Orijinalini görmek için tıklayınız : Tnt şimşek
şu an tnt de karaşimşek var bu yenimi başladı benmi geç gördüm çok fazla uçmuşlar bu sefer
trt de olmasın 1 haftadır izliyorum efsane ya :D
şu an TNT de var
tnt deki yeni, trt1'deki ise eski bölümler,
yeni sezon yayından kalktı bile :)
su an tnt de basladı yeni versiyonu sanırım mustang olmus şimşek :D
karaşimşeğin ne kadar hastası olduğumu şöyle tarif edeyim kreşe giderken 25 sene önce falan babam videoya kaydederdi seyredemediğim bölümleri eve gelince izlerdim ;) sonra telli arabalar çıktı sokaklarda manyak gibi gezerdik:D kimbilir bu durumda kaç kişi var belki dökülürler
6 bölümünü çektim izledim netten güzeldi 7 ve 8 cıktı sanırım sonra yayından kalktı mustang lı olan güzeldi :)
6 bölümünü çektim izledim netten güzeldi 7 ve 8 cıktı sanırım sonra yayından kalktı mustang lı olan güzeldi :)
Berkay'cım önce eski bölümleri izle, tekrar yorumunu alıcam :)
Berkay'cım önce eski bölümleri izle, tekrar yorumunu alıcam :)
Tamam onlarıda izliyorum 1-2 bölüm denk geldim izleyince tekrar konuşuruz :D
mad_max1978
25-06-2011, 09:47
karaşimşeğin ne kadar hastası olduğumu şöyle tarif edeyim kreşe giderken 25 sene önce falan babam videoya kaydederdi seyredemediğim bölümleri eve gelince izlerdim ;) sonra telli arabalar çıktı sokaklarda manyak gibi gezerdik:D kimbilir bu durumda kaç kişi var belki dökülürler
vay hey gidi yıllar.2 tane telli mercedes marka arabam oldu paçalık takardık,üzerini fosforlarla süslerdik:)karaşimşek trtde gece 00:30 civarı başlıyor.çocukken 1 bölümünü bile kaçırsam nerdeyse ağlardım.siyah beyaz ekran tvde izlerdik.
sabah 10:30 gibi gecede tekrarı sanırım trt1 deki
Aynen aynen izledim bende elçiyi falan kurtardılar.Ama epey uçmuş ya düz yolda giderken jantlar değişiyor :D
vay hey gidi yıllar.2 tane telli mercedes marka arabam oldu paçalık takardık,üzerini fosforlarla süslerdik:)karaşimşek trtde gece 00:30 civarı başlıyor.çocukken 1 bölümünü bile kaçırsam nerdeyse ağlardım.siyah beyaz ekran tvde izlerdik.
modifiye bence böyle başladı ;) underground lar falan hikaye
en azından bizim nesil için böyledi
mad_max1978
25-06-2011, 10:22
kesinlikle ancak şimdiki gençlik bize göre çok çok şanslı.şu golyatlı,karaşimşekin kötü ikizi carlı bölümlerini ne zaman verecekler acaba?
kesinlikle ancak şimdiki gençlik bize göre çok çok şanslı.şu golyatlı,karaşimşekin kötü ikizi carlı bölümlerini ne zaman verecekler acaba?
evet ya iyi hatırlattın bide kötü ikizi vardı bunun :) dimi
ben kendimizi daha şanslı görüyorum 2 dönemide gördük düşünsene 5-6 yaşlarında oyuncak arabada olsa bişeyler yapıyorsun şimdiki 5-6 yaşındaki çocuk evde pc oynuyor dış dünyadan bi haber;)
fastchild
25-06-2011, 11:11
her cuma akşamı var tnt'de başka günler denk gelmedim
berkayGLRN
25-06-2011, 13:12
bende denk geldim izliyorum efsaneyi:D
ben TRT 1 den izliyorum eski bölümler,fena oluyr :D
yeni bölümler her gün varmı ?
tnt'de olan ?