Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikada ne araba alınır ?
arakdaşlar oldum olası şu vteclere hastayım usa kalıcam soyle 5000 doları gecmeycek ne onereblirisniz gitiiğimde bakıcam merak ettiğim usa dekilerde vtec motoru war yoksa duz mu ?
10-12 bin dolar civarına 2ncy el a4 bile var :D ki sen vtec fln diosn tanıdıklarında sosyal güvenlik numarası fln varsa leasing midir onunla 500 600 dolara aylık alablirsin vtec fln hatta daha bile ucuzdur s2000'ler 600 die hatırlıorm .. Bnde geçen ayın 2ncy el araba dergisi vardı amerikadan bi araştırıyım bulablrsem yazarm fiyatlarını vea nettende bulablrsn
killererkan
29-08-2007, 08:14
korvet al paşa paşa bin :)
Serencebey
29-08-2007, 08:51
bak dealerlardan cok ucuza araba bulabılırsın ama otomatıklerde dıkkat et genelde sanzumanı bıtık oluyo yag kacırıo vs.
klima kesın olsun nerye gidecegini bilmiorum ama %70i sıcak adamın canına okuyo klimasız araba...
vteclere gelince evet orada tek kapı vteclerden bulabılırsın coupe olanlardan ama yıne bu senın gıdecegın eyalete gore kolay zor olarak farklılık yaratır :D
10-12 bin dolar civarına 2ncy el a4 bile var :D ki sen vtec fln diosn tanıdıklarında sosyal güvenlik numarası fln varsa leasing midir onunla 500 600 dolara aylık alablirsin vtec fln hatta daha bile ucuzdur s2000'ler 600 die hatırlıorm .. Bnde geçen ayın 2ncy el araba dergisi vardı amerikadan bi araştırıyım bulablrsem yazarm fiyatlarını vea nettende bulablrsn
dediğib gibi leasingle direk s2000 alırım lakin aylık 1000 mph sınır war benım altımda s2000 olsa yanyalaya yanalaya 2000 mph yaparım ayda ben $5000 doları gecmek ıstemıyorum hem param yok daha fazla< :D hemde sigortası cok tutuyor turtkıye gibi deil araba renginden motoruna gore yıllık arba akdar sigorta pararları cıkarta biliyorlar
Honda S2000
kanka onlar $17 000 den aşağı deil bakımlısı bu yuzden bı yıl para yapayım o trek hayalim :)istersen linke bak
http://autos.yahoo.com/usedcars/detail/index.html;_ylt=Atw44Ghd3IPw2qyu_FzvGh6JSsUF;_ylv= 3?cid=automobiles-224888111&dst=24.53&rsr=Yj0yMCZtYWtlPUhPTkRBJm1vZGVsPVMyMDAwJmNsX3k9Jm NoX3k9JmNsX3ByaWNlPSZjaF9wcmljZT0mY2xfbWk9JmNoX21p PSZjaz0mZ3VyPTUwJmNzej0xMDMwOSZ2dHlwZT1hdXRvcyZtaz 1Ib25kYSZtbz1TMjAwMCY-#image
bak dealerlardan cok ucuza araba bulabılırsın ama otomatıklerde dıkkat et genelde sanzumanı bıtık oluyo yag kacırıo vs.
klima kesın olsun nerye gidecegini bilmiorum ama %70i sıcak adamın canına okuyo klimasız araba...
vteclere gelince evet orada tek kapı vteclerden bulabılırsın coupe olanlardan ama yıne bu senın gıdecegın eyalete gore kolay zor olarak farklılık yaratır :D
orda tukr bı usta wardı sanzıamana baktırırım sağolsın arkdaşım vtec olmasa bile alcam bişeyler
korvet al paşa paşa bin :)
,$5000 dolarla nasıl binilr paşalar gibi korvete :) neyse yinede deneyecem bigün kirlarim artık :)
wallah arkadşlar gonlumde yatan beyaz aslan bu
http://www.autotrader.com/fyc/vdp.jsp?car_id=226559833&dealer_id=989698&car_year=2002&marketZipError=false&awsp=false&search_type=used&num_records=25&keywordsfyc=&make=CHRY&transmission=&model=CHRYSEB&distance=10&make2=&address=10309&default_sort=priceDESC&advanced=&certified=&max_mileage=&max_price=&sort_type=priceDESC&min_price=&body_code=0&end_year=2008&keywordsrep=&color=&start_year=1981&drive=&search_lang=&page_location=findacar%3A%3Aispsearchform&engine=&fuel=&doors=&style_flag=1&cardist=5
Amerikadasın ve civic almayı düsünüyorsun, saka gibisin :)
Git bi A4T al, tepeleme yükle...
Arkadasımız var 375+hp güclerde A4 sahibi, bence sen de böyle birseyle basla...
benım eniştem kıralamıştı 5 6 aylık saglam araclar var:)
Amerikadasın ve civic almayı düsünüyorsun, saka gibisin :)
Git bi A4T al, tepeleme yükle...
Arkadasımız var 375+hp güclerde A4 sahibi, bence sen de böyle birseyle basla...
eylulde gidcem
nedense civic bi hastalık yaw:) o yuzden sordum ne war ne yok okdar bilgim yok sadece nette yaptıgım ufak capta arastırmalar var
Civic burda da alırsın, en fazla 2 kapısı fazla olur :)
Bence burada pahalı olan ve benzin dolayısıyla alamayacagın otomobillere bak :)
Corvette olur Mustang olur, olur da olur iste ;)
:) gittiğimde nasıl karar werebilceğimi bende merak ediyorum :)
Bnce hiç dşünmeden git çok basit araba işleri modifiye bilmem ne cart curt desen ztn buraya göre bedava gelcek burdaki arabaların 3/1 de fiyatına alırsın geçen aylarda abm miami'deydi Q7 Sıfır 60 bin dolarmı neydi buarada dergiyi bulamadım ..
ahmetbaha-drs
29-08-2007, 20:26
Bencede Mustang,TransAm v.s hos olur=) Ya da TR'de fazla olmayan bir Japon aracı..
Bencede Mustang,TransAm v.s hos olur=) Ya da TR'de fazla olmayan bir Japon aracı..
hakketen yaf burda bınemıcez bı arabaya alayım mustang kulapa hos gelior para toplaram sonraki tek araç ama s2000
olucak
cıldırmamak ıcınten deil adamlar 17 000 dolara porche werıyorlar ya
Acura RSX, Golf GTI larin ozel modelleri, Golf R32, 350Z, Corvette, gibi....her turlu makinayi alabilirsin.....
Acura RSX, Golf GTI larin ozel modelleri, Golf R32, 350Z, Corvette, gibi....her turlu makinayi alabilirsin.....
hadiya bi o modellere bakem bi
mutsibishi eclipse ler war onda da 5000 6000 dolar
ya bisi dıyım mı 19 bin dolara sıfır mustang al :D usa desin :D eski amerikanlara saldır ahueuhae
tc plaka da yaptırıp koyucam arabaya :O)
Boston da türk bir tanıdıkta vardı. Patlıcan moru mk3 Vr6. adam vw yetkili serviste çalışıyordu. araba ağzına kadar yüklüydü ki gidişini sen düşün artık.
Kesinlikle tavsiye ederim..
Abi soru yanlış!!! Ne alınır değil ne alınmaz olacaktı.
Küçük motorlu araba alınmaz. Bulabildiğin en benzinkolik arabayı al sonra ay sonunda bak banzine yatırdığı paraya Türkiyede 1.6 motorla vereceğin paradan az verdiğini görüp sevin, çoş gül.
Sonrada ulan de kendi kendine keşke Türkiyede olaydımda benzine çok para vereydim.
Abi soru yanlış!!! Ne alınır değil ne alınmaz olacaktı.
Küçük motorlu araba alınmaz. Bulabildiğin en benzinkolik arabayı al sonra ay sonunda bak banzine yatırdığı paraya Türkiyede 1.6 motorla vereceğin paradan az verdiğini görüp sevin, çoş gül.
Sonrada ulan de kendi kendine keşke Türkiyede olaydımda benzine çok para vereydim.
alışkanlık işte :) ucuz olsun :D
M_PROJECT
31-08-2007, 19:44
8500 den aşşa civic si bulamazsın . araba almak mesele deil aslında insurance - sigorta- ucretleri biraz uzebılıyor ona dıkkat et
350 cubic ls1 duz vites corvette c4 90model felan al bence orda otomobil kullanmayi ogretebilicek en ucuz wasita c4 heralde
8500 den aşşa civic si bulamazsın . araba almak mesele deil aslında insurance - sigorta- ucretleri biraz uzebılıyor ona dıkkat et
evet bu konuda haklısın adamlar kaza riskine gore fiyat weriyorlar
arabnın rengınde yasın kac mil yapıcan vs.. b u yuzden arabaların vin numarınısnı alıp aklımda olan modellerin uc asağı bes yukarıne cıkar onada bakıyorum
tolga900
01-09-2007, 12:47
70 model transam alırım bagajada 1 kasa bira gezerim amerikada amerikana binilir.
killererkan
01-09-2007, 20:41
..evet
amerikada ben de olsam amerikana binerim
korvet-kamaro-mustang-transam-firebird...
kırmızı kartal olayın sonu olur kanımca:)
deathofacar
01-09-2007, 21:39
ahahahahhahahahahah
hatta arkasında tampondan tavana merdiven ve jip misali takılı stepne... bi de tüp... 51 eyalette manşet olurdu valla....:D
Istilldo
01-09-2007, 22:08
en büyük motorlu amerikan hangisiyse git onu al bence
en büyük motorlu amerikan hangisiyse git onu al bence
sonra gıt ınadına tup taktır...:)
ahahahahhahahahahah
hatta arkasında tampondan tavana merdiven ve jip misali takılı stepne... bi de tüp... 51 eyalette manşet olurdu valla....:D
aynayada 12 tane cd...
amerıkan abartısına uygun olsun cd ler:)
Istilldo
01-09-2007, 22:15
olm cumartesi evde oturduk forumun da bi tarafına koduk valla:)
korvet al kardeş sen :)
neden evde oturuyoruz acaba????konusturma benı ev kusu...:)
Istilldo
01-09-2007, 22:31
yarın sabaha kadar dışarda duralım sorun değil hatta 1 hafta eve uğramasakda olur yani :)
yarın akşam ii bi içelim olm
konu dağılmasın bu arada korvet iyidir
sonra gıt ınadına tup taktır...:)
aklımda gecemedı değil :D
wallah arkdaşalr aklımda bişey geldi orda turk bi usta bulursam hani pejonuın wardı ya 206 yapıor bende mustang den bi sahis s cıkarayım sağ solunu kırdırıp :D
Konu cok fena hortlattım
2 hafta sonra amerikaya gidiyorum 6 ay gibi bir sure orada kalacagım ve bir araca ihtiyacım var. Ortalama 4-5 bin dolar gibi bir butçe ayırdım .
Beklentılerım. Sorun cıkarmasın ve cabuk satabileyım
Önerisi veya tecrübesi olan arkadasların tavsıyelerını beklıyorum
34btr1907
01-01-2015, 21:38
honda bakabılırsın çok tutulur oralarda hemen de satarsın.bmw de aynı şekilde.audi a6,chrysler sebring bunlarıda kullanmıstık hıc sorun cıkartmamıslardı,hem uygun fıyatlılar hemde satmama gıbı durumları yok
M_PROJECT
01-01-2015, 21:48
Konu cok fena hortlattım
2 hafta sonra amerikaya gidiyorum 6 ay gibi bir sure orada kalacagım ve bir araca ihtiyacım var. Ortalama 4-5 bin dolar gibi bir butçe ayırdım .
Beklentılerım. Sorun cıkarmasın ve cabuk satabileyım
Önerisi veya tecrübesi olan arkadasların tavsıyelerını beklıyorum
once gidecegin eyalette ehliyet alabilmek icin gereken yasal evraklari temin et , sonra zaten butcene gore her turlu araci alabilirsin .
1998corsa
02-01-2015, 13:19
aynı durum bende de var hatta geçen topic açtım ama yazan olmadı benimde kafamda bmw e46 kasa, 240sx yada 2001 2003 arası honda var büyük ihtimal bmw yada honda dan birini seçicem
kısa süreli kalıyorsanız hyundai, kia yüksek modelli alabilirsiniz, 2.eli hızlıdır çok en azından california'da öyleydi.
1998corsa
02-01-2015, 16:03
1sene kalicam ben 3500 dolar max butcem var
Valla ben 2003 te 100 dolara bi 90 li model yilindan sedan araba almistim..
Turk galeriye gitmistik 500 dolardan kapiyi acip 100 e birakmisti cakal..
Gel gorki sigorta yaptiramamistik :)
Oyle duruyordu otoparkta saga sola gidiyorduk ama ana caddelere cikmiyorduk :)
2002 civarı ford explorer yada muadili bir arac düşünüyorum ama sigorta konusunda bir fikrim yok NY eyaletinde bu işler nasıl yürüyor bilen var mı?
AHMET1907
22-01-2015, 00:02
Amerikada tamir işçilik çok pahali bence yüksek modelli bişey bak
antika bir sey olabilirdi eski amerikan mesela
Bir sene kalicak, uzayip uzamayacagi belli degil, siz eski amerikan oneriyosunuz
Eger arabayi hemen elinizden cikarmak istiyorsaniz almaniz gereken arabalar
Honda Accord ya da Civic
Toyota Camry ya da Corolla
Nissan Altima
Hyundai Sonata ya da Elantra
Chevrolet Impala
Bu arabalarin duzgununu bulursaniz hem sorun cikarmaz, hemde elden cikarmasi kolay olur.
Orada duzenini kurmadan fantazi yapip satilmayacak araba alan, kusurabakmayin ama benim gozumde salaktir ya da parasini sokaga atmayi seviyodur.
turbo&quattro
22-01-2015, 01:59
Amerikada tamir işçilik çok pahali bence yüksek modelli bişey bak
Abi e46 m3 aliyoduk sana :D
turbo&quattro
22-01-2015, 02:07
Antika araba tavsiye eden olmus saka gibi :D
Arabayi almak ve benzin kolay ama o araci yolda tutabilmek zor. Iscilik saat ucreti ~$80 . En basit iscilikte guzel para kaciyor tecrube ile sabittir :) mumkun oldugunca yuksek modelli ve az km bir Japon araci Amerikaya fantezi amacli gelmeyenlerin ilk tercihi olmali ozellikle toyota camry, corolla, civic, altima vs.
1998corsa
22-01-2015, 02:14
Dusuk km de olsa mx5 alma diyosunuz yani
turbo&quattro
22-01-2015, 02:20
Benim icin kullanim kolayligi onemli ben sahsen kucucuk arac dusunmezdim tek arac olarak. Boyle konusuyoz ediyoz ama ilk basta ehliyet alman ve sonrasinda sigortada acitmayacak bir arac almak gerek.
1998corsa
22-01-2015, 02:32
Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten, benim için açıkçası durum şu zaten burda tek kişiyim sıradan bir araç alıcagıma temiz mil i düşük bir mx-5 alıp keyfini sürmek istiyorum hem Türkiye'de ki fiyatlarından dolayuı Türkiye'de kullanma fırsatı bulamıycam hemde hazır Amerika'dayım böyle bir fırsatım var neden kullanmayım diye düşünüyorum. Evet 1 sene kısa bir süre oturumu uzatmadan böyle bir maceraya girişmek yersiz o yüzden 240sx isteğimi direk eledim kafamda, ama 60 bin mil deki bir mx-5 de tercih sebebi neden olmasın diyorum. Dediğiniz arabalarında çoğunluğu 100000 mil i aşmış ve genelde tercih edildiği için hor kullanılmış araçlar karşıma çıkanlar.
1998corsa
22-01-2015, 02:33
Sigorta içinde önceden yaptığım bütçe ile ayırdığım rakam 1300 dolardı senelik
turbo&quattro
22-01-2015, 03:19
Hangi eyalettesin?
1998corsa
22-01-2015, 03:21
Texas Houston
kurtlukaya
22-01-2015, 05:37
bir arkadaşımda houstan da üniversitede okuyor , onda corolla 1.8 varmış , neden daha büyük motorlu bir araba almadın diye sordum , mesafeler çok uzak dedi , bilmiyorm sizin kullanım alanınız ne kadar ama kullanım mesafesine göre aracınızı tercih edin, benzin ucuz olsada mesafeler çok uzakmış
1998corsa
22-01-2015, 06:15
mx-5 alırsam 4 silindir 1.8 olucak ama diğer camry veya toyota lar 4 silindir 2.3 motor var üstünde, az yaksın diye öyle düşünmüş herhalde arkadaşınız.
Antika araba tavsiye eden olmus saka gibi :D
Arabayi almak ve benzin kolay ama o araci yolda tutabilmek zor. Iscilik saat ucreti ~$80 . En basit iscilikte guzel para kaciyor tecrube ile sabittir :) mumkun oldugunca yuksek modelli ve az km bir Japon araci Amerikaya fantezi amacli gelmeyenlerin ilk tercihi olmali ozellikle toyota camry, corolla, civic, altima vs.
Tamamen katiliyorum corolla , camry modelli tavsiye edilir .
turbo&quattro
22-01-2015, 17:29
Texas Houston
Ehliyet aldinmi Texastan? almadiysan linki incele. Ehliyetsiz alim satimin yollari vardir belki ama ugrasmaya degmez,
http://www.dmv.org/tx-texas/apply-license.php
AHMET1907
22-01-2015, 17:44
Abi e46 m3 aliyoduk sana :D
Kanka 2006 model buldum burda laguna seca 50bin milde cleancarfax 19bin$ a hayirli olsun dedi ama g.tum yemedi:)
Konunun basını okumadım ama direk baslık olarak cevap verirsem mutlaka bir mustang alırdım hafta sonu bınmelık :)
Konunun basını okumadım ama direk baslık olarak cevap verirsem mutlaka bir mustang alırdım hafta sonu bınmelık :)
Orda mustang burdaki golf kivaminda
turbo&quattro
22-01-2015, 18:09
Kanka 2006 model buldum burda laguna seca 50bin milde cleancarfax 19bin$ a hayirli olsun dedi ama g.tum yemedi:)
Fiyat iyiymis. E46 m3 ler ozellikle manueller efsane olma yolunda ilerliyorlar . Alip saklamak gerek bi tane :)
beyaz olurmu ???
http://i.hizliresim.com/z2pGGY.jpg (http://hizliresim.com/z2pGGY)
Ben gittiğimde Seattle'dan kaliforniya'ya geçecektim. 382k mil'de toyota avalon aldım. 3.5 litre çok temiz bi araçtı. Kaliforniya'da 1 ay kadar kullandım. Aldığım paraya döviz bozdurur gibi verdim.
1998corsa
22-01-2015, 19:39
Daha ehliyete basvurmadim anca ev ve social security kart i hallettim, ev icin esya bakiyorum suanda araba ve ehliyet isini de onumuzdeki hafta hallederim diye dusunuyorum
turbo&quattro
22-01-2015, 19:55
Ehliyet he deyince alinmiyor. Istenilen evraklari toplamak zaten 1 ay suruyor. Basvurusu, drug testi osu busu...
AHMET1907
22-01-2015, 23:50
Bizim hanim 3 defadır geçemedi sinavi :)
turbo&quattro
23-01-2015, 01:08
Abi haftaya 4 gun bosum var. Miami yada Fort Lauderdale de uygun otel bakiyorum. Bulabilirsem bu sefer daha kapsamli birsryler yapalim :)
AHMET1907
23-01-2015, 05:40
Gel bizde kal
turbo&quattro
23-01-2015, 07:27
Sagol abi rahatsizlik vermiyim :) yarin ararim.