Orijinalini görmek için tıklayınız : Ülkü yarış pistinde motor kazası....
hakikatten kara hafta sonu :(
ülkü yarış pistinde motorcuların bi org. varmış sanırım ve kaza olmuş Allah rahmet eylesin.
Pistte 200 km hzla lme gitti - Hrriyet Gndem (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18114160.asp?gid=381)
Çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin :(
focus musty35
26-06-2011, 17:02
allah ragmet eylesin. yıne izmir yarış pistinin duzensiz organızazyıncuları ne işi var otobusun pistın ıcınde yazık valla ya
allah rahmet eylesin.o pistide kapatirlar artk.
ahmet3425
26-06-2011, 17:03
allah rahmet eylesin motor la pist bile sakat :S
allah rahmet eylesin izmir için çok üzücü bir olay..
orkuteren
26-06-2011, 17:05
bu dahada kötü oldu ... Allah rahmet eylesin ...
bugra_0101
26-06-2011, 17:06
Allah rahmet eylesin
Cglrgncl
26-06-2011, 17:08
Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesın sacmasapan bı haftasonu oldu
Hep oluyo bu tarz şeyler millet ne yapsa farketmiyo işte adam pistte gazlamak istemiş helal olsun ama pist yönetimi ne iş yapar ya akıl var mantık var pist yanında araç mı olur nerde görülmüş:ofk:
Adam sadece kendi hatasından hayatını kaybetse anlaşılır olurdu ama pist kenarındaki minibüs nedir ya.Nerede var bu? :S
dragstar
26-06-2011, 17:22
allah rahmet eylesin
Pisipisine ölüm Allah rahmet eylesin güvenlik tedbirleri bu hafta sonunu rezil etti...
Allah rahmet eylesin :(
yarışlar seneyede yasak belli oldu o minibüsün ne işi varmış orda
Gokhan43
26-06-2011, 17:26
Allah rahmet eylesin üzücü bir olay
otuzdört
26-06-2011, 17:26
Allah rahmet eylesin.
Cok üzücü bir olay allah ailesine sabır versin :S
egeturbo
26-06-2011, 17:28
sevilen bi abimizdi tamda herkes istanbul parktaki yarışa hazırlanmak için son antremana gidip şampiyonada daha iyi bi derece yapabilmek istiyorlardı.İst parka gidecek izmirden bi kaç yarışçı gerçekten moralleride bozuldu neredeyse çekilme kararı alacaklar .Allah rahmet eylesin başımız sağolsun
Allah rahmet eylesin çok üzücü bi olay.
Allah rahmet eylesin ne oldu bu hafta sonu motorsporlarına böyle :(
Allah yakınlarına sabır versin.
Juggernaut
26-06-2011, 17:48
Allah rahmet eylesin.
kaza yapılan yerden sağ çıkması zor ihtimal zaten minibüs olmasa beton alan ve duran typer var,kafadan hatalı bir yer olmuş orası
DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş haber - güncel haberler - internet haber - doğru haber - sıcak haber (http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=178303)
ocean0636
26-06-2011, 17:55
tam düzlügün sonnda olmus olay.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin sevenlerine ve ailesine sabirlar versin :(
maxpower
26-06-2011, 18:17
off çok kötü ya :(
Allah rahmet eylesin
çok üzücü Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin.
mert_leon
26-06-2011, 18:31
Allah rahmet eylesin.
gsi_club
26-06-2011, 19:08
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum :(
Low-Rider
26-06-2011, 19:08
Allah rahmet eylesin
TAM35GNY
26-06-2011, 19:24
Hey Allah'im ecele bak :( Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin facebook'una yazdıgı yazı çok anlamlı :(
Minibüsün bile yönünü degiştirecek şiddetle çarptıysa kendi neler çekmiştir düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.
Turkiye'de motorla çıkacağım tek pist İstanbul park...
Allah rahmet eylesin ve ailesine sabırlar versin çok üzücü bir durum sokakta değil pistte yarışıyorsun başına birşey gelmesin diye ama orda bile ihmaller zinciri...
allah rahmet eglesınn uzucu bır durumm
kaç kere dedik halada diyoruz bu pist motorcular için uygun bir pist değil kaza yaptığı yeri tahmin edebiliyorum..geçen sene bir abimiz felç kaldı aynı yerde kaza yapıp ve ailesinin gözü önünde..ya o virajı iptal edicekler yada orda yarıj düzenlemicekler..vefat eden abimize Allahtan rahmet sevidklerini baş sağlığı ve sabır diliyorum..
Allahtan Türkiye Pist Şampiyonasında şuan yok bildiğim kadarıyla ülkü yarış pisti..Yunanistan Seres ve Bulgaristan'da bir pist var ve İstanbul park var temmuzda...birde Bulgaristan'da F1 pisti yapılıyormuş eğer onuda dahil ederlerse çok iyi olur..
Edit:Bulgaristan Pleven Pisti...
egeturbo
26-06-2011, 20:13
Allahtan Türkiye Pist Şampiyonasında şuan yok bildiğim kadarıyla ülkü yarış pisti..Yunanistan Seres ve Bulgaristan'da bir pist var ve İstanbul park var temmuzda...birde Bulgaristan'da F1 pisti yapılıyormuş eğer onuda dahil ederlerse çok iyi olur..
Edit:Bulgaristan Pleven Pisti...
Evet bu sene izmirde olmayacak.Çoğu takım herşeyini hazırladı İstanbuldaki yarışa hazırlandı .
Bi kaç yurt dışın daki takımlarlada görüşülmüştü.Daha uzun pistlerde denemek istiyorlardı.Bunun için İstanbul Parkı çok istediler.Ve İstanbul Parka göre motorları hazırladılar daha uzun olduğu için setupları ona göre hazırladılar
egeturbo
26-06-2011, 20:17
kaç kere dedik halada diyoruz bu pist motorcular için uygun bir pist değil kaza yaptığı yeri tahmin edebiliyorum..geçen sene bir abimiz felç kaldı aynı yerde kaza yapıp ve ailesinin gözü önünde..ya o virajı iptal edicekler yada orda yarıj düzenlemicekler..vefat eden abimize Allahtan rahmet sevidklerini baş sağlığı ve sabır diliyorum..
Aslında viraj güzel yani heycan katıyor ama zaten düzlükten geliyor birden keskinleşiyor diyebiliriz çünkü çook süratli geliyorlar.Sonra frene basıldığında izleyenler bilir arka tekerlek seke seke viraja giriliyor.Geçen sene gene egem virajına çok yakın bi noktada Serkan abi düşmüştü ölümlerden döndü ve hala acısını çekiyor düştüğünde kurtuldu ama bu seferki kazada orada minibüs olmasaydı bu abimizde yanımızda olurdu diye düşünüyorum ama daha kimler düştü kalktı bilemiyorum
Zaten motorcuların gelişmesi için teknik ve uzun pistlere ihtiyacımız var..İstanbul Park biçilmiş kaftan ama bir iki daha böyle pist olursa çok iyi olur..Monza,Assen,Misano gibi..
Burak Kasim
26-06-2011, 20:30
Allah rahmet eylesin.
by serçe
26-06-2011, 20:38
Allah rahmet eylesin
Aslında viraj güzel yani heycan katıyor ama zaten düzlükten geliyor birden keskinleşiyor diyebiliriz çünkü çook süratli geliyorlar.Sonra frene basıldığında izleyenler bilir arka tekerlek seke seke viraja giriliyor.Geçen sene gene egem virajına çok yakın bi noktada Serkan abi düşmüştü ölümlerden döndü ve hala acısını çekiyor düştüğünde kurtuldu ama bu seferki kazada orada minibüs olmasaydı bu abimizde yanımızda olurdu diye düşünüyorum ama daha kimler düştü kalktı bilemiyorum
o düzlükte hızlar 250 civarı üstlerinde oluyor daha sonra tam viraja girmeden hafif tatlı viraj var ve o viraj çıkışı tümsek var hemen fren yapılıyo freni kaçıran dediğin gibi arkayı kitliyo ve arka teker sekiyo..ve o virajın kaçma alanı bildiğin çakıllı kazıkların fln olduğu iğrenç bi beton..halbuki gokart pisti virajı iptal edilip direk düzlük sonunda viraja girilse çok sıkıntı olmaz bence..
CinAli_06
26-06-2011, 21:43
Allah rahmet eylesin sevenleri,ailesi Allah sabır versin
Pist pist diye kuduruyoruz ama eldekininde kıymetini bilemiyoruz .
bu ülkede bedavaya yaşıyoruz bişey olmaz mantığıyla bu işler olmaz
vefat eden arkds bu cuma gunu gecen hafta motor kazasında vefat eden arkdsını anma gecesıne gelmıstı kımbılırdı 2 gun snra oda motor kazasında ölucek ve son 1 ayda bu gurptan 3 tane motorcu vefat ettı
onursumer
26-06-2011, 22:58
off haberi şimdi gordum keyfim kaçtı ya ...
aLperTunga
26-06-2011, 23:01
vay anasını yaa böyle şans olurmu :( allah rahmet eylesın
JapanVsGermany
26-06-2011, 23:04
Allah Rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır ihsan eylesin...
Talihsiz bir durum.
Bazen ufacık bir ayrıntı Kocaman bir Faciaya dönüşüyor.
Starex'in sürücüsü eminim ki ömrünün sonuna kadar "KEŞKE" diyecek, keşke oraya bırakmasaydım aracı...
Allah kimseye Böyle acı , böyle wicdan azababı çektirecek hataya düşmeyi göstermesin...
Pist açısından da, pist işletmecileri açısından da zor günler çok yakın sanırım...
Keşke o starex orada olmasaydı, Keşke wefat eden abimiz O starexe çarpmasaydı we keşke Bu acı hadise yaşanmadan o pistte tur atan arkadaşlarımız pist yetkililerini uyarsalardı....
Çocukluğumdan beri içimde ukde kaldı bir racing motorsiklet almak, ama böyle olayları gördükçe....
Cenab-ı allah rahmetliyi cenneti ile müjdeler inşallah...
castelli
26-06-2011, 23:06
allah rahmet eylesin
mhmtsrtp
26-06-2011, 23:06
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin
Allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin...O minibüsün orda durması bazen cok ufak birşey gibi dursada aslında cok cok önemli bir detay...
Motorsporları için tambir karagün 26 haziran
DaRkNeSs-
27-06-2011, 01:12
allah rahmet eylesin :( minibüs pistin arabasıydı yanılmıyosam..
Allah rahmet eylesin,ne olucak artık bu racing motor kullanıcıları ve durumları hepsine başsağlığı diliyorum umarım bu lanetli aletleri düzgün kullanırlar :(:(
Allah rahmet eylesin, cok uzucu bir durum.. :(
26 haziran resmen motorsporlari tarihinin en kara gunu oldu..
Bence şanssızlık değil...Tedbirsizlik...Starex pistin aracı dışarıdan birinin değil malesef...Allah rahmet eylesin... :(
2 tekerleğin şakası yok. allah rahmet eylesin
coolvtec
27-06-2011, 08:27
Allah rahmet eylesin, yakınlarının gözü önünde acı olmuş. :(
Allah rahmet eylesin. üzücü bir olay.
serqan23
27-06-2011, 09:20
allah rahmet eylesın cok üzüldüm :(
Sağlık ekibinden tanıdık bir arkadaşım var onlar bütün yarışçıları izledikleri için kazanın nası oldugunu görmüş. anlattıgına göre motor kendisinin olmadıgı için kendini değilde motoru korumak istemiş viraj girişinde motorun önden kontrolünü kaybetmiş, direksiyonu hiç kırmadan direkt starexe arkadan çarpmış. Çok feci bir şekilde can vermiş. Allah eşine dostuna ailesine sabırlar versin. çok çok üzücü bir durum :(
devil_berk22
27-06-2011, 11:25
Allah rahmet eylesin
kaza videosu denk geldi verildimi bilmiyorum
tekrardan Allah rahmet eylesin
MOTOSİKLET TUTKUNU ÖLÜME BÖYLE GİTTİ - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/18562/0/1/motosiklet-tutkunu-olume-boyle-gitti.aspx)
tdipower
28-06-2011, 10:53
Allah rahmet eylesin ..
inanılmaz bir olay . Allah rahmet eylesin . orta kamera görüntüsündeki yerde duran lastikere çarpsa belki sürüklenerek duracaktı veya minibüse denk gelmeyecekti. veya toprağa çıktığında motoru altından atabilseydi.
tabi saniyelik hadiseler , biz videoyu defalarca izleyince fikir yürütüyoruz , herşey bir anda olup bitiyor.
onursumer
28-06-2011, 12:14
off videoyu izledim şimdi starex olmasaymışta sonu duvar :( orda aracın en işi var demekte pek birşeyi değiştirmiyor şu goruntulerden sonra
keşke düşseymiş toprakta :( gorunce goruntuleri keyfim kaçtı ...
arkadslar olen arkds bızıma rkdsımız motor onun deıldı baskasınındı ve emınım motora zarar gelmesın dıye kendını zora soktu allah rahmet eylesın bu vefat eden 3uncu kısı oldu 1 ayda aynı gruptan
off videoyu izledim şimdi starex olmasaymışta sonu duvar :( orda aracın en işi var demekte pek birşeyi değiştirmiyor şu goruntulerden sonra
keşke düşseymiş toprakta :( gorunce goruntuleri keyfim kaçtı ...
starex olmasa lastıge vurcak ucup reklam panosuna carpıcak ve yumusak panolar onalr kurtulma şansı olucaktı
Dün haberlerde birisi gaz takılı kalmış fln diyodu .. var mı böyle bir ihtimal ? motordan anlamam..
onursumer
28-06-2011, 12:37
starex olmasa lastıge vurcak ucup reklam panosuna carpıcak ve yumusak panolar onalr kurtulma şansı olucaktı
duvar gibi gordum panoysa dediğin çok doğru
allah rahmet eylesin tekrardan :(
Dün haberlerde birisi gaz takılı kalmış fln diyodu .. var mı böyle bir ihtimal ? motordan anlamam..
sanmam bi debriyaja basmasına bakardı diye düşünüyorum ;)
yav bana bıraz garıp geldı krız felanmı gecırdı acaba motor dumduz gıdıyr gaz takılı kalsa debrıyaja basar
VTec_king
28-06-2011, 13:49
Allah Rahmet eylesin bir sıkıntı olmuş belli o kadar deneyimli bir adamın dümdüz viraja girmesi mümkün değil
araç orda olmasaydıda malesef zarar göreceği kesin..
ahmet3425
28-06-2011, 13:55
dun tv de izledim görüntüleri ortada bir sıkıntı oldugu kesin motor carpma anına kadar hızı baya dusuyor (virajdan cıkıs hızına göre) hatta tekrar asfalta girdiğinde götü sağa sola kayıyor frenlemis baya baya ama anlamadıgım kendini neden atmamıs motorun ustunden ''onunda acıklaması yapılmıs motoru kurtarmak istemis sanırım''
neresinden bakarsanız bakın pisi pisine bi ölüm cok yazık olmuş.
By_HaNNibaLL
28-06-2011, 14:09
Allah rahmet eylesin forumdan birinin akrabasiydi galiba :(
DaRkNeSs-
28-06-2011, 15:33
allah rahmet eylesin ama kontrolü yitirip ilk düzlük sonu virajda toprağa girdikten sonra hızı çok az kesilmiş gibi geldi bana videodan. o viraja o kadar hızlı girip çıkması imkansızdı. rahmetli arkadaşının motorunu korumak istemiş olabilir diye tahmin ediyorum ama starex olmasaydı o hızlı düz geldiği için lastiklere çarpıp yerden yükselip reklam tabelasına çarpacakmış gibi gözüküyor videodan..
rekam tabelaları da yumuşacık falan değil sac metal levhadan yapılma. kalın bi metal...
keşke ilk toprağa çıktığı anda gaz kesip frenaja başlasaymış diyorum ama belki de fren yaptı ama toprak olduğu için yavaşlayamadı..
allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
ulasoztas1
28-06-2011, 20:15
Allah rahmet eylesin.. mekanı cennte olsun
SekoLive
28-06-2011, 22:47
videoyu izledimde ciddi bi sıkıntı var gibime geldi kontrolden cıkıyor ve bayağa gidiyor ... gaz takılı kalması yada motorlu abimize kriz gibi bişi olması olası duruyor en azından arabaya deil lastiklere gidebilrmis diye düşünüuorum :(
:( video gerçekten akşam akşam tüylerimi ürpertti. Yalnız şöyle bir durum var gerçekten motoru kurtarmaya çalıştığına inanıyorum çünkü kalp krizi yada gaz takılması vs. olsa motoru ısrarla ve bilinçli bir şekilde kontrol etmeye çalışmazdı. Kalp krizi olsa eli ayağı boşalacağı için zaten düşerdi , gaz takılsada motoru falan düşünmez kurtaramayacağını bilir atlardı.. Sanırım motorda yada kendisinde sorun yoktu. Motoru korumaya çalışmış :( allah rahmet eylesin ya
allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin. çok üzücü bir durum..