Orijinalini görmek için tıklayınız : Plasti Dip..
bu havalarda 2-3 günlük yağmursuz bir ara yakalayıp jantlara plastidip uygulasam ve uygulama sonrası yağmur yağana kadar kullanmasam plastidip sağlıklı bir şekilde tutunur mu janta?
jantlar kuru olsun 3-4 saat kullanma sonra serbest jantlarımda plastidip var çizilen yerler için kullandığımda öyle yapıyorum hiç sıkıntı olmuyor.
Benden de bir hort :)
Grand Cherokee'nin stopları için kaç kutu gerekir ?
tolga_55
24-01-2013, 18:46
direksiyon da kullanan var mı? kaç kat atmalı? kalıcılığı hakkında şüphem var
yilmazcatalbas
25-01-2013, 16:02
direksiyon da kullanan var mı? kaç kat atmalı? kalıcılığı hakkında şüphem var
direksiyon değilde vites topuzunda denedik sonuç hüsran
Direksiyon yada vites topuzu sizce araç jantından dahamı çok dış etkene maruz kalıyordur? Tabiki hayır. Direksiyon yada topuz tam olarak kplanamaz ise ancak hüsran olur.
3 kat atmamıza rağmen kar ve buzdan sonra parça parça sökülmeye başladı , tekrardan boyadık bakalım ne kadar dayanıcak..
http://img600.imageshack.us/img600/3302/image1359132619051113.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379686_4674080842688_621207770_n.jpg
Kar ve buz etken değil. –35 dereceye dayanıklı çünkü. Ancak o soğukta uygulama için öncelikle spreyi klima önünde bekleyerek ısıtmalısınız. Çünkü aerosol gazı normalden bile soğuktur.
Katta minumum 5 kattır bunu herzaman belirtiyoruz. Ancak siyah kapatıcı diye herkes 3 de bırakıyor. Bu uygulama hatasıdır.
Uygulama yaptığımızda hava 13-14 derece civarıydı.Tabi dediğiniz gibi spreyi ısıtarak yapsak daha iyi sonuç alırdık sanırım bir dahakine buna dikkat ederiz..
Sprey bittiği için ilk seferinde 3 kat attık. Sökülen yerler için 2.kutu 4-5. kat oldu.
oldschoolgaraj2e2
26-01-2013, 08:58
Plasti dip ile ilgili tüm sorularınızı ve şikayetlerinizi Oldschool Garaj / Plastidip Satis - Uygulama Merkezi - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/oldschool-garaj-plastidip-satis-uygulama-merkezi/) buradan eksiksiz ve net bir bilgiyle yanitlanmaktadir.
Gözümüzden kaçtığı icin buradaki ekstra açılan konulara bazen bakamaya biliyoruz özür dileriz.
Tarkan abi çok sagol verdigin cevaplar icin :)
yilmazcatalbas
09-02-2013, 14:51
Direksiyon yada vites topuzu sizce araç jantından dahamı çok dış etkene maruz kalıyordur? Tabiki hayır. Direksiyon yada topuz tam olarak kplanamaz ise ancak hüsran olur.
evet direksiyon yada vites topuzu yağmur kar görmüyor olabilir ancak sürekli el altında oldukları için çabuk aşınıyor. kıyaslama yapılacaksa benzer şeylerle yapılsın lütfen. eğer arabanın jantını sürekli tutup tek elle çeviriyosan yada elin sürekli üzerinde duruyorsa jantla kıyaslayabilirsin.
yanlış anlaşılmasın ürün kötülemek değil niyetim zaten kötülenecek birşey de değil herkes plastidipin kalitesini kolaylığını biliyor ama iyi diye sıkıntı olmayacak anlamına gelmez. herşey olması gerektıgı gıbı yapıldı ve tam kaplandı buna rağmen sorun oldu.
ben tecrübemi paylaşmak için yazdım ukalalık yapmanın gereği yok
imprezaWRC
26-02-2013, 11:21
hCkUPxBQRx4
Yellow Plasti Dip Whole Car - DipYourCar Pro Car Kit - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hCkUPxBQRx4)
alfonso4474
26-02-2013, 19:41
araç boyanırken kaç kat atılyo peki boya
Renge göre değişir. Mesela koyu renkler 4 kat. Açık renkler bazen 6 kat. Ancak istediğimiz minumum kat sayısı renk farketmeksizin 5
oldschoolgaraj2e2
26-02-2013, 21:58
Renge göre değişir. Mesela koyu renkler 4 kat. Açık renkler bazen 6 kat. Ancak istediğimiz minumum kat sayısı renk farketmeksizin 5
Kendi uygulamalarımda genelde 5 yada 6 kat atılmaktadır.
Ankarada gunmetal satan varmidir acaba
imprezaWRC
26-02-2013, 22:46
GdlUvqZdLDQ
Brake Dust Pro on MATTE white Plasti Dip - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GdlUvqZdLDQ)
Sertaç yok :) istediğiniz biri varsa ona göndereyim
focus musty35
27-02-2013, 10:35
tarkan abi 18 jant ıcın ne kdr malzeme gıdıyr jant kampanyası devam edıyrmu 3 sıselı bırsy vardı bı ara
Sen buraya gelcen, öle yo0k omu bumu.
focus musty35
27-02-2013, 11:20
Sen buraya gelcen, öle yo0k omu bumu.
tamam abı :)
Ben değilde arkadaşım canlı görüp almak istiyor o yüzden varsa bi yer diye arıyordum...
Bide kapıda ödeme seçeneği varmı acaba
ilgiçbirşey.com da hepsi mevcut. Taksitli alımda.
ghibli06
27-02-2013, 21:13
Ben değilde arkadaşım canlı görüp almak istiyor o yüzden varsa bi yer diye arıyordum...
Bide kapıda ödeme seçeneği varmı acaba
GMG garaja bırakmıştım ben, bitmediyse bir arayıp sorun...
ilgiçbirşey.com da hepsi mevcut. Taksitli alımda.
Gunmetal olarak 2 tane aldım umarım renk istediğimiz gibi çıkar
Olmadı parlatıcı yolu gözüküyor...
GMG garaja bırakmıştım ben, bitmediyse bir arayıp sorun...
Akşama doğru gittim ancak sadece tüp şeklinde olanlar vardı mat siyah spreylerin hepsi bitmiş
oldschoolgaraj2e2
27-02-2013, 22:42
Gunmetal olarak 2 tane aldım umarım renk istediğimiz gibi çıkar
Olmadı parlatıcı yolu gözüküyor...
Akşama doğru gittim ancak sadece tüp şeklinde olanlar vardı mat siyah spreylerin hepsi bitmiş
İstemiş olduğunuz ürünler hakkında yardımcı olabilirim isterseniz.
Aykut106
06-05-2013, 22:06
Oldschool garaj dan aldım ama keske orda boyatsaydım:) Maskelemeyi iyi yapmak lazım yada sökerken dikkat etmek lazım.Aslında tamponu sökmeye gerek yok ama ben tampon arkasını temizlemek için söktüm.
http://i1122.photobucket.com/albums/l522/Aykut106/quattro/IMG_0453_zpsaf3a678a.jpg (http://s1122.photobucket.com/user/Aykut106/media/quattro/IMG_0453_zpsaf3a678a.jpg.html)
http://i1122.photobucket.com/albums/l522/Aykut106/quattro/IMG_0455_zps06465990.jpg (http://s1122.photobucket.com/user/Aykut106/media/quattro/IMG_0455_zps06465990.jpg.html)
plakalıgın iç yuzeyi silikon artıkları temizlendigi icin tırtıklıydı zaten o yuzden goruntu yakından kotu.
nekadarlık malzeme ile yaptınız
Aykut106
06-05-2013, 22:24
nekadarlık malzeme ile yaptınız
1 şise yetti biraz kaldı yine ama bol bol kat attım.
Ek.Civic_Spoon
27-05-2013, 10:27
gunmetal yok demişsiniz fakat sitede var gözüküyor
Plasti Dip Sprey Gun Metal - İLGİNÇ BİR ŞEY MENÜSÜ (http://www.ilgincbirsey.com/urun/plasti-dip-sprey-gun-metal.aspx)
1- En uygun fiyatlı plasti dip nereden bulunur?
2- 15inc dört jant için ne kadar plasti lazım?
3- düz alana dikdörgen şeklinde atmak istiyorum maskelemeyi yaparken ve boya sonrası maskelemeyi sökerken nelere dikkat etmek lazım?
size en yakın nokta ikitelli.demirhan oto
size en yakın nokta ikitelli.demirhan oto
teşekkür ederim cevap için pek maskeleme konusunda birşey söyleyebilir misiniz?
Birkan61
02-06-2013, 20:07
ist avrupa yakasında panjur ve arma boyatabileceğimiz neresi var acaba?
maskelemede uzun anlatılacak konu. maskeyi mutlaka ürün ıslakken çekin. yoksa yaptığınız yerle birlikte gelir.
demirhan oto her konuda yardımcınız olır
Birkan61
02-06-2013, 20:43
maskelemede uzun anlatılacak konu. maskeyi mutlaka ürün ıslakken çekin. yoksa yaptığınız yerle birlikte gelir.
demirhan oto her konuda yardımcınız olır
linkini verdiğim yer mi oluyor acaba?
sanctuary35
06-06-2013, 21:11
1 Tüple ne kadar alan kaplayabiliriz? sadece tavanımı kaplamam lasm
twingo araç
tüple önermiyorum kardeşim. şirkete uğrarsan yerinde inceleme yapar arkadaşlar. miaafirimiz ol
Krom, nikelaj gibi yerlerde kullanabilirmiyiz bu ürünü ? Kaç kat atmak gerekiyor sağlıklı ve uzun süre dayanabilmesi için ?
mossin nagant
07-06-2013, 18:51
offoad kullanımı için çok uygun değil. hemen yırtılıp deforme oluyor.
http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwmjl.jpg
motorsiklet jantinin kosesini yani lastik seriti gibi dusunun ama jantta olacak. blaze yellow yaptirmak istiyorm. ama komple degil sadece kosesini.. oldschool garage ile gorustum komple yapmamiz gerek dediler fakat ben oyle istemiyorm bu mumkunmudur acaba ?
tboxmusic
08-06-2013, 16:20
Merhaba Tarkan
2008 civic hb fk2 kasa aracimi komple mat beyaz kaplatmak istiyorum iscilik dahil ne kadar olur Ankara polatlidayim.
ankara şaşmaz ve konya yolu balgatta yardımcı olabilecek firmalar var. uğrarsan yardımcı olurum
ben bu hafta başı cam çıtası için plasti dip sormuştum.Ürünü temin ettim.Bu ürünü illa boyacıya mı uygulattırayım yoksa kendimde yapabilir miyim?
kendiniz yapabişirsiniz. resmini çekip paylaşırsajız konu hakkınfa yardımcı olırum
sanctuary35
09-06-2013, 22:42
tüple önermiyorum kardeşim. şirkete uğrarsan yerinde inceleme yapar arkadaşlar. miaafirimiz ol
abi tam nerede dükkan? cmtesi uğramaya çalışayım
gıda çarşısında. bank asya ya bitişik
bızımde bı sıse ıstegımız vardı ama :D
gönderildi hacım senin şişe :)
Way :) tamam ozaman bugun kargo gelir demek :) eyw brocum
mng ye sordur unutma. Tork teknikten geliyor
Gelmis kanka Allah razi olsun :) yarin bi uygulama yapiyim bakalim :)
ilker_yusuf
11-06-2013, 18:33
Krom, nikelaj gibi yerlerde kullanabilirmiyiz bu ürünü ? Kaç kat atmak gerekiyor sağlıklı ve uzun süre dayanabilmesi için ?
Opel Corsa aracımın ön panjur krom kısımları ve plastik kısımları siyah plastidip ile kaplandı ve sonrasında şeffaf kat atıldı. Yaklaşık 1,5 ay falan oldu... Basınçlı su ile 4 kere falan yıkandı en az 3 kerede ben yıkadım şuan herhangi bir atma yok. Önemli olan kıvrım kısımlarının ürün ile iyi işlenmesi....
http://i396.photobucket.com/albums/pp46/ilkeryusuf/20130520_201208.jpg (http://s396.photobucket.com/user/ilkeryusuf/media/20130520_201208.jpg.html)
serhatayasli
12-06-2013, 23:59
plastidip hakkında bir sorum olacak: aracımın ön konsolunun bir kısmına uygulayacağım, fakat bu bölge desenli bir plastik basketbol topunun yüzeyi ile aynı. plastidip uygulandıktan sonra yüzeyin deseni kaybolurmu? mat siyah rengi mevcut mu?
http://www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Nissan-NISMO-350Z-Console-Badging-1024x768.jpg
mat siyah zaten rengimiz. 3 kata kadar desen aynı kalır. fazlasında ise hatlar kayboşmaya başlar
R53 ün dodik takımını parlak siyah yapsak olur mu bu malzeme ile ? Beğenmezsek zarar vermeden çıkarma şansımız da var sanırım ?
plastidip preval kampanyasi ile 3 adet siyah 1 adet gri toplamda 4 sise ürün almayi istiyorum. Merak ettigim kisim şu;
Satin almayi düsündügüm renkler birbirinden farkli oldugundan bugun gri uygulamasi yaptigim ve gri rengi bitirdigim sprey ile baska bir zaman siyah rengi de --gri renk karisimi olmadan-- uygulayabilir miyim?
Yada aynı sprey kismini kullanarak 3 sise ürün uygulamasi yapabilir miyim?
edit: 3+1 seklinde alinamiyor sanirim.
MertSerhanÖ.
03-08-2013, 04:47
Aracımın jantların boyamak istiyorum fakat şunu sormak istiyorum 4 janta kaç kutu gider?Birde mat kalmasını istemediğim için parlatıcı kullanmak istiyorum ondada aynı sayıdamı harcarım?
Aracımın jantların boyamak istiyorum fakat şunu sormak istiyorum 4 janta kaç kutu gider?Birde mat kalmasını istemediğim için parlatıcı kullanmak istiyorum ondada aynı sayıdamı harcarım?
Bir kutu plastidip ile gun metal 15 jantta tam yetti tabi ucu ucuna kullanmasini bilen birisi olucak...
Bnmde sorum plastidip renkleri oLan bi foto lint alabilirmiyim birde plastidip uzerine wernik atsak bir zarari olurmu....
R53 ün dodik takımını parlak siyah yapsak olur mu bu malzeme ile ? Beğenmezsek zarar vermeden çıkarma şansımız da var sanırım ?
Selamlar 2 tane r53 dodıklerini boyadım sıkıntısız bir şekilde kullanıyor sahipleri ,mat siyah ve parlak siyah olarak 2 ayrı çalışmam oldu. Beğenmedinizde ürünün yıllar sonraki sökümünde bile alt tabandaki bölüme zarar vermeden sökebilirsiniz
Bir kutu plastidip ile gun metal 15 jantta tam yetti tabi ucu ucuna kullanmasini bilen birisi olucak...
Bnmde sorum plastidip renkleri oLan bi foto lint alabilirmiyim birde plastidip uzerine wernik atsak bir zarari olurmu....
Tüm renkler hakkında görsel bilgilere ulaşabilirsiniz Plasti Dip - Çok Fonksiyonlu Lastik Kaplama (http://www.plasti-dip.com/plastidip-galeri.asp)
Selamlar ;
Jantlarınızın kaç inç olduğu ,kol sayısı ve ne renk istediğinize göre değişebilecek bir konudur bu
Parlatıcı için sadece tek sprey almanız yeterli olacaktır.
plastidip preval kampanyasi ile 3 adet siyah 1 adet gri toplamda 4 sise ürün almayi istiyorum. Merak ettigim kisim şu;
Satin almayi düsündügüm renkler birbirinden farkli oldugundan bugun gri uygulamasi yaptigim ve gri rengi bitirdigim sprey ile baska bir zaman siyah rengi de --gri renk karisimi olmadan-- uygulayabilir miyim?
Yada aynı sprey kismini kullanarak 3 sise ürün uygulamasi yapabilir miyim?
edit: 3+1 seklinde alinamiyor sanirim.
Selamlar boyayacağınız yüzeye göre değişiklik gösterecektir spreyin kulanımı ama muhtemelen yetmeye bilir. Nasil bir yüzeyi boyamak istediğinizi söylerseniz daha rahat yardımcı olmak isterim
aracımın tavanında dolu izi var yogun bir şekilde tavanı siyah kaplasam plastidip ile çözüm olur mu?
bLackModeL
20-08-2013, 10:58
izler kaybolmaz plastı dip aynı seklı naslsa o sekılde kaplar
Tüm sorularınızı pm den cevaplarım
Umut melek
20-08-2013, 21:44
Tüm sorularınızı pm den cevaplarım
Abi'm gıdanın ordaymışsın Cumartesi nasipse bi işim çıkmazsa bende uğramak isterim dükkana
tarkan abi sana daha önce mesaj atmıştım ama işlerinin yoğunluğundan cevap veremedin sanırım, telefonumun ekranında tırnak giren bir çizik var, bunu şeffaf plastidip le kaplayacağım ama şu sizin mini kampanyadan bana bi tane parlatıcılı şeffaf plastip yapabilirmisin? Tr'ye döndüğümde sipariş etmeyi düşünüyorum. :)
acaba nikelaj gorunumlu krom boya satıyormusunuz ??? plastidipde varmı ? bende nıtro jeep var parlak jant jantların parlaklığı olmusde
tarkan abi sana daha önce mesaj atmıştım ama işlerinin yoğunluğundan cevap veremedin sanırım, telefonumun ekranında tırnak giren bir çizik var, bunu şeffaf plastidip le kaplayacağım ama şu sizin mini kampanyadan bana bi tane parlatıcılı şeffaf plastip yapabilirmisin? Tr'ye döndüğümde sipariş etmeyi düşünüyorum. :)
Okadarcık malzemeyi kendimden gönderirim sen geldiğinde ara
acaba nikelaj gorunumlu krom boya satıyormusunuz ??? plastidipde varmı ? bende nıtro jeep var parlak jant jantların parlaklığı olmusde
Nikelaj boyadan farklı birşey. Plastidipte maalesef yok
Okadarcık malzemeyi kendimden gönderirim sen geldiğinde ara
teşekkür ederim abicim :)
MPower's
04-09-2013, 15:41
Yakından hiç incelemedim ama fotograflarda gördüğüm kadarıyla portakal yüzeyi gibi pütürlü oluyo sanırım? Kapladıgımız zaman bunu normal boya gibi yapabilme imkanımız var mı veya dümdüz bi yüzey elde edebilme imkanımız?
kemal_koker
04-09-2013, 15:51
Yakından hiç incelemedim ama fotograflarda gördüğüm kadarıyla portakal yüzeyi gibi pütürlü oluyo sanırım? Kapladıgımız zaman bunu normal boya gibi yapabilme imkanımız var mı veya dümdüz bi yüzey elde edebilme imkanımız?
portakal kabuğu gibi bir görünüm bırakmıyor ki. dümdüz pürüzsüz bir yüzey elde ediyorsunuz.
tabi fazla çalkalamadan uygulama yapılırsa tükürük şekilde püskürtüyor. o zaman pütürlü bir yüzey çıkıyor meydana.
MeganeII ve golfIV lerin iç kapı tutamaklarında kullanılan soyulan malzeme plastidip mi? Yani şunun için soruyorum ben tekrardan boyayacağım mesela plastidiple soyulmayı önlemek için vernik kesin sonuç olur mu?
Spreyde dediğiniz olay olmuyordur. İyi çalkalarsanız. Kg lık olanlardan kullanırsanızda tineri fazla kullanacaksınız.
MeganeII ve golfIV lerin iç kapı tutamaklarında kullanılan soyulan malzeme plastidip mi? Yani şunun için soruyorum ben tekrardan boyayacağım mesela plastidiple soyulmayı önlemek için vernik kesin sonuç olur mu?
Doğrudur düz gri veya içi siyahsa siyah kullanacaksınız.
alihan_27
04-09-2013, 21:19
Soyulan kaplama plasti diple aynı.
Eğer soyulmasın istiyorsan; eski kaplamayı soy. Herhangi bir boyacıdan veya tekzen, koçtaş gibi bir yerden sprey akrilik astar ve keçe al, astarı sık ve kuruyunca keçe ile hafifçe astar yüzeyini ovala. Üstüne plasti dipi sık. Bir daha soyulmaz.
Ben bugün denemelik bir parçayı 7-8cm lik kısmını boyadım , 10dakikada kurudu baya ince atmama rağmen çok zor söküldü.
Boyanıcak parçada içe doğru döndürülürse atma olmaz gibi , ben arabanın tamponda ki plastik kısımlar ve dodikleri boyucam
aynen bende plastik ve dodikleri boyucam özellikle ön tampon çamurluk dodikleri biraz kalın çizikli :( umarum doldurur :(
Soyulan kaplama plasti diple aynı.
Eğer soyulmasın istiyorsan; eski kaplamayı soy. Herhangi bir boyacıdan veya tekzen, koçtaş gibi bir yerden sprey akrilik astar ve keçe al, astarı sık ve kuruyunca keçe ile hafifçe astar yüzeyini ovala. Üstüne plasti dipi sık. Bir daha soyulmaz.
Keçe normal bildiğimiz kalın keçemi? Deniyeceğim, tampon çıtalarınada aynı işlemi uygulayacağım ama plastidip'in kapatıcılığını bilmiyorum yani komple pürüzsüz yüzey edelde etmek gerekiyor sanırım.. Artık deneme yanılma gerisi.. Teşekkür ederim arkadaşlar..
alihan_27
06-09-2013, 22:05
Keçe normal bildiğimiz kalın keçemi? Deniyeceğim, tampon çıtalarınada aynı işlemi uygulayacağım ama plastidip'in kapatıcılığını bilmiyorum yani komple pürüzsüz yüzey edelde etmek gerekiyor sanırım.. Artık deneme yanılma gerisi.. Teşekkür ederim arkadaşlar..
Bildiğimiz keçe? Şu fotodakinden bahsediyorum(yaklaşık 5mm kalınlığında):
http://www.kalamismarin.com/image/cache/data/3M-8541-500x500.jpeg
Çıtalar içinde, astar bile kullanmadan ama iyi bir uygulamayla dayanıklı bir kaplama elde ediliyor.
Bence çıtalarda derin çizik filan yoksa direk plastidipi sık gitsin. İlerde sökmek istersin, farklı renk yapmak istersin vs. kolayca sökersin.
Mikron derecesindeki tüm çizikler kapanır. Mm olanlar zor kapnır
Bildiğimiz keçe? Şu fotodakinden bahsediyorum(yaklaşık 5mm kalınlığında):
http://www.kalamismarin.com/image/cache/data/3M-8541-500x500.jpeg
Çıtalar içinde, astar bile kullanmadan ama iyi bir uygulamayla dayanıklı bir kaplama elde ediliyor.
Bence çıtalarda derin çizik filan yoksa direk plastidipi sık gitsin. İlerde sökmek istersin, farklı renk yapmak istersin vs. kolayca sökersin.
Anladım tamam bir deneyeceğim.. Ama çıtlar mm. olanlar zormuş çıta almam gerekecek direkt üzerine uygularım..
Mikron derecesindeki tüm çizikler kapanır. Mm olanlar zor kapnır
Siparişi plastidip'in kendi sitesinde kredi kartı ile mi alıyoruz buradan size mi söylememiz gerekiyor.? :soru: :)
Tüm alışverişlerinizi plasti-dip.com yada ilgincbirsey.com sitesinden yapabilirsiniz :)
TURBO_S2K
07-09-2013, 11:51
kaplama ne kadar ısıya dayanıklı?
200 dereceye kadar dayanıklı
TURBO_S2K
07-09-2013, 13:23
yani böle havlupan gibi bişey var ısınıyo, 200 derece olmuyo zatende, onu kaplasak ısınıp bozulma yaparmı yüzey diye sordum
ilker_yusuf
10-09-2013, 07:00
Motor kapağını kaplayabilir miyiz plasti dip ile? ben yakın zamanda aynaları ve arka difüzörü pempe yapmayı planlıyorum yada fosforlu sarı aynı ton ile corsa motor kapağını kaplasak erime atma falan yapar mı motor sıcaklığından?
Motor kapağını kaplayabilir miyiz plasti dip ile? ben yakın zamanda aynaları ve arka difüzörü pempe yapmayı planlıyorum yada fosforlu sarı aynı ton ile corsa motor kapağını kaplasak erime atma falan yapar mı motor sıcaklığından?
tabiki kaplanır. kesinlikle öneririrm
Low-Rider
10-09-2013, 16:12
ya ilker küfür ettirme kendine kardeşim :D pembe ne fosforlu sarı ne olm
i-vtec07
10-09-2013, 16:15
4 janta kaç kutu gider abi? 2 kat atsak
(önceki sayfaları okuyamadım k.bakmayın)
17 Ve üzeri 2 kutu sprey yer
4 janta kaç kutu gider abi? 2 kat atsak
(önceki sayfaları okuyamadım k.bakmayın)
15inç jantlara inceden kalına doğru 5-6 kat boya attım 1.25 kutu civarı gitti canavar gibi oldu :D
ince atıp bırakırsanız sökerken sorun yaratıyor aklınızda olsun çok tek seferde çok kalın atarsanız da portakal kabuğunun abartılmış versiyonu gibi oluyor inceden kalına çok sefer yapmak en güzeli
hasan çağri
18-09-2013, 18:31
Bu rengi yakalamak mümkün müdür acaba? Nasıl yapılabilir mümkünse?
http://www.plasti-dip.com/plastidip/gri/gri.jpg
Normal grimiz bu zaten. Tabiki
http://i1260.photobucket.com/albums/ii561/alper63/IMG_9049_zps6f928c0f.jpg
Hazır plasti dip demişken :)
TuGaY_TaN
18-09-2013, 19:39
13 ınc 4 celık jant ıcın kac kutu lazım bı fıyat pm alabılırmıyım ?
1 Kutu yeter. İnternetten alabilirsiniz.
Bu arada evet bu sarı araç plastidip sarı
3 gun once 4 jantıma uyguladım. 1 kutu tam yetti. Eli bol arkadaslar 2 tane alsın. :) son kattan sonra ayna kapaklarına kalmadı. 1 tane daha alıcam. goruntu cok iyi oldu.
Low-Rider
27-09-2013, 21:46
3 gun once 4 jantıma uyguladım. 1 kutu tam yetti. Eli bol arkadaslar 2 tane alsın. :) son kattan sonra ayna kapaklarına kalmadı. 1 tane daha alıcam. goruntu cok iyi oldu.
Fotoğraf var mı? Bende yapmayı düşünüyorum ama nasıl duracağından emin olamadım..
serhatayasli
28-09-2013, 00:44
bugün ilk kez kullandım. önce ilk hevesle ofiste bir tane kalemlik vardı silikondan adam şeklinde... yere koydum uzaktan ince ince 2 kat attım. sonuc süper oldu bizim kırmızı silikon adam zenciye dönüşmüştü. aradan 1 saat gecti ve boyanan malzeme feci boya kokmaya başladı kapalı ortamda kafa bile yapabilecek kadar. uygulanan malzeme silikondu acaba onda mı çok koktu?
ufuk_AEB
28-09-2013, 07:55
hayırlı işler,aracımın kapı altı çıtasını değiştirdim böyle mat siyah hafif esnek sert sayılabilecek bir plastik şerit taktım boyacı arkadaşımla konuştum boya dökülme,açılma yapar dedi plastidip alsam yine aynı sıkıntı olur mu ? daha önce kullanmadım...kolay gelsin
bugün ilk kez kullandım. önce ilk hevesle ofiste bir tane kalemlik vardı silikondan adam şeklinde... yere koydum uzaktan ince ince 2 kat attım. sonuc süper oldu bizim kırmızı silikon adam zenciye dönüşmüştü. aradan 1 saat gecti ve boyanan malzeme feci boya kokmaya başladı kapalı ortamda kafa bile yapabilecek kadar. uygulanan malzeme silikondu acaba onda mı çok koktu?
Belirli bir kokusu var ancak biza araç içi trim kaplamalarında dahi o derece ağır bir kokuya rastlamadık.
hayırlı işler,aracımın kapı altı çıtasını değiştirdim böyle mat siyah hafif esnek sert sayılabilecek bir plastik şerit taktım boyacı arkadaşımla konuştum boya dökülme,açılma yapar dedi plastidip alsam yine aynı sıkıntı olur mu ? daha önce kullanmadım...kolay gelsin
tamda dediğiniz iş için kullanabilirsiniz. dökülme şansı yok, döküleceğinde önüne geçer.
serhatayasli
30-09-2013, 12:36
Belirli bir kokusu var ancak biza araç içi trim kaplamalarında dahi o derece ağır bir kokuya rastlamadık.
sert plastik malzemelerde (araç içi konsol vs) koku neredeyse yok, benim deneme amaçlı kullandığım malzeme yumuşak silikon olduğu için kokuyu emmiş içine :icon_tup:
aLperTunga
30-09-2013, 12:40
http://imageshack.us/a/img12/2713/tqqo.jpg
http://imageshack.us/a/img21/1539/3dty.jpg
eneserol
30-09-2013, 12:51
kutu spreylerle yapılan plasti dip uygulamaları çok dayanıklı olmuyor tecrübeyle sabittir. Boyacıların kullandığı tabancayla yapmak gerekiyor
aLperTunga
30-09-2013, 16:18
http://imageshack.us/a/img706/9877/6xx8.jpg
http://imageshack.us/a/img822/3893/an0x.jpg
http://imageshack.us/a/img708/9646/cvkl.jpg
http://imageshack.us/a/img855/1575/m2au.jpg
http://imageshack.us/a/img716/6525/f00z.jpg
http://imageshack.us/a/img543/9067/kblp.jpg
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/148967-buyuk-boyutlu-resim-eklemeyiniz.html
imprezaWRC
30-09-2013, 16:28
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/148967-buyuk-boyutlu-resim-eklemeyiniz.html
+1 , imageshack'de resize seçeneği ile fotoğrafları lütfen 800x600 boyutuna indirgeyin.
aLperTunga
30-09-2013, 16:34
edit :
düzeltilmiştir.
imprezaWRC
30-09-2013, 16:40
kusura bakmayın ama Resize ı bulamıyorum. :s
Yükleme sayfasında yani imageshack.us'ın ana sayfasında upload kısmının hemen altında resimi yeniden boyutlandır seçeneği var, oradan fotoğrafları yüklerken yeniden boyutlandırabilirsin. Yükleme yapmadan önce 800x600'ü seçersen sıkıntı olmaz.
Şu an tek yapman gereken, yüklediğin fotoğrafların linklerini kopyalayıp, imageshack.us sayfasında url seçenğini seçmen ve resize seçeneği ile yeniden yüklemendir.
Kusura bakmayın diğer sayfaları okuyamadım.
Ticari Taksi kaplasak plasti dip ile.
Artı ve eksileri neler olur normal kaplamaya göre.
Atma yırtılma yapar mı kapılarda köşelerden vs.
sökerken nasıl olur altındaki boyayı etkiler mi?
Etkilerse nasıl etkiler ?
Fiyat olarak nasıl olur ortalama uygulama dahil?
Örneği var mıdır ?
Teşekkür ederim şimdiden :)
Mert Ali
05-10-2013, 12:50
Örneği var mıdır ?
PlastiDip Bursa (http://plastidip-bursa.com/UygulamaResimleri/Index/15#prettyPhoto)
Altındaki boyayı etkilemez. bursa plasti dipte 1450 liraydı en son.
başka yerlerde 1000-1500 arası kaplarlar herhalde...
Örneği var mıdır ?
Plastı dıp ın en buyuk avantajı ufak gocuksuz vuruklarda yada surtmelerde lokal olarak uygulanabılmesı. Folyo da komple parcanın tekrar kaplanması gerekıyor
PlastiDip Bursa (http://plastidip-bursa.com/UygulamaResimleri/Index/15#prettyPhoto)
Altındaki boyayı etkilemez. bursa plasti dipte 1450 liraydı en son.
başka yerlerde 1000-1500 arası kaplarlar herhalde...
Teşekkür ederm Link için Bakalm değerlendirelim.
Plastı dıp ın en buyuk avantajı ufak gocuksuz vuruklarda yada surtmelerde lokal olarak uygulanabılmesı. Folyo da komple parcanın tekrar kaplanması gerekıyor
***** günde 100 küsür defa kapılar açılıp kapanıyor. Günde 2 kez yıkadığımız oluyor yerine göre. Hırpalanacak yani.
Hiç yakından görmedim ama sankı yumusak bir malzeme gibi.
O yüzden sordum. Teşekkürler
cihan_06MLC60
26-10-2013, 11:46
ankarada uygulamada dahil yaptırabileceğimiz yer var mı ? 4 adet 17 jant
aliburma
26-10-2013, 12:53
selamlar, kolay gelsin. 17 lik jant hakkında ben de yardım istiyorum. motorsport jantı gunmetal rengine boyamak istiyorum. ilgili arkadaşlarla durum-fiyat- uygulama gibi konularda görüşebilirsem çok makbule geçer. teşekkürler...
sizin hangi il? ankaraya pm attım sizünki hangisi karar veremedim
Merhabalar
Altta resimdeki aracın,
Ön panjur
Ön tampon
arka tampon
bu 3 kısmı 'piano black' boyamak istiyorum , siyah üzerine parlatıcı atarak elde edebilirmiyim acaba
?
Kaç kutu gider ?
Nasıl uygulama yapıcam ?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/531909_591937584202756_1800700043_n.jpg
panjur tamam ama ön ve arka tampon sprey için büyük. kg lık ürün alıp tabanca ile atmanız daha uygun opacaktır.
Marka olarak yaptığımız araçlardan biridir.
http://img32.imageshack.us/img32/2136/4ln2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/32/4ln2.jpg/)
http://img96.imageshack.us/img96/4248/l2a7.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/96/l2a7.jpg/)
http://img34.imageshack.us/img34/9042/bqmj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/34/bqmj.jpg/)
http://img189.imageshack.us/img189/2040/h95f.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/189/h95f.jpg/)
http://img571.imageshack.us/img571/1397/jcpd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/571/jcpd.jpg/)
Bu araçda yine tüm Türkiye'de markası ile bilinen ve isim yapmış bir firmanın sahada sürekli kullandığı araçlarının resimleridir.(yine özellikle antalyanızdan görebilirsiniz diye veriyorum.)
http://img202.imageshack.us/img202/2204/iibh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/iibh.jpg/)
http://img716.imageshack.us/img716/2808/8dr6.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/8dr6.jpg/)
http://img19.imageshack.us/img19/1537/5ll9.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/19/5ll9.jpg/)
Konu adli mercilere taşındığından, icab eder ise geri getirmenin mümkün olduğu şekilde yazışmaları siliyorum. Bu noktadan sonra karşılıklı olarak sataşma / laf atma / kötüleme / kötüleme amaçlı soru sorma gibi mesajlar için silme ve ceza puanı yaptırımı uygulanacaktır.
Sayin mkerim urunden memnun kalmayabilirsiniz fakat bunu surekli tekrar etmeniz ve bunu techturkey forumu uzerinden yapmaniz hoş gozukmuyor.
Kesinlikle yorumunuza kizmiyorum, urun dediginiz gibi de olabilir ya da siz oyle karar verdiniz, hakli olabilirsiniz. insanlar bu urun hakkinda mennuniyetsizlik oldugunu da gordu.
karsilikli atismaya girmekten vazgecin, yada bunun için bu forumu kullanmayin lutfen.
Bu uygun degildir.
Aracımn plasti dip kaplanma videosu
Sarı Plasti Dip Araç Kaplama www.plastidipistanbul.com - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NLeJwHApexs&default_tab=comments)
Antalyalogy
27-10-2013, 22:58
Harleyin minibüsünü sürekli görüyorum.Antalya da mı kaplandı araç ?
cihan_06MLC60
28-10-2013, 10:46
tarkan teşekkürler ankaradaki yer ile görüşüp fiyat aldım. ben jantları vintage gold yapmak istiyorum. sitelerindeki renk kartelasında mevcut değil . stoklarında var mıdır ? aracım mavi impreza vintage gold ile istediğimi alırım herhalde jantlarda değil mi ?
tabi tabi bu örnekler hepsi Antalyada yapıldı.
kardeşim altının ve bakırın her tonu mümkün. sen istediğini söyle yaalım
Pendikte plastidip diye dukkan acilmis burdan birimi varmi bilginiz
dipplus olmalı. arkadaşlarımız
Gunmetal ve piano black var mi ucretlerini ve Istanbulda uygulama merkezi sormak istiyorum..
tabikide var bu renkler. anadolu-avrupa hangi yaka
Anadolu Yakasi tesekkur ederim.
Antalyalogy
07-11-2013, 08:48
Arkadaşlar bu golf ün jant boya kodu lazım , plasti dip olmayacak normal boya ..
teşekkürler..
Abi normal RAL kırmızısı bu. Zaten pd ninde boya kodları özellikle ana renkleri RAL kodundan gider.
Yani en bildiğin sanayi kırmızısı bu.
Antalyalogy
07-11-2013, 21:54
Abi normal RAL kırmızısı bu. Zaten pd ninde boya kodları özellikle ana renkleri RAL kodundan gider.
Yani en bildiğin sanayi kırmızısı bu.
eyvAllah başkan , scooter boyatıyoruz motor mat vernikli moonrock , jantlarda böyle olacak..:D
süpper olur abi. bende yapayım motoru
hakotech
07-11-2013, 22:08
Bu plasti dip olayının bu noktalara gelebileceğini hiç tahmin etmemiştim,tarkan abi işin aslı seninde çok ilgileneceğini düşünmemiştim,ama ne güzel bişey çıkarmışız piyasaya..helal olsun valla :)
crom renk olsa cok tutar ya
Bu plasti dip olayının bu noktalara gelebileceğini hiç tahmin etmemiştim,tarkan abi işin aslı seninde çok ilgileneceğini düşünmemiştim,ama ne güzel bişey çıkarmışız piyasaya..helal olsun valla :)
sayende kardeşim. sen demeaen biz bilemezdik :)
hakotech
07-11-2013, 22:40
sayende kardeşim. sen demeaen biz bilemezdik :)
estafurullah abi,ama Allah c.c yukarda biliyo ya bigün çok yukarlarda olacak bu iş..hissediyorum,yapı marketlere dağıtım işi falan konusuyoduk ozaman..bi gelişme varmı? yada bu zamana kadar verilmemesinin bir sebebi varmı? bu ürün sadece araba için değil ev içinde çok kullanışlı bi ürün..aslında ilk hedef kitle inşaat sekterö olmalıydı kanaatimce..ancak güzel yüreğini bildiğimden sen eşe dosta faydam olsun diye birazda bu araba işini koşturduğunu biliyorum..Allah yolunu bahtını açık etsin abi :)
plastidip, galiba ilk basta elektrik boardlari izole etmek icin icad edilen bir urnu degil miydi?
hakotech
07-11-2013, 23:53
plastidip, galiba ilk basta elektrik boardlari izole etmek icin icad edilen bir urnu degil miydi?
aslında daha koyu bir üründü,bu pense kerpeten,ingiliz anahtarı falan bunun gibi aletlerin tutacaklarını kapladıkları bir maddeydi..tabi sizin sölediğiniz gibide olabilir okadar detayını bende bilmiyorum..ancak sanayi sınıfında baya uzun zamandır kullanılan bi üründü..bizim haberimizin olması biraz zaman aldı :)
komple göğüslük kaplamak istiyorum.kullanırken dikkat edıceğim bi durum varmı,yoksa direk uygulayayımmı.3 tane orta boy çatlak var,kaplamadan önce çatlakların içine silikonla doldurmamın bi faydası olurmu.teşekkurler.
Mert Ali
19-11-2013, 00:58
Arkadaşlar bu golf ün jant boya kodu lazım , plasti dip olmayacak normal boya ..
teşekkürler..
abi ral3000 olabilir,biz dükkanda buna benzer bir kırmızı kullanıyoruz.
far içini plati dip ile kararttığımız zaman ısıdan dolayı herhangi bir atma olurmu olmaz ise zımparalamaya gerek varmı yoksa yüzeye direk uygulamakmı lazım.
direkt uygulayabilirsiniz. çok yapılmış olan bir işlem
omryildirim
12-01-2014, 22:10
far içini plati dip ile kararttığımız zaman ısıdan dolayı herhangi bir atma olurmu olmaz ise zımparalamaya gerek varmı yoksa yüzeye direk uygulamakmı lazım.
Isı konusunda şüpheniz olmasin, sirf denemek amaclı kendi aracimin egzoz manifold kapağini kapladim oluşan isiyi siz tahmin edin. Yapalı 3 ay olmuştur yarın güncel resim paylaşayim bi bakalım :)
Erdem Ünal
13-01-2014, 15:11
jantları plasti dip ile kaplasak ne gibi sorunlar yasayabiliriz?
birde istedigimiz renkte plasti dip bulabilir miyiz?
Plasti Dip son zamanlarda çok ama çok iler5ledi. Mat, parlak, metalik, floresan her ama her renk mevcut. İstediğiniz her renk mutlaka vardır.
imprezaWRC
29-01-2014, 10:45
lnVhE859mo4
https://www.youtube.com/watch?v=lnVhE859mo4
Aracimin kaputunda plasti dip uygulamasi mevcut.
Plastidip sökülmeden üstü sprey boya ile boyanabilir mi? Amacım plastidip kapli yüzeyi baska renkte boyamak, zamanı geldiginde plastidipin üstüne uyguladigim boyayi da plastidip ile birlikte sökmek.
Daha güzel renklerimiz bile var artık stoklarda zaman bulup paylaşamıyorum reklam olacak diye :D
Bu arada evet uygulanabilir. Ancsak çok kalın kat atmaz iseniz rahat sökersiniz. Attığınız otoboyasın9ın katı pd yi geçerse tırnak kadar kopar parçalar.
imprezaWRC
07-02-2014, 09:31
Hass
SGdjWLan6hc
https://www.youtube.com/watch?v=SGdjWLan6hc
of be adamlar yapıyor bizimkiler hala sarı mat siyah mat kırmızıyla uğraşıyor
www.facebook.com/plastidiptr
sayfamızı takip ederseniz. yurt dışındakilerin esas bizi takip ettiğini ve renk uygulamalarımısı görebilirsiniz
Bolkar1st
08-02-2014, 11:22
Hayırlı satışlar cok guzel bir uygulama. Aracımın dış kapı çıtalarını boyamak istiyorum sökmede zorlanacağım maximum dayanma süresi nedir ?
bende bu plasti dip in karbon olanı var elimde plakaları kalınlaştırmak için kullanacağım 2 plakama da yeter inşallah. koreden getirttim ebayden :D
fb sayfasındaki gold ile golf metalizer farklı sanırım di mi?
birbiri içine karıştırılmış hali artık. nıormald metalizer üst kat atılıyordu
ercan26esk
04-03-2014, 21:51
bu uygulama gerçekten iyi bişey..
exvitermini
05-03-2014, 00:10
aracımın dışındaki siyah detaylarını iç trim aksamını plasti diple boyuyorum herseferinde de bunu çıkarandan allah razı olsun diyorum :D
Deep Blue
http://i.hizliresim.com/KZRblo.jpg (http://hizliresim.com/KZRblo)
GOLD
http://i.hizliresim.com/xEMaZB.jpg (http://hizliresim.com/xEMaZB)
GOLD
http://i.hizliresim.com/KlRaVg.jpg (http://hizliresim.com/KlRaVg)
LIQUID BLUE
http://i.hizliresim.com/Krvl7P.jpg (http://hizliresim.com/Krvl7P)
Alüminyum
http://i.hizliresim.com/wv71rm.jpg (http://hizliresim.com/wv71rm)
İnci Beyazı
http://i.hizliresim.com/e5z5bD.jpg (http://hizliresim.com/e5z5bD)
Purpblue
http://i.hizliresim.com/xRR72Z.jpg (http://hizliresim.com/xRR72Z)
http://i.hizliresim.com/KdrPr4.png
kanka buralara plasti dip yapabilirmiyiz
alasını yaparız. Hergün yaptığımız iş.
anltrkmn
17-03-2014, 19:01
Sabahtır tavan folyolarını ruhsata işletme, cezası var mı yok mu, masrafı nedir falan diye bakıyorum 130 tl gibi bir masrafı var. Acaba piano black tarzı bir renk varsa, tavanı onunla kaplayabilir miyiz ? (Kaplarız da sırıtmayacak şekilde olur mu) Olur da kaplanırsa kaç kutu gider maliyet ne olur ? Böyle olursa güzel olur muayenede sorun çıkartırlarsa soyar giderim rahat rahat :D
coolvtec
17-03-2014, 19:04
bu plastinin yanmayanı var mı acep?
kaplanmış hali yanmaz abi. ama sprey halini çakmağa tutarsan sıkıntı :)
coolvtec
17-03-2014, 21:35
kaplanmış hali yanmaz abi. ama sprey halini çakmağa tutarsan sıkıntı :)
aracın içini soyup metal yerleri boyama yerine plasti ile kaplamayı düşünmüştüm ama youtube dan gördüğüm kadarı ile kaplanmış hali de tutuşuyor sanki ... bilemedim.
avrupa yakasında sadece avcılarda mı var bayi?
motor uzerındekı fabrıka cıkısı plastıklerı boyatabılır mıyız ? duz ya da tırtıklı yuzeyler mesela ?
kaplanmış alana çakmak testi dahi yapabilirsiniz. asla yanmaz.
anadolu yakasında kadosan sanayidede yada pendiktwde yaptırabilirsiniz.
her tür dokuyu elde etmek mümkün
Senol Demirağlı
21-03-2014, 22:25
İzmir içi elden alabileceğim plasti dip sprey satan bi dükkan var mı? Birde bi sorumda metalik rengi yok mu bu plastidipin?
Toptancılar çarşısında firma merkezimizden alabilirsiniz.
plasti-dip.com
Astra aracım için aldığım ama proje değişikliği için satmayı düşündüğüm 1 adet hiç kullanılmamış siyah plasti dip var. (Orjinal Performix Marka) Piyasada bir çok sahtesi mevcut :(
İletişim özel mesaj. Çok uygun fiyata vereceğim işiniz görülsün.
Ankara içi elden teslim olur.
elensar77
13-06-2014, 16:09
Merhaba,
Şu an istanbul anadolu yakasından alabileceğim bir yer tanıyan var mı?
Jantları siyah yapacağım da.
Kadosan sitede plastidip istanbul var. Pendikyede dipplus
elensar77
13-06-2014, 16:35
Pendik'te siyah kalmamış. Kadosanı arayayım bari.
Not: Orda da kalmamış maalesf. :(
elensar77
13-06-2014, 16:47
Son birşey daha sorayım o zaman. Avrupa yakasında bulabileceğim yerler nereleri. İnternetten baktım ama çok karışık inanın. Hangisini arayayım hangisi orjinal bilemiyorum.
Yarın geçecem, geçmişken bakarım artık.
Ozaman şöyle söyliyeyim. Jantlarınızı yapacaksanız imzamdaki mailde ki sitede taksit seçenekleri ile "jant kampanyası" alabilirsiniz. Sprey olarak 3 adete denk geliyor yaklaşık. Hemde eviniz yada iş yerinize kadar bedelsiz taşınıyor
imprezaWRC
20-06-2014, 09:35
glUuHbyhmcU
Plasti Dip a New Porsche? - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=glUuHbyhmcU)
Bu renk PlastiDip ile mümkünmü?
Frozen cashmere silver
http://i57.tinypic.com/11t9yqe.jpg
http://i59.tinypic.com/2zfuxq9.jpg
Evet mümkün. Hatta ona yakın antracit grey var. Bunda birde pearl efekti biraz fazla
O renk galiba biraz farkli, resim mevcutmu?
Bir bisikleti kaplamak için kaç tüp gider ve maliteyi ne kadar olur acaba? Bir de iki çeşit gördüm sitede bi metal tüp bir de şişe şeklinde hangisi daha uygun olur bisikleti kaplamak için? İstediğim renk gunmetal-koyu gri.
Bakın cam şişede olan mini kampanya. Aslında standart spreyimizden fazla. Çünkü tüp sprey zaten 400ml. Oysa minş kampanya sadece sıvı kısmı bile 400ml. Gazı hariç.
Gelelim öneri kısmına. Kadro dar olduğundan mini kampanya. Sprey 5cm genişliğinde atıyor. Preval ise 3 cm. Daha rahat tarama yapıp daha az fire verirsiniz
eyuparsln
21-06-2014, 19:35
jantları kaplarken lasitği vejantı sökmeye gerek varmı ?
yoksa aracın üstündeyken uygulanabilirmi?
Bakın cam şişede olan mini kampanya. Aslında standart spreyimizden fazla. Çünkü tüp sprey zaten 400ml. Oysa minş kampanya sadece sıvı kısmı bile 400ml. Gazı hariç.
Gelelim öneri kısmına. Kadro dar olduğundan mini kampanya. Sprey 5cm genişliğinde atıyor. Preval ise 3 cm. Daha rahat tarama yapıp daha az fire verirsiniz
Bilgi için teşekkürler. Peki preval den kaç ml alsam yeterli olur.
Jantı sökmeden bantlayarak yapabilirsiniz. Bisiklet kadrosu için siyahsa 1 adet kampamya yeter. Değilse zatrm jant kapanyası öneririm
istanbulda en uygun fiyatlı plastidipi nereden bulabilirim?
Size yakin avcilar garage39. Selamimi soylersiniz
Konuyu hortlattım kusura bakmayın anadolu yakasında jantları kaplatabilceğim iyi bir yer var mı ?
Korollacı
30-10-2016, 13:39
plasdip ile kaliper kapaklarini boyasam olur mu
olursa 1 kutu yeterli gelir mi ?
Hergüm yaptığımız bir uygulama evet yapabilirsinşz 1 kutu ile
TaGo kaliperde başarılı sonuç alınıyor mu ?
TaGo
Selamlar,
Plastidip ile motor içindeki radyatör hortumlarını kaplayabilir miyiz ? Bu konuda ürüne güvenebilir miyiz ? Motor sıcaklığından zarar görmesi yada kalıcı olmaması veya standart motor temizleme ürünleri kullanımında deforme olması söz konusu olabilir mi ?
Son olarak, eğer böyle bir örnek var ise, paylaşabilir misiniz ?
külbitör kapağı vs hatta motor havuzunda öneririm.
PM atıyorum ama inbox ınız dolu ...
Ürünü belli renklerde almak istiyorum ama hepsiburada gibi sitelerden almak istemiyorum. Konu hakkında bilgi mesajı alabilir miyim ? Teşekkürler
Şu eleman istediğim şeyi yapmış, güzel olmuş. Astar yerine beyaz plastidip kullanmış. Benim düşüncem plastdip hiç sökülmeyecek şekilde uygulamak. Bunun için uygulamadan önce ne yapmalıyım ?
Plastidipped Water Hoses (http://zx14ninjaforum.com/messages.cfm?threadid=137324CB-FECB-A26B-967D052BB04B0E39)
http://imgur.com/9ouQABr
http://imgur.com/a/UNTWO
ahmetakbayir
20-03-2017, 23:05
Kayseride nerede buluruz tekzene falan baktım ama bulamadım
Ben almak istediğiniz renge göre yardımcı olayım
Mehmetmert
10-06-2017, 22:44
Ben almak istediğiniz renge göre yardımcı olayım
Abim selamlar ben yıllar önce kendim alıp boyamıştım jantlarımı , 1 sprey ile boyamıştım 4 tanesini neredeyse (17") jantlar. 2. kutu ilede ufak tefek kalan yerelere sıkmıştım.Tabi bahsettiğim 3 yıl önce falan.Sonra sinirlenip arabayı komple stock haline çevirmiştim...vs :)
Şimdi ben jantları tekrardan siyah yapmak istiyorum, üstünede parlatıcı atmak istiyorum tabi eskliden yoktu.2 kutu hayli hayli yeticek bana boyamak için jantları.PArlatıcı 1 kutu yeterli olurmu ? Jant bayağı kollu ( 17" Dijon http://i.hizliresim.com/RYZDX1.jpg )
Plastidipstore.com sitesi sizin hrhalde ordan alımı yapabilirmiyiz ? sorun olurmu şimdiden teşekkürler...
bence 2 siyah 2 parlatıcı kullan iyice kalın olsun
Mehmetmert
12-06-2017, 10:43
bence 2 siyah 2 parlatıcı kullan iyice kalın olsun
Tamamdır abi öyle yapıcam o zaman teşekkür ederim :)
Mehmetmert
13-06-2017, 23:46
İslem tamam :)
https://i.hizliresim.com/y3P75n.jpg (https://hizliresim.com/y3P75n)
.::EmrE::.
14-06-2017, 01:30
Ön panjuru piano black yapmak için hangisini satın almam gerekiyor :)
İslem tamam :)
https://i.hizliresim.com/y3P75n.jpg (https://hizliresim.com/y3P75n)
Heryerde anlatıyorlar da tam çözemedim. Sadece lastikleri mi kapattınız spreyi kullanırken? 2 kutu yetiyorsa 17 janta makul. :) Bir de el becerisi vs. gerekiyor mu yoksa spreyi sık yeter tarzında mı?
17 inç için ben 3 sprey öneriyorum açıkcası
Mehmetmert
14-06-2017, 09:43
Heryerde anlatıyorlar da tam çözemedim. Sadece lastikleri mi kapattınız spreyi kullanırken? 2 kutu yetiyorsa 17 janta makul. :) Bir de el becerisi vs. gerekiyor mu yoksa spreyi sık yeter tarzında mı?
Lastikleri ve arabayi kapattim cunku evin bahcesinde boyadim ayrica ruzgar vardi.Arabaya yapismasin dedim plastidip ama yapissada cikar zaten.Sonradan ugrasmak istemedim.
2 kutu hayli hayli yetiyor bayagi bayagi kalin attim hala vardi yarimdan fazla icinde abartmamak icin biraktim,saka degil fis fis basmaktan bileklerim agridi :)
Spreyi sik yeter tarzinda ama iyi yapmak lazım, cok spreylenirse akiyor ve kotu duruyor
Yahu başka markalar jant başına 1 adet sprey dio. Biz bari 17" de 3 adet kullanın diyoruz el insaf :D
TaGo abi hala yapamadım. Kullanım kılavuzunda yağmur görmeyecek dediği için,lanet olsun kaç gündür hava kötü korkudan yapamıyorum ya .
yok mu başka yolu
Yağmurla en ufak bir alakası yok :D Sadece yaparlken su olmaması gerekiyor bitirip 1 saat geçtikten sonra istersen yarı bele kadar sudan geç
Kaplamayı yaparken araca yapışan ufak noktalarla tek tek uğraşmak istemeyenler kil kullanabilirler. Kuzen aynayı kaplıyım derken arabası zebra olmuştu. Kil ile 10 dakikada temizledik.
Yağmurla en ufak bir alakası yok :D Sadece yaparlken su olmaması gerekiyor bitirip 1 saat geçtikten sonra istersen yarı bele kadar sudan geç
dün okusaydım bu yazıyı yapmıştım abi ,sizin sitede 12 saat yazıyor da o yüzden sorayım dedim :). o zaman yarın doğumgünüm de hallederim ben bu işi :)
Pm atıldı iç trimleri ve tampon cıtalarını boyayacağım.Burda paylaşırım :)
Cihat A.
19-06-2017, 11:47
Merhabalar,
TaGo abi nebula red bulabilme şansımız var mı?
sprey olarak hayır ama litrelik olarak evet var
Cihat A.
19-06-2017, 14:30
sprey olarak hayır ama litrelik olarak evet var
Litretlik alırsak ben nasıl kullanacağımı okadar bilmediğim için çok işe yaramayacak.
bir sonraki hedef bence her plasti'yi spreyleyebilmek olmalı sanırsam...
Juggernaut
04-01-2018, 20:23
Bende uygulama kısmında problem yaşadım pütürlenme oldu nedenini anlamadım.İlk başta plastik yüzeyi keçe temizledim ardından bez ile sildim sonra kutuyu iki dakika kadar çalkaladım.3 kat attım herkatın arasında 15-20 dakika kadar bekledim İlk katıda denildiği gibi hafif attmıştım ama fotoğrafta görüldüğü gibi pütürlü bişey çıktı ortaya.Sağ taraf mat siyah plastidip sol taraf mat siyah boya ile boyanmıs hali.Daha önce bu şekilde problem yaşamış olan var mı?
https://i.hizliresim.com/OonLJn.jpg (https://hizliresim.com/OonLJn)
Juggernaut
04-01-2018, 20:55
Yanlış yazmışım sol taraf plastidip,sağ taraf boya ile olucak.
Normalden çok pütürlü duruyor. Sanırım sprey biraz fazla yaklaşırmış olabilirsiniz
Genelde Plasti Dip parlaklığından anladığımız, Normal otomobil boyasından daha fazlasıdır. Videodaki örnek daha pasta cila yapılmamış halidir.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=yy423LwuEvM)
https://www.youtube.com/watch?v=yy423LwuEvM
Arkadaşlar bugün bilinenin aksine yada piyasada konuşulanın aksine Plasti Dip ürünümüzün ne denli sağlam ve pasta cila hatta zımparaya dayanıklı olduğunu gösteren bir video yayınlayacağım. Videoda Malesef aracımıza çarpıp kaçan birinin verdiği zayiatı telafi yöntemimizi izletiyoruz. Aracın sacında esneme meydana gelmiş ancak üzerinde 300 mikron civarı Plasti Dip ve koruma katmanı bulunduğundan boyasına herhangi br zarar gelmemiştir ve araç soyulmadan dahi boyasız göçük yöntemi ile tamir edilmiştir.
Videoda özellikle kullanılan malzemelerden bahsetmek gerekirse; Makita Polish makinası, Farecla G3 (En sert pastadır ve aşındırıcılığı çok yüksektir detailingci arkadaşlar bilir), Ped olarak ise yine ağır aşındırıcılar ile kullanılan Keçe kullanılmıştır. 2 dk boyunca polish işlemi yapılıyor. Tabi bu işlem var olan derin çizikleri alma amaçlıda yapılsa normalde Araç boyası üzerine uygulayabileceğiniz bir işlem değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=tbf4Ofl8Dns
Arkadaşlar insanların haklı olarak aklında yada duyum aldığı haliyle Plasti Dip ya çok kolay kalkıyor, yada kolay kolay sökülemiyor :D Bunun hangisi ne diye türetildi yalan olarak bende bilmiyorum. Ancak ben her kullandığım aracı gönül rahatlığı ile kendi malzemem ile kaplarım. Kaplarken videoya aldığımım haricinde sökerkende ne kadar süre kullandığımı hatta nasıl söküldüğünü videolarım. Videodaki HANIM zaten birçok kişi belki uygulamalarından çalışmalarından tanıyordur iyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=XJMqhW6sggI
Mat renkli araçların sökümünde de bir fark yok arkadaşlar Plasti Dip durduk yere kalkmaz, sanıldığı gibi çizilmez hatta soymak istediğinizde bile sivri bir yerden kaldırarak ancak tüm parçayı tek seferde alabilirsiniz. Öyle piyasa dilinde anlatıldığı gibide parça parça kopmaz. İyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=64tXbE-2i1A
imprezaWRC
11-02-2018, 13:09
Arkadaşlar bugün bilinenin aksine yada piyasada konuşulanın aksine Plasti Dip ürünümüzün ne denli sağlam ve pasta cila hatta zımparaya dayanıklı olduğunu gösteren bir video yayınlayacağım. Videoda Malesef aracımıza çarpıp kaçan birinin verdiği zayiatı telafi yöntemimizi izletiyoruz. Aracın sacında esneme meydana gelmiş ancak üzerinde 300 mikron civarı Plasti Dip ve koruma katmanı bulunduğundan boyasına herhangi br zarar gelmemiştir ve araç soyulmadan dahi boyasız göçük yöntemi ile tamir edilmiştir.
Videoda özellikle kullanılan malzemelerden bahsetmek gerekirse; Makita Polish makinası, Farecla G3 (En sert pastadır ve aşındırıcılığı çok yüksektir detailingci arkadaşlar bilir), Ped olarak ise yine ağır aşındırıcılar ile kullanılan Keçe kullanılmıştır. 2 dk boyunca polish işlemi yapılıyor. Tabi bu işlem var olan derin çizikleri alma amaçlıda yapılsa normalde Araç boyası üzerine uygulayabileceğiniz bir işlem değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=tbf4Ofl8Dns
Şu arkadaşa keşke küçük pad takmasını söyleseydin; adam biraz çamurluktaki biraz lastik yanaklarındaki çizikleri giderdi.
Bunda deneme yaptık elemanda o dönem bize staja gelmişti. Aslında doğru söylüyorsun daha küçük ped ile daha güzel video çekilebilirdi :D
imprezaWRC
12-02-2018, 16:10
Bunda deneme yaptık elemanda o dönem bize staja gelmişti. Aslında doğru söylüyorsun daha küçük ped ile daha güzel video çekilebilirdi :D
Stajyere doğrusunu söylediysen sıkıntı yok :)
Bugün sizlere yine Plasti Dip ürünümüzün ne kadarda parlak olabildiğini gösteren fotoğraflar göstereceğim. Bazen parlak Plastidip olarak krom serisi ürünlere dahi yaklaştığımız oluyor. Unutmayın üzerine attığımız parlak malzememiz vernik kesinlikle değildir. Tam tersine yeni teknoloji; kendini ısı ile üzerindeki çizgileri tamir edebilen, asite, tinere ve yakıt türlerine karşı tamamen dayanıklı özdel esnek bir TOPCOAT dr.
https://i.hizliresim.com/NZDZ3N.jpg (https://hizliresim.com/NZDZ3N)
https://i.hizliresim.com/BLzLZj.jpg (https://hizliresim.com/BLzLZj)
https://i.hizliresim.com/VrDrVV.jpg (https://hizliresim.com/VrDrVV)
https://i.hizliresim.com/jy6y2J.jpg (https://hizliresim.com/jy6y2J)
https://i.hizliresim.com/VrDrLV.jpg (https://hizliresim.com/VrDrLV)
https://i.hizliresim.com/y0q0la.jpg (https://hizliresim.com/y0q0la)
https://i.hizliresim.com/PlDl6N.jpg (https://hizliresim.com/PlDl6N)
https://i.hizliresim.com/0EzEN9.jpg (https://hizliresim.com/0EzEN9)
Bu şirin arkadaşımızın aslında tamamının Plasti Dip ile kaplandığını biliyormuydunuz? :D Kurumsal markayı tanıyanlar aracın orjinali bu halde sanıyor. Bizim için modifiye, yada orjinal görüntü önemli değil. Kurumsal yada şahıs uygulamalarıda önemli değil. Biz herkese hitap ediyoruz. Eski hali beyaz ve gridir.
https://i.hizliresim.com/D7Wrdo.jpg (https://hizliresim.com/D7Wrdo)
https://i.hizliresim.com/Vr8GMv.jpg (https://hizliresim.com/Vr8GMv)
https://i.hizliresim.com/nO9aWN.jpg (https://hizliresim.com/nO9aWN)
Plasti Dip olarak parlak çalışmalarımız heryerde. Müşterimizinde deyimiyle "gurur kaynağım" dediği koca oğlanı size tanıtmaktan gurur duyarız. Plasti Dip parlak yada mat farketmeksizin sizlerin isteği doğrultusunda; ister aracınızın orjinal renginde isterseniz hayaliniz ve anlatımınız doğrultusunda üretilebilir ;) Bizim tek sınırımız sizin hayalleriniz. Türkiyenin her bölgesinde size yardımcı olacak bayilerimiz mevcuttur
https://i.hizliresim.com/qGp1Q3.jpg (https://hizliresim.com/qGp1Q3)
https://i.hizliresim.com/QVNE8A.jpg (https://hizliresim.com/QVNE8A)
Plasti Dip olarak size severek kullanabileceğiniz oyuncaklar yapmak bizim görevimiz. Size araç boya kodları, ral kodları yetmediyse gelin size birde özel tasarımlar yapalım. Tüm Dünya da büyük beğeni toplayan aracımız Namı Değer Megalodon. Edirne den Kars'a Dünyadan Marsa kadar bayilik ağlarımız ile bize ulaşabilmeniz çok kolay. 1972 senesinden beri Sıvı Kauçuk kaplama formunun yaratıcısı olan Plasti Dip ile sizlere 3 yıl garanti versekte, aslında 4-5 yıl kaplı kalan araçlarımızıda sizlerle dönem dönem paylaşmıştık. Kısacası mazimiz bu sevgili techte bile 7 sene olmuş. Biz garanti verirsek arkasında dururuz. 2 yıllık firma değilizki 5 yıl garanti verelim demi ;)
https://i.hizliresim.com/G9NADZ.jpg (https://hizliresim.com/G9NADZ)
https://i.hizliresim.com/3EMZzM.jpg (https://hizliresim.com/3EMZzM)
https://i.hizliresim.com/2Jq3aA.jpg (https://hizliresim.com/2Jq3aA)
Plasti Dip te reklamın kötüsü olmaz. Sizi öyle bir reklam ederizki Dünya sizi konuşur. 3. defa aracını bize kaplatan ve artık geldiğinde "size bırakıyorum siz benden daha kreatif düşünüyorsunuz" diyen Sedat hocamızın aracı
https://i.hizliresim.com/oOlBB9.jpg (https://hizliresim.com/oOlBB9)
https://i.hizliresim.com/1J0zzN.jpg (https://hizliresim.com/1J0zzN)
https://i.hizliresim.com/9mlkkN.jpg (https://hizliresim.com/9mlkkN)
sekizsilindir
13-03-2018, 12:49
TaGo
Bursa'da kim var şimdi bayii olarak
Bursa da Refik kardeşimiz var. Ancak çok aktif değil. Yardımcı olunacak birşey varsa olayım hemen
Ranger bomba olmuş emeği geçenlerin eline sağlık
Not: Ranger mi Fxxx Raptor mu tam çıkaramadım ama :)
Çok hırçın ve asi. Gerçek bir TTS ve ABT yapımı seversiniz. Bu arada rengimizin adı Satin Black Plasti Dip. Kısacası yarı mat siyah diyebilirsiniz
https://i.hizliresim.com/3EGG00.jpg (https://hizliresim.com/3EGG00)
https://i.hizliresim.com/1JOOQN.jpg (https://hizliresim.com/1JOOQN)
https://i.hizliresim.com/PlJJLd.jpg (https://hizliresim.com/PlJJLd)
Bir sorum olacak, ev içinde bir bölgeyi boyamak için kullanacağım standart sprey boyalar gibi sprey tozu yapıyor mu? Ev içinde büyük sıkıntı çünkü...
Hayır sprey boya kadar tiner ihtiva etmediğinden onlara göre kat be kat daha az tozuma olur
Haftasonu alayım o zaman bir mat siyah :)
Yine değişik bir çalışma ile karşınızdayız. Cem kardeşimin Hummer H2 sinin kötüleşen plastik aksamlarını yeniledik ve araca değişik bir kamuflaj çalışmasıda yaptık. Sonuç bizim hoşumuza gitti umarım sizde beğenirsiniz. Unutmayın Plasti Dip ile sınır sadece hayalleriniz
https://i.hizliresim.com/Z9rVra.jpg (https://hizliresim.com/Z9rVra)
https://i.hizliresim.com/XPnJ77.jpg (https://hizliresim.com/XPnJ77)
https://i.hizliresim.com/G9q5Q2.jpg (https://hizliresim.com/G9q5Q2)
ufuksaracci
19-05-2018, 18:32
TaGo Tarkan abi pc parçalarını boyayabilir miyim? Isı dayanımı nasıl?