Orijinalini görmek için tıklayınız : Bb 9780 acılırken error ... yardım
arkadaslar telefonu alalı daha 1 ay olmadı ve acılırken error verır oldu sımdı acılmıyor 1 aylık telefon yaparmı bunu daha once boyle bırsey basına gelen oldumu turkcell e bıraktım 15 gun dedıler
Telefona tema yukledin mi?birseyler yyukledikten sonra boyle olduysa cozumu var.
beyaz ekan ve 404 hatasımı ?
berkayGLRN
19-06-2011, 18:16
yapmaması lazım bi servisden gelsın anlasılır olmadı zaten yenısını verırler..
evet beyaz ekran 404 sogudum telefondan
otuzdört
19-06-2011, 19:07
yazılım sıkıntısı var. keske vermeseydin update ile halledilirdi.
boosted_pug
19-06-2011, 20:04
bbsak ile halledebilirsin yazılımsal bi hata
arkadaşlar blackberry 9700 e 9780 menüsü yüklenebilirmi nasıl olur bilgisi olan varsa paylaşırmı şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar blackberry 9700 e 9780 menüsü yüklenebilirmi nasıl olur bilgisi olan varsa paylaşırmı şimdiden teşekkürler..
os5 i os6 yapmaktan bahsediyorsun blackberry desktop manager ile bagla pc.ye telefonu güncelleme kontrolu yaparsan 6.0.xxx versiyonu zaten bulup yükler .olmaz ise bbsak ile yapabilirsin
berkan çok teşekkürler mesela burdan bi kısayol yokmu indirip bilgisayara bluetooth gönderebilsek telefona ?
çok teşekkürler
berkan çok teşekkürler mesela burdan bi kısayol yokmu indirip bilgisayara bluetooth gönderebilsek telefona ?
çok teşekkürler
valla ben bilmiyorum sanmıyorumda böyle bir yolun olucagını pcye baglayıp dene maks. 30 dk sürer güncelleme ztn yedekleme almayı unutma buarada :)