:33
eğlence kısmına bişey diyemem ama ebat olarak maslak'ta darüşşafaka'nın açık havuzunu tavsiye ederim
Fiyatları nedir abi?
34ER2890
09-06-2011, 10:56
Fiyatları nedir abi?
Evet nedir fiyatı acaba ?
Birde anadolu yak olsa :)
eresin topkapı otel havuz+sauna+hamam+spor aletleri+tertemiz ortam+mis gibi kokan havlular+kusursuz hizmet:icon_tup:
Valla güzel anlattın cezbetti :)
PROMINENT
09-06-2011, 11:01
acarkent var.
Valla güzel anlattın cezbetti :)[/QUOTE]
ben aboneyim oraya yıllık 1500 tl veriyorsun haftanın 7 günü sabah 10,00
akşam 22,00 arası sınırsız faydalanıyorsun
34ER2890
09-06-2011, 11:29
acarkent var.
Gittiniz mi gittiyseniz ne kadar 1 günlük ?
Valla güzel anlattın cezbetti :) ben aboneyim oraya yıllık 1500 tl veriyorsun haftanın 7 günü sabah 10,00
akşam 22,00 arası sınırsız faydalanıyorsun
Acar kente mi abonesin ?
Acar kente mi abonesin ?[/QUOTE]
yok eresin topkapı otel
Avrupa yakasi aquamarine yerine aquadolphin derim bahcesehir.
onursumer
09-06-2011, 13:00
bende atakoy marinaya gidiyorm ama tatsız tutsuz :D eğlence pek yok anca arkadşla gidince muhabbet oluyor en son 5-6 ay once uğradım sezon açılmıştır herhalde :D
eresine gelen olursa grup indirimi yaptırabilirim
34ER2890
09-06-2011, 13:31
Avrupa yakasi aquamarine yerine aquadolphin derim bahcesehir.
Kardeşim peki sen yazınca ben şimdi araştırdım fiyatlarıda aynı neden aquadolphin? daha yeni bi tesis sanırım bu arada...
S.Özeren
09-06-2011, 13:33
eresine gelen olursa grup indirimi yaptırabilirim
:D:D:D o nasıl bi laf ya ben gelebiliriim haber yollarım
bide avrupa yakası için eğlenceli olmasada Bakırköy spor klübüde güzeldir
Aqua parklar malesef apaçi kaynıyor..
:D:D:D o nasıl bi laf ya ben gelebiliriim haber yollarım
bide avrupa yakası için eğlenceli olmasada Bakırköy spor klübüde güzeldir
Aqua parklar malesef apaçi kaynıyor..
herkezi bekleriz kalabalık gidersek gırgır şamata olur
Aquamarine de apaci tayfasi var ust uste cikip takla atan mi ararsin, ellerinden kollarindan tutup arkadaslarini havuza atan mi ararsin hepsi var.Aquadolphin, damsiz girilmiyordu en son.2 erkek bile giremiyorsun yaninda bir bayan olmasi gerekiyor. Kaydiraklari ortami daha saglam.
eresin topkapı otel havuz+sauna+hamam+buhar odası+spor aletleri+tertemiz ortam+mis gibi kokan havlular+kusursuz hizmet:icon_tup:
unuttuklarım olmuş
+sıcak su havuzu+digital tartı+şezlonglar+moldovyalı keseci:)