Orijinalini görmek için tıklayınız : HTC telefon özellikleri ve yorumlar?
B.Aktepe
13-06-2011, 07:46
Arkadaşlar, HTC marka telefon kullananlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
vodafone un bir kampanyası varda, almayı düşünüyorum.
htc nin 2 çeşidi var kampanya dahilinde, Android İşletim Sistemli HTC Desire ve Windows İşletim Sistemli HTC HD mini. Bunlardan hangisini tercih etmeliyiz?
bedulcouse
13-06-2011, 07:49
Android İşletim Sistemli HTC Desire ben degılde arkadasım kullanıyor fakat cok memnun...pc gıbı telefon bende dusunuyorum acıkcası :) guzel cıhaz
SifirinciMurat
13-06-2011, 07:51
bu ikisi arasından tabi ki desire
arkadaşımda var.. tek bildiğim şarjının çok az gitmesi.. en fazla 1 gün..
bende almayı düşünüyordum ekşisözlükte yorumlara baktım pekte iç açıcı şeyler okumadım, birden soğudum diyebilirim ya samsung yada xperia alıcam galiba onlara da bakmanızı öneririm
bu arada okuduğum olumsuz yorumlar genelde telefon servisinden kaynaklı
Android olanı seçmeni tavsiye ederim :) benim samsungdada android var çok ayrı bir dünya :)
Bu arada htc de şöyle bir özellikde var telefon üzerinden wirless dağıtımı yapabilirsin.
bende desire kullanıyorum herşeyiyle memnunum kesinlikle tavsiye ederim bu makinelerde ki tek sorun şarj oda sanırım benzeri olan bütün cihazlarda aynı onun dışında hız olarak işlem olarak en ufak bi sorun yok ekran kamera çok iyi ;)
B.Aktepe
13-06-2011, 08:11
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, paylaşıma devam.
_muhaRRem
13-06-2011, 08:20
...............................
vallahı ıphen ıyı dıyoruzda bu kadar salak bı telefon yok acayıp çekme problemıyasıyorum bu yuzden bende htc ye donebılrım onda sanırım yok değilmi bu tarz problemler..
desire HD öneririm bilal inan pc ye ihtiyacın kalmaz :)
şarjı dayanmaz sana söleym ıphone 4 al yada bu son cıkan samsunglardan al ıphone 4 den de ıyı ıslemcıye ekrana sahip
şu ıpone 4 olayını en kısa sürede çözersem sizede bir güzellik yapabilirim
HTC desıre HD kullanıyorum.İnanılmaz memnunum internet hızı menüsü çok iyi.Şarzı 1 gün kadar gidiyor.Ama uygulamaları azaltarak bu süreyi arttırabilrsin.
Desire HD kullanıyorum şarj süresi dısında problem yok ama interneti sürekli kullanmıyorum onun için mobil interneti kapalı tutuyorum kullanıcagım zaman ust menüden açıp giriyorum internete ayfon3gs den sonra daha iyi geldi android baska bir dünya :)
Desire S almanı tvsiye ederim HD kadar ekranı büyük değil ve şarjı kesinlikle normal desiredanda dHD dende daha iyi gidiyor... Ama ben olsam birde sonyericson ARC ye bakardım... KEsinlikle tasarımı mükemmel ve pil performansı diğer iki telefondanda daha iyi olduğunu söylüyorlar... Ekranında bravia engine kullanılmış, kamera lensinide yanılmıorsam carl zeis... Donanım olarak htclerle aynı ancak tasarımı süper...
onursumer
13-06-2011, 08:59
desire hd veya çok büyük dersen desire s var yeni bi ürün oda çok başarılı hem daha ufak hem sarjı uzun :D
ikiside çok çok başarılı denilen gibi aldığın anda artık pc ye ihtiyacın olmaz android de torrent kurup download bile yapabilirsin :D önü çok açık
tek sıkıntı her smartphone gibi sarj 1 gün :)
ayrıca bulabilirsen yakında geliyor htc sensation aşmış bir cihaz :)
alınca asla pişman olmayacan bi cihaz bildiğin bilgisayar :) I phone bunun yanına bile yaklaşamaz arkadaşlarında dediği gibi tek sıkıntısı şarjının az gitmesi desire hd almanı öneririm ama acelen yoksa biraz daha bekle çift çekirdekli htc pyramid al
onursumer
13-06-2011, 09:18
pyramid sensation işte :D htc nin türkiye sitesinde bile yayınlandı yakında piyasada olur :D
B.Aktepe
13-06-2011, 09:57
teşekkürler yorumlar için :) desire s modeline yönelebilirim.
bilal bende aynı kampanyadan androit işlemcili htc desire aldım.. gayet güzel bildigin mini bilgisayar. şarj ı 1 gün gidiyor :) ama tel. özelligi çok çok gzl.
2 sene sınırsız internet en byk özelligi bana göre :)
Mehmet Gazihan
13-06-2011, 10:20
1 senedir desire kullanıyorum sarj olayını güncel ROM larla 3 güne çıkardım.. çok yoğun kullanımda(günde en az 3 saat konusma) ertesi gün de telefonumu kullanabiliyorum.. Hotspot özelliği telefonu benimle bütünleştirdi.. çok dayanıklı.. HD teması ile çok daha kullanıslı olabiliyor.. çok fazla detay düşünülmüş ve kabiliyeti her geçen gün artan bi makina.. metal arama dedektoru olaibliyor.. evet birinin üzerini arıyabiliyorsunuz telefonla.. ıvır zıvır yüzlerce işlevsel özelliği var..
Yanliz Vodafone'da en az 8 ay gecirmis olmaniz gerekiyor bu kampanya icin. Dolayisi ile eger Turkcelldeyseniz alamiyorsunuz kampanya ile. Ancak ve ancak kredi kartinizdan normal 1 yillik bedelini taksitler halinde cekiyorlar ancak o sekilde alabiliyorsunuz. Iphone icin de Turkcellde en az 1 senedir abone olmaniz gerekiyor. Yani 1 sene oncesine kadar Turkcell disinda baska bir operatore gecmemis olmaniz gerekiyor. Onu da dikkate alin.
leventrc
13-06-2011, 14:54
İmkanınız varsa htc desire hd alın 5 aydır kullanıyorum inanılmaz bir telefon, şarjıda tüm akıllı telefonlar gibi 1 gün dayanıyor dolu dolu,Şöyle bir avantajı var yedek batarya alırsın arabaya koyarsın 2 gün şarj makinası kullanmassın.Bunun dışında desire hd nin büyük ekranında internette gezinmek oyun oynamak büyük keyif..Emin olun bilgisayarınızla bağlantınız kesilir..
kısaca aşığıyım HTC nın bende touch dıamond var tek dez avantajı ekranı ufak az onun dışında hiçbir sorunu yok heleki android işlemcili olanları resmen bağımlılık kaynağı :)
Deagles48
13-06-2011, 18:53
Cihazdan ziyade ilk önce işletim sistemine dikat edin windows phone 7 fena degil ama daha yolun çok başında windows 6.5 de tambi rezalet canınız sıkıldıgında oyunamak için doğru düzgün 1 tane uygulama yoktur bende Android yada İOS'lu cihaz tercih edin
ip4 kullananlar bile HTC'ye yönelir gibi ? o derece iyi yani htc:D
Shadow_Dancer
13-06-2011, 18:58
valla marka fanatikligi yapmış olmak istemem ama iphone gibisi yok bana göre :)
Eşim ipphone kullanıyor bende 1-2 htc kullandım... Kesinlikle iphone stabil bir telefon... Android'in henüz 1 yılı daha var birde donanımlar her markada farklılık gösterdiğinden işletim sistemini hepsine uydurmak zorunda kalıyorlar bu da her telefonda farklı performans gösteriyor...
Kesinlikle androit alın derim..Baya hızlı ve süper bi işletim sistemi.Şu anda herşeye elini atmış durumda ve ileridede inanılmaz boyutlara gelir
onursumer
13-06-2011, 20:29
sensation bi gelsin resmi olarak :D
HTC HT2 kullanıyorum 3 aydır, gayet memnunum. Uygulama olarak iphone ve androitten biraz zayıf ama netten araştırınca güzel şeyler bulunabiliyor. Şarjım internetim her daim açıkken 1 buçuk gün gidiyor, telefonu wireless modem ve flash disk olarak kullanabilme çok güzel, office dosyalarını oluşturup maile eklemenin tadı bambaşka. Son zamanların modası android, desire HD öneririm...
kesinlikle android derim ve desire hd de veriyor onu tercih edin
yakında htc sensation geliyor yine bir hat ile pazarlayacaklar htc sitesinde war 1.2 çift çekitdek vs olacak
uzatmiyim htc desire hd biraz gıdıklandıktan sora çok verimli bir alet iphone aratmaz :)
android vs windows dersek netbooktan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen aldığım androidli exper 1 ghz işlemcisi ile roket gibi surf yapıyor
Deagles48
14-06-2011, 01:34
Bu arada 2012 şubat ayında google ın yeni gemisi nexus 3 geliyor 4çekirdekli nvdia tegra işlemcili aynı zamanda galaxy s3 de o tarihlerde çıkması planlanıyor galaxy s2 şuanki piyasada çok sağlam bir telefon fakat fiyatı çok hızlı düşüyor bundan 5ay sonra 800e satanları görürüz herhalde :D
hem touch screen olcak hemde qwerty klavye hangi telefon iyidir? HTC merge sağlam bişye benziyo
yorumlara göre htc desire gerçekten iyi demekki. peki daha önce iphone kullanmış arkadaşlar, ekranı yani dokunmatik hassasiyeti nasıldır htc nin? iphone kadar iyimi? yada hız olarak iphone 3gs ten iyimi?
web browser ı heralde iyidir safariden?
yani tam olarak iphone la objektif bi şekilde kıyaslayabilirmisiniz?
teşekkürler..
yorumlara göre htc desire gerçekten iyi demekki. peki daha önce iphone kullanmış arkadaşlar, ekranı yani dokunmatik hassasiyeti nasıldır htc nin? iphone kadar iyimi? yada hız olarak iphone 3gs ten iyimi?
web browser ı heralde iyidir safariden?
yani tam olarak iphone la objektif bi şekilde kıyaslayabilirmisiniz?
teşekkürler..
kendi web browseri ayfona göre kötü bence ama dokunmatiği olsun sebeke internet hızı olsun çekim kalitesi olsun ayfondan 3gs için konuşuyorum daha iyi htc desire hd :) İki telefonuda kullanmış biri olarak yazıyorum hattım vodafone ..