Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone4 ve iPod touch4g mi çalındı merak etme.
CooLeqenD
14-06-2011, 17:13
Abilerim bunu burda paylaşmamın nedeni TechTurkey'de bi çok kişinin iPhone kullanıyo olması ve bu programın çok etkili ve güzel olmasıdır. Herkezin işine yarıcak bir programdır ve bi okadarda Yararlıdır :)
iGotYa
Cydia Kaynağı: repo.insanelyi.com
Açıklaması;
Bu uygulama aslında her iphone 4 , ipod touch 4g , ve ipad 2 için lazım amacı hemen örnek veriyorum şimdi iphone 4 ünüz çalındı ve çalan adam illaki bir defa ana menüye bakmak ister ve sizde şifre koydunuz en az bir defa bi şifre sallar ve şansını dener ve yanlış parola dediği zaman cihaz titrer bir defa bu titreme uygulamanın özelliğidir normalde yanlış şifre yazınca titreme olmaz o titremenin anlamı şudur ; ben senin ön kameradan fotoğrafını çektim ve sahibime şuanki kordinatlarla beraber fotoğrafını sahibimin mailine yolladım anlamına gelir işte fotoğraflar ve anlatım ;
repoyu önce kayıt edelim
http://i55.tinypic.com/4r2u6x.png
peşine repodan uygulamayı bulup yükleyelim
http://i51.tinypic.com/2nb9kjp.png
yüklendikten sonra cihaza res atıp ayarlara giriyoruz
http://i52.tinypic.com/2hchi5k.png
igotya sekmesine girdikten sonra oradan resimdeki gibi ilk 2 seçeneği on yani açık yapıyor ve xxx kısma kendi mailimizi yazıyoruz ve tmm dır.
http://i56.tinypic.com/2wmkmlw.png
sonuç kordinatlarla beraber çalanın resmi mailimize geliyor.
http://tapatalk.com/mu/5291f900-3389-ef6c.jpg
Alıntıdır.
peki telefonun o anda internet bağlantısı yoksa o fotoğrafı nasıl gönderecek mail ile?
Vaay be teknolojiye bak adamlar aşmış.Biz hala 3mp kameramız var diye övünelim :D
Deagles48
14-06-2011, 17:31
uygulamanın çalışabilmesi için devamlı internet baglantısı ile konum servisleri açık olması lazım alternatif olarak MobileMe ve Fonehome'da kullanılabilir bunlar ile canlı olarak google maps üzerinden telefonunuzu takip edebilirsiniz sifre koyabilirsiniz alarm çaldırabilirsiniz yazılı mesaj gonderebilirsiniz
onursumer
14-06-2011, 18:32
peki telefonun o anda internet bağlantısı yoksa o fotoğrafı nasıl gönderecek mail ile?
aslında olay şu telefonunz çalındığında cihaz açık olucak ve şifre korumalı olucak :)
ozaman çalanın pek şansı yok kesinlikle kurcalıcak
çok başarılı bir program direk yüklüyorum bunu :D
Program güzel çalışıyor denedim kendi resmimi şıkırt diye çekip yolladı ama şöyle bişey var. Şifreyi ikinci defa yanlış girdim ve telefon açıldı.
Açıldıktan sonra telefonu yazan kişiye yazmış olduğum uyarı mesajı ekranda göründü. (..ın oğlu estaban telefonu çaldın ama resmin şuanda bende)
Başarılı :D
Appstore da sanirim mevcut degil?
Exiting Secure Mode...
Yazısı çıktı ekranda ve bana şuan hiçbişey yaptırmıyor. Hatta gelen çok önemli iki iş telefonunu cevaplayamadım programı hazırlayana ağır küfür ettim direkt restart edip siliyorum .
Appstore da sanirim mevcut degil?
Cydia'dan çekmeniz gerekiyor ve telefonun Jb olmalı.
Ama yukarıda yazdığım mesajı dikkate alın telefon hala açılmıyor.
Konuyu açan arkadaş böyle bir durumla karşı karşıya kaldımı acaba ?
Hatta telefonu şuan kapatamıyorum da çünkü slide etmeme izin vermiyor kitledi ekranı
sik gibi kaldı sinirlerim tepeme çıkmış durumda !!!!!!!!!!!!
nicomedia
14-06-2011, 19:10
çalana sıyırırken iyiydi :D
secure mode aktif hale getirince hatalı girişlerden sonra secure mode devreye giriyor
real code girince normale dönmesi lazım ancak exiting secure mode yazıp kalıyor : ) çıkmıyor yani secure moddan... mecbur hard reset.
prevent off kısmını aktif hale getirince hard reset işlermi bilmiyorum : ) ozaman mecbur restore gerekebilir
bunları belirtmekte fayda var ; )
Ve telefonum çöktü konuyu açan arkadaşada teşekkürlerimi sunuyorum ben şimdi bu telefonu Restore etmek zorunda kalıcam :ofk: :ofk:
Şu yukarıdaki mesajı da buraya kopyalasaydın keşke ve insanların başına benim başıma gelen gelmeseydi.
Ama denyoluk bende işte araştırmadan (iphone yardım) bi *** yersen böyle afiyetle oturursun
güzelim cihaz mındar oldu uğraş dur şimdi geçmiş olsun abi
güzelim cihaz mındar oldu uğraş dur şimdi geçmiş olsun abi
Cihazın a.k içindeki mailler ve şuanda gelen telefonlar çok önemli benim için ve hiç bişey yapamıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mecbur restore edecem
Delirmiş durumdayım
Saolasın Yiğit
Cihazın a.k içindeki mailler ve şuanda gelen telefonlar çok önemli benim için ve hiç bişey yapamıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mecbur restore edecem
Delirmiş durumdayım
Saolasın Yiğit
yanlış anlamada sıçtı cafer bez getir diye bu zaman söylenir
Acemisi olanlar kullanmasın ben telefonu şuanda kurtardım.
Dikkatli olun
yanlış anlamada sıçtı cafer bez getir diye bu zaman söylenir
Senkronize ediyorum laptop ile hergün ama bana telefon şuan şu dakika lazımdı :D
Neyse işi bildiğimden çözdüm mevzuyu :D
Restore etmeden kurtarabildin mi koray abi ?
Restore etmeden kurtarabildin mi koray abi ?
Kurtardım hard reset ile ama şanslıydım hard reset hayırlı bir iş değildir normal şartlarda yapıldığında restore etmeyi göze almanız gerekiyor.
İyi gene ucuz atlatmışssın...
CooLeqenD
14-06-2011, 22:09
Koray Abi bende yanlış girdim şifreyi ama hiç kilitlemedi telefonumu .s Denemek amaçlı bilerek yanlış şifre girdim ama bilmiyorum abi .s Kusura Bakma abi bende alıntı yaptım Lazım olur diye size :/
Koray Abi bende yanlış girdim şifreyi ama hiç kilitlemedi telefonumu .s Denemek amaçlı bilerek yanlış şifre girdim ama bilmiyorum abi .s Kusura Bakma abi bende alıntı yaptım Lazım olur diye size :/
Bende aynı denemeleri yaparken araştırma amaçlı başıma bu olay geldi, önemli değil hallettik ama paylaşım yaparken özellikle böyle konularda alıntı yapılan yerdeki konuyu tam okumak gerekli olası olumsuz durumlarla alakalı olarak :)
lan koray hiç güleceğim yoktu :D her salatalık var diyene tuzu alıp gidiyosun :D
CooLeqenD
14-06-2011, 22:13
O zaman bi dahakine Extra olarak Linkide koyarım abi :) Tekrar Özür Dilerim abicim :)
lan koray hiç güleceğim yoktu :D her salatalık var diyene tuzu alıp gidiyosun :D
O zaman bi dahakine Extra olarak Linkide koyarım abi :) Tekrar Özür Dilerim abicim :)
Önemli değil kardeşim Allah cemil cümlemizi yukarıdaki mesaj sahibi gibi belalardan korusun inşallah :D
CooLeqenD
14-06-2011, 22:18
Ahahahaha :D Öyle deme koray abi Mustu abi Tech'in Nadir insanlarındandır " Aramısın Gözler O Şimdi Asker " :D