Orijinalini görmek için tıklayınız : VTI'ların roll gecesi...
VeNoM_35
01-09-2007, 14:11
Birkaç video çektik..
4 VTI yanyana...:)
http://www.youtube.com/watch?v=C3ZDbkc7SCo
hemen hemen hepsi aynı gidiyo....
he buna benzer bi video bende çekmiştim ama hiç biri yanyana gidememişti yine aynı yerde aynı araclar vardı aşşa yukarı
TAM35GNY
01-09-2007, 14:28
Ahanda çok belli olmamış yaw sizde erken bırakmışsınız bi de... :D:D
TAM35GNY
01-09-2007, 14:41
tövbe tövbeee...
Vtec seramoni ;)
..videonun girişi süper, aynı anda vtec'ler açılıyor, müthiş bir kulak ziyafeti. Sonrasıysa göz zevki, maaşallah dördüde tesbih tanesi gibi gidiyolar, helall ;)
ahahaha superler ya hepsı yanyana tapagaz gıdıyolar :)
Hepsinin aynı anda safa dizilmiş gibi gitmeleri tuhaf olmuş:) ama video nun başı güzel. saol:icon_tup:
bayaa bii yanyana gitmişiz bi ara yola sıgmıyacagız diye tırstım baktım alper bıraktı ohh dedim :D güzel bir geceydi ;) 1.6 biraz degişik geldi ama :)
Juggernaut
01-09-2007, 16:12
Sağol gökhan:)
bende dıyorum erol abi neden ılerlıyemedı:):D:D
çok güzel olmuş elinize sağlık çekim yapılan araç ney?
vectra gt.. dül dül oldu resmen gökan :D
bayaa bii yanyana gitmişiz bi ara yola sıgmıyacagız diye tırstım baktım alper bıraktı ohh dedim :D güzel bir geceydi ;) 1.6 biraz degişik geldi ama :)
alışırsın erolcum alışırsın :D
ehh yvş. yvş.:) atıl kurt diyorum atılmıyor..
vectra gt.. dül dül oldu resmen gökan :D
İyi gelmiş arkadan :)
VeNoM_35
01-09-2007, 17:01
İyi gelmiş arkadan :)
Bu videoda onları çekmek için biraz erken bastım 1 saniye fln, baktım günaya yaklaşıyom gaz kestim:) Çok güzel geceydi ama herkese teşekkürler;) Bende kendi arabamı öğrenmiş oldum az çok ne civarda olduğunu:)
killererkan
01-09-2007, 20:46
ahahaha süperr:)
canın cekti diiimi seninde.. ah dedin eskki günnlerimm :)
eheh:)yılın videosu seçilcek bu:) bi ara arkadan yarcaz diye korktum vectrala allahtan gaz kestık:) e bide alper bıraktı oda iyi oldu...
Ahanda çok belli olmamış yaw sizde erken bırakmışsınız bi de... :D:D
devamında ufukta görunen yesıl olan önde gibi :p
Istilldo
01-09-2007, 21:46
arkadan bi 106 gelip hepsini geçse yılın videosu olurmuş :D:D
çok güzel gitmişsiniz ama seslerde süper :)
+111111 :)
yuzyılın vıdeosu olurdu o...
Hızlıdır yeşil vtec ler :p
hemde ne olurdu varyaa :D:rolleyes:
gerçi ona benzer bi videomuzda vardı bi yerlerde 2 vtı son surate yakın giderken 106 koparak gecıo:D
Hızlıdır yeşil vtec ler :p
bılmezmıyım:p allah yesıl vteclerı vectraların gazabından korusun:D:p:rolleyes:
bılmezmıyım:p allah yesıl vteclerı vectraların gazabından korusun:D:p:rolleyes:
aminnnnnn :) kanka
TAM35GNY
01-09-2007, 23:04
Gecenin efsanesi Erol yaw stock stock adam gelio dibimizden... :D B20 çıktı ama ruhu kaldı heralde... :D:D
Gecenin efsanesi Erol yaw stock stock adam gelio dibimizden... :D B20 çıktı ama ruhu kaldı heralde... :D:D
kesin öle b20 nın etkılerı gecmemıs:D
erken kaçmışız yaw...keyifli bi geceydi...
videoya laf yok zaten süper...
wallaha ıyımıs yaw...
Tünay bizde yapalım dicektimde cagların postu okuduktan sonra yapmayalım yada caglara haber vermeden yapalım
Tünay bizde yapalım dicektimde cagların postu okuduktan sonra yapmayalım yada caglara haber vermeden yapalım
bu aksam cagların celladı olacam koray:) vıdeoda cekecem hatta...ama sonra bı kaca gun gorusmesek ıyı olacak...:)
Istilldo
02-09-2007, 11:21
yavaş kasayı takan
bu aksam cagların celladı olacam koray:) vıdeoda cekecem hatta...ama sonra bı kaca gun gorusmesek ıyı olacak...:)
tak bi kısa huzura kavuş tünay :D
tak bi kısa huzura kavuş tünay :D
wallaha kardesım yaw...adamı yanına gelebılmek ıcın 195 45 15 taktım duz yolda surtuyorum su an...yıne gecemedım :) bugun bulusmadan sonra basacaz yıne ben bıraz erken basıyım artık yoksa olmuyor...:)
wallaha kardesım yaw...adamı yanına gelebılmek ıcın 195 45 15 taktım duz yolda surtuyorum su an...yıne gecemedım :) bugun bulusmadan sonra basacaz yıne ben bıraz erken basıyım artık yoksa olmuyor...:)
bıkmadan usanmadan kovala top speed de geçersin:D
walla kendım ettım kendım buldun ne dıyım keske ısrar etmeseydım caglara alalım dıe :)
mecbur yenılgıyı kabul edecez...:)
tünayK senin araçta neler var ? diğer araç(çağların dediğiniz araç galiba) hangisi ? Merak ettim de kusura kalmayın :D
Bu arada süper bir geceydi(ben en sağdaki GRI HB) hayatımda bu kadar büyük keyif almadım... Videoda belli olmuyor serkanın telefon sesi çok iyi alamamış ama 4 vti'ın yan yana vtec senfonisi çok çok güzeldi... Her vti sahibine böyle birşey yapmak nasip olsun diyorum :)
tünayK senin araçta neler var ? diğer araç(çağların dediğiniz araç galiba) hangisi ? Merak ettim de kusura kalmayın :D
Bu arada süper bir geceydi(ben en sağdaki GRI HB) hayatımda bu kadar büyük keyif almadım... Videoda belli olmuyor serkanın telefon sesi çok iyi alamamış ama 4 vti'ın yan yana vtec senfonisi çok çok güzeldi... Her vti sahibine böyle birşey yapmak nasip olsun diyorum :)
Aminnnnnnn :)
bende fıltre ekzost var...caglar ıse cemın eskı saxo2 sı ty plaka olan ondada fıltre ekzost cıp var..bıde pasaoglu tımıng...
bende fıltre ekzost var...caglar ıse cemın eskı saxo2 sı ty plaka olan ondada fıltre ekzost cıp var..bıde pasaoglu tımıng...
Anladım... Chip ve timing farkettirir tabii... Fark ne kadardı peki ?
(kusura bakma biraz fazla soruyorum, kızmıyorsundur umarım, hem bak önceki mesajımda K'yi büyük yazdım :D)
yok kardes nıe kızıyım...bende 17 jantlar varken denedıgımızde 4.vıtes sonunda yaklasık 2
bot onumde oluyor...dun ben 195 45 15 taktım denemek ıcın 1 ve 2 de ınanılmaz sardım ancak arka camurluguna gelebıldım...yanı gecemıyorum adamı:)
Eyw. saolasın :) Demek ki hakkaten ciğerliymiş VTS... Vaka tuning demek ayar demek, Savaş Abi güzel ellemiş aracı demek ki :D
Ve evet biz stock b16'ların ilacı 4.785 :D
Istilldo
02-09-2007, 12:37
güzel oluyor ama bizim kadar eğlenen yoktur herhalde,, bütün gün laf sokmalar fln :)
ikiside güzel arabalar tadları cok farklı ama pejo geçiyor :D
ahahahahha...pejo gecıyor lafını her duydugumda kopuyorum ya...sunu ımza yap caglar...
caglar bı tavan ac yaw...:D
Ahan da yılların, asırların kavgası gene mi hortluyor yoksam ? :D
Eyw. 2si de çok farklı tatlara sahip araçlar(2sini de kullandım), maksat muhabbet şamata
bizlere,arabalarımıza ve dostluklarımıza zarar gelmesin başka birşey önemli değil ;) Ayrıca başka hangi manyaklar 4 tane VTI alıp(hatta simetrik yapıp 2xSedan 2xHB) roll yapar :D maksat makara eğlence :)
tabıkı canım maksat muhabbet bak ben cagları 3 boy gecıyorum ama cocuk uzulmesın dıe(cok duygusaldır kendısı) buraya yazmıyorum...:D
tabıkı canım maksat muhabbet bak ben cagları 3 boy gecıyorum ama cocuk uzulmesın dıe(cok duygusaldır kendısı) buraya yazmıyorum...:D
yalnız sende sadece filtre egzost varken 1 boy geçiliosan araban gerçekten bugüne kadar duyduğum en ii vtec o speclerle :) hemde 1 de basıp 1 boy efsane valla
Istilldo
02-09-2007, 12:48
vafc2 var bide ayar yaptı bunlar :D utkuyla jeff diye bi amerikalı yaptı ayarı hatta :D:D
tünayın arabasının motoru çok ii durumda ayarsız dynoda 163hp verdi şu an min 165dir
belki vardır bişiler daha, kaput altı mahremdir ya o hesap belki :D
yalnız sende sadece filtre egzost varken 1 boy geçiliosan araban gerçekten bugüne kadar duyduğum en ii vtec o speclerle :) hemde 1 de basıp 1 boy efsane valla
ben gucume etkı edenlerı yazdım cem....hafıf volan ve baskı balatada var vafc 2 de var ama su ana yarım bozuldu yıne..hos ayarım cok ıı olsada bısey degısmez yane pek bısey yok arabada...ama cıger saglam yaw masaalah..:)
ha bu arada 15lerle 1 boy oluyo yanlıs olmasın 17lerle rahat 2 boy oluyor...
belki vardır bişiler daha, kaput altı mahremdir ya o hesap belki :D
yok kardes yaw bızde yalan olmaz ne varsa solerız...:icon_tup:
Yok canım şaka yapıyorum tabiki de :)
sadece korayın"ki kafamı mkti o gun sız dagıtmısınızdır yolu :D
masallah kardeslerım... :)
Aynı sesten 4 tane yanyana sen hesab et işte :D cam pencere inmiştir yol kenarındaki :D
Aynı sesten 4 tane yanyana sen hesab et işte :D cam pencere inmiştir yol kenarındaki :D
Hakkaten öyle böyle değildi... Dediğim gibi videoda ses çok net değil o 4 arabanın birinin içinde olmak lazım :D
sword vtecı unutmayalım benim görduum en iyi o:D
çıkarın pasaoğlu tımıngı durum esıtlensın:p
ben gucume etkı edenlerı yazdım cem....hafıf volan ve baskı balatada var vafc 2 de var ama su ana yarım bozuldu yıne..hos ayarım cok ıı olsada bısey degısmez yane pek bısey yok arabada...ama cıger saglam yaw masaalah..:)
ooo neler cıktı:p sertacın arabaya bi masallah daha cekesım geldi 3 lü videonuzu beklıyorus;)
:hahaha: inermı ıner valla masallah uğur kardeşimizn aracıda ii böuruo korkuttu benı ara yolda:p:D
yok be olm sen asıl 51'lik düz boru geldiğinde duy sesi, şuanda orj. araboru+orj. orta susturucu var araçta :D
KSK-VTEC
02-09-2007, 13:42
Çağırsaydınız beni kamera aracı olurdum ama bendede ses handikapı var sizin sesi bastırabilir
sLcK_VTI
02-09-2007, 14:22
Çağırsaydınız beni kamera aracı olurdum ama bendede ses handikapı var sizin sesi bastırabilir
ben arkadaşlara yardımcı olucaktım da kamera yoktu:p geceye sonradan katıldım..saat 03:00 gibi...daha bi eğlenceli oldu..
ben arkadaşlara yardımcı olucaktım da kamera yoktu:p geceye sonradan katıldım..saat 03:00 gibi...daha bi eğlenceli oldu..
Roll'e 5. haydi Roll'e 5. :hahaha: :D :D
yok be olm sen asıl 51'lik düz boru geldiğinde duy sesi, şuanda orj. araboru+orj. orta susturucu var araçta :D
o zmn fena olcak işte.. yalnız aklıma gelıo alperdede otto vardı orta susturuculu sendekı kada böurmuo;)
o zmn fena olcak işte.. yalnız aklıma gelıo alperdede otto vardı orta susturuculu sendekı kada böurmuo;)
onda 51mm araboru+sonradan eklenmiş orta susturucu var o sesi değiştiriyo tahminimce... bu arada msn'e gel...
sword vtecı unutmayalım benim görduum en iyi o:D
çıkarın pasaoğlu tımıngı durum esıtlensın:p
ooo neler cıktı:p sertacın arabaya bi masallah daha cekesım geldi 3 lü videonuzu beklıyorus;)
:hahaha: inermı ıner valla masallah uğur kardeşimizn aracıda ii böuruo korkuttu benı ara yolda:p:D
sword da header artı kısa vardı ama :)
sword da header artı kısa vardı ama :)
valla kısasız ve headrsız çok iyi gittiğini gördum ben, bu konuda az tecrubemızde yok bılıon:D:p
Yrv turbo Vti roll videosunda SS 51'lik düz boru SS kat iptali ile çıkabilecek sesi azda olsa dinleyebilirsin :D
valla kısasız ve headrsız çok iyi gittiğini gördum ben, bu konuda az tecrubemızde yok bılıon:D:p
Bilirim bilirim :)
yok be serkan söktükten sonrakiğ denemelerin duyuyodum muratın alakası yoktu
murat a sor bi sen
yok be serkan söktükten sonrakiğ denemelerin duyuyodum muratın alakası yoktu
murat a sor bi sen
ona sorsak alayını geçıo:D
valla genede çok iyi gidıodu bana kalırsa uzun mesafede filan koparıodu..
nese konu o deıl ya ty de çok iyi dıodun yakınmıs bak vtı la.. o vtida stock 206gti la beraber gidıo nerdese olaya bak nerden nereye:D:p
emreekin
03-09-2007, 01:58
güzel bi video...tesekkürler
ona sorsak alayını geçıo:D
valla genede çok iyi gidıodu bana kalırsa uzun mesafede filan koparıodu..
nese konu o deıl ya ty de çok iyi dıodun yakınmıs bak vtı la.. o vtida stock 206gti la beraber gidıo nerdese olaya bak nerden nereye:D:p
vay vay bana sormayın artık yav anılarım youtubede bilionuz:)
TAM35GNY
03-09-2007, 12:42
Şarkısı var onunu anılaaaarr anılaaaar şimdi gözümde canlandılaaaarrr die ... :D:D
vay vay bana sormayın artık yav anılarım youtubede bilionuz:)
evt ya pardon hatırlatmak ıstemezdık:o:p
VeNoM_35
04-09-2007, 16:57
Hakkaten öyle böyle değildi... Dediğim gibi videoda ses çok net değil o 4 arabanın birinin içinde olmak lazım :D
Yada benim arabada olcaksın, arkadan dinlemek en güzeliydi bence:)
çok güzel bi geceydi cidden,4 vti kafa kafaya 5.de geldi ama geç geldi;) araçlar arasında 2 şer karış vardı.sesler çok güzeldi ayaklarınıza sağlık arkadaşlar kazasız belasız..video içinde serkana tşk ler