Orijinalini görmek için tıklayınız : New polo gti bilgi
Arkadaşlar kısmet olursa polo gti almayı düşünüyorum araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum ve yazılım ile Desteklemek istiyorum stage 2 segmet olarak sıkıntı yaratırmı sonra aynı verimi vermedigini duydum
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
güncel yok mu bi fikri olan
Oğuzhan Ç.
12-06-2011, 19:29
Yakışır beyaz bir gti orçun abi =)
orhansah
13-06-2011, 08:18
gti ile ilgili tek bildiğim istediğin gibi araç alabilmek için en az 5 ay sıra beklendiği:)
gti ile ilgili tek bildiğim istediğin gibi araç alabilmek için en az 5 ay sıra beklendiği:)
yok daha neler :) bana 90gün demişlerdi. Ama araç limandaymış, tahmini toplamda 70 gün gibi bir sürede ulaşmış olacak..
Bu arada Revo'nun tam garantili bir uygulaması varsa yaptırılabilir bence..
orhansah
13-06-2011, 09:41
yok daha neler :) bana 90gün demişlerdi. Ama araç limandaymış, tahmini toplamda 70 gün gibi bir sürede ulaşmış olacak..
Bu arada Revo'nun tam garantili bir uygulaması varsa yaptırılabilir bence..
şu anda gidip sipariş verirsen 5 ay süre veriyorlar. Kredisi çıkmayan - almaktan vazgeçen falan olursa o şekilde alabilirsiniz tabi.
Ben 70 gun bekledim erelin garajinda simdide ruhsati bekliyorum
Mehmet Gazihan
13-06-2011, 09:47
Hangi garanti Onur ? ((:
seat servisleri sıkıştırma sorunu yasayan ibiza cupralarla dolu. kronikler var motorlarda..
adam gibi biyere chipletirsen bu tip durumlardan çok daha kolay sıyrılırsın..
Cok güzel araç , o tip bir araç alıcak olsam düşünmeden alırdım :)
Dip not ; Sakarya - Otokur bayisinde Beyaz Polo Gti mevcut.Dsg
Hangi garanti Onur ? ((:
seat servisleri sıkıştırma sorunu yasayan ibiza cupralarla dolu. kronikler var motorlarda..
yağ yakma problemi mi?
gti süper araç ama şahsen 1.4 tsi bir araca sahip olsam asla stage 2 yüklemezdim. o hacime ve turboya büyük bir risk gibi geliyor gıcır gıcır yeni arabaya yazık günah
Mehmet Gazihan
13-06-2011, 11:07
zincir uzama.. subap kacırma.. yag yakma.. rolantide titreme.. DV sızdırma v.s.
DV kronik (yaşayarak öğrendik :) ) yeni araçlara da halen eski DVyi takarak yolluyorlar bu adamlar? Rölantide titremede zincir ile alakalı duyduğum araçlar vardı. Ama subaptan kaçıran duymamıştım. :(
Ben olsam coilover, yazılım, filtre, güzel egsoz sistemi(Eisenmann veya Meisterschaft) yapar tısır tısır gezerdim. Stage 2 falan hiç gerek yok.
Hangi garanti Onur ? ((:
Abi dur daha araba gelmeden naptın? :)
Ben olsam coilover, yazılım, filtre, güzel egsoz sistemi(Eisenmann veya Meisterschaft) yapar tısır tısır gezerdim. Stage 2 falan hiç gerek yok.
Aklımdakileri yazmışsınız..