Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ingiltereye vize ?

FaBeRgE
21-06-2011, 14:27
merhaba arkadaşlar,

Hizmet pasaportuyla AB projesine ait workshopa katılmayı düşünüyoruz.Vize işlemlerinde neler isteniyor,prosedörün işleyişi hakkında bilgisi olan var mı ? Yardım edecek birileri var mı acaba ?

gurcell
21-06-2011, 14:38
Vize için worldbridge diye bir firmadan randevu alacaksın, telefonda kredi kartınla randevu parasını vereceksin.

Sana istedikleri evrakları okuyacak, randevu tarihinde worldbridge'e gidip evrakları vereceksin.

Detaylı bilgileri burdan alabilirsin:

https://www.visainfoservices.com/Pages/Content.aspx?Tag=HowDoIApply_PAGE

XoR
21-06-2011, 14:41
Worldbridge hizmetleri çok iyi, business multi aldım 6 aylık, gerekli evrakları verdim bir soru bile sormadılar geri dönüp 3 gün sonra kargo ile yolladılar pasaportu.

Cimmeria
21-06-2011, 16:00
worldbridge iyidir bende sıkıntısız almıştım 6 ay, fakat şu aralar yaz olmasından dolayı yoğunluk var sanırım, ofisten 2 haftadır yanıt bekleyen arkadaş var kafayı yiyecek yakında :)

Cliosportve
21-06-2011, 16:04
Şişlideki yerden alınıyor worldbridge
Çokta rahat veriyorlar bazen 1 hafta sürebiliyor bazen 2 hafta sürebiliyor
Bazı ilk vize alanlarada şansa 3 günde vize bastırdıkları oluyor

BARR
21-06-2011, 16:31
Ben zamanında almıştım 3 kere ama şuan prosedürü bilmiyorum İngiltere için durmadan birşey çıkatıyorlar :(

Onuralp
21-06-2011, 16:44
Sen onu bırak Ankara trafiğinde ne yapıyordun? :D

HaKo
21-06-2011, 16:59
ben geçen sene almıştım, dünde annem ve kardeşim için doldurdum tam üstüne sordun.

Worldbridge denen arkadaşların söylediği firmanın sitesine girip online formu dolduruyorsun. form ingilizce ingilizce bilen birinden yardım almanı öneririm, boşu boşuna 3.şahıs şirketlere iş yaptırıp para verme çok komplike bir form değil, ama ahiret sorusu gibi baya uzun sürüyor. ben 1 saatte doldurdum 2 formu :) ondan sonra alacağın vizenin zamanına göre parayıda kredi kartından online olarak yatırabiliyorsun. 1-6 ay arası 200 TL diye katlanıp gidiyor. Ondan sonra formu doldurunca bir numara veriliyor, o numarayı not et formunda printini al. o numara ile yine aynı siteden online randevu alıcaksın. randevuya giderkende doldurduğun form haricinde üstüne ait araba şirket kredi kartı banka hesabı yat kat arsa vs. ne varsa hepsinin fotokopisini al belgelerin arasına koy, banka hesabı koyucaksan yeminli tercümana çevirttirmen gerek. diğer türlü kabul etmiyorlar. Eski pasaportun varsa onuda koy.
Ondan sonrası artık onların işi yaklaşık 1 hafta sonrada vizen geliyor.

HaKo
21-06-2011, 16:59
Şişlideki yerden alınıyor worldbridge
Çokta rahat veriyorlar bazen 1 hafta sürebiliyor bazen 2 hafta sürebiliyor
Bazı ilk vize alanlarada şansa 3 günde vize bastırdıkları oluyor

bana 3 günde 2 yıllık vize geldi :) ama kitap kalınlığında dosya verdim :)

FaBeRgE
21-06-2011, 18:37
Sen onu bırak Ankara trafiğinde ne yapıyordun? :D

hatunu çankırıdan aldım yolum üstünde takılıyordum :D

nasıl bi trafiğe denk geldiysem artık :)

teşekkürler arkadaşlar, netten başvuruyu yapıcaz bakalım nasıl olacak...

VoodooRush
22-06-2011, 14:58
merhaba arkadaşlar,

Hizmet pasaportuyla AB projesine ait workshopa katılmayı düşünüyoruz.Vize işlemlerinde neler isteniyor,prosedörün işleyişi hakkında bilgisi olan var mı ? Yardım edecek birileri var mı acaba ?

Vizeyi bilmiyorum da dönüşte valizde yer var mı :D