Orijinalini görmek için tıklayınız : noter satışı ile ilgili
kaan megi
09-06-2011, 15:48
arkadaşlar bi konuda acil sorum olucak trafik sigortası olmadan noterde satış verebilirmiyiz şimdiden teşekkürler
trafik sigorotasınla noter satışının alakası yok satış verebilirsin
verebilirsin, aracın sonuçta yürümeyen tarfikten çekişmişte olabilir.
RaiTheRe
09-06-2011, 15:51
sigorta ile noterin herhangibir bağı olmayacağını düşünüyorum ama...
kaan megi
09-06-2011, 15:53
bugün bitti daha sigortası yarında satış olcak gibi boşuna yaptırmak istemedim
likedead
09-06-2011, 16:12
zaten aracın sigortası olsa bile sattığında iptal oluyor ve parasını geri alabiliyorsun sigorta şirketinden..
peki dostlar muayene olmadan satış veriliyor mu ?
trafik sigortası olmadan satış veriliyor. trafikten men gibi bi durum olmadıkça satış veriliyor.
muayenesi bitmiş arabanın satışını yaptık biz. muayene de satışa engel değil
sigortadan paranı alırsın ama kesinti yapıyorlar
muayene sorun değil bende vizesiz araç sattım sorun yok
sigortasız satış yapabilirsiniz
sigortasız satış yapılıyor
muayenesiz araçların satışı da yapılıyor (alan kişiye muayenesinin bittiğini belirtiyorlar)
brkkksln
09-06-2011, 18:38
ceza ve vergi borcu hariç tüm araçların satışı veriliyor.
kaan megi
09-06-2011, 21:19
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için
Trafik sigortası veya muayenesi bitmiş araçların noter satışında herhangi bi engel teşkil etmiyor.
Sadece trafikte ruhsat çıkarırken trafik sigortasının yenilenmesi ve muayenesi geçmiş aracın tekrar muayeneye sokulmaıs gerekir.
BosphorusBoys
10-06-2011, 09:33
Trafik sigıortası yada muayenesi olmayan araçların satışı raatlıkla verilebilir noterden..
Sigortasız satıs verılebılıyor arkadaslar ama artık aracın plakasının ustundekı cezalar duruyor eskı sahıbıne aıt oluyo ama genede o cezalar duruyo yanı eskıden noterler aracın ustunde ceza varsa kapatılmadan onlar satıs yapılamıyodu artık oylede satıs yapılıyo bılgınız olsun
bu konuda bi güncelleme varmı acaba ? hala sigortasız satış yapılabiliyormu
livaneli
12-04-2016, 17:28
Sigortasız yapılabiliyor ama muayenesiz (çekme belgeli değilse) satış yapılamıyor.
dragstar
12-04-2016, 21:22
muayne olmadan satış yapılamıyor
Sigortasız satış olmuyor , ancak aracı aldıktan 1 ay içinde satacaksanız sigorta yaptirmadan satabilirsiniz