PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Her hangi bir renault yetkili servisinde çalışan arkadaşlar varmı

smtkrglu
18-06-2011, 02:44
İki sene önce kaza yaptım aracımın garantisi dewam ettiği için servise çektik kaza sonrası hasar bedeli çıkardılar bizim hesabımıza uymadı 2 gün serviste kaldıktan sonra aracı sanayiye çektik şimdi aracımı satmak istiyorum satacağım kişilerede servise sorun dedim serviste kazalı olduğunu söyleyen bi ibare warmıdır serviste çalışan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...

Emir_b16a
18-06-2011, 02:51
bunu neden soruyosunki ? kaza yok çıksa ne farkeder var çıksa ne farkeder bn anlamadm ne için sorduğunu ?

smtkrglu
18-06-2011, 02:56
Emircim bizim insanımız hem ikinci el olsun diyor hemde hatasız mal arıyor ben diyorum boyattığım yerler şuralar diye adam servise gösteriyim diyor...

levent
18-06-2011, 02:56
aracınızın plakasını yazıp 5664 e mesaj olarak gönderin turkcell hattan. varsa orda da çıkar , ama kayıt vardır muhtemelen :)

örnek vermek gerekirse bi tsport corolla sorgulattığımda 2009 ağustosta yatak sardığı ama serviste yaptırmaktan vazgeçtiği yazıyordu vatandaşın..

Enes-x
18-06-2011, 02:59
Ne tür bir hasarla geldiği , hasar bedeli ve aracın servisten hasarlı bir şekilde ayrıldığı ayrıntılı olarak gözükür yetkili servise girdi ise..Tramerde sigortanın ödediği bedel gözükür.

smtkrglu
18-06-2011, 03:00
araç pertde olmadı siğortadan işlemde yapılmadı 5664 de bişey çıkmıyor ama servisle aramızda iyi bi diyalog geçmedi bende onun için sanayiye çektim aracın plakası ile birlikte hasar boyutunu serviste bi yere işlerlermi kafamı o karıştırıyor... :)

smtkrglu
18-06-2011, 03:03
kaza sonrası araç pert olmadı kaskosu olmadığı için yanlız garantisi wardı bizde serviste yapılsın dedik afaki bi rakam çıkardılar sonra aracı servisten aldık bu arada 2 gün araç kaldı serviste siğortadan parada almadım karşı tarafa maddi hasarlı bi kaza değildi

Emir_b16a
18-06-2011, 03:04
muhtemelen servis kaydı çıkmaz tamirat işlemi yapılmadıysa expertiz yapılsa bile eyer tamirat yapılmadıysa kimse kaydını tutumaz heleki kaskoyla bağlantı kurulmadıysa

Emir_b16a
18-06-2011, 03:08
Emircim bizim insanımız hem ikinci el olsun diyor hemde hatasız mal arıyor ben diyorum boyattığım yerler şuralar diye adam servise gösteriyim diyor...

git göster demek daha mantıklı olur bnce :D aracın boyalı veya kazalı olduğunu söledikten sonra karşı tarafın bn ynede bi gösteriyim demesi gayet doğal

araba alırken hepimiz inciğine cinciğine bakıyoruz piyasada binlerce çalıntı buluntu yada pertten dönme kazasız :D araç war :)

gerçi yedek parça fiyatları yüzünden orta derece kazalarla perte çıkan araç çok tramerede çok güvenmemek lazım ynede bi araca bakmakta her zmn fayda var

smtkrglu
18-06-2011, 03:10
garip olan bi durum wardı yanlız arcın değeri 34 bin tl idi servis personelleri aralarında aracı satın almak istediler kazalı şekilde alacaklardı 28 bin tl hasar bedeli çıkardılar :) aracada kazalı haline 25 bin tl verdiler :) bende dedim bu aracın 28 bin tl masrafı warsa siz niye 25 veriyorsunuz diye cewap veremediler bende ortada dönen oyundan sonra aracı çıkardım servisten 5 bin tl masraf ettim hala biniyorum :D

SekoLive
18-06-2011, 08:29
smt ben başıma gelen bi olayı yazıyım
geçenlerde bir araç baktım herşey okey bir iki parça değişen vardı onada okey dedik motor falan herşey iyidi... servis kayıtlarına geçtik araba her 10binde bir yetkili servise bakıma gitmiş. arada bi 56 bin kayıdı var ve o km de araba pert olmus.... sevise senin gibi ekspertize girmiş araç sağdan kazalı not kısımında araç pert oldu yazıyor... o pert yazısı yüzünden arabayı almadım midem bulandı... ve bu kayıt trammerde falan cıkmıyor, alan kişi 2. sahibi aldıkdan 1 yıl önce kaza olmus haberleri yok bir kaç kişiye gösterip almslar arabayı alırkende. ve hala kaskolu biniyorlar kasko yönündende sıkıntı yokdu... sendede böyle bişey çıkabilir servise ekspertize girdiysen.
ve araba baktıgım adamaların içinde en düzgünleriydi adamlar ciddi anlamda utandılar ve arabayı satılıklardan kaldırdılar bende cok üzülmstüm bu kadar araba almaya yaklasmsken öyle bir sorun olmasına :)

Selman
18-06-2011, 08:45
Konyadasın galiba. Ben yetkili servisteyim.

Biz servis olarak araç expertizi yapmıyoruz alıcak kişiler getirseler bile araca bakılmaz.

Ama çok merak ediyorsan özelden şasi yada plaka ver bakıveriyim.