Orijinalini görmek için tıklayınız : bu s2000 demi ??
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 59.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-s2000-51072525/detay/)
arkadaşlar bu s2k yı bilenimiz varmıdır.sanki bi ara ilanı girmiştide pert mert bişiler yazılmıştı.yanlış arabaylada karıştırıyor olabilirim.sahibi buralardaysa gönül koymasın lütfen.
varmı malumatınız ağalar.nasıl arabadır bu.
ÜSTÜNERC
26-06-2011, 20:47
34 cak 55 ise perttir karddesım plakasını gızlemese cok ıyı olurdu.S2000 nin kazasızını bulmak zor hatta ımkansız gıbı bırsey yani en temiz s2000 nın 1 tane camurluğu değişmiş veya işlem yapılmış oluyor.
otuzdört
26-06-2011, 20:48
camurluklarda s2000 yazısı yok felaan filan evet pert muaabbeti gecen arac buydu bildiğim kadarıyla.
34 CAK değilmi bu araç ? pertten toplama
Cak 50 ayrı bir ilanda satılık bu o değil sanırım.
Bu eski AG plaka kapısı ve ön çamurluğu değişikti üsküdar-kayseri-serkan-ve en son hatırladığım mami abideydi
Bu eski AG plaka kapısı ve ön çamurluğu değişikti üsküdar-kayseri-serkan-ve en son hatırladığım mami abideydi
ibo sen herseyi biliosun artık s2000 & bmw alırsak sana danıscam ;)
ibo sen herseyi biliosun artık s2000 & bmw alırsak sana danıscam ;)
Danış kardeşim ben sana öğretirim ;)
Danış kardeşim ben sana öğretirim ;)
tmm kardesim artık sana daniscam ;)
hazır konu açıkken ibo kardeş biliyorsan veya başka bilen varsa bu aracın durumunu
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 47.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-s2000-51160550/detay/)
ÜSTÜNERC
26-06-2011, 21:33
bu arabaya bız gıdıp bakmıstık ozaman fıyatı 50 mılyar falandı arabanın ıcı dısı temiz diri arac ama camurluğu değişmiş dediler ve keyfi komple boyandı dedıler.45 e verirse kacırılmayacak temizlikte bır arac b16a2 kardddesım :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-s2000-51160550/detay/
cembozbey
26-06-2011, 22:03
bu arabaya bız gıdıp bakmıstık ozaman fıyatı 50 mılyar falandı arabanın ıcı dısı temiz diri arac ama camurluğu değişmiş dediler ve keyfi komple boyandı dedıler.45 e verirse kacırılmayacak temizlikte bır arac b16a2 kardddesım :)Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 47.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-s2000-51160550/detay/)
bu aracmı temiz ?
bu aracmı temiz ?
kardeş bildiğin birşey varsa yaz senin için mahsuru yoksa
tandogan
26-06-2011, 22:11
bu arabaya bız gıdıp bakmıstık ozaman fıyatı 50 mılyar falandı arabanın ıcı dısı temiz diri arac ama camurluğu değişmiş dediler ve keyfi komple boyandı dedıler.45 e verirse kacırılmayacak temizlikte bır arac b16a2 kardddesım :)Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 47.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-s2000-51160550/detay/)
yanlış bilgi vermeye gerek yok. aracı gidip gördünüz mü? :o
sıteden ıkı arkadasımız bu lacıvert araca bakmaya gıtmıstı sanırım, gorup yazdıklarında cok kotu toplandıgını ve boyasının kotu oldugunu yazmıslardı.otekı s2000 sorgu konularında okumustum.
cembozbey
26-06-2011, 22:26
asırı yıpranmıs bir arac uzun yoldan gelicekler zahmet etmesin
ya aslında hiç bi araç için konu açmayın nasılsa bütün arabalar temiz. heleki forumda bi arkadaşın arkadaşı ise şansı yok artık o konuyu açanın pert araçlar bile temiz diyorlar. ben hiç bi yerde bu kadar ppert araca cokcok çekildigini görmedim bu forumda gördüğüm kadar. bu typer dada böyle s2k da boyle baska bi araçtada böyle.
bahsedilen s2k için söylemiyorum genel konusuyorum...
Kanka AG plaka zaten CAK plaka oldu bu araba AG değil onun için :)
süremeyen almasın kardeşim şu araçları. 4 ay araç araştırdık, boya önemli değil, şasiye kadar girmemiş type-r da yok s2000 de. İllaki vardır tabi fakat satılık değil onlar da. Ülkemizin bütün yerlerindeki 2004 2005 model araçlar keyiften komple boyalı nedense... Valla bu araç temiz çıkar pert çıkar hiç bilemem fakat eğer temiz çıkmazsa işiniz çok zor söyleyeyim...
onursumer
26-06-2011, 23:01
operasyon için pert kaydı olan vardı siyah 2006 vsa sız o araç olabilirmi acaba ? plakasını hatırlamıyorm :D
burak1812
26-06-2011, 23:34
aynen genelde hep keyiften boyalı diyolar..nekadar keyifli insanlar 4-5 yaşındaki arabaları keyiften boyuyolar..renk değiştirseler neyse....yalan dolan nekadar meraklılar insanları kazıklamaya...
O kdr pert kayitli s2000 var ilanlarin yaridindan cogu lokal boyali,nerde bu pertler agir kazalilar???
yokmu dügün temiz bi s2000 ? ha evet var ama fiyatıda makul olmalı.
geçen sene kafamız nerdeydi kafamızı si.m vsa lılar 50 55 arası satılıodu.şimdi reşat altını oldular maşallah.
yokmu dügün temiz bi s2000 ? ha evet var ama fiyatıda makul olmalı.
geçen sene kafamız nerdeydi kafamızı si.m vsa lılar 50 55 arası satılıodu.şimdi reşat altını oldular maşallah.
Babali o paraya vsa lı s2k arıyosan muson yağmurlarını beklemen lazım ;)
Ne yalan soyliyim en cok cekindigim nokta, su anda memlekette istikrar var diye hem ev fiyatlari hem araba fiyatlari ucmus durumda. Ama bu boyle gitmez de yarin oburgun yine basimiz SIKISIRSA (Turkce klavyem yok sorry) verilen onca para hep bosa gidecek. Piyasada yaprak kipirdamadigi o eski gunleri hatirladikca icim urperiyor. Vereceksin 2005 model 7 yasina gelmis arabaya 65 milyar, sonra 55 e satilik diyeceksin telefonun bile calmayacak...
Neyse ne demisler, iyi dusun iyi olsun.
ibocum valla ben o paraları arzu ediyorumda o paralara aramıyorum daha doğrusu arayamıyorum :)
hakkını vericem elbette ama bile bile ohhhhh çekmem.
sende bu işlerin içindeki insansın az çok kriterlerimiz senle aynıdır ...
Sercan AKCAN
27-06-2011, 02:26
bu arabanın rengi cok başarılı cok dogru bi renk secmiş kaplamada bu arabanın durumunu bende merak ediyorum.
Ne yalan soyliyim en cok cekindigim nokta, su anda memlekette istikrar var diye hem ev fiyatlari hem araba fiyatlari ucmus durumda. Ama bu boyle gitmez de yarin oburgun yine basimiz SIKISIRSA (Turkce klavyem yok sorry) verilen onca para hep bosa gidecek. Piyasada yaprak kipirdamadigi o eski gunleri hatirladikca icim urperiyor. Vereceksin 2005 model 7 yasina gelmis arabaya 65 milyar, sonra 55 e satilik diyeceksin telefonun bile calmayacak...
Neyse ne demisler, iyi dusun iyi olsun.
Ülkedeki sıcak para bitince koz bankaların eline geçecek o zaman vay halimize :rolleyes: