Orijinalini görmek için tıklayınız : üst kapak contası
benim araca göre üst kapak contası bulamıyorum, başka yöntem varmı acaba? iki tane koysam mesela yakarmı?
üst kapak contasını istersen kestirebilirsin ikitelli atatürk sanayide contacı var her çeşit çonta kesebiliyo..
sağlıklı oluyormu peki?
şimdiki sıkıştırmam 10, piston değiştirmeden sıkıştırmayı düşürerek ne kadar bar basabilirim?
Üst kapak contasını ne için istiyorsun? Sıkıştırmayı artırmak için mi?
sonuçta senin araçın üstünden çikan orjinal contanın yerine adam kesip yapıyo bende yağ atma sorunu vardı conta kestirerek sorunu giderdim bir de basıncı üst contayla nasıl bar basmayı planlıyosun?
M U R A T
29-08-2007, 11:04
arkadaş sıkıştırmayı düşürüp daha fazla basıncı arttırmayı planlıyo...
cometic firması özel olarak yapıor :)
red_Devil
20-09-2008, 00:45
Ben Muğlada Rektefiyeciyim aynı zamanda atölyemde contacım var sana istediğin kalınlıkta istediğin gibi conta keseriz. Yardımcı olabilecigm konu olursa pm atarsn.
cometıc ozel contayı cok guzel sekılde ımal edıyo dırek oraya yonel
Konu 2007 den 1 sene önceden. Rektifiyeci arkadaşım. Aramaya girip conta, blok, piston gibi kelimeleri aratıp tüm konulara mesaj mı atıyorsun anlamadım. Ama son cevabın tarihine bak önce.
Ben Muğlada Rektefiyeciyim aynı zamanda atölyemde contacım var sana istediğin kalınlıkta istediğin gibi conta keseriz. Yardımcı olabilecigm konu olursa pm atarsn.
29-08-2007 son post biraz geç olmuş bu cevap .)