Orijinalini görmek için tıklayınız : 220 v - 110 v
Bebek için USA'dan telsiz, göğüs pompası falan getirttim. USA sistemi 110 V, 60 Hz. Bizim sistem 220 V, 50 Hz.
Voltaj değişimini adaptör ile yapabilirim ama Hz değişimi için ne yapabilirim? Veya sadece voltaj değiştiren adaptör kullansam cihazlarda sıkıntı yaşatır mı?
tdipower
26-06-2011, 11:06
voltaj değişimi için adaptörler var piyasada frekans kısmını kafanıza takmayın :) sorunsuz çalışır
mgnPower
26-06-2011, 20:45
hic bir sorun olmaz bir senedir cok fazla cesitli urunler kullaniyorum tecrube ile sabittir sorun yok. :)
karaköyde veya perpa da istediğin adaptörü bulabılırsın
cihazin teknik ozelliklerine bir bakin derim.Basta sony olmak uzere artik cogu marka cihazlarin calisma araligini 110V-230V arasinda tutuyor ve bunu alenen ustune yaziyor.Bu durumda cihazi 110V luk sebekeyede baglasan 220V luk sebekeyede baglasan patlamadan catlamadan sorunsuz calisiyor. Bir bakin olmadi teknik bir servise danisin bosa para harcamayin derim ben
220 V'u 110'a indirmek sorun değil. Süt pompası içinde elektirk motoru var.
50 Hz ile 1500 devir çeviren bir elektrik motoru 60 Hz ile 1800 devir çeviriyor. Endişem bu. Süt pompasını 5 dakika kullanıp, kucağa almak veya devir kaynaklı performans düşüklüğü yaşamak istemiyorum.
Ürünler üzerinde 110 V 60 Hz yazıyor......
erdem325
26-06-2011, 23:15
220 V'u 110'a indirmek sorun değil. Süt pompası içinde elektirk motoru var.
50 Hz ile 1500 devir çeviren bir elektrik motoru 60 Hz ile 1800 devir çeviriyor. Endişem bu. Süt pompasını 5 dakika kullanıp, kucağa almak veya devir kaynaklı performans düşüklüğü yaşamak istemiyorum.
Ürünler üzerinde 110 V 60 Hz yazıyor......
bu durum fazlasi ile olasi geliyor banada..
frekans degistirmek fazlasi ile tuzluya patlar, gayet komplex bi zimbirtisi vardi onun, okul donemimden oyle hatirliyorum..
perpa ve karakoyde istedigin sekilde yapilmis bir cevirici bulamazsan Frekans dönüştürü devre yaptirman gerekir ki buda baya maliyetli olacaktir .
Tavsiyem perpadaki dukkanlari tek tek gezmen mutlaka birinin zulasinda vardir :D