Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce hangisini alıyım?(silencerli egzos)
sahibinden de otto spec carbon var ikinci el 150 tl
alttaki linkde markasını daha önce duymadığım var bu marka hakkında bilginiz varmı?
Hepsiburada.com : Z TECH Double Silencer Yanık uçlu egzos 9368 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/z-tech-double-silencer-yanik-uclu-egzos-9368/ProductDetails.aspx?productId=otelf9368&categoryId=20006748)
98 sedan civic1.6 ies iin düşünüyorum
burada satan bi arkadaş var sanırım onda ki hem de carbon bi bak istersen
otto iyidir iyi bende otto kullanıyom aşıgım sesine :D
hmm tm çok saol burada otto satan arkadaş kim?
satılıklar bölümüne bi göz atıver
ben satiyorum otto carbon :)
ulasoztas1
22-06-2011, 10:56
Otto carbon kullandım 2 sene çok memnundum hem sesinden hem silencerinden tavsiye ederim
HarunToprak
22-06-2011, 11:07
Otto carbon iyidir ;)
bende otto titanyum uçlu var. ses inanılmaz tok. ucunun mavi yanık rengi harika duruyor. z tech inki garip bi yanık uç. otto silencer sesi baya kesiyor ama aralardan sızma yapıyor ve üfleme sesi gibi bi ses çıkıyor gaz kesilip yavaşlarken. onun dışında silencer olmadan zaten mükemmel..
almısken otto spec sılıncer lı al sıkıntıya gerek yok
Bad-Fast
22-06-2011, 12:22
almısken otto spec sılıncer lı al sıkıntıya gerek yok
aynen bidaha değiştirmekle uğraşmazsın ;)
JDMmaster
22-06-2011, 12:51
otto titanyum kullanıyorum gayet memnunum acayip tok sesi var görüntüsü çok hoş
Ottosundan bir ben memnun kalmamışım demek ki :D
Varex tarzı birşey ile değiştirmeyi düşünüyorum sökünce bu kadar meraklısı varken iyi fiyata satarım artık :D
otto tavsiye ederim daha kalitelidir :)
berkayGLRN
22-06-2011, 15:44
otto spec carbon güzeldir..
Varex tarzı birşey ile değiştirmeyi düşünüyorum sökünce bu kadar meraklısı varken iyi fiyata satarım artık :D
güzel 1 fiyat ver hemen alayım :D
ıstege baglı
apexı
hks
skunk2
dc
greddy
tanabe
vs dıye gıder :D
otuzdört
22-06-2011, 18:35
otto iyidir iyi .;)
bence o meraklıların çoğunda otto var zaten ;) bi de otto iyidir hoştur da neticede o da hks nin ucuzu :)
hepinize teşekkürler verdiğiniz bilgiler için :) bu kadar olumlu yoruma artık otto almak yaraşır :DDD
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/86833-otto-carbon-egsoz.html