Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmitli arkadaşlar-Yol sorma..
BurakCengizhanoğlu
15-06-2011, 00:22
Cumartesi lys sınavına gireceğim.Mimar sinan lisesi ile umuttepe mühendislik a blok a çıkmış sınav yerlerim.Otobandan batı çıkışından çıktıktan sonra nasıl bir yol izeyebilirim.Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
sanctuary35
15-06-2011, 00:39
mühendislik a blok için izmit doğudan çık otobandan çıktıktan sonra lambalara geliceksin ordan kandıra tarafına dön 1 yada 2 ışık geçtikten sonra sola (köprüye) kocaeli üniversitesi ve hastanesi die yol ayrılacak oraya dön sonra dümdüzz git. otobandan cıktıktan sonra max 15dk sürer bu yol.
okulun sıraları falan geniş rahattır sorun yaşamazsın.
BurakCengizhanoğlu
15-06-2011, 00:41
yalnız şöyle bi sıkıntı var aynı güne 2 sınav koymuşlar.ilki mimarm sinanda saat 10 da ikincisi 14 30 da umuttepede önce mimar sinan lisesine nasıl gidiceğimi söylerseniz sonra ordan tarif ederseniz çok iyi olur :)
sanctuary35
15-06-2011, 00:52
dostum tam mimar sinan lisesinin yerini hatırlamıorum googleden baktım kocaeli devlet hastanesinin karşısı gözüküo orda bi lise var ama adını hatırlamıorum.
eğer orası farz edersek okula sırtını verip sola döndüğünde bi kavşak görüceksin o kavşaktan yukarı (çok dik bir rampa) çık dümdüz o yol seni umuttepeye çıkarır hiç bir yere sapmadan.
sanctuary35
15-06-2011, 00:59
liseye nası gidiceğin konusunda ise; batıdan çık d100ü takip et sonra izmit orduevi görüceksin solda onu çok az geçince sağ tarafa izmit gar ve şehir merkezi diye yol inicek aşağı oraya gir düz devam et sağda merkez bankası görüceksin onu geçince sağa dön yol bitince sola. burdan düz devam et 2. ışıklardan sola dönmen gerek (bu köşede izmit emniyet müdürlüğü var. leyla atakan caddesi). bu caddeden dümdüz devam et bi kavşak var yine düz devam (yukarı doğru) yol hafif sola dönücek sonrasında yol bitip kavşağa varıcaksın ordan sağa dön (tunan güneş caddesi) dümdüz git sağ tarafta kocaeli devlet hastanesi solda ise mimar sinan lisesi
Devlet hastanesinin tam karşısında ki okul,çarşı göbekte kalıyor bulursunuz çok kolaylıkla :)
Umuttepe'de arkadaşın tarif ettiği gibi :D
BurakCengizhanoğlu
15-06-2011, 01:13
arkadaşlar çok teşekkür ederim gitmeden önce bunları kağıda yazayım ben :)