PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz Seçimi

onur_S
12-06-2011, 13:27
arkadaşlar aracımda 60 mm downpipe var,kat yok haliyle,orta susturucu da yok.sonda aracıma özel remusun susturucusu var şu an ses biraz fazla gibi.ama daha çatırtılı patırtılı birşey istiyorum.bakıyorum kimi araçlardan alev çıkıyor.araya ufak bi tüp susturucu koyup sona başka bi egzoz takmayı düşünüyorum böylece ses dahada az olur.istediğim şimdiki kadar çok ses olmasa bile gazı bıraktığımda biraz daha patırtılı çatırtılı olsun,egzozdan alev atması neye bağlıdır bir de ?forumdan basar13 un z4m i ni gördüm ,aracın benimkiyle alakası yok fakat sadece kat iptali ve otto carbon yazmıs aractan alev çıkıyor.başka araçları da gördüm palio olsun vs. onlarda da çıkabiliyor.acaba turbo araçlardan bu alev çıkması olayı zormudur?

CasabLanca
12-06-2011, 15:39
onur remusu sökeceksen haber ver kanka :D

cnzdmr
12-06-2011, 15:48
aracının şuanki setup ı gayet iyi bence sökersen ilerde pişman olursun

çatırtılı patırtılı sistemler günlük kullanım için hiç uygun değil bana göre haftasonu eğlencesi için aracını günlük kullanıyorsan bu sistemi bozma derim...

onur_S
13-06-2011, 09:04
çatırtı patırtı olsun ama bu her yeri inleten cinsten değil yani mesela bu setuptan daha sessiz fakat gazı bıraktığımda yüke bindiğinde hafif patırdasın bundan daha çok patırdasın istiyorum.sesli araba pek sevmem zaten.bir de alev olayına taktım

dark
13-06-2011, 09:10
supersprint verelim oval ağız 60 lık :) 1.8 T de kesin alev atma garantili :)

onur_S
14-06-2011, 07:13
specler ne :D kat iptali bir de supersprint sonla atıyormu

GOKTAN
14-06-2011, 10:57
kat ve orta iptaliyle beraber sona koy bi hks bak nasıl çatırdayıp patırdıyo.... :)

BlackEmperor
14-06-2011, 11:12
2. katıda sok o zaman ateş edersin vites aralarında ayrıca ateş etmek iyi bişe değil ateş ediyorsan ya zenginde yürüyorsudur yada tam sıkıştırma olmadan ateşleme gerçekleşiyordur benzin yakmadan dışarı atıyorsundur.

onur_S
14-06-2011, 14:56
bende ikinci üçüncü ,kat filan yok ortada yok ama atmıyor :D ,birde 2-3 bin devir arası dip gaz gidip vites yükseltirken arbanın sesi yükseliyor anlık

BlackEmperor
14-06-2011, 19:19
aralarda atıyordur cok azda olsa ,afr ni kontrol et ,suan sorun yok gibi. Alev atmanın son susturucyla alakası yok. Patırdaam sesi her halukarda olur duz boruda cat back yapsanda duyarsın 2 bin devir civarı. Gecen arkadaşın meggy yaptık düm düz boru acayiıp guzel ve yuksek bi sesi vardı arada alevde atıyordu 1 gun sonra katı gerı taktık ses gene guzel susturucuyu takıncada baya baya kesıyor sesi.ortaya spor suturucu taksan bi miktar kesersin dahada kesmesını ıstıyorsan 200 cell kat takıver ;)

Murat Özcan
14-06-2011, 19:46
öncelıkle katları bır cıkartın olmassa ortayıda iptal edin o zaman içerde duramassınız :D

onur_S
14-06-2011, 22:01
bugun bi scirocco gördüm iskender egzoz varmış o patırdıyodu adam basmadı gazı bırakınca patırdamaya başladı.aslında aracın icinden pek belli olmuyor birine verip dinleyince kesinleşir

BlackEmperor
15-06-2011, 16:48
gazdan cekince patırdıyorsa düz boru çekmiştir kat mat uçmuştur ;) Ayrıca aracının egzoz sesıni başka araçtan dinlemek daha zevkli :)

KSE71
15-06-2011, 18:07
Hazır konu sesken ben de bi şey sorayım bari. konuyla biraz alakasız bi şey ama merak ettiğim bir şey var. bir arkadaşımda görmüştüm , arabayı boşa alıyor, ve dip gaz yapıp ayağını gazdan çekmeden kontağı kapatıyor. Kontağı kapatır kapatmaz ayağını gazdan çekiyor. çok çok güzel bir ses çıkıyor. bu neyin sesi olabilir acaba? neden çıkıyordur yani? konuyu böldüysem kusura bakmayın.