Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibinden.com'da neler oluyor
Deagles48
11-06-2011, 16:50
Arkadaşlar sahibinden.com iyice sapıttı artık gecen gün email adresimi degiştirdigim için yeniden aktivasyon istiyor telefona onay kodu geliyor ama her defasında kod hatalı diyordu neyse müşteri hizmetlerini arayarak sorunu çözdüm fakat bugün beni şok eden bir olay oldu başından geçeni anlatayım dün gibi ilanı get açmak için düzenledim get açtım akşama doğru aktif oldu ilanı kendi ilanlarım arasında görebiliyordum fakat bugün uyandım baktım ürün profilimde yok birisi satın aldı hani diye düşündüm satılanlar kısmı dahil yayında olanlar yayında olmayanlarda hiçbir yerde yok ürüne daha önce mesaj atan kişiler sayesinde ilgili ilanı goster linkine tıkladıgımda bir şok daha geçirdim benim ürünüm bir başkasının üyeligi ile şatışta nasıl olduda bu olabiliyor hala anlamış degilim benim ilanım budur fakat üyelik bana ait degil: Apple iPhone 4 32 GB Cep Telefonu 1.560 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-iphone-4-32gb-simkilidsiz-50065234/detay/) bu ilan nasıl başkasının üyeligine geçer üstelik GET açık şimdi birisi o ürünü alsa kaç kişi mağdur duruma düşücek sahibinden.com destek bölümüne talepte bulundum cevap bekliyorum bakalım ne denicek
vay anasını şaşırmışlar hakkaten :)
Deagles48
11-06-2011, 17:34
Dediginiz gibi valla şaka gibi ilanı çalmışlar resmen :hoo:
erkin006
11-06-2011, 17:36
sahibinden benim ilanıma fotolarda çerçeve olduğu için onay vermemişti...düzelt dedim ama aynen gönderdim tekrar kabul edildi:D
ordan birisi satın alırsa, gelip döve döve almasınlar malı elinizden? :(
berkayGLRN
11-06-2011, 17:39
vay anasını nası olur böle bişey yahu geçmiş olsun ..
GokhanRS
11-06-2011, 17:41
komedi harbiden
Arkadasım okurken üniden komple kaydını sildiler bu normal:)
oda tam bedeviymiş yaw :D
Deagles48
11-06-2011, 17:50
Bakalım sahibinden.com bu olaya ne cevap vericek iyice sapıttı bunlar ya güncelleme var diye get alışverişlerde onay verildigi halde 1haftadır parası hesabına geçmemiş kişiler var
sen simdi okul biterayak niye ole gerilim verdin ki arkadasim ole :D
ahaha cinayet sebebi :D
sahibinden.com çok büyüdü artık mevcut kadrosu başa çıkamıyor bence siteyle o yüzden böyle buglar sık sık oluşuyor sitede malesef.
olmuştur bir yanlışlık bnmde araba ilanımı acmıyolar :D
yenileme işini bitiremediler daha doğrusu oturtamadılar sorunlarını çözmezlerse ve sıkı bir rakip doğarsa bu esnada ozaman ciddi müşteri kaybederler ...
oda tam bedeviymiş yaw :D
ahaha cinayet sebebi :D
Ahauah hiç unutmuyorum kaydını silmişler cocuk notuma bakayım diye netten girmeye çalışıyor şifre veya No yanlış diyor sifremimi unuttum vs diye uğraşıyor ama olmadı sonra ogrenci islerine gidince siz bizim ogrencimiz değilsiniz dediler:D kimliği gösterince mala bağladılar baktilarki silinmiş sonra yine ugrastirdilar noter vs adamı:D
yaa belki işin içinde başka bir iş vardır sonuçta ünlü bi site ve heryerden insanlar ilan veriyor bazılarıda sahtekarlar ilanı çalmış olabilirler belki herşey mevcut burası Türkiye...
inş en kısa zamanda çözülür sorunun kral ;)
Yarın hesabıma 5 bin TL göndermezsen pazartesiden itibaren üni de kaydın olmayabilir ona göre :D
Deagles48
12-06-2011, 02:15
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar siteden hala bir geri dönüş olmadı sahibinden.com biraz biraz sapıtmaya başladı artık evet ama hala kulvarında tek örn gittigidiyorda herşey baştan üçretli ilana resim koymak ilanı açmak sahibinden.comda bunların hepsi bedava
bosver sımdı sahıbındenı olmussa yanlıslık sıkıntı olmaz snn adına gercı onu getle alan da sıkıntı olur ama .okul kaydı meselesı daha cıddı fena bı sıkıntı.ınsanlık halı olur boyle seyler derızde o ınsanlık halı ınsanların basına buyuk dertler acmasın.
Ahauah hiç unutmuyorum kaydını silmişler cocuk notuma bakayım diye netten girmeye çalışıyor şifre veya No yanlış diyor sifremimi unuttum vs diye uğraşıyor ama olmadı sonra ogrenci islerine gidince siz bizim ogrencimiz değilsiniz dediler:D kimliği gösterince mala bağladılar baktilarki silinmiş sonra yine ugrastirdilar noter vs adamı:D
o da bişey mi ; ytüde fazlaca uzatmış birinin( 80 girişli falandı ) mezuniyete hak kazandıgını 3 dönem sonra farkettiler. Adama "abi mezun olmuşsun sen" dedigimde "hemen yüksek yapim o zaman" demişti:D
yenileme işini bitiremediler daha doğrusu oturtamadılar sorunlarını çözmezlerse ve sıkı bir rakip doğarsa bu esnada ozaman ciddi müşteri kaybederler ...
bu saatten sonra site komple kapanmadıkca kimsenin rakip olabileceğini düşünmüyorum. Artık aşmış durumdalar.
Sağlıklı büyümüyor o zaman site.
Ya ben o ilani onaylayani bulsam yemin ediyorum dövecem. Ya her seferinde ilanon fiyatinda degisiklik yaptigimda ilanim km bilgisi yanlis diye ilanimi askiya aliyorlar her seferinde destek hattina mail atmak zorunda kaliyorum.iyice sasirdilar
Devamlı ilan veriyorum. 2-3 günde bir sdece değişiklik yaptığım ilanlar askıya alınıyor.2-3 kere deniyorum. Eğer halen askıya alınıyorsa bir güzel yazı yazıyorum sizin bu ilanlara bakan arkadaşlar işten anlamıyormu vs vs.vs Bu işi yapamayacaksanız ben başka yerde ilan vereyim diyorum.
Bir keresinde bir ilanımda tek ürün var. Israrla 2-3 sefer de askıya alındı. Sinirlendim destek merkezine yazdığım yazıda ilanımı askıya alan kişi ilanımda ikinci ürünü bana göstersin. Ne biçim iş yapıyorsunuz. Bu işi beceremiyorsunuz diye uzun bir yazı yazdım. İlanada dokunmadım askıda bekliyordu. Sonra özür mesajı geldi ve ürün onaylandı :D
Dünde bir tanesini askıya aldılar Mesajı sildim sonra ilanı bulamadım. Yeni açtım onu bekliyorum
sahibindende çok derin yaralarım var deşmeyin dedeler :D
Deagles48
14-06-2011, 01:37
Bir gariplik daha son cevaplayan ciğdem yıldırım adında bir sahibinden.com çalışanı olarak gözüküyor ama destek talep mesajını açtıgımda kimse bişey yazmamış :S
geçen arkadaş için üyelik almaya çalışıyordum bir türlü olmadı boşverdim bende.
telefona geldi diyor onay kodu.yazıyorsun siteye kabul etmiyor kodu.saçmalık.
Deagles48
14-06-2011, 17:36
geçen arkadaş için üyelik almaya çalışıyordum bir türlü olmadı boşverdim bende.
telefona geldi diyor onay kodu.yazıyorsun siteye kabul etmiyor kodu.saçmalık.
Aynısı benimde başııma geldi müşteri hizmetlerini arayarak aktif ettirdim
Deagles48
14-06-2011, 23:28
Konu güncel destek talebimin adı ''ilanım başkasının üyeligi ile yayında'' yerine ''ilanlarla ilgili farklı kullanıcılara mesaj gönderilmesi i'' degişmiş cevap veren hala ciğdem yıldırım gözüküyor ama ne ortada cevap var nede talebin açıldıgı tarih ile son güncelleme tarihinde bir degişme bunun üzerine bir talepde daha bulundum bakalım bu iş nereye kadar gidicek
Deagles48
17-06-2011, 15:05
Müşteri destegi çok iyi yanlız söylemeden geçemiyecegim
http://img89.imageshack.us/img89/5864/asdoh.png
ahaha otomatiğe bağlamışlar...müşteri desteğini kes ya.
Low-Rider
17-06-2011, 15:13
hepsiburada ve sahibinden.com
iki büyük site ama ikisininde ortak yönü müşteri destekleri 0 rezalet