Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rent a Car işiyle uğraşan yada Kendi Aracını Kiralayan Arkadaşlar??

komutanbaba
09-06-2011, 21:09
Arkadaşlar lafı uzatmadan konuya giriyim. 23 Haziran akşamı Mezuniyet Balom var. Baloya giderken güzel bi araçla gitmek istiyorum.Yakın bi abim de audi a5 var ancak şu an durumu tam belli değil.. Demek istediğim o aracın o gece müsait olmaması ihtimaline karşı rent a car işiyle uğraşan yada kendi aracını gecelik falan kiralayan yada çok samimi rent a car işiyle uğraşan tanıdıkları olan arkadaşlar varsa topic altından yada özel mesajla benimle irtibata geçerse sevinirim.

Düşündüğüm araçlar; e90-92 bmw,audi a5,mercedes c180-200. Jip türevi araç düşünmüyorum. S paket audi a4 falanda düşünülebilir.. Manuel vites öncelikli tercihim yoksa otomatikte olabilir.

Daha farklı araç teklifleriniz olursa düşündüğüm araçların klasmanına yakın onlarda düşünülebilir.. Şu an aklıma gelmeyen araçlar olabilir..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

komutanbaba
09-06-2011, 21:31
şimdi aklıma geldi 2009 ve üstü volvo s40 ve 2011 jetta da olabilir :)

YH199
09-06-2011, 21:34
97 üstten egsantrkli doğan slx var cabrio.

istersen ö.m at.

cidden cabrio.oldukça güzel bir araç 17 sarı bbs lerden tut kamber kitine kadar herşey var gecelik verilmiyor min 2 gün.

2 günlüğüne 350 tl depo dolu veriliyor dolu isteniyor. rengi cooper s mavisi.

0554 886 98 00 bu arkadaş kiralıor.enes.

komutanbaba
09-06-2011, 21:37
Düşündüğüm araç tipini yukarıda belirttim. Sağolun o tip araçlarla ilgilenmiyorum.

YH199
09-06-2011, 21:38
sende saol kardeşim iyi eglenceler dilerim şimdiden.

komutanbaba
09-06-2011, 21:41
sende saol kardeşim iyi eglenceler dilerim şimdiden.

Eyvallah sağolasın :)

berkay_aydin
09-06-2011, 23:18
Mis gibi linea varken neden lüks sınıf otomobiller?

SekoLive
09-06-2011, 23:20
infaz o deilde doğan slxde kamber kiti nasıl oluyor yaw :D

gökan
09-06-2011, 23:27
hngı unıverste

oğuz
09-06-2011, 23:35

özel bi güne şirket arabasıyla gelmiş derler :))

o gece mersoyla veya başka lüks bi araçla parka girmek paha biçilemez. banada lazım :D

Yiğit Ş.
09-06-2011, 23:42
kaza, boya, değişen olsa farkeder mi ?

berkay_aydin
09-06-2011, 23:45

o gece mersoyla veya başka lüks bi araçla parka girmek paha biçilemez. banada lazım :D

Ben özellikle kendi aracımla giderim ayrı bi havası var :)

@komutanbaba

İnşallah kendinize göre bir araç bulursunuz..

sanctuary35
09-06-2011, 23:56
bizim baloda sınırsız alkol var yahu sizde yokmu öle şeyler :D taxi powerup :D

oğuz
09-06-2011, 23:56
şimdi orda kım kımı tanır ki. tabi öyle daha iyi gibi ama işte.

DogukanB
09-06-2011, 23:57

mezuniyete kaç yıl aynı okulda okuduğu insanlar gelmicek mi? az-çok tanıyacak yani herkes birbirni.

tek geceye lüks arabayla gidince ne dicekler aaaa çok zengin çok havalı mı?

ilginç bi düşünce yapısı

yaniss
09-06-2011, 23:58
arkdaslar nıye herseye sosyal msj verılıyor :) bırakın oyle gıtmek ıstemıs oyle gıtsın araba nasıl bulunur onun ıcın yardım edın kım kımı tanıyorsa tanır o arkdasımızın bılıcegı bırsey...

SekoLive
10-06-2011, 00:01
ya arkadaşlar oraya lükslede gitsen düşük araçlada gitsen seni gören zaten biliyordur ne oldugunu sıkıntı olmaz herkesin kendi fikridir lüks arabayla gitmek falanda ben hala kamber kitindeyim okadar araştırdık bulamadık :D varmı öyle bişey

DogukanB
10-06-2011, 00:02
arkdaslar nıye herseye sosyal msj verılıyor :) bırakın oyle gıtmek ıstemıs oyle gıtsın araba nasıl bulunur onun ıcın yardım edın kım kımı tanıyorsa tanır o arkdasımızın bılıcegı bırsey...

oda dogru bizi ilgilendirmez.

kolay gelsin kardeşim, çıkışta sıfır çizmeyi unutma

oğuz
10-06-2011, 00:07

öyle brandayla girmicek herhalde aman çizilmesin kiralık parti bize girer sonra diye...

zevk,düşünce meselesi. herkes birbirini tanıyor ama sen giriyorsun o arabayla.sonuçta farklı oldun mu oldun.

komutanbaba
10-06-2011, 00:25

Ne bilyim yaa heves işte :)

hngı unıverste

Gelişim Ünv.

Halimden anlayan birisi çıktı sanırım :D Ama önce ben yazdım :D

kaza, boya, değişen olsa farkeder mi ?

Tabiki farketmez. Ama fiyatta ona göre bişeyler yaparsınız herhalde :P :D

Ben özellikle kendi aracımla giderim ayrı bi havası var :)

@komutanbaba

İnşallah kendinize göre bir araç bulursunuz..

İnşallah :)

bizim baloda sınırsız alkol var yahu sizde yokmu öle şeyler :D taxi powerup :D

Bizdede var da şoförden yana sıkıntı yok :D Bi çok arkadaşım o gece alkol kullanmıcakmış o yüzden Şoför işi tamam araba lazım :D

şimdi orda kım kımı tanır ki. tabi öyle daha iyi gibi ama işte.

Ne biliyim yaa işte acayip bi heves işte :rolleyes:

mezuniyete kaç yıl aynı okulda okuduğu insanlar gelmicek mi? az-çok tanıyacak yani herkes birbirni.

tek geceye lüks arabayla gidince ne dicekler aaaa çok zengin çok havalı mı?

ilginç bi düşünce yapısı

Haklısın Doğukan ama ne biliym ya hani içimde ukte kalacağına yapıyım daha iyi kendimi daha böyle mutlu hissedicem gibi geliyor taa ki aracı ertesi gün teslim edene kadar :)

Eyvallah çok sağolasın yaa halimden anlayan +2 oldu :D

ya arkadaşlar oraya lükslede gitsen düşük araçlada gitsen seni gören zaten biliyordur ne oldugunu sıkıntı olmaz herkesin kendi fikridir lüks arabayla gitmek falanda ben hala kamber kitindeyim okadar araştırdık bulamadık :D varmı öyle bişey

Ya bırak kamber kitini konuya odaklan Seko :D

Eyvallah Doğukan. Yok ya emanet araçla öyle şeyler yapmam.. Hele ki rent a car ise..

öyle brandayla girmicek herhalde aman çizilmesin kiralık parti bize girer sonra diye...

zevk,düşünce meselesi. herkes birbirini tanıyor ama sen giriyorsun o arabayla.sonuçta farklı oldun mu oldun.

Aynen ya ne biliyim işte okuduk o kadar, kaç aydır bu baloyu bekliyoruz maksat hevesimizi almak :)

Cglrgncl
10-06-2011, 00:34
Keyfini neşeni bozmak istemiyorum ama bence böyle bir işe hiç bulaşma arkadaşım,1hafta önce aynı sebebten benim arkadaşımda bmw e46 3.16i kıraladı herşey güzel hoş eğlendi geldi zaman arabayı teslim etmeye gitti arabayı teslim edicek adam bi başlıyor bu arabanın burasında çizik yoktu senmi yaptın,tamponun burasına ne oldu vs. biton sebeb söylüyor en sonunda adam kontak otomatiğini bozmuşsun diyor arkadaşım inkar ediyor ama neye fayda adamın elinde açık senet var 500lira 2gün içersinde getir senetini al arkadaşım yapma etme derken parayı azaltamıyor senetı alamıyor ama 1hafta ıcersınde getırın dıyo adam suresını uzatıyo bence kendi araçın varsa hiç bulaşma derim rent a car işine bu sadece yakın zamanda başımızadan geçen bi olay,kiralıcaksanda fazla para ver ama iyi bi rent a car'dan kirala arkadaşım...

ruudvan
10-06-2011, 00:37
sırf lise baloma arabayla gıtmek ıcın yasımı dolduru doldurmaz ehlıyetımı anneme babama solemeden harclıklarımla almıstım.baloyada 1 caravelle bıde muhur goz mersoyla gıttık mersonun soforu vardı caravelleyı bn kullanıodum alkolde almamıstım ole gıttık geldık araba olması guzel bısey ustun basın duzgun kalıo arkadaslarınla bırlıktesın vs ama cokta onemlı deıl yanı araanın markası alkol varsada arabayı kullanmayın .unıdede balo yapmadık gece duzenledıler bız sınıfca clube gıttık :D he onada otobusle gıttık arkadasta kaldık ertesı gun eve donduk ama kımse aaa snn araban yokmu ezık demedı cunku herkesın ıyı kotu bı arabası vardı.

komutanbaba
10-06-2011, 00:39
Keyfini neşeni bozmak istemiyorum ama bence böyle bir işe hiç bulaşma arkadaşım,1hafta önce aynı sebebten benim arkadaşımda bmw e46 3.16i kıraladı herşey güzel hoş eğlendi geldi zaman arabayı teslim etmeye gitti arabayı teslim edicek adam bi başlıyor bu arabanın burasında çizik yoktu senmi yaptın,tamponun burasına ne oldu vs. biton sebeb söylüyor en sonunda adam kontak otomatiğini bozmuşsun diyor arkadaşım inkar ediyor ama neye fayda adamın elinde açık senet var 500lira 2gün içersinde getir senetini al arkadaşım yapma etme derken parayı azaltamıyor senetı alamıyor ama 1hafta ıcersınde getırın dıyo adam suresını uzatıyo bence kendi araçın varsa hiç bulaşma derim rent a car işine bu sadece yakın zamanda başımızadan geçen bi olay,kiralıcaksanda fazla para ver ama iyi bi rent a car'dan kirala arkadaşım...

Zaten buraya yazmamın amaçlarından bazılarıda bu. Benim 1-2 arkadaşımın başından da geçti bu tip olaylar.Birisi aracı kiraladı kaza yaptı senin arkadaşın da olduğu gibi o da açık senete imza atmış.Ben açık senete imza atmam açıkcası.Zaten bu işin belirli bi protokolü var. Yani buraya yazmam da ki amaç varsa katakulli iş yapmayan tanıdık birilerinden kiralamak aracı. Yoksa öyle senet falan imzalamayacağım gerekirse diğerlerinden 3-5 kuruş fazla olan bi yerden kiralamayı düşünüyorum bende..

impreza_can
10-06-2011, 00:42

Arkadaşa katılıyorum kesinlikle bilindik prestij sahibi kalite bir yerden bahse konu araçlardan alır işini görür aynı şekilde aracı bırakır çayını içer kalkarsın diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum.

komutanbaba
10-06-2011, 00:43
sırf lise baloma arabayla gıtmek ıcın yasımı dolduru doldurmaz ehlıyetımı anneme babama solemeden harclıklarımla almıstım.baloyada 1 caravelle bıde muhur goz mersoyla gıttık mersonun soforu vardı caravelleyı bn kullanıodum alkolde almamıstım ole gıttık geldık araba olması guzel bısey ustun basın duzgun kalıo arkadaslarınla bırlıktesın vs ama cokta onemlı deıl yanı araanın markası alkol varsada arabayı kullanmayın .unıdede balo yapmadık gece duzenledıler bız sınıfca clube gıttık :D he onada otobusle gıttık arkadasta kaldık ertesı gun eve donduk ama kımse aaa snn araban yokmu ezık demedı cunku herkesın ıyı kotu bı arabası vardı.

ya yanlış anlama da sınıfta kendi aracı olan fazla arkadaş yok aslında.. Sınırlı araç sahiplerindenim :D Ama dediğim gibi hep bi heves ettim spor bi takım,spor lüks bi araba, kız arkadaşm falan :D O yüzden içimde ukte kalacağına bi kere yaşayacağım bi olay bu sonuçta ( Bi daha ünv. okumayı düşünmüyorum o yüzden :D ) ondan hevesimi almak istiyorum..

onurars
10-06-2011, 00:48
rent lerden bu kadar çekinmeye gerek yok.Azıcık kurumsal olsun,ismi herhangi bir renk ismi olmasın korkmayın:).Açık çek olayı çok saçma öyle bir koz verilmemesi lazım onlara onun dışındada yaptıysam yaptım kazayı al sana tutanak git yaptır dersiniz kaskodan olur biter.

Cglrgncl
10-06-2011, 00:50
rent lerden bu kadar çekinmeye gerek yok.Azıcık kurumsal olsun,ismi herhangi bir renk ismi olmasın korkmayın:).Açık çek olayı çok saçma öyle bir koz verilmemesi lazım onlara onun dışındada yaptıysam yaptım kazayı al sana tutanak git yaptır dersiniz kaskodan olur biter.
kaza yaptıgın arac nekadar çok yatarsa okadar gün parası alıyorlar onu nasıl yapıcaz usta:D

hazar
10-06-2011, 00:56
günlük araç kiralıycağın biyerde %99 alırlar açık senet.

onurars
10-06-2011, 00:59
kaza yaptıgın arac nekadar çok yatarsa okadar gün parası alıyorlar onu nasıl yapıcaz usta:D

kaza yapılan araç rent kaskoluysa onuda alamaz diye biliyorum.

Mivec_4G63
10-06-2011, 01:10
kaza yapılan araç rent kaskoluysa onuda alamaz diye biliyorum.

arabanın kaza sonunda değeri düşmüyor mu ? aradaki farkı kim veriyor hep merak etmişimdir.

Meco
10-06-2011, 01:22
mezunlar çok yalnız..

BerkayKamaci
10-06-2011, 01:22
arabanın kaza sonunda değeri düşmüyor mu ? aradaki farkı kim veriyor hep merak etmişimdir.

oyle bırsey olsa rent a carlar bır arabanın uzerınden 3 araba parası prım yapar :D
cunku genelde kıralayan 10 kısıden 1i kaza yapıyor. bunun nedenıde sanırsam gunluk trafıkte arac kullanmamış olup ıslerı oldugunda rent a cardan arac kıralamaları :D

onurars
10-06-2011, 01:40

ışıklarda dururken birisi arkadan çarptığında hasarımız gideriliyor fakat aracın boyalı parçası arttığından değeri düşüyor bunu çarpan karşılamıyor.kiralık arabalardada aynı mantık.

R-13239
10-06-2011, 01:46
ya yanlış anlama da sınıfta kendi aracı olan fazla arkadaş yok aslında.. Sınırlı araç sahiplerindenim :D Ama dediğim gibi hep bi heves ettim spor bi takım,spor lüks bi araba, kavalyem falan :D O yüzden içimde ukte kalacağına bi kere yaşayacağım bi olay bu sonuçta ( Bi daha ünv. okumayı düşünmüyorum o yüzden :D ) ondan hevesimi almak istiyorum..

Gece için kavalyeniz mi var?

komutanbaba
10-06-2011, 02:00

Edit: Dalgınlık :D Düzeltiyorum..

ef186
10-06-2011, 02:02

uheuhuehue :D

Gitmeyin genç adamın üzerine yazarken karışıklık olmuştur diye ümidediyorum :D
üniversite bitiriyor ve tadını çıkartmak hakkı ...
birisi vuu diyecek diye değil tadını çıkartmak için istiyorsa bence gayet normal ...

komutanbaba
10-06-2011, 02:03
uheuhuehue :D

Gitmeyin genç adamın üzerine üniversite bitiriyor ve tadını çıkartmak hakkı ...
birisi vuu diyecek diye değil tadını çıkartmak için istiyorsa bence gayet normal ...

aynen yaa diyorum ya sonuçta hayatımda 1 kere yaşayacağm bişey bu.. Her anıyla içime sinmesini dediğiniz gibi tadını çıkarmak istiyorum.. :)

Edit: Ups o kısma hakikaten hiç dikkat etmemişim :D

34btr1907
10-06-2011, 02:10
şu konuyu forumdan taş..lı biri açsa bu taş...ak geçenlerin 1 tanesi yazamıcaktı adım gibi eminim...adam efendi efendi cvp yazdıkça üstüne gidiyosunuz. imkanı vardır hevesi vardır belki 1 yıldır hayalini kuruyordur ki yazmış bunları..varsa fikriniz söylersiniz yoksa okur geçersiniz yok değişen parçası olsa sorun olurmu yok *** yok püsür ayıp

konuya gelelim: 21 yaşındasın ve her sene mezun olucak halin yok hevesin hayalin neyse yaşamaya bak çok irdeleme o olur bu olur bilmem ne çevrende abi dediğin biri ile git kirala arabayı bu işlerden anlamıyorsan eğer kiralayan mı yok piyasada süren varsa bulurusun elbet erteleme yap istediğini alkollü kullanıp başına bela alma yeter gerisi faso fiso

TolgaEsentepe
10-06-2011, 02:15
şu konuyu forumdan taş..lı biri açsa bu taş...ak geçenlerin 1 tanesi yazamıcaktı adım gibi eminim...adam efendi efendi cvp yazdıkça üstüne gidiyosunuz. imkanı vardır hevesi vardır belki 1 yıldır hayalini kuruyordur ki yazmış bunları..varsa fikriniz söylersiniz yoksa okur geçersiniz yok değişen parçası olsa sorun olurmu yok *** yok püsür ayıp

konuya gelelim: 21 yaşındasın ve her sene mezun olucak halin yok hevesin hayalin neyse yaşamaya bak çok irdeleme o olur bu olur bilmem ne çevrende abi dediğin biri ile git kirala arabayı bu işlerden anlamıyorsan eğer kiralayan mı yok piyasada süren varsa bulurusun elbet erteleme yap istediğini alkollü kullanıp başına bela alma yeter gerisi faso fiso

+:icon_tup::icon_tup:

komutanbaba
10-06-2011, 03:21

İlk başta bütün yazdıklarınız için teşekkür ederim. :)

Daha sonra ilk paragrafta yazdıklarınıza cevap veriyim. Dediğiniz de son derece haklısınız.. Yani bunu topici açtığım zamanda söyledim sonutça 1 defa olacak birşey ve herşeyin içime sinmesini istiyorum bütün arayışım bu yüzden...

2. Paragrafa gelelim. Aynen aslen İstanbul'lu olmadığım için böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Yoksa Eskişehir'de olsa rent a car'a bile gerek yok :) Bende öyle yaptım bir kaç yakın olduğum abi dediğim nazımızın,sözümüzün geçtiği insanla irtibata geçtim onlardan haber bekliyorum bakalım.Benim buraya yazmamdaki amaç eşi dostu olan yada bu işle uğraşan birileri vardır, hem benim kafam rahat olur hem de kazanıcaksa tanıdık birileri kazanır diye yazdım.Ama çoğu arkadaş benim topiği açmamdaki nedenden çok yok işte kaza olunca ne oluyor şöyle böyle vs... Ama dediğim gibi takılmıyorum böyle şeylere.. İllaki siz ve sizin gibi hal'den anlayan ve yardımsever arkadaşlarda vardır bu forumda..

En azından ben öyle umuyorum :rolleyes:

dragon07
10-06-2011, 08:34
antalyada olsan yardım ederdim kardesim :)

lnd_samet
10-06-2011, 09:09
ahh ahh-range rover kiralamıştım:)

yaniss
10-06-2011, 09:24

sonunda guzel bırsey yazan bırısı cıktı :) sonuna kadar katılıyorum

berkay_aydin
10-06-2011, 11:23
ya yanlış anlama da sınıfta kendi aracı olan fazla arkadaş yok aslında.. Sınırlı araç sahiplerindenim :D Ama dediğim gibi hep bi heves ettim spor bi takım,spor lüks bi araba, kız arkadaşm falan :D O yüzden içimde ukte kalacağına bi kere yaşayacağım bi olay bu sonuçta ( Bi daha ünv. okumayı düşünmüyorum o yüzden :D ) ondan hevesimi almak istiyorum..

Ben fikrimi değiştirdim haklısınız :)

multispace
10-06-2011, 12:28
aga kiralama konusunda fikrim yok ama şimdiden mezuniyetini tebrik ediyor, yolunun açık olmasını temenni ediyorum. Herşey gönlünce olsun.

ahmet3425
10-06-2011, 12:46
antalyada olsan yardım ederdim kardesim :)

efeden 2010 benzinli clio :D

yiğit205
10-06-2011, 14:06
günlük araç kiralıycağın biyerde %99 alırlar açık senet.

kesınlıkle katılıyorum.....

bu ısı ben yapıyorum....bende herturu luks ve orta sınıf arac var...tabıkı ankarada ısenız yardımcı olurum...senet ısıne gelkınce kıme gıdersenız gıdın alınır o senet...

554 468 05 26

ahmet3425
10-06-2011, 14:07
birde kredi kart numarası muhabbeti var onun amacı nedir ?

komutanbaba
10-06-2011, 14:30
aga kiralama konusunda fikrim yok ama şimdiden mezuniyetini tebrik ediyor, yolunun açık olmasını temenni ediyorum. Herşey gönlünce olsun.

Eyvallah Murat'ım sağol kardeşim benim inşallah :)

Ben fikrimi değiştirdim haklısınız :)

:)

kesınlıkle katılıyorum.....

bu ısı ben yapıyorum....bende herturu luks ve orta sınıf arac var...tabıkı ankarada ısenız yardımcı olurum...senet ısıne gelkınce kıme gıdersenız gıdın alınır o senet...

554 468 05 26

Malesef İstanbul'dayım ve İstanbul'da arıyorum..

Kredi kartı kullanmıyorum :) O yüzden beni çok alakadar etmiyo :D

Mikrop_Ali
10-06-2011, 14:50
benim arabayı kiralayım sana ferrariden daha çok dikkat çekiyo:)

S.Özeren
10-06-2011, 15:09
İstanbuldamı olcak ? Eğer ist. açık senet olmadan veren tanıdığım var kefil isteniyor sadece..

buraek4
10-06-2011, 15:12

olurda araç trafik cezası yerse karttan çekiliyo ceza..biz o amaçlı alıyoruz kart numarasını

komutanbaba
10-06-2011, 20:16
İstanbuldamı olcak ? Eğer ist. açık senet olmadan veren tanıdığım var kefil isteniyor sadece..

Kefili ne için istiyor peki?

PaSSerBy...
11-06-2011, 09:51
izmirde olsaydın sana yardımcı olabılırdım oto kıralama işinle uğraşıyorum.senıde tebrık edıyorum mezun oldugun için şimdiden iyi eğlenceler..

PaSSerBy...
11-06-2011, 09:53

senin arkadaşının sorun yaşadığı rent a car firmasını tahmin edebiliyorum...:(

S.Özeren
11-06-2011, 17:59
Kefili ne için istiyor peki?

Bilemem.onu sorarsın istersen numarasını p.m lerim

gökan
11-06-2011, 18:15

kardesım kız ark gecesı var bana soyle clıo dızel yada nebılım uygun fıyatlı arac varmı kralık zaten mekana gıdıcem sonrada eve bırakıcam okdr gezmıcem

S.Özeren
11-06-2011, 18:22
kardesım kız ark gecesı var bana soyle clıo dızel yada nebılım uygun fıyatlı arac varmı kralık zaten mekana gıdıcem sonrada eve bırakıcam okdr gezmıcem

albea varmış 1.3 , hangi gün lazım ?

gökan
11-06-2011, 18:25
albea varmış 1.3 , hangi gün lazım ?

18 19 20 hazıran

S.Özeren
11-06-2011, 18:31
18 19 20 hazıran

pm attım :icon_tup:

emp:)
11-06-2011, 18:56
Senet olayına takılanları anlamıyorum, arabayı verir senedi alırsınız ki senedin direk bir geçerliliğide yok normalde. Üstünüzde bişey yoksa öğrenciyim vs. diyorsanız çok normal adamlar size kaç paralık arabayı veriyor nerden bilsinler alıp gitmeyeceğinizi, çok büyük masraf olmadıkçada arabayı vuran yaptırır arabada masraf çok olduğunda ise arabanın serviste yattığı gün kadar sizden kira parası alırlar bunlar doğal şeyler.

İşi hakkıyla yapan kadar, şerefsizide çok ama, ben kiralamazdım. Heves ediyorsanız bazı şeyleride göze alacaksınız.

Yok senet yapmam, kefil olmaz falan öyle takıntılarınız varsa eşiniz dostunuzun arabasını alıp gidin.

Öyle yazmışımki şimdi farkına vardım rent a car işi falan yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın:D

d16y4
11-06-2011, 19:02
Senet olayına takılanları anlamıyorum, arabayı verir senedi alırsınız ki senedin direk bir geçerliliğide yok normalde. Üstünüzde bişey yoksa öğrenciyim vs. diyorsanız çok normal adamlar size kaç paralık arabayı veriyor nerden bilsinler alıp gitmeyeceğinizi, çok büyük masraf olmadıkçada arabayı vuran yaptırır arabada masraf çok olduğunda ise arabanın serviste yattığı gün kadar sizden kira parası alırlar bunlar doğal şeyler.

İşi hakkıyla yapan kadar, şerefsizide çok ama, ben kiralamazdım. Heves ediyorsanız bazı şeyleride göze alacaksınız.

Yok senet yapmam, kefil olmaz falan öyle takıntılarınız varsa eşiniz dostunuzun arabasını alıp gidin.

Öyle yazmışımki şimdi farkına vardım rent a car işi falan yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın:D

günlük kasko yapılıyor. kiralayan kişi sadece sürücü hatalarından kaynaklanan teknik problemleri halletmek zorunda bırakılır . kaza yaptın şu kadar yattı gibi sorunlar olamaz .:icon_tup: yanlış yönlendirmeyelim

AlpyGti
11-06-2011, 19:03
Şoförlü kiralasan mantıklı olmaz mı ? en azından senet sepet işleri ile uğraşmazsın .

d16y4
11-06-2011, 20:28
Şoförlü kiralasan mantıklı olmaz mı ? en azından senet sepet işleri ile uğraşmazsın .

şöförlü olması kiralama prosedürünu değiştirmez :) sadece şöför sürmüş olur.