Orijinalini görmek için tıklayınız : Porsche’ye 10 bin kurşun
Porsche?ye 10 bin kurşun-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/dunya/haber/642488-porscheye-10-bin-kursun)
ne adamlar var ya
ygtkrmdnz
24-06-2011, 09:30
fantazisi bol bir çalışma olmuş
Hep diyoruz ya "şöyle olursa yakarım arabamı, ona geçilsin benzin döker çakarım kibriti" demek ki adamında canına tak etmiş. : )
Please bang my wife'ın farklı bir senaryosu işte buda :D
Bize verse k20 turbo swaplar binerdik
turco_013
24-06-2011, 09:32
ne kadar güzel:)Ne insanlar var bu dünyada :D
MrtYILDIZ
24-06-2011, 09:35
aracın kurşunlardan sonra qörüntüsü fena olmuş yakında böle kaplamalar olursa şaşırmayalım:):)
Porsche?ye 10 bin kurşun-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/dunya/haber/642488-porscheye-10-bin-kursun)
ne adamlar var ya
adam olan bunu yapmaz.
karısı hastalansa tedavi masrafı 15.000 lira tutsa kadınada 1.500 kurşun sıktırır heralde bu manyak...
İbrahim Erdem
24-06-2011, 09:57
Biz benzin döküp yakarız diyorduk laf olsun diye. Adam sözünün eriymiş işte.Sıktırmış :D
berkayGLRN
24-06-2011, 09:57
yazık omuş ne gerek varki böle bir şeye :D
Porsche 911 Aftermath (http://jalopnik.com/5814010/porsche-911-aftermath)
Low-Rider
24-06-2011, 10:05
adam olan bunu yapmaz.
karısı hastalansa tedavi masrafı 15.000 lira tutsa kadınada 1.500 kurşun sıktırır heralde bu manyak...
teneke parçasıyla canlıyı bir mi tutuyorsun
benim için hiç önemi yok vallahi arabanın eğer yerine yenisini koyabilecek gücüm varsa ki bu adam içinde önemli değil belli
kesinllikle çok zevkli bir olaydır bir gün imkanım olursa yaparım bende aynısını:)
YouTube - ‪Comm2A Porsche shoot 2011‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=4XvGE3as8xE)
4XvGE3as8xE
Cimmeria
24-06-2011, 10:14
güzel bir pr ve reklam çalışması bence
mad_max1978
24-06-2011, 10:15
benim için hiç önemi yok vallahi arabanın eğer yerine yenisini koyabilecek gücüm varsa ki bu adam içinde önemli değil belli
kesinllikle çok zevkli bir olaydır bir gün imkanım olursa yaparım bende aynısını:)
kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum.
videoyu izledikten sonra hoşuma gitti:D
onursumer
24-06-2011, 10:24
haberciler aracın değerini biraz abartmışlarmı ne :D
zaten aracın tr fiyatı bile ikinci el de 100bin tl yi geçmez :D
Murat Özcan
24-06-2011, 10:31
gazetede okudum adam haklı abi :D
10 - 15 sn arası sanırım mg3 ile saydıran amca iyi saydırıyor valla :D
bende yaptım hurdaya cıkmıs lada ya cooook zevkli :):)
VoodooRush
24-06-2011, 13:47
YouTube - ‪Comm2A Porsche shoot 2011‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=4XvGE3as8xE)
4XvGE3as8xE
Video olsa da izlesek yazacaktım, koymuşsun. 720p indiriyorum, zevkle izleyeceğim :D
ya jantları bari çıkarsaydın adam, ben o jantları ne kadar aradım biliyonmu sen :D
Please bang my wife'ın farklı bir senaryosu işte buda :D
Gülmekten gözümden yaş geldi :D:D
Ne bizim zevk var insanlarda :) arabaya o yapılırmı. Ver bir hayır kurumuna işlerine yarasın :)
Bu arada orada ne silahlarvar :) Adamın elinde Mg3 var :) Onu nerden buldu ne maksatla kullanıyor :D
nitrO_Oxide
24-06-2011, 14:47
Para Para Para
10 bin mermi fiyatı porscheden fazladır gibi geldi bana.
adam arabasını mermi manyağı yapmış o kadar acaba mermi masrafları ne kadar tuttu:)
omercanilica
24-06-2011, 15:15
vıdeonun sonuna dogru ne gereksız sılahlarlar ates etmısler oyle:D
Emre İlbi
24-06-2011, 15:43
bence çok gereksiz bir şey yapmış,tamam parasının hesabını bilmiyor olabilir,O arabaya 10bin tane mermi sıktırmak oldukça masraflı olmuştur,dünyada bir sürü aç insan varken,böyle saçmalığı mantığım almadı açıkçası :(
birde çinde lamboyu parçalattıran vardı,onun içinde aynı şeyleri düşünmüştüm...
abi sana cevap vermiş gibi oldum ama yorumum geneldi :)
kesinllikle çok zevkli bir olaydır bir gün imkanım olursa yaparım bende aynısını :)
ben yapmam, nimetttir sonuçta.
abramovich gibi zengin olsam mesela zevkine eve dinamit koyup patlatmam.
veyahut para çok olsa bi araca bu işkenceyi yapmam alamayanda var derler ya.
bana göre nimet azgınlığıdır bu...
teneke parçası ve canlı olayı başka.
ben eski aracımızı etrafımızdaki birçok insandan fazla severdim. :)
10 bin mermi fiyatı porscheden fazladır gibi geldi bana.
tanesi ortalama 5 dolar olsa 50,000$ yapar yine kurtarmıyo :)
ahmet3425
24-06-2011, 16:51
yuhhh adamlar MG-3 le onuda gectim UCAK SAVAR la arabaya ates ediyorlar bu nasıl bir hınçtır yahu :D
Low-Rider
24-06-2011, 17:08
ben yapmam, nimetttir sonuçta.
abramovich gibi zengin olsam mesela zevkine eve dinamit koyup patlatmam.
veyahut para çok olsa bi araca bu işkenceyi yapmam alamayanda var derler ya.
bana göre nimet azgınlığıdır bu...
teneke parçası ve canlı olayı başka.
ben eski aracımızı etrafımızdaki birçok insandan fazla severdim. :)
Araca iskence?? Videoda ciyak ciyak ses duyamadim yoksa acidan sesi mi cikmadi:D
Birakin bu duygusalligi ya arabani seversin bende seviyorum ama esiri olmayin o senin esirin olsun
Ayrica bu araba porsche olmayipta 5-10k lil bir arac olsa sen dahil kimsenin umrunda olmaz dikkat cekmezdi. Demek ki amaclarina ulasmislar:)
Ayrica bu araba porsche olmayipta 5-10k lil bir arac olsa sen dahil kimsenin umrunda olmaz dikkat cekmezdi. Demek ki amaclarina ulasmislar :)
bak burda haklısın işte. :)
araç tata olsaydı bu kadar içim yanmazdı heralde. :D
Shadow_Dancer
24-06-2011, 17:20
Amerikada bu tür olaylar hep oluyo ki. sanırım discoveryde izlemiştim; Vegasta kumarda kazandıkları infinitiyi çölde paramparça etmişlerdi. Adamlar seviyolar bu tarz işleri
Low-Rider
24-06-2011, 17:21
O zaman sil hadi gozyaslarini helak ettin kendini sabahtan beri:hehe:
Emre İlbi
24-06-2011, 17:21
Araca iskence?? Videoda ciyak ciyak ses duyamadim yoksa acidan sesi mi cikmadi:D
Birakin bu duygusalligi ya arabani seversin bende seviyorum ama esiri olmayin o senin esirin olsun
Ayrica bu araba porsche olmayipta 5-10k lil bir arac olsa sen dahil kimsenin umrunda olmaz dikkat cekmezdi. Demek ki amaclarina ulasmislar:)
abi benim vicdanım gene el vermezdi,birisi kurşunun tanesi 5 dolar demiş,bu adam sırf 50bin doları kurşun için çöpe attı,kaldı ki 5-10bin liralık bir arabayada binecek insanlar bulunur,olayın geçtiği yer amerika bile olsa :)
O zaman sil hadi gozyaslarini helak ettin kendini sabahtan beri:hehe:
hahahaa niye ağlıcakmışımki bi porsche için? :D
başıma lambomu kesildi? :D
ama mini coopera böyle şeyler yapsalardı içten içten üzülürdüm açıkçası.
bi video vardı eski bi mercedese işkence yapıp sonra patlatıyodu aptal bi kadın falan...
o çok duygusaldı. :)
Low-Rider
24-06-2011, 17:24
E5teyim suanda ve heryerde selpak satan cocuklari ariyorum cok acikli anlar yasiyorum
Low-Rider
24-06-2011, 17:26
abi benim vicdanım gene el vermezdi,birisi kurşunun tanesi 5 dolar demiş,bu adam sırf 50bin doları kurşun için çöpe attı,kaldı ki 5-10bin liralık bir arabayada binecek insanlar bulunur,olayın geçtiği yer amerika bile olsa :)
Ya show denen birsey var abartmayin:) tv programlarina ne paralar harcaniyor ama keyifle iizliyorsunuz
sen şimdi böyle diyosunda inançlı bi insan olarak biraz düşünürsek, hani bu dünyanın bide öbür tarafı var dimi?
bugün bunları o materyallere yapanlar milyonlarca ihtiyaç sahibi insanlara karşı bunları birde paylaşıyolar netten tvden vsden...
bunun hesabı elbette diğer tarafta sorulur diye inanıyorum.
hani allahın verdiği nimet ne biliyim bu şekilde azgınca sarfedilmez bence.
bu tür insanlar günün birinde bırakın araçsızlığı aç susuz kalsa bi bardak suya muhtaç olsa falan düşünemiyorum bile...
benim bahsettiğim buydu aslında.
tabi biz bi insan olarak kimsenin malını mülkünü yargılayamayız.
her koyun kendi bacağından asılır 911 turboların hesabından biz mesul değiliz tabi çok şükür. :)
DogukanB
24-06-2011, 17:31
ff de kaç sikaylayn keç supra kullanım dışı kaldığını bilseniz :D
Emre İlbi
24-06-2011, 17:31
Ya show denen birsey var abartmayin:) tv programlarina ne paralar harcaniyor ama keyifle iizliyorsunuz
:icon_tup: show konusunda haklısın abi :)
dipnot:Tv'yi pek izlemem,boş olduğum zaman bilgisayar başındayım :D
HAha.. Çok eğlendim :)
Bu arada adam mg-3'le ayakta ateş ediyo.. Ona şunu söylemek istiyorum..Sen insanmısın bee.. :D
mmged_jan
24-06-2011, 18:07
Bizim burda olsa kurşun döktürürler arabaya nazar değdi diye :d
Sniper ne güzel birşeydir ya ... BAAM diye kodumu oturtuyor :)
agır makinalıyı kullanan adam araba hariç heryeri vurmuş minareci :D
redbaron
24-06-2011, 18:25
para var huzur var sıktırır arkadaş kime ne :D
Low-Rider
24-06-2011, 18:37
sen şimdi böyle diyosunda inançlı bi insan olarak biraz düşünürsek, hani bu dünyanın bide öbür tarafı var dimi?
bugün bunları o materyallere yapanlar milyonlarca ihtiyaç sahibi insanlara karşı bunları birde paylaşıyolar netten tvden vsden...
bunun hesabı elbette diğer tarafta sorulur diye inanıyorum.
hani allahın verdiği nimet ne biliyim bu şekilde azgınca sarfedilmez bence.
bu tür insanlar günün birinde bırakın araçsızlığı aç susuz kalsa bi bardak suya muhtaç olsa falan düşünemiyorum bile...
benim bahsettiğim buydu aslında.
tabi biz bi insan olarak kimsenin malını mülkünü yargılayamayız.
her koyun kendi bacağından asılır 911 turboların hesabından biz mesul değiliz tabi çok şükür. :)
Kendinle çelişme
tata parçalasalar umrumda olmaz diyorsun ama porsche oldu mu nimet oluyor
tamamen marka odaklı bakıyorsun sen olaya
ayrıca dünyada ki fakirliğin yoksulluğun nedeni bu adam olmadığına göre bu şekilde yargılamakta yanlış
DogukanB
24-06-2011, 18:41
para herifin araba herifin bize mi düştü derdi, kendi düşünmüyosa ilerde açlıktan ölürmüyüm diye biz mi düşünelim. öyle bi yazıyosunuz ki heriflerin stres attığı olayda ağlıcaksınız nerdeyse
Mevzuyu bilseydik bizde sıkardık :D
keyifli de olsa israfın dinimizce haram olduğunu biliyoruz değil mi?
içki de haram o da keyifli porşeye sıkmak da haram o da keyifli.
hem içerim hem sıkarım, allahım günahlarımı affet. amin...
Kendinle çelişme
ayrıca dünyada ki fakirliğin yoksulluğun nedeni bu adam olmadığına göre bu şekilde yargılamakta yanlış
çelişmekle alakası yok porsche-tata olayı tamamen espri vs...
insanlığın kanında var, çok pahalı olan birşey insanın içinde mala mülke saygıyı uyandırıyo.
araç porsche olunca haliylede...
ben zevk olsun diye arabalardan yüz kat daha ucuz cep telefonumu bile parçalayamam.
ayrıca bu şahsı yargılamıyoruz günahı kendine diyoruz.
sadece israftan dokundurduk olaya.
araba adamın..istediğini yapar.
Emre İlbi
24-06-2011, 19:18
Kendinle çelişme
abi olay yargılamak,yada adamı suçlamak falan değil,benim ne haddime elin adamını yargılamak,benim asıl kızdığım olay sende dedin ''Show'' diye,bunu yapmış birde videoya aldırmış,yayınlatmış,bir sürü aç insan derken kasdettiğim şey buydu aslında,sırf birilerine hava atmak için yazık günah O paralara...
son olarak geçenlerde denk geldiğim güzel bir sözü sizlerlede paylaşmak isterim :)
''Bir yarıştayız sanki, gösteriş delisi olduk hepimiz..Elbise çok ''RÜKÜŞ'' diyeni de var... Elbise yok ''ŞÜKÜR'' diyeni de...''
Low-Rider
24-06-2011, 19:25
gidip 100bin$ a 500bin$a araba almakta israf
bir arabanın motoruna 50bin tl gömüp ayda yılda 1 sürmekte israf
kapatalım o zaman siteyi,bu site ile dolaylı yoldan ilgilendiğimiz herşey israf:)