Orijinalini görmek için tıklayınız : Kucuk SiniftaTercih...
Kiz kardesim icin Kucuk sinif micra ve muadili sifir araba bakiyorum.Cok uzak oldugum bir klasman.Hangi marka modeli tavsiye edersiniz.Otomatik vitesli olmasi sart.Tanidik Nissan ve Citroën bayinden micra tecno otomatik icin 32 milyar,C3 cam tavan otomatik icin 35 milyar fiyat aldim.Sizin tercihiniz ne olurdu ?
mert_leon
23-06-2011, 19:10
honda jazz ve polo tercihim olurdu fiyatlarını bilmiyorum ama.
C3 tercih ederim abi, Polo'nun fiyatları 38-40 civarı sanırım otomatiklerde.
kırmızı cam tavanlı yeni jazz harika olurdu :)
Shadow_Dancer
23-06-2011, 19:35
Abi yeni kasa polo ideal ***** ikinci eli kuvvetli bir baska alternatif de opel corsa bir bayan arkadasima 34e aldik colour edition
c3 bi hayli iyidir özellikle cam tavanlı model çok ideal tavsiye ederim..
mitsubishi colt , suzuki swift
honda jazz , joy donanim , i shift , 36.250 tl. bayilerden daha uygun fiyat alınabilir.
BlackEmperor
23-06-2011, 20:02
sıfır olacaksa ds3de guzel olur
polo deılde fiat 500 olur sora honda jazz olabılır
berkayGLRN
23-06-2011, 21:03
jazz veya fiat 500 olabilir..
c3 bence sınıfın en dolusu
Dizel c3 , yerinde bir seçim olacaktır
tam bayan için hele bide yeni yeni kullanıma başlanıyosa citroen c1 derim.
park sorunu nerdeyse sıfır. akşam alın kaldırın balkona koyun bu arabayı...
::ZaFeR::
23-06-2011, 22:49
Mitsubishi Colt olabilir.
Tarz için; Fiat 500
Tarz+ yüksek bütçe; A1
Ekonomik benzinli sorunsuz; Honda Jazz
Ekonomik kaliteli; Polo TDI DSG
Polo bluemotion modelide gayet başarılı manuel için.
Bunlar benim kafamdakiler birde C3 için yorum yapayım,
Yeni C3 çok güzel bence tam şehir içi arabası ön kısmı ferah özellikle uzatılmış ön camlı versiyon süper diyebilirim ancak arka koltuklar çok kötü ve rahatsız 4 kişi binilmeyecekse sık tercih edilebilir.
Fiyat problemi yoksa Polo dizel,hem de DSG cok guzel olur.Ama Opel Corsa'ya da bakmanizi oneririm.Dizel-otomatik olanlari gelmis.
maxpower
23-06-2011, 23:44
i-shiftler için sorunlu deniliyordu. civic hbde i-shift yerine tam otomatik şanzumana geçildi hatta. o yüzden jazzı iyice araştırmadan almayın bence. dsgli polo, pahalı dersenizde c3 güzel olabilir
Bence Polo al Cüneyt abi..
Ahmet Saraçoğlu
24-06-2011, 00:33
abi ne alırsan al , ama şanzumanda P R N D yazsın ,, manuelden devşirme robotik şanzuman olmasın , ilerde hem bakımında hem sürüş esnasında çok üzülürsünüz.
redbaron
24-06-2011, 01:43
dizel c3 bence iyi bir tercih, fiestayada bakılabilir ama dizelde otomatik yok sanırsam , polo hem çok boş hem pahalı. donanım önemli değilse poloyuda seçenekler arasına katın
Tercihim micra'dan yana. Tekna otomatik fiyati 31.000 bine biraktilar bana.
Full otomatik cvt sanzuman var aracta ve benim icin onemli bi ozellik olan esp. Ayrica bluetooth ta bayanlar icin cok kullanisli. Araci test etme imkanim oldu kasnak sistemiyle calisiyor arac hizlandikca kasnak buyuyor sanki arac gitmiyormus gibi hissediyorsunuz ama ibreye baktigimda 120-140 cok rahat cikiyor ve hizlanmasi cok iyi.
Park etme kolayligida cabasi 4.5m alanda kendi etrafinda donebilen bi arac.Manevra ve donme kabiliyeti cok yuksek. Yakit tuketimide ekonomik.Araçta görüş acisi cok ferah ve ic hacmi genis. Guvenlik konusunda 6 hava yastigi var aslinda musteri temsilcileri cok gonlu genis insanlar diger firmadakiler gibi hava yollu ve perdeli hava yastiklarini ekleyip 10 hava yastigi var demiyolar :)
Bende kiz kardesim ve valide icin bayagi arastirmistim bikac gune alicaz insallah.
Honda isterseniz cogu bayinin elinde yok Japonya'daki deprem yuzunden arac gelisleri yari yariya dusmus. Ellerindeki araclarida cikartmaya bakiyolar ki bu sene sanirim Jazz da degisiklige gidicekler.
jazz olmazsa yaris ;)
Yarisin yanindan bile gecmeyin multi mode mmt sanzuman basiniza cok is acar. MMT sanzuman olarak aratirsaniz goreceksiniz ki bircok toyota kullanicisi bu dertten muzdarip. Balata ve sanzuman sorunu hat safhada.
2011 corsa 1.3 cdti ne güzel olur bir bayana :)
Yorumlar icin tesekkurler.Bugun jazz ve fiestaya da bakacagim.Yorumlarinizi tek tek dikkate alacagim :)
mustafa_KYR
24-06-2011, 12:16
Benim kendi tercihim micra yönunde olacaktır.
Neden: 6 hava yastığı, abs+ebd(elektronık fren dagılım sıstemı) esp+break asist+ hız sabitleyıcı+hız lımıtleme sıstemı+otomatık klıma+15" çelik jant+krem rengi iç döşeme+4 farklı şekılde katlanan arka koltuklar+radyo,cd calar ve mp3 girişi, 2 torpido gözü ve 4.5 M DÖNÜŞ YARI ÇAPI :D
ayrıca bu aracı kullanmak çok zevklı gercekten :D özellikle cvt şanzıman çok büyük bir rahatlık hiç bir sekılde vites geçişi vs. yok go kart gibi :D ne kadar gaz o kadar hız :D
mustafa_KYR
24-06-2011, 12:18
ayrıca şuan nissan çok fazla micra araç getirdi ve güzel indirimlerle veriyorlar araçlarını :) ayrıca ha 15.000 tl ye 0 faiz uygulamasıda cabası :D
Mazda2 yi tavsiye ederim.
Israrla bende micra diyorum.Viper aydin'da anlatmis zaten ayrintili bi sekilde.
Bir bayan için ideal güvenlik öncelikli polo olur , ekonomik artı güvenlik Jazz olurdu benim için..
Murat Özcan
25-06-2011, 01:20
opel corsa 1.3 CTDİ modelı bayanlar için çok cazip bence
bir tanıdıgım micra aldı çok hoş bir araç. bayanlar içinde idael ve az yakıt tüketimi sarfediyor.
dragon07
25-06-2011, 02:45
toyota yaris tavsiye ederim :)
Yarisin yanindan bile gecmeyin multi mode mmt sanzuman basiniza cok is acar. MMT sanzuman olarak aratirsaniz goreceksiniz ki bircok toyota kullanicisi bu dertten muzdarip. Balata ve sanzuman sorunu hat safhada.
ilk nesiller öyleydi, güncel nesillerde problem yok.
Bulut Y.
25-06-2011, 07:19
jazz yada micra diorumm
mustafa_KYR
25-06-2011, 08:16
micra güvenlık olarak polodan asagı kalır yanı yok bence :D ayrıca polodan çok daha iyi bir manevra kabılıyetı var :D