Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - denizli makul kargolama yardım

ahmet3425
25-06-2011, 21:14
sıteden denızlıden bır arkadasımıza 4 adet lastık gonderıcem en uygun nasıl gonderebılırım arkadaslar kargo fıyatları 100 tl den fazla tutuyor bı yardım edın.

Alper_
25-06-2011, 21:20
fillo kargo ile gönderin..istanbul dan kemer e 2 lastik yolladılar 15 tl tutmuştu..2 günde geliyor..nedeni de lojistik ağırlıklı bir firma olması.

wekoo
25-06-2011, 21:24
sürat kargoyla bi sor olmadı.. bi arkadaş var anlaşması varsa sorayım bi...

ahmet3425
25-06-2011, 21:31
sürat kargoyla bi sor olmadı.. bi arkadaş var anlaşması varsa sorayım bi...

Vallahı cok ıyı olur ozellıkle anlasması olan bırılerı aracılıgı ıle cok uyguna gonderırız heralde ılgınız ıcın tskler.

ahmet3425
25-06-2011, 21:32
fillo kargo ile gönderin..istanbul dan kemer e 2 lastik yolladılar 15 tl tutmuştu..2 günde geliyor..nedeni de lojistik ağırlıklı bir firma olması.

Fıllo kargo tamam kardesım bı arastırayım bakayım.

Alper_
25-06-2011, 21:38
Fıllo kargo tamam kardesım bı arastırayım bakayım.

diğerleri anlaşmalı dahi olsa fillo dan ucuz olamaz :D tek dezavantajı 2 günde ulaşması..bazen 1 günde gittiği de oluyor..siz yine de diğerlerinden bir fiyat alın :)

ahmet3425
25-06-2011, 21:42
diğerleri anlaşmalı dahi olsa fillo dan ucuz olamaz :D tek dezavantajı 2 günde ulaşması..bazen 1 günde gittiği de oluyor..siz yine de diğerlerinden bir fiyat alın :)

Kac gunde gıttıgının bır onemı yok ztn ucuz gıtsın yeter :D hemen pazartesı ıletısıme geceyım bakalım neymıs ne degılmıs.
Bırde baska bu fıllo kargoyu kullanan varmı?

grey
25-06-2011, 21:48
Ambarlara veya otobüs firmalarının kargolarına sormanızı tavsiye ederim.Gayet uygun fiyatlar veriyorlar ;)

gökan
25-06-2011, 21:50
hocam garaja gıt pamukkale ve kamıl koça ver 25 tlde muavıne ver verır he kargo yollıcaksan

sıgorta tel ıhbarı olmıcak ve subeden alıncak dersen ucuz gıder ben 4 jant lastık ızmırden ıst 4o tl gonderdım yurtıcıyle

5500
25-06-2011, 21:59
sürat ile anlaşmamız var. pm ile haberleşelim

ahmet3425
26-06-2011, 15:17
pm gönderdim yarın kesin haber bekliyorum senden kardesim.

ruudvan
26-06-2011, 15:49
gıttıgıdıyordan ılan acsan o ındırım kodu verıyor yuzde 35 kadar

ahmet3425
27-06-2011, 09:31

az önce aradım konustum ilk önce 160 tl cıkardılar sonra naptınız falan deyince 105 tl ye düstü nasıl göndermisler 15 liraya hayret ettim valla anlasmalı biri aracılıgı ile göndermiş olmasınlar?

aslan
27-06-2011, 09:58
Siteden jem 89 nickli cem var denizlide kargo şirketinde çalışıyor ulaşırsan yardımcı olur belki

Jem89
27-06-2011, 10:04
Siteden jem 89 nickli cem var denizlide kargo şirketinde çalışıyor ulaşırsan yardımcı olur belki

Şimdi gördüm konuyu :)

Hangi kargo firmasına verirsen ver sana verecekleri minimum rakam 70-80 tl olacaktır..

Ups'te çalışıyordum ben..Ucuz göndermenin bir yolu var ama şubede bankoda çalışan kişiyi kafalaman gerekir.. :) Anlatayım hemen..

Gidiyorsun..Diyorsun ki..Böyle böyle 4 tane lastik göndereceğim ama..Fiyat biraz yüksek çıkıyor..Bunu sürekli çalıştığınız ve uygun fiyat verdiğiniz cari müşteri koduyla gönderme şansımız olur mu.. ?

Eğer kabul ederse yapılan anlaşmalara göre aşağı yukarı 15-20 tl arası tutar.. :) Ama kabul etmezse ups en az 130-150 tl arası birşey ister.. Bunu yaptıramazsan ups ile gönderme..

bunun yanı sıra..nakliye arabaları geliyor..1-2 tane nakliye firmasıyla görüş..denizliye ne zaman araba çıkartıyorsunuz diye sor.. sonra at bi 40 lira..kamyonla gelsin.. :)

diğer bir seçenek de pamukkale otobüsüne verebilirsin..muavine 20-30 tl arası birşey ver.rica et.. garajda arkadaşlar alıcak de.. arka tarafa bi yer at lastik sonuçta ne olacak de.. Kabul edebilir :)

ahmet3425
27-06-2011, 10:17
Şimdi gördüm konuyu :)

Hangi kargo firmasına verirsen ver sana verecekleri minimum rakam 70-80 tl olacaktır..

Ups'te çalışıyordum ben..Ucuz göndermenin bir yolu var ama şubede bankoda çalışan kişiyi kafalaman gerekir.. :) Anlatayım hemen..

Gidiyorsun..Diyorsun ki..Böyle böyle 4 tane lastik göndereceğim ama..Fiyat biraz yüksek çıkıyor..Bunu sürekli çalıştığınız ve uygun fiyat verdiğiniz cari müşteri koduyla gönderme şansımız olur mu.. ?

Eğer kabul ederse yapılan anlaşmalara göre aşağı yukarı 15-20 tl arası tutar.. :) Ama kabul etmezse ups en az 130-150 tl arası birşey ister.. Bunu yaptıramazsan ups ile gönderme..

bunun yanı sıra..nakliye arabaları geliyor..1-2 tane nakliye firmasıyla görüş..denizliye ne zaman araba çıkartıyorsunuz diye sor.. sonra at bi 40 lira..kamyonla gelsin.. :)

diğer bir seçenek de pamukkale otobüsüne verebilirsin..muavine 20-30 tl arası birşey ver.rica et.. garajda arkadaşlar alıcak de.. arka tarafa bi yer at lastik sonuçta ne olacak de.. Kabul edebilir :)

hangi firmayı aradıysam telefonda aynen bu dediğini soyledim hani anlasmalı birilerinin uzerinden gondersek diye ama hiç biri kabul etmedi :S

fillo kargonun baska bir subesini aradım bana 54 tl cıkardılar 2 sube arasında neden boyle bir farklılık var anlamadım ama buyuk ihtimalle 54 tl den gondericem.

Jem89
27-06-2011, 10:23
hangi firmayı aradıysam telefonda aynen bu dediğini soyledim hani anlasmalı birilerinin uzerinden gondersek diye ama hiç biri kabul etmedi :S

fillo kargonun baska bir subesini aradım bana 54 tl cıkardılar 2 sube arasında neden boyle bir farklılık var anlamadım ama buyuk ihtimalle 54 tl den gondericem.

Kolay kolay kabul etmezler.. Riskli birşey çünkü :) Ben 1-2 kişiye yapmıştım bunu ama dediğim gibi..Merkezden duyulduğu veya öğrenildiği takdirde büyük sıkıntı :)

O zaman çokta fazla zorlama..50 'tl den gönder..Başka seçenek yoksa..Ama yinede bi pamukkale firmasını ara..Bi sor derim :)

ahmet3425
27-06-2011, 10:29
Kolay kolay kabul etmezler.. Riskli birşey çünkü :) Ben 1-2 kişiye yapmıştım bunu ama dediğim gibi..Merkezden duyulduğu veya öğrenildiği takdirde büyük sıkıntı :)

O zaman çokta fazla zorlama..50 'tl den gönder..Başka seçenek yoksa..Ama yinede bi pamukkale firmasını ara..Bi sor derim :)

arabam olsa arayacagımda simdi lastikler sanayide onları ordan alıp otogara goturmek buyuk kulfet kargonun gelip lastikleri teslim alması daha cok isime geliyor. ah arabasızlık ah :S

FaBeRgE
27-06-2011, 10:33
bence ambar en iyisi ;)

izmirden kütahyaya 18jant+lastik 15tlye geldi :)

Jem89
27-06-2011, 10:33
O zaman çok düşünme.. Ver Fillo'ya gitsin :)