Orijinalini görmek için tıklayınız : aynı cezadan bikaçtane :)
Beyler geçen haftasonu söylemiyim kuruçeşmede bi mekanın valesine vermiştim arabayı kaldırıma çekmiş aynı yerde saat 1:56 2:24 falan diye gelen memur geçirmiş giden memur geçirmiş :) hepsi yasak park bunun bitanesini ödeyip hepsini kapatabiliyomyuz sonuçta araba hep aynı yerdeydi bunun cezasını çekicez zaten fazladan başka memurlarında yazdığınn önemi olurmu :)
SekoLive
18-06-2011, 14:23
eğlence bari cezaya değicek kadar iyimiydi utku onu söle :)
normalde aynı şeyden 1 günde 1 kere yazabiliyorlar diye biliyorum en fazla ödeyip itiraz edip geri alıcaksn sanrım
niye sen ödüyosunki git mekanın müdürüyle konuş anlat durumu vale ödesin ölüsü 20 lira bahşiş almayı biliyolar...
[QUOTE=coderz;2379401]valelerden nefret ediyorum.....[/
fastchild
18-06-2011, 16:39
valeye kesin cezayı mekanın sahipleri ile vs görüşün halletsinler
oguzhan999
18-06-2011, 17:08
ben hem mekanda park için valeye araba vericm hemde ceza gelicek HEMDE 2-3 kez , mekan sahiplri çözer olayı
Sercan Keklik
18-06-2011, 18:50
mekan neresı? bilelim gıtmeelm :)y
h.guroglu
18-06-2011, 18:54
mekan sahibinin ödemesi gerekir sonuçta sen aracı valeye vermişin aracıda vale park etmiş senin suçun ne cezayı neden sen ödiceksin ben olsam ceza makbuzlarını mekan sahibine iletirdim ödesinler eşşek gibi onların suçu
cagri-35
18-06-2011, 19:17
Her mekanı bir tutmamak lazım ama çoğu zaman işletmeciler oralı olmuyor.. Vale verilen aracı anca çarpınca iplliyorlar oda trafiğe intikal ettiğinden...
Arkadaşın gözlük gitti araçtan defalarca görüştüler kimse üstlenmedi, yıllardır aynı kişiler ile çalıştıklarını söyleyip öyle birşeyin olamayacağını söyleyip durdular.
mekan neresı? bilelim gıtmeelm :)y
Mekanı söylerseniz bizim içinde daha iyi olur :)
aynen aynı cezadan tek sefer oluyor 24 saat dıye dumuşlugum var
Ayni cezadan bir cok kere kesilebilir ancak ayni yerde olamaz...
Ayrica Mekanin odemesi gerek.
PROMINENT
19-06-2011, 00:41
normali o ama ödemez vale ayrı bir işletme gibi düşün direk valeyle görüş.kimse başlarındaki..
Yüksek ihtimal valeler ile polis arasında bir anlaşmazlık oldu..yada birbirine yakın yada komşu 2 mekanın valeleri ve polis üçgeninde kabak o geceki araçlara patladı..
yani a mekanın b mekanına polis aracılığı ile güç gösterisi yada hıncı gibi..
valeye git akşam üstü gibi yoğun olmayan saatlerde.
mekana gıtse bıle o gece orda oldugunu kanıtlıycak herhangı bır fıs-fatura-makbuz vs vs warmı? yoksaa adamlar dıycek nerden bılelım burda oldugunu :)
beyler takılmayın oralara tabiki mekan ödüyor zaten öyle bişey yoksa ben sadece birini ödettiricektim öylede yapmadım hepsini onlara verdim salı makbuzlarını gidip alıcam oralar öyle ne yazık ki benim gibi kaç ceza makbuzu ödüyolar her hafta normalde her mekanın yakınında ispark otopark vs park edilecek yer var ben hep öyle yapardım valeye verdim ilk defa uraştırdı beni :)
aynı şey geldi başıma önce gittim cezamı ödedim. sonra geldim dedim al makbuzlar bunlar da cezalar. paramı aldım. yoluma devam ettim.
Sercan Keklik
19-06-2011, 19:07
klasık donjon rezaletı o zmn bu iş anladıgım kadarıyla :)
ÜSTÜNERC
19-06-2011, 19:12
valeler hep boyle ya arabayı vuruyorlar yada ceza yedırtıyorlar bende yasadım senın olayından ama cezayı odemedıler olay cıkartmaadım ben ödedım cafelere gıderken bıle ben cekerım arabamı kımseye vermıyorum artık otoparkcılar bıle böyle artık arabayı kacırıp gezıyorlar guven kalmadı kımseye malesef
Arkadaşlar aracı valeye vermek zorunda değilsiniz ben her seferinde söylüyorum prensip meseles i vermiyorum aracımı diyorum eleman çok gerekiyorsa yanıma biniyor gideceğim yere gidip çekiyoruz. iki adım yürürüm ama anahtar cebimde , aklımda eğlencede olur..
Donjon galiba. Bende valeye vermek zorunda kaldım. Bütün gece aklım arabada eğlenemedim bile.
crazydog
20-06-2011, 10:58
en temizi vermiyeceksin vale ye
aslına bakarsanız pek valelik bir durumda değil normal cafelerde fener vs. bende valeye vermem aracımı da reinaya bıraktın otopark dolu supper ın ynndaki dolu adam mecbur biri çıkana kadar arabayı yol kenarında tutuyo her hafta bu tip cezalar ödüyolar zaten benim sorduğum araç aynı yerdeyken bikaç farklı memur yazmış birini ödeyip kurtulabiliyomuyduk onu merak etmiştim onlar hallediyolar artık faxlicaklar 5e doğru makbuzları bi sıkıntı yok olucağı varmış diyelim :)