PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 Arka Camları Otamatik Yapma

muarrem
13-06-2011, 12:33
Merhaba arkadaslar arabayı alış maceram biraz hızlı oldugu icin alırken hic sagina soluna dogru duzgun bakmadım. Sonra araba bir geldi arka camları otamatik degil. 2010 model bir aracta komik oluyor bu biraz. Simdi ben bu aracin arka camlarını otamatık yapmak istiyorum bana maliyeti ne kadar olur , ugrasmaya deger mi degmez mi ? Ankara da yaptırabilecegim bir yer mevcutmu dur ?

Jem89
13-06-2011, 12:50
Orjinal olsun isterseniz kol dayamalarla beraber değiştirirsiniz..bir cam motoruna bakıyor sonuçta.. Maliyeti ne kadar olur bilmiyorum ama orjinal yaptırıcam derseniz birazcık pahalı olabilir :)

Ama sonradan taktırayım sadece işlevsel olsun derseniz de bi cam motoru alıp bilen birisine yaptırılabilir..

muarrem
13-06-2011, 12:55
Şöyle bir düşüncem var. Şöför kısmında ki tus takımını degistirmeyip. Sadece arka kapıların cıkmadan motorlarıyla tuslarını alsam , taktırsam acaba ne kadar bir maliyeti olur. Arka kapilarda hoparlor oldugu icin orda elektrik tesisati mevcut zaten , sadece motorlarla , tuslar takılıcak bir de manuel cevirme zımbırtısı sokulup ondan acılan deliği kapatması icin bir sey konulucak.

Naman
13-06-2011, 16:50
Taksi usulü yapılacaksa ucuz çıkabilir ancak orjinal yürünürse, kapı içi döşemeleri hariç 1000-1200TL tutar..

boosted_pug
13-06-2011, 17:54
88 oto sanayisinde a-c tuning elektrikçi cem usta war kendisine uğrarsan bu konuda sana yardımcı olur baya bi arabayı manuelden elektrikliye çevirmiştir. ( ivedik muayene istasyonunun ordaki caddeden girdiğinde sağa 88 otosanayisine dönüyosun ilk sokakdan sola döndüğünde sondan ikinci dükkan)

merve
13-06-2011, 19:06
nasıl otomatik değil ya :S şaka gibi. başlıktan anladığım yanlış heralde diyip girdim :)

CRUEL
13-06-2011, 19:21
arka kol dayama kısmınıda alırsan çıkmacılara bak derim 1000tl kdr tutucağını zannetmiyorum. eğer orjinal düşünmüyorsanız düzgün biyere yaptırın yoksa gayet çirkin değişik bişi oluyo:D
ayrıca neyi şaka gibiki bi ara kullandığm 1.4hdi da aynı şekildeydi. hatta 2009 model palio şirket aracım önler bile otomatik değil:D

Ufuk
13-06-2011, 19:44
Önden kazalı(yandan bişey olmamış) bir 207 bulunur ondan sökülür bence en iyisi bu olur.Arka kapıyı bütün tertibatıyla alıp gidip serviste taktırırsınız.

muarrem
13-06-2011, 23:27
88 oto sanayisinde a-c tuning elektrikçi cem usta war kendisine uğrarsan bu konuda sana yardımcı olur baya bi arabayı manuelden elektrikliye çevirmiştir. ( ivedik muayene istasyonunun ordaki caddeden girdiğinde sağa 88 otosanayisine dönüyosun ilk sokakdan sola döndüğünde sondan ikinci dükkan)

Söylediğiniz yere en kısa zaman da ugrayip nasil yapilacagini ve ne kadar patliyacagini öğreneyim ben en iyisi.