Orijinalini görmek için tıklayınız : bi omuz atıverin siz de
blue-chip
18-06-2011, 11:07
bilenler vardır, bilmeyenler vardır. ben reklamcıyım bir çok markaya güzel işler yapmaya çalışıyoruz. son toyota kampanyamızı listelerde üst sıralara çıkarmak için hepinizden ricam var, beni kırmazsınız umarım.
alttaki linke tıklayıp toyota kampanyasına oy vermenizi önemle rica ediyorum. kaç adet mail adresiniz varsa o kadar oy verebilirsiniz. eşinizin dostunuzun mail adreslerini de kullanmaktan çekinmeyin IP kontrolü yok sadece geçerli mail adresi olması gerekiyor.
hadi tuşlara kuvvet, desteğinize şimdiden teşekkürler.
Marketing Türkiye Kampanyalar (http://www.marketingturkiye.com/yeni/Kampanyalar/YeniKampanyalar/default.aspx)
1 Adet oy vermiş bulunmaktayım..
1 adet te bendenizden hayırlısı olsun :D
kardeşim ve kendim adına 2 oy da benden.
blue-chip
18-06-2011, 11:34
eksik olmayın, çok teşekkürler
oyumu gerçekten beğenerek izlediğim toyota reklamına verdim :)
başarılarınızın devamını dilerim.
berkay_aydin
18-06-2011, 11:41
toyota ve kırmızı bisiklet hayali dışındaki reklamlara gerçekten sinir oluyorum :) Başarılarınızın devamını dilerim..
blue-chip
18-06-2011, 12:04
teşekkürler
işlerimizde gözettiğimiz önemli bir etken (elimizden geldiğince) insanların sinir olmayacağı şeyler çıkarmak
diğer çalışmalarımızı merak eden olursa Drive Dentsu İstanbul grubumuzu Facebook üzerinden takip edebilirsiniz
3 tane de ben attım.
Başarılar. :)
Kahraman castle
18-06-2011, 12:16
yaklaşık
5-6 oy atıldı.hadi hayırlısı.
Bende 1 adet oy kullandım....
aphelion
18-06-2011, 12:34
Verilmiştir başarılar.
bilenler vardır, bilmeyenler vardır. ben reklamcıyım bir çok markaya güzel işler yapmaya çalışıyoruz. son toyota kampanyamızı listelerde üst sıralara çıkarmak için hepinizden ricam var, beni kırmazsınız umarım.
alttaki linke tıklayıp toyota kampanyasına oy vermenizi önemle rica ediyorum. kaç adet mail adresiniz varsa o kadar oy verebilirsiniz. eşinizin dostunuzun mail adreslerini de kullanmaktan çekinmeyin IP kontrolü yok sadece geçerli mail adresi olması gerekiyor.
hadi tuşlara kuvvet, desteğinize şimdiden teşekkürler.
Marketing Türkiye Kampanyalar (http://www.marketingturkiye.com/yeni/Kampanyalar/YeniKampanyalar/default.aspx)
hocam darılma gücenme ancak 5 oy attım istedin diye ama cok begendiğim bir reklam değil.
YavuzNaz
18-06-2011, 12:50
beğendiğim için bu reklama 3 oy verdim. bu arada en nefret ettiğim reklamlar yiyecek sucuk pastırma yemek içeren reklamlar bu kadar yoksul insanın yaşadığı bir ortamda izlerken utanıyorum.
blue-chip
18-06-2011, 12:51
insanlar özenmesin diye biz arabayı bile koymadık reklama :D
BthnKrkt
18-06-2011, 13:02
bende toyoya kullandım
1 Oy da benden...Burda yok ama en beğendiğim reklam şu türkiye finansın rüzgarla olan reklamı...
verildi söz konusu toyota olunca daha bi şevke verildi :)
cagalazade
18-06-2011, 15:50
4 oy ok dir... başarılar :)
toyotadaı kopek çok şirin bişe ya :D
oyumu kullandım iktirada toyota geçsin :D
Mechanix
18-06-2011, 15:57
"Toyota gibi adam " beni Toyota dan soğutan reklam oldu.Kusura bakmayın.
"Toyota gibi adam " beni Toyota dan soğutan reklam oldu.Kusura bakmayın.
nissan gibi adam reklamı olsa sx ını satarmıydın :hahaha:
Mechanix
18-06-2011, 16:01
nissan gibi adam reklamı olsa sx ını satarmıydın :hahaha:
Logo iptali yapardım :)
Turk-Look
18-06-2011, 16:05
Pirana gibiyiz valla:D
Açıkara alır bu Murat abi,3 oy da ben verdim:)
fastchild
18-06-2011, 16:55
7 tane felan oy attım
blue-chip
19-06-2011, 01:27
süpersiniz yaaa
reklamı beğenmeyenlere veya merak edenlere bir ara işin altında yatan stratejiyi anlatırım. yüzyüze olması lazım ama, uzun bir hikayesi var.
kısaca şunu söyleyebilirim ki biz Toyota Gibi Adam demeden önce bu marka ilk akla gelen tercih sıralamalarında ilk 10a zor girerken şu an ilk 5 içinde geziniyoruz.
farkında iseniz belli bir model araba satmıyoruz, bir fikir satıyoruz. marka ile duygusal bağ kurmaya çalışıyoruz. hatta gururla söyleyebilirim ki son 1 yıldır yaptığımız tüm hamleler rakip markalar tarafından çok dikkatle takip ediliyor ve zaman zaman stratejilerimiz taklit edilmeye çalışılıyor.
işin göbeğinde olunca bu hamleler o kadar net görülüyor ki...
kabul edin, markalar bangır bangır şu modeli alın, şu kadar taksit diye bağı bağır çığırırken bizim sakin tonlamamız ve özgüvenli duruşumuz rakiplerimizi bir hayli rahatsız etmekte.
amacımız amerika'daki tercih ve beğeni seviyelerine ulaşmak. kesinlikle kitlelerin aşkla bağlandığı, sahip olmak için rüyalar göreceği bir marka olmayacağımızı biliyoruz. o kulvar başka, farkındayız.
tekrar teşekkür ediyorum tüm destek olanlara.
oy deyince aklıma oy anadol oy reklamı geldii :P Bir oyda benden ;)
blue-chip
01-07-2011, 02:25
sayenizde kampanyamız geçen ayın şampiyonu oldu.
çok teşekkür ederim destekleriniz için...
Marketing Türkiye Top 3 (http://www.marketingturkiye.com/yeni/Kampanyalar/Top3/?KampanyaDonemi=15.06.2011)