Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiraz Kırmızı GTI
SekoLive
17-09-2011, 12:28
saolasın kafam karısık serkanım 2. el fırlamıs durumda su an kurban bayramındna sonra düşür umudu ile beklemeyi düşünüorum :) ama arada istedigim gibi bişiy bulursam belki ama 4 kapı olucak :)
tayfun acelen yoksa beklemeni ara arada bakmanı öneririm cünki piyasa araba alıncak durudma deil ya tanıdıkdan al arabayı yada bekle bayram cıksın aradan. :)
harbimi o duruma geldimi cidden valla çok kötü moralim bozuluyor ya sen anlattıkca. :( imkan olsada satmak zorunda kalmasaydım keşke :(
Sen ne diyosun her akşam görüyorum nerdeyse, düzenli olarak MC'e geliyolar 5 kişi..
tayfun acelen yoksa beklemeni ara arada bakmanı öneririm cünki piyasa araba alıncak durudma deil ya tanıdıkdan al arabayı yada bekle bayram cıksın aradan. :)
aynen bende beklemeyi düşünüorum serkan acelem yok araba lazım degil zaten :) bi tane görüştüğüm bi araba var tanıdık birinde ilk sahibinde bakalım nasip 300-500 ün pazarlıgını yapıoruz :)
Sen ne diyosun her akşam görüyorum nerdeyse, düzenli olarak MC'e geliyolar 5 kişi..
o zaman bi düzgün 106 daha yok olup gidicek desene :( zaten sayıları azaldı
o zaman bi düzgün 106 daha yok olup gidicek desene :( zaten sayıları azaldı
Sorma, bende ona üzülüyorum ya zaten
Bayrampaşalı
17-09-2011, 12:43
walla bende bızım burda gordum gecen gün baya kötuye gıdıyo durumu bızım burdakı en dandık rotcuya sokuyolardı aracı
walla bende bızım burda gordum gecen gün baya kötuye gıdıyo durumu bızım burdakı en dandık rotcuya sokuyolardı aracı
:( yapıcak bişiy yok okadar anlattım satarken ama bi gün parayı bulursam zaten bütün sattıklarımı geri alıcam :o
harbimi onur anlattıgın gibimi ya :/
harbimi onur anlattıgın gibimi ya :/
bi kaç kişiden daha duydum ben malesef kardesim öylemiş durum vahim yani :o
bi kaç kişiden daha duydum ben malesef kardesim öylemiş durum vahim yani :o
allahım yarabbim ya :ofk:
allahım yarabbim ya :ofk:
bende çok üzülüyorum üzerine okadar titriyordum ki bu halde kullanılınca moralim bozuluo bırak 5 kişiyi arkaya oturan olmadı :)
Burak-Akın
17-09-2011, 19:21
Maşallah çok temiz araç :) zamanla yavas yavas yaparsın
maşallah kardeşim 41 kere maşallah allah kaza bela göstermesin hayırlı olsun parça süper:)