Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 bp 5045 plakalı 206 rc hakkında bilgisi olan ...
arkadaşlar merhaba 34 bp 5045 plakalı 206 rc yi alacağım bu aracın kaza belası varmıdır bu araç hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
teşekkürler..
Sahibi siteye üyeydi sanırsam..
Sahibi siteye üyeydi sanırsam..
bende sahibi üye diye biliyorum ....
bu bp kırmızı olanmıydı ?
link varmı
SekoLive
17-06-2011, 12:52
mavi olan batu rc nickli arkadaşdaki Rc olması lazm şuan 55 plaka
mavi olan batu rc nickli arkadaşdaki Rc olması lazm şuan 55 plaka
Heh aynen o araç :)
plaka nasıl ezberliyorsunuz anlamıyorum :D
plaka nasıl ezberliyorsunuz anlamıyorum :D
ewt araç mavi şuan 55 plaka
RC'^ler içinde alacağım 1-2 araçtan birisidir kesinlikle.
Yürürü çok başka..
M///maniac
17-06-2011, 13:25
aracı suanki sahibine biz ssattık yururu sayılı rc lerdendr temiz düzgn bi araçtr
plakaları böyle nasıl aklınızda tutuyorsunuz ya helal valla :D
ÜSTÜNERC
17-06-2011, 13:42
Bir RC sahibi olarak söylüyorum gercekten saglam temiz bir araç
derece43
17-06-2011, 13:49
Yapılı hazır araba çok düşünme Yusuf kaçıp gider sonra:D Batu zaten titiz adam temiz bakıyor..
Yapılı hazır araba çok düşünme Yusuf kaçıp gider sonra:D Batu zaten titiz adam temiz bakıyor..
anladım kardeşim saol kulagıma çıtır bir kazası var dediler de ondan bir sorayım dedim :)
valla çok güzel yürüyen tertemiz bir araçtır.yürürüne her türlü kefilim...
anladım kardeşim saol kulagıma çıtır bir kazası var dediler de ondan bir sorayım dedim :)
hızlı arabanın kazasının olması çok normal. sms ile sorgulatın. çok aşırı yüksek meblağ çıkmıyorsa alınır. 8 9bin görünüyorsa kazası çok da çıtır sayılmaz :D
arkadaşlar gerekli bilgiler alınmıştır teşekürler bilgilendirme için konu kapanabilir.