Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 sorgulama yardımcı olun lütfen...
serhat_R
09-06-2011, 21:36
Arkadaşlar bu iki araba hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsunlar..
eşinizde,dostunuzda,arkadaşınızda,kendinizde 2009 S2000 kazasız boyasız tertemiz bi araç varsa onuda değerlendirebilrim.. şimdiden çok teşekkürler...
Honda S2000 2.0 Vtec 2009 Model 79.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2009-model-honda-s2000-hks-plakali-47234779/detay/)
Honda S2000 2.0 Vtec 2009 Model 78.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2009-s-2000-51503538/detay/)
S.Özeren
09-06-2011, 21:36
ben bu kadar para vermem açıkcası
serhat_R
09-06-2011, 21:48
o senin tercihin dostum ;)
zamanında sıfırını 73 almıştık :) şimdi altın oldu s2k lar
Bildiğim kadarı ile ilk arabayı Muammer sattı. 72 lira gibi bir rakama gitti diye hatırlıyorum. Hatta daha da altına. Yanılıyor da olabilirim. Boyası var aracın. Kazadan dolayı mıdır bilemiyorum. Mamıye tel acıp öğrenebilirsin.
selim bayrak
09-06-2011, 23:04
beyaz 3 parça boyalıydı telefonla konuşmuştum öle demişlerdi bence halen fiyatı yüksek
siyah da mamimakinenin eski aracı boya vardı ama kaza degişeni bilmem.
beyaz gurkanın eskı aracı dıye bılıyorum ama emın olmadığımdan kımseyı yanıltmıyım
gurkana pm atarsanız aracını tanır omu değilmi diye bılgı alabılırsınız
mami_makinen
09-06-2011, 23:15
sıyah olanda 3 parca boya var degısen yok ...
sıyah olanda 3 parca boya var degısen yok ...
sıyah olan eskı bos plakalı arac ıse arka tamponu ve bagajda ufak bır lokal boyası bızım servıste boyandı ayrıca sag camurlukta degısmıs ayrıca on tamponda onceden boyanmıs ama cok buyuk kazası falan yok :)
mami_makinen
09-06-2011, 23:27
sıyah olan eskı bos plakalı arac ıse arka tamponu ve bagajda ufak bır lokal boyası bızım servıste boyandı ayrıca sag camurlukta degısmıs ayrıca on tamponda onceden boyanmıs ama cok buyuk kazası falan yok :)
arac eskı 07 bos plakalı arac ama arabada degısme yok maslakta azız usta dahı baktı kendısı soyledı 3 parca boya var degısme yok dedı ....
Selcuk_RoL
09-06-2011, 23:27
siyah araba mami abim den çıkmıştır ve düzgün bir araçtır hala bizden gittiği gibi ise
edit : yazmış zaten kendi:D
arac eskı 07 bos plakalı arac ama arabada degısme yok maslakta azız usta dahı baktı kendısı soyledı 3 parca boya var degısme yok dedı ....
bana arabanın sahıbı soledı bılemıycem yok dıyorsanız yoktur abı arka tamponla bagajın ufak kısmını bız kendımız boyadık on tamponda boyalı ondan kesın emınım
beyaz gurkanın eskı aracı dıye bılıyorum ama emın olmadığımdan kımseyı yanıltmıyım
gurkana pm atarsanız aracını tanır omu değilmi diye bılgı alabılırsınız
yanlıslık olmasın beyaz gurkanın degıl melıh arkadasımızın aracı aracın ılk sahıbı tr de 2 tane orjınal sedeflı beyaz var sanırım bırıde bu olması lazım yururu cok ıyı bır arac fıyat konusunda bırsey dıemem ama parasının hakkını vercek s2k lardan bırıdır
yanlıslık olmasın beyaz gurkanın degıl melıh arkadasımızın aracı aracın ılk sahıbı tr de 2 tane orjınal sedeflı beyaz var sanırım bırıde bu olması lazım yururu cok ıyı bır arac fıyat konusunda bırsey dıemem ama parasının hakkını vercek s2k lardan bırıdır
dogrudur emın olmadığımdan kesın bı yargıda bulunmaktan kacındım
verdığın bılgıler ıcın tesekkuredeım :)
ocean0636
09-06-2011, 23:47
07bos plakali araba ise onceden burdayken carbon kaput vardi aracta. Bende niyetlenmistim bir parca degiseni var denmisti. Burdayken 1 defa gazlarken goremedim hep tin tin sagdan yavas yavas gezerdi. Hatta bir bulusma olmustu aracin resimlerini cektirmemisti.
07bos plakali araba ise onceden burdayken carbon kaput vardi aracta. Bende niyetlenmistim bir parca degiseni var denmisti. Burdayken 1 defa gazlarken goremedim hep tin tin sagdan yavas yavas gezerdi. Hatta bir bulusma olmustu aracin resimlerini cektirmemisti.
benım arkdasımın arabasıydı karbon kaput hıc gormedımde zten ole gazlayan bırısı degılde ıste arada duz yolda basıyordu :)
ocean0636
09-06-2011, 23:56
Nakayamada fotograflari olmasi gerek adim gibi biliyorum hava girisleri olan cok guzel bi carbon kaputu vardi.
selim bayrak
10-06-2011, 12:44
2 taneden fazla var
biri eskı sel hasarlı ıcı kırmızı.
bırı gur86 içi kırmızı antalyada.
bırı bu içi siyah .
bı tane daha vardı içi kırmızı ıstanbulda koleksıyonluk araç falan dıe ılanı vardı
yanı 4 etti
serhat_R
10-06-2011, 20:53
arkadaşalr çok teşşekür ederim ilginizden dolayı.. çok açıklayıcı ve gerekli bilgilier verdiniz.. çok saolsun.. bilgilerinize dayanarak bi seçime baş wurucaz artık bakalım hayırlısı ne ise öle olsun..
2 taneden fazla var
biri eskı sel hasarlı ıcı kırmızı.
bırı gur86 içi kırmızı antalyada.
bırı bu içi siyah .
bı tane daha vardı içi kırmızı ıstanbulda koleksıyonluk araç falan dıe ılanı vardı
yanı 4 etti
Bir tanede floryada vardı orjinal beyaz füme jantlı, kanatlı falan her hafta kazalı bir şekilde honda cemin önünde duruyor :)
selim bayrak
11-06-2011, 14:52
Bir tanede floryada vardı orjinal beyaz füme jantlı, kanatlı falan her hafta kazalı bir şekilde honda cemin önünde duruyor :)
pampa o sel hasarlı olan :D kıraya verıolarmış ya herelde ondan her hafta kazalı görüordun
sen almıonmu s2k dönmuormusun geçmişe :D
pampa o sel hasarlı olan :D kıraya verıolarmış ya herelde ondan her hafta kazalı görüordun
Yok panpa benim sana dediğim araba sel hasarlı olan değil direk honda cemden alındı :) kiralık falan değil sahibini tanıyorum aracın 0 aldı direk canı sıkılınca sürekli vuruyordu arabayı :)
Dur panpa az kaldı emekli maaşlarımı biriktiriyorum biraz daha eksiğim var parayı bulunca alıcam inşallah :p
mami_makinen
11-06-2011, 15:06
senın dedıgın s2000 suan yb plaka ınan da arac ...
trabzonda olan sarı ultraleggeralı bunlardan biri mi :)
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 69.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-vsa-li-s2000-51687302/detay/)
1 parça değişen 2 parça boya varmış varmı bilgisi olan?
ÖmerF.Bayar
11-06-2011, 18:34
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 69.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-vsa-li-s2000-51687302/detay/)
1 parça değişen 2 parça boya varmış varmı bilgisi olan?
Araba cok cok yakin bi arkadasimindir cok titiz kullanan birisidir ve yalan soylemez ilan aciklamasi neyse arabada odur bence temiz kalan s2k lardan 1isidir
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 64.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-haktan-auto-dan-2005-s2000-boyasiz-50512821/detay/?)
al buna bak bıde
patron yeni projemi var yoksa S leri çiftliyormusun :D