Orijinalini görmek için tıklayınız : Telsiz Kullanım Ücreti (Turkcell) ?
Tarık V.
16-06-2011, 14:34
5-10 dk önce şu mesajı aldım , google'a da yazdım yalnız olmadığımı gördüm ancak cevabını bulamadım bir türlü :
"Adınıza devlete ödenen 1,1TL Telsiz Kullanım Ücreti 20 Hazirandan itibaren her ay Hazırkartınıza yansıtılacak. Detay ve 60dk hediye kampanyası ucretsiz 7572222de"
Açıkçası fake gibi geldi bana ama yollayan direk TURKCELL yazıyor.
Bilgisi olan varmıdır :soru:
CooLeqenD
16-06-2011, 14:37
Aynısı banada geldi bende anlamadım varmı soruşturan ?
fastchild
16-06-2011, 14:38
aynından bendede var
fake falan degil,
bu sabah banada geldi oglen vodafone icin basvurdum yeter biktim artik
onursumer
16-06-2011, 14:39
fazladan alınmış birşeyse iade ediliyor olabilir benim faturalı herhangi birşey gelmedi
fazladan alınmış birşeyse iade ediliyor olabilir benim faturalı herhangi birşey gelmedi
sadece hazirkartlara geldi bu uygulama,
YouTube - ‪Turkcell Faturasız Hatta 20 Haziran 2011 Pazartesinden İtibaren Telsiz Kullanım Ücreti Alınacak‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=fzNl3hoHt5o&feature=player_embedded)
Nefret ediyorum bu ot *** vergilerinden...Bu olay sadece türkcell'de yok ki tüm gsm operatörlerinde mevcut malesef...Okadar serefsizlik okadar yalan dolan dönüyor ki Allah bu telefon sirketlerinin ve bankaların eline düşürmesin kimseyi..
Avea'da mesela heray 29 gelmesi gereken faturam 30 küsür yada 31'lerde geliyor buda devletin aldıgı telsiz vergisinden dolayı...
Ayrıca bi konu daha var aramızda türkcellde calısanlar falan var onlar daha iyi bilir...Yeni faturalı yada faturasız hat aldıgımızda yaklasık 35-37TL gibi bi rakamı 12 aya bölüp her ay faturaya yansıtıyorlar.Bu olay faturaya yansıtılıyor tamamda kontörlü aldıgımızda pesinmi alıyorlar bu sacma sapan kesilen vergiyi ??
Edit: Yeni farkettim sinirden..Hazırkartlar içinmiş yuhhhhhhhh artıkkk...
banada geldi. direk sildim ilgilenmedim.
bu bilgilendirme msjlarını iptali için birşey yapılıyormu ? sabahın 7 sinde bilgilendirme msj geldi, msj sesine uyandım yuh artık dedirtti.
ProdriveSTI
16-06-2011, 14:52
banada geldi şimdi,1.11 tl kazanmışım vay breeeee :D :D
banada geldi şimdi,1.11 tl kazanmışım vay breeeee :D :D
Kazandın mı:D:D:D Sence böyle birsey olabilirmi :D:D Bidaha oku ve düşün :)
banada geldi bi anlam veremedim :) herkese gelmiş.
ProdriveSTI
16-06-2011, 15:14
Kazandın mı:D:D:D Sence böyle birsey olabilirmi :D:D Bidaha oku ve düşün :)
:D yeni uyandım,başka bi tarafımla okuyup düşünmüşüm. :D:D
Şimdi banada geldi şans eseri konuyu gördüm bakalım ayın 20 sini beklicez artık :D:D
TulsaDom
16-06-2011, 16:36
kaliteninde bir bedeli var ama yeter yahu bende bıktım bu turkcellden yakın zamanda numaramı taşımayı düşünüyorum bu durumuda turkcelle bildirecegim
hazırkartlılardan alınmıyormus daha oncelerı bunu turkcell daha onceden devlete oduyormus ancak sımdı musterılerıne yansıtma kararı almıs standart hazırkart tarıfesınde ısen ancak odemıyormussun ayrıca numara tasıma yaparsan odemekten muaf olunuyormus bır taktık olarak baska operatore tasıma ardından turkcele gerı donme dıye soylenıyor amacları ne anlamadım
Nefret ediyorum bu ot *** vergilerinden...Bu olay sadece türkcell'de yok ki tüm gsm operatörlerinde mevcut malesef...Okadar serefsizlik okadar yalan dolan dönüyor ki Allah bu telefon sirketlerinin ve bankaların eline düşürmesin kimseyi..
Avea'da mesela heray 29 gelmesi gereken faturam 30 küsür yada 31'lerde geliyor buda devletin aldıgı telsiz vergisinden dolayı...
Vodafoneden bana 35 gelmesi gerken hat 442 lira geldi :)
cRc Ramo
16-06-2011, 16:53
Ayrıca bi konu daha var aramızda türkcellde calısanlar falan var onlar daha iyi bilir...Yeni faturalı yada faturasız hat aldıgımızda yaklasık 35-37TL gibi bi rakamı 12 aya bölüp her ay faturaya yansıtıyorlar.Bu olay faturaya yansıtılıyor tamamda kontörlü aldıgımızda pesinmi alıyorlar bu sacma sapan kesilen vergiyi ??
Edit: Yeni farkettim sinirden..Hazırkartlar içinmiş yuhhhhhhhh artıkkk...
benden almışlardı bu ücreti peşin olarak 3 ay sonra faturalıdan hazır kart a gectiğim için :mad:
lanet olsun hepsine :rolleyes:
Vodafoneden bana 35 gelmesi gerken hat 442 lira geldi :)
Dogrudur bizde yasadık böyle bi durumu...Suan bkapanmış bir türkcell hattım var 1 sene içinde tekrar geri alabiliyomusum.Numarası güzel diye geri almak istiyorum ama 35 lira gibi bi vergi alıncakmış birde hat parası..Müsteri hizmetlerindeki kız acemiydi bicok konuda acaba gercekten öylemi yoksa saftirik kızmı öyle söyledi bilmiyorum.. Bu olaylardan sonrada biraz düşündürdüler acıkcası
Ceptende aramak istemiom kitliyorlar artık faturaya:S
benden almışlardı bu ücreti peşin olarak 3 ay sonra faturalıdan hazır kart a gectiğim için :mad:
lanet olsun hepsine :rolleyes:
Peki hazır karttada alınıyormu bu ücret acaba? konuyu hiç ettik ama:D Benim hattım kapandı tekrar aktif hale getirmek istiyorum