Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi/Vw özel servis tavsiyesi?

SErhat.
16-06-2011, 23:08
Arkadaşlar bir arkadaşımda 2009 Audi A3 1.6 var.Sanırım bakım zamanı gelmiş ve benden servis tavsiyesi istedi.Yetkili servise gitmek istemiyor.Özellikle Anadolu yakası olmak üzere KALİTELİ,İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN,GERÇEKTEN İŞİNDE USTA OLAN bir servis/usta tavsiyesi bekliyorum.:)

Eworen
16-06-2011, 23:34
1.6 motorlu audilerde motor parça fiyatları çok cüzzi vw groupta kullanılmayan marka/model yoktur bu sebeple ucuz oluyor
şahsen ben zamanında a4 üm varken hiç uğraşmadan yetkili servise gidiyordum özel ile yetkili servis arasında genel bakımlarda bu motorlu araçlarda 100-150 TL oynuyor
hiç özel servis aramaya değmez..

ömerve
16-06-2011, 23:42
Bostancı sanayi sitesinde kumral servis..audi/vw ikisindende iyi anlarlar,talat ve ismail usta var orda yardımcı olurlar.
rıhtım vergi dairesinden yukarı çıkarken 2.sağdan girip,ilk sol yapınca,hemen solunuzda kalıyor servis.
Kumral servis.

Kadyr
16-06-2011, 23:49
Bostancı sanayi sitesinde kumral servis..audi/vw ikisindende iyi anlarlar,talat ve ismail usta var orda yardımcı olurlar.
rıhtım vergi dairesinden yukarı çıkarken 2.sağdan girip,ilk sol yapınca,hemen solunuzda kalıyor servis.
Kumral servis.

aklımızda bulunsun sadece vw uzerıne servıs tanımakta fayda var :) daha once ısınız dustumu oraya herhangı bır ıslem yaptırdınızmı ?

ömerve
16-06-2011, 23:57
aklımızda bulunsun sadece vw uzerıne servıs tanımakta fayda var :) daha once ısınız dustumu oraya herhangı bır ıslem yaptırdınızmı ?

yıllardır tanırım kendilerini..hem çok işim düştü ustalıkları çok iyi,hemde yıllarca ticaret yaptım düzgün insanlar.

Göki,ZD
16-06-2011, 23:59
bostancı vwTech
yavuz123456789
ukku
ile irtibata geçersen yardımcı olurlar

SErhat.
17-06-2011, 00:03
Teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.:)

Kadyr
17-06-2011, 00:16
pekala not alıyorum bende ne olur ne olmaz ısımız duser :)

Sercan Keklik
17-06-2011, 19:51
vw tech tek geçerim

bahadı-R
17-06-2011, 21:26
vw tech e git pişman olmazsın.....

TorqueTuning
17-06-2011, 22:01
Bostancı Sanayinde VW Gençler Servis 20 yıllık tecrübe ve samimiyetleri ile Bekir ustaya ulaş ve beni Bülent abi yolla deyip selam söyle...

AlpyGti
17-06-2011, 22:06
Bostancı sanayii VWTech

İlkan ustayı tanımanı isterim...

Sercan Keklik
17-06-2011, 22:12
yetkili ile özel servis aman aman oynamıyor arkadaşın dediğin gibi az miktar var bence yetkili servisten şaşmayın aracda 2009 mus yazık olmasın..

ben alfa kullanıorm ama arada daglar var be :) vw den bılgım yok fakat parçalar zaten türkiyenin her yerınde aynı para ama ıscılıkte bızım arabalarda cok fark edıyo

SErhat.
18-06-2011, 01:52
yetkili ile özel servis aman aman oynamıyor arkadaşın dediğin gibi az miktar var bence yetkili servisten şaşmayın aracda 2009 mus yazık olmasın..

Ben onu baştan söyledim zaten.Sonuçta araç 102'lik motora sahip ve parçası da çoğu yerde var.
Ama gitmek istemiyor yetkili servise.

Bostancı VW Tech'e gidecek sanırım.Teşekkür ederim tekrardan tavsiyede bulunan abilere&arkadaşlara..:icon_tup:

onur_S
18-06-2011, 03:18
yetkili servis derim yarın bi gün bişey oldumu garanti sıkıntı olabilir

Kadyr
25-06-2011, 17:08
Vw tech turbo tamiri yapiyormu?

ukku
25-06-2011, 17:21
Bostancı 'da Kuzey Turbo var, turbo revizyonu yapıyor, VW Tech'e giderseniz de oraya yönlendirecektir.
VW Tech 1 numaradır ayrıca.

Kadyr
25-06-2011, 19:32
Kuzey turbo sokmeyi yapiyormu yoksa tech sokupmu oraya goturuyoruz..
Umraniyede general turbo var daha once baska aracin turbo tamir takimini yaptirmistik memnun kaldik suan pendige tasindigimz icin bostanci yakin orda halledemessek yine umr gidicem turbo konusunda basimiz agirmasin istiyorum:)

outlaw
25-06-2011, 20:10
bostanci vwtech , ilkan usta 1 numaradir...

bahadı-R
25-06-2011, 20:53
İlkay usta demeyin sakın yanlışıkla.... :)))

CTG
25-06-2011, 21:27
Kumral servis.

+1 arabayi alirken onlara gostermistim sonra da surekli talat a gidiyorum tavsiye ederim.

SErhat.
25-06-2011, 21:41
Aracı Bostancı VWTech'e götürdük.Sağolsunlar herşeyiyle ilgilendiler.Memnun da kaldık.Tekrardan teşekkürler tavsiyede bulunan arkadaşlara..

Kadyr
25-06-2011, 21:46
Senin adina sevindim serhat bizde ins oraya goturcez bundan sonra:)

oğuz
08-07-2011, 19:24
Aracı Bostancı VWTech'e götürdük.Sağolsunlar herşeyiyle ilgilendiler.Memnun da kaldık.Tekrardan teşekkürler tavsiyede bulunan arkadaşlara..

bostanci vwtech , ilkan usta 1 numaradir...

ümr de baktırıp turbo tamir takım değiştirmek gerek denildi...

vw tech e götürdük ki sökülcekse burda sökülüp ordanda turbocuya gitsin niyetiyle.

cihazla yapılan bir tur sonra...
ilkan usta; bu araca kim dedi turbo tamir görmeli diye.arabada turboyu bırakın hiçbi arıza yok.

karakteri düzgün,aracınızı emin ellere bırakabileceğiniz bir yer(Usta). tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler :icon_tup:

Kadyr
08-07-2011, 19:39
Ben sehir disinda oldugumdan gidemedim kardesimle babama soledim usta kardesimin dedigi gibi soylemis oneren arkadaslara bende tesekkur ediyorum bundan sonra yerimiz vw tech:)

gokhandonmez
04-12-2013, 03:54
kadosanda isteyen varsa bana ulaşsın. ben memnunum...

CNR
12-11-2016, 14:20
Yeni konu acmak istemedim arac golf 7, avrupa yakasinda vw ozel servisi kim var? Yapilacak islemler cok zor degil ama ben baya titizim, arka-on balatalar degisecek fren hidroligi degisecek disklerle alakali islem yapilir mi bilmiyorum,

Anadolu yakasinda vw tech cok iyiymis oyle okudum, eger avrupada bulamazsam oraya gitmeyi dusunuyorum

twin
12-11-2016, 15:32
Yeni konu acmak istemedim arac golf 7, avrupa yakasinda vw ozel servisi kim var? Yapilacak islemler cok zor degil ama ben baya titizim, arka-on balatalar degisecek fren hidroligi degisecek disklerle alakali islem yapilir mi bilmiyorum,

Anadolu yakasinda vw tech cok iyiymis oyle okudum, eger avrupada bulamazsam oraya gitmeyi dusunuyorum

merak ettiğim için soruyorum servise neden gitmiyorsun

CNR
12-11-2016, 16:33
merak ettiğim için soruyorum servise neden gitmiyorsun

İlk bakimi serviste yaptirdim, 550 kusur liraya, verilen hizmetten sonuna kadar memnun kaldim, ama fiyat gereksiz fazla bence.

Aracim suan 48.000de serviste 3 kez bakima girse maliyeti 1800 lira hatta belki daha fazla, ayrica zaten garanti sureside 2 ay sonra doluyor
Cok sorun cikaracak bir motor vites kombinasyonumda yok,(manuel arabam, dsg degil) iyi niyet garantisine ihtiyacim yok, aracimda egzoz, spor yay vb vb. Modifikasyonlar var ugrasmak istemiyorum

Ben gidiyorum bi vw bayisine veriyorum sasi no mu aliyorum orjinal yag hava polen filtremi, internetten yada herhangi baska yerden uretim tarihine baktigim mobil 1 yada motul yagi aliyorum, ustaligini bildigim guvendigim bi abimede 50 lira iscilik veriyorum (polenle havayi kendim takiyorum zaten) o yagla yag filtresini degistiriyor.250 -275 arasina mal ediyorum

2 bakimda 600 lira fark olmus o da demekki bana 2 bakim parasi daha, ustelik aracimdaki parcalar yine servisin takacagi orjinal parcalar

Hemde servisin koydugu yagla yag sicakligim 110-112 gezerken, son bakimda motul 8100-v x clean koydum yag sicakligim istesemde 100 dereceyi gecmiyor