Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirdeki arkadaşlardan yardım bekliyorum (audi TT bakılması için)
Merhaba,
bir araç beğendim, fakat diri mi değil mi internetden belli olmuyor.
Benim için bu araca gidip bir bakabilecek bir arkadaşımız var mıdır?
Audi TT 1.8 T Quattro 2003 Model 44.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2003-audi-tt-1-8-quattro-ic-dis-s-line-225-beygir-hatasiz-51777642/detay/)
benzin üstüne 1,5 iskender benden:)
aradım konuştum plakası
35 tre 37
ön iki farı değişmiş (Eskimiş diyorlar yada önden tıkladı) 6000 hasar var.
bel altı boyalı dendi.
-----------
izmir de galerideymiş
galerıden araaba alınmaz belkıde sende bılıysundur ama ben cok uzagım buraya ama gazıemırde otokente yakın olan arkdslar var bı baksınlar
galerinden 2 kere araba aldım
birisinin contası yanık çıktı 1500 masraf çıkardı,öteki süper çıktı tepe tepe kullandım.
şans biraz
VoodooRush
27-06-2011, 21:50
İzmir'de olsam gider bakardım, okula gidince 5-10 dakikalık yol. Galeriyi doğru anladıysam 2-3 galerinin olduğu bi yer. Genelde düzgün arabalar oluyor ellerinde. Acil değilse haftaya orada olucam, gider bakarım o zaman kadar kimse bakmazsa. Konuşurum servise sokmaya da çalışırım.
İzmir'de olsam gider bakardım, okula gidince 5-10 dakikalık yol. Galeriyi doğru anladıysam 2-3 galerinin olduğu bi yer. Genelde düzgün arabalar oluyor ellerinde. Acil değilse haftaya orada olucam, gider bakarım o zaman kadar kimse bakmazsa. Konuşurum servise sokmaya da çalışırım.
çok memnun olurum, araç diri duruyorsa ,
bir daha telefon ederim, olmazsa gelip kendim bakarım
Geçen hafta 4 kere önünden geçtim Can Auto'nun, bu hafta da yolum düşerse bakarım ben de.
Hatta buranın sahibi babamın arkadaşıydı galiba, yarın bir sorayım.
cagri-35
27-06-2011, 23:47
Ozan'ım telefonumu pmlıyorum. Bana terste kalıyor ama gıder bakarım yarın gun ıcınde ınsallah konusalım neresını ıstıosan detaylı bakarım.
SekoLive
27-06-2011, 23:49
abi bir arkadassım var torbalıda yarın sabah on u ararım rica ederim spor arabadan cok anlamaz ama göz gezdiricek kadar zevki vardır inş müsaittir bakabilir araca.
JumboAli
28-06-2011, 05:33
Ben bakarsam 1.5 ıskender yetmez.
VteC_MaNiaC
28-06-2011, 06:56
iyi duruyor valla :)
KW Coilover + BBS Rs :D bu hayalle bugünü geçiririm ben :)
-Günalp-
28-06-2011, 07:28
Bi ara jti firmasi bu renk tt ler kullaniyordu.. Elden cikardilar onlardan biri olma olasiligi var aracin.
hsyn_çvk
28-06-2011, 08:22
"jti" sigara firması ;) izmirde bende 2.el işi yapıyorum bakılmasını istediğin özel bir nokta varmı yoksa kaportası hakkındamı bilgi istiyorsun? sadece kaportası ise senin merak ettiğin sahipleri ile ticaretim vardır telefondada gerekli bilgiyi alabilirim
Low-Rider
28-06-2011, 08:23
jti nedir?
tobacco firması
audi r8,tt,bw coupe gibi araçlar kullanıyor kaportası reklamlı şekilde
bu tt'de daha önce jti'nin kullandığı tt'lerin renginde
Japon tobaccı international :D yanlışda yazmış olabilirim :)
bel altı boyalı dendi,
çağrı arkadaşım bakarım demişti.
genel olarak araç alınır mı bir arkdaşa bakıyoruz diye ağızlarını ararsan sevinirim.
başıma bela olsun hiç istemiyrum
ha bir de jti aracı mı öğrenirsen süper olur
JTI aracı olup olmadığını en iyi Berk bilir aslında. Berk 007 :)
-Günalp-
28-06-2011, 08:31
Muhtemelen firma araci ama yinede bakmakta yarar var.. Stikerleri belaltinda kaliyodu o ttlerin:)
genelde duzgun arac satar can auto 3-4 kez ticaretimiz oldu solenenın dısında baska bişe cıkmadı araçlarda ii esnaf pazarlıkı cok ıı yapın acaıp dusuolar rakamlarda...
şirket arbası olmasını çok tercih etmem tabi
driftboy
28-06-2011, 08:38
Ben bakarsam 1.5 ıskender yetmez.
Ahahhaahhha :D Abi bitanesin :D :D
aphelion
28-06-2011, 08:42
Eger yakınlarda olan yoksa yardımcı olmaya calışırım gider bakarım arkadaşım 0555 632 67 74 Fatih.
Ozan JTI'ın beyaz mavi renkleri arkadaşların dedikleri gibi bel altında kalıyor. Şirket aracı olduğunu düşünüyorum ben de %95 oranla...Geçen yıl Berk'te TT vardı zaten. Bana sardıydı yolda bi kere oradan biliyorum. Bu arada plakası TRE demişsin. TRE İzmir'de Torbalı plakadır. Ve JTI fabrikası Torbalı'da bulunuyor. Bu yüzden düşündüğüm ihtimali %99'a çıkartıyorum :)
hsyn_çvk
28-06-2011, 08:50
bizim forumda hastayız boş muhabbete yaa,araba şirket arabası olmuş,galericiden araba alınmaz olmuş nerden nereye gelmişiz neyse arkadaşım şimdi konuştum ortaklarından birisi ile derki;
"hüseyin araba 3.sahibinden satılık yani şirketmiş jti'mış alakası yok,arabada benim gördüğüm darbe ve değişen yok,sadece boyaları var oda koyu renk oldugundan çizik kapama vs vs gibi işlemi gibi duruyor yani macunlu ve fletoları bozulmamış durumda,arabaya sahibi daha yeni 6000 tl kaskodan masraf yapmış,2 far tampon ve ızgarası değişmiş önden küçük bir tıkı var ama panelinde işlem yok,içi yıpranmamış üzülmemiş gayet canlı eşe dosta gelir aracı olanı arada bırakmaz,hatta geçen gün satıldı ve özel vw servisi gaziye ekspertize gitti araba için dediklerimizin aynısı denmiş sadece aracın karter contasından yağ sızıntısı oldugunu ve değişmesi gerektiğini sölemişler,fakat alan kişinin kredisi çıkmayınca iptal oldu"
bak bakalım kafana yatarsa gözün keserse gelir bakarsın
Merhaba,
bir araç beğendim, fakat diri mi değil mi internetden belli olmuyor.
Benim için bu araca gidip bir bakabilecek bir arkadaşımız var mıdır?
Audi TT 1.8 T Quattro 2003 Model 44.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2003-audi-tt-1-8-quattro-ic-dis-s-line-225-beygir-hatasiz-51777642/detay/)
benzin üstüne 1,5 iskender benden:)
araç izmirde bakılmayacakmı , iskender bursada :D
bizim forumda hastayız boş muhabbete yaa,araba şirket arabası olmuş,galericiden araba alınmaz olmuş nerden nereye gelmişiz neyse arkadaşım şimdi konuştum ortaklarından birisi ile derki;
"hüseyin araba 3.sahibinden satılık yani şirketmiş jti'mış alakası yok,arabada benim gördüğüm darbe ve değişen yok,sadece boyaları var oda koyu renk oldugundan çizik kapama vs vs gibi işlemi gibi duruyor yani macunlu ve fletoları bozulmamış durumda,arabaya sahibi daha yeni 6000 tl kaskodan masraf yapmış,2 far tampon ve ızgarası değişmiş önden küçük bir tıkı var ama panelinde işlem yok,içi yıpranmamış üzülmemiş gayet canlı eşe dosta gelir aracı olanı arada bırakmaz,hatta geçen gün satıldı ve özel vw servisi gaziye ekspertize gitti araba için dediklerimizin aynısı denmiş sadece aracın karter contasından yağ sızıntısı oldugunu ve değişmesi gerektiğini sölemişler,fakat alan kişinin kredisi çıkmayınca iptal oldu"
ozan gidelim mi almaya:D
Şirket arabalarının nasıl kullanıldığını biliyoruz. Muhakkak istisnalar var yok değil. Elini sallayan araç alım satım işi yapıyor kardeşim bu aralar. Sahibinden satılık olmayınca insanlar hem pahalıya almış gibi düşünüyor hem de güvenemiyor. Sen de araç alım satım işi yapıyorsun seni tenzih ediyorum ama bence bu düşüncelerde haklılar...
şirket arbası olmasını çok tercih etmem tabi
Moruk içinde kalacağına bakman çok daha iyi. Ayarla kendini alo de bana. Uçağa atla gel ben eşlik ederim sana. Haber bekliyorum...
Bu arada benim bulunduğum sanayide Vw-Audi servisi kral bir arkadaşımız var. Rica ederiz ona da yerinde baktırırız araca
-Günalp-
28-06-2011, 09:10
Zaten jti araci olabilir dedik kesin öledir demedik höso.. Bide jti 2yil önce elinden cikardi eski kasa ttleri.. Belki ilk sahibi jti dir:) ama yine söylüyorum arac güzel duruyor en güzeli serkanin dedigi gibi servise göstermek.. İcinede sinerse alir gidersin arabayi..
Ben gidip bakabilirim de pek anlamam bu tür araclardan.Bir kaportasına birde iç döşeme vs yıpranıklığından anlarım biraz. :)
kafam karıştır biraz.
düşüneceğim, bana ilk sahibi şirket gibi geldi
ozan 45 vericeğine biraz daha kas evo-sti al:)
buna 45 verir miyim sence? yada 40
hsyn_çvk
28-06-2011, 10:44
tekrar yaptığım bir görüşme daha var "hüseyin senden sonra arkadaşlarına mahçup olma diye tekrar baktım arabaya arabada kesinlikle değişen veya darbe yok,sadece lastikleri biraz zayıf ama onlarda çok acil deil bence" dedi
birde şirket aracı tada jti aracı olsa bence bu km'de olmaz arkadaşlar,ben çok jti aracı aldım hepsinin km'si 2 yaşlarında olmalarına rağman 100.000+ şeklindeydi şimdi km düşürülmüş olmasın diyenler olur,jti vs vs tarzı firmalar araçlarının en küçük işlemini bile yetkili servislerinde yaparlar aracın şase nosu ile yetkili servis kayıtlarından km kontrolü yapılabilir.
yetkili servisten sorgulattıktan sonra gerçekler ortaya çıkar sanıyorum.
2003, 82 binde şirket aracı zor ya:)
VoodooRush
28-06-2011, 12:45
2003, 82 binde şirket aracı zor ya:)
Ben 2006 Leon'u satarken 125.000di.
-Günalp-
28-06-2011, 13:02
Sevisten sorgulatildiginda km orj ise zaten sirket araci deildir..
Burak E.
28-06-2011, 13:12
bence bu araç şirket aracı olmayabilirim km düşük cünkü ama rengi duruşu olsun fotolara güzel duruyor araç. ama serviste herşey cıkar ortaya kmsi kazası boyası herşeyi
PROMINENT
28-06-2011, 22:35
s3 ü ne yaptın ?
JTI'in elden çıkardığı TT, TR'nin en yüksek kmli TTsi idi yetkili servis kayıtlarındaki. Yalnış hatırlamıyorsam 225.000km de firma çalışanlarından birine turbosu arızalı olarak komik bir fiyata satıldı. (rakamı biliyorum ama söylemem :D) Sahibinden.comda ilanı vardı bir aralar, bir süre de galeride durdu sonrasını bilmiyorum ama 40.000TL civarlarında isteniyordu o araca. komple boyandı, arızaları giderildi vs.
Bu araç mıdır değil midir bilemem. daha önceki postlarda denildiği gibi şase-motor numaralarından falan Audi Eröz servisinden sorabilirsiniz. JTI'ın bütün araçları bulunduğu ilin yetkili servisinde servis görür.
DaRkNeSs-
29-06-2011, 01:49
tekrar yaptığım bir görüşme daha var "hüseyin senden sonra arkadaşlarına mahçup olma diye tekrar baktım arabaya arabada kesinlikle değişen veya darbe yok,sadece lastikleri biraz zayıf ama onlarda çok acil deil bence" dedi
birde şirket aracı tada jti aracı olsa bence bu km'de olmaz arkadaşlar,ben çok jti aracı aldım hepsinin km'si 2 yaşlarında olmalarına rağman 100.000+ şeklindeydi şimdi km düşürülmüş olmasın diyenler olur,jti vs vs tarzı firmalar araçlarının en küçük işlemini bile yetkili servislerinde yaparlar aracın şase nosu ile yetkili servis kayıtlarından km kontrolü yapılabilir.
jti araçları 34 plaka oluyo zaten yanlış bilmiyosam,bide 225 lik değilde genelde 180 bg lik motor olanları tercih ediyolar,nadiren 225lik var.km orjinalsa zaten jti olma olasılığı sıfır :D
yanlız hüseyin benim kafamı karıştıran kesinlikle değişen yok yazmışsın ama bi önceki postunda da farlar ve tamponun değiştiğini de yazmıştın kaskodan? :D
ha bunlar önemsiz değişenler ama sonuçta değişen :)
JTI'in elden çıkardığı TT, TR'nin en yüksek kmli TTsi idi yetkili servis kayıtlarındaki. Yalnış hatırlamıyorsam 225.000km de firma çalışanlarından birine turbosu arızalı olarak komik bir fiyata satıldı. (rakamı biliyorum ama söylemem :D) Sahibinden.comda ilanı vardı bir aralar, bir süre de galeride durdu sonrasını bilmiyorum ama 40.000TL civarlarında isteniyordu o araca. komple boyandı, arızaları giderildi vs.
Bu araç mıdır değil midir bilemem. daha önceki postlarda denildiği gibi şase-motor numaralarından falan Audi Eröz servisinden sorabilirsiniz. JTI'ın bütün araçları bulunduğu ilin yetkili servisinde servis görür.
ahada jti cı burda :D
o komik rakkamı bi ara telaffuz et bana da belki bi ara bende bi tt alırım :D
s3 ü ne yaptın ?
Sahibi vazgecmis satmaktan.
Bu hafta egitimdeyim ilgilenemiyorum ama galeriye sonra da auidi servisi arayarak cozulebilir bu sorun anca.
Audi servisleri yardimci olursa tabi, kimisi oluyor kimisi olmuyor.
hsyn_çvk
29-06-2011, 07:59
jti araçları 34 plaka oluyo zaten yanlış bilmiyosam,bide 225 lik değilde genelde 180 bg lik motor olanları tercih ediyolar,nadiren 225lik var.km orjinalsa zaten jti olma olasılığı sıfır :D
yanlız hüseyin benim kafamı karıştıran kesinlikle değişen yok yazmışsın ama bi önceki postunda da farlar ve tamponun değiştiğini de yazmıştın kaskodan? :D
ahada jti cı burda :D
o komik rakkamı bi ara telaffuz et bana da belki bi ara bende bi tt alırım :D
can sen bence genede gidipte otopazarında yada otokentte "abi değişen yok dediniz ama arabanın farı değişmiş deme" durduk yere küfür yersin ;) bi arabanın farının değişmesi bir şeyi olumsuz etkiliyorsa bana bir eg kasa yada ek kasa için olumlu birşey söyleyebilirmisin:confused::confused:
aradım konuştum plakası
35 tre 37
ön iki farı değişmiş (Eskimiş diyorlar yada önden tıkladı) 6000 hasar var.
bel altı boyalı dendi.
-----------
izmir de galerideymiş
2 sene once TT sahibiydim tek fari 3200 tl ydi suanda o cuvarlardadir genelde ufak tefek kazalardan perte cikabiliyo TT ler mutlaka kaydina bakin birde 225 yazmislar onuda dogus veya sen yildizdan sorun quattro olup goruntu full ayni fakat 180 hp olanlarda var herseyiyle 225 likle ayni esp tusu varmi bose muzik sistemi varmi koltuk isitmasi var mi cunki 225 lik quattrolar full geliyo
DaRkNeSs-
29-06-2011, 12:32
sahibi daha yeni 6000 tl kaskodan masraf yapmış,2 far tampon ve ızgarası değişmiş önden küçük bir tıkı var ama panelinde işlem yok,içi yıpranmamış üzülmemiş gayet canlı eşe dosta gelir aracı olanı arada bırakmaz,
:D
bak ne demişim hüseyincim önemsiz demişim :)
farın tamponun değişmesi önemsiz değişmiş de olsa , hatta çamurluk bile önemsiz önemli olan şase. :)
ama yine de bir arabada değişen bişey yok dendiyse bişey değişmemiş olmalıdır bana göre,
yok far tampon ızgara değiştiyse bu 3 parça değişmiş denir varsa değişme sebebinin resmi gösterilir yada sözlü olarak söylenir şu sebepten ötürü bu 3 parça değişti.(ufak bi tıklama yada belki de park ederken bi demire değmiş tampon kırılmış olabilir)
araba alacak olsam ve bana hiçbişey değişmemiş dense sonra da far ve tamponun değiştiğini öğrenirsem midem bulanır içime kurt düşer.(ya başka bi yerinde de bişey oldu da farketmediysem?)
ama alırken baştan bu parçalar şundan değişti denirse umurumda olmaz alır geçerim dediğim gibi bu parçalar önemsiz ama benim için parçadan ziyade iyi niyet önemli :) bu iyi niyet de malesef artık kimsede kalmadı sanırım.. :) (söz meclisten dışarı)
bu arada farı sökülmemiş ek civic lazımsa bende var bi tane :D
2 sene once TT sahibiydim tek fari 3200 tl ydi suanda o cuvarlardadir genelde ufak tefek kazalardan perte cikabiliyo TT ler mutlaka kaydina bakin birde 225 yazmislar onuda dogus veya sen yildizdan sorun quattro olup goruntu full ayni fakat 180 hp olanlarda var herseyiyle 225 likle ayni esp tusu varmi bose muzik sistemi varmi koltuk isitmasi var mi cunki 225 lik quattrolar full geliyo
resimde esp ve koltuk ısıtma tuşları gözüküyor
6000 tl kaskodan masraf yapma kısmı nasıl oluyor?
bu kadar yüksek bi rakam beyan yoluyla olmaz diye düşünüyorum, kaza olursa ancak bu rakam kasko tarafından ödenir?
bi yanlış ifade mi var?
önden toslamış işte,farları değişmiş
beyan değil, rapor tuttular heralde
önden birisi tıklamışsa, karşı tarafın plakasını da alamadılarsa (mesela park hali çarpıp-kaçma olayı gibi) beyanname ile kaskoya başvuruluyor, en azından daha 1 ay olmadı başıma geldi, beyan ile hallettik :)
önden birisi tıklamışsa, karşı tarafın plakasını da alamadılarsa (mesela park hali çarpıp-kaçma olayı gibi) beyanname ile kaskoya başvuruluyor, en azından daha 1 ay olmadı başıma geldi, beyan ile hallettik :)
6000 tl olmamıştır heralde, yoksa bende 1700 tl masrafı yaptırmıştım beyan ile..
cagri-35
29-06-2011, 22:25
Ozan pm gönderdım.
hsyn_çvk
30-06-2011, 09:16
bak ne demişim hüseyincim önemsiz demişim :)
farın tamponun değişmesi önemsiz değişmiş de olsa , hatta çamurluk bile önemsiz önemli olan şase. :)
ama yine de bir arabada değişen bişey yok dendiyse bişey değişmemiş olmalıdır bana göre,
yok far tampon ızgara değiştiyse bu 3 parça değişmiş denir varsa değişme sebebinin resmi gösterilir yada sözlü olarak söylenir şu sebepten ötürü bu 3 parça değişti.(ufak bi tıklama yada belki de park ederken bi demire değmiş tampon kırılmış olabilir)
araba alacak olsam ve bana hiçbişey değişmemiş dense sonra da far ve tamponun değiştiğini öğrenirsem midem bulanır içime kurt düşer.(ya başka bi yerinde de bişey oldu da farketmediysem?)
ama alırken baştan bu parçalar şundan değişti denirse umurumda olmaz alır geçerim dediğim gibi bu parçalar önemsiz ama benim için parçadan ziyade iyi niyet önemli :) bu iyi niyet de malesef artık kimsede kalmadı sanırım.. :) (söz meclisten dışarı)
bu arada farı sökülmemiş ek civic lazımsa bende var bi tane :D
can bana bi kıyak yap benden araba alma :icon_tup:
Ozan pm gönderdım.
aldim saolasin, km sine bakarsan sevinirim
hain
kalkmış yayından ilan?
yoksa aldın mı:D
bir tuhaflık var
değiştirdiler ilanı
anlamadım, babama arattırdım yok bizdeTT filan demiş adam..
vazgeçtim o araçtan
VoodooRush
01-07-2011, 20:46
İlana baktım, ilan yoktu dün. İçeri baktım aracı göremedim orada, bilmiyorum satıldı mı içeri mi aldılar başka bir şey için.
jti araçları 34 plaka oluyo zaten yanlış bilmiyosam,bide 225 lik değilde genelde 180 bg lik motor olanları tercih ediyolar,nadiren 225lik var.
bizden satılan orj. 225hplik versiyondu.
bendeki olan 185likti ESP, koltuk ısıtma falan da vardı.
arkadaşlar bu araba 250.000'de firma aracı. süslenmiş ve 82000 e düşürmüşler, boşuna arabaya bakmaya gitmeyin, zamanınızı ve paranızı harcamayın. maalesef ben harcadım.
arabadaki problemleri yazmakla bitmez. bir ikisini yazacak olursam, ön far tampon değişmiş, komple boyalı, lastiklerde balon var değişmesi gerekiyo, ön camda çatlak var, motor yağ atıyo, vs....
honour35
28-07-2011, 00:05
ak, kara ortaya çıktı :)
vay bea bırde ıyı bı arac dıyenler vardı:)
Mutlu KOÇER
28-07-2011, 00:17
iyi bir araçtı diyeni bırak, adam cansiparane savundu. Ha şuda var, arkadaşın ilk mesajı bu konuya belki iyi niyetinden, belkide art niyetinden bilinmez, gelmiş yazmış buraya niyeti kendine...
Kendi aracım ve kardeşim dediğim insanlar hariç kimsenin aracına kesinlikle kefil olmam.
valla ben yaşadığımı yazdım inanmak veya inanmamak sizin elinizde, ben izmir'e TT yi almaya gittim bakmaya deil, araba söylenen özelliklerine sahip olsaydı zaten almış olacaktım ve buraya yazmayacaktım.
o arabayla ilgilenenler gerçek bilgileri öğrensinler diye foruma üye oldum. çünkü başka arabaları da forumlardan çok araştırdım, burda insanların doğru konuşmadığını zannetmiyorum.
bu arada aracın expertizi dod'da yapıldı. isteyen dod'a gider yaptırır...
Audi TT 1.8 T Quattro 2003 Model 47.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 55717155 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2003-audi-tt-1-8-quattro-ic-dis-s-line-225-beygir-hatasiz-55717155/detay/)
Lastikler sıfırlanmış :)
Şimdi yorumları tekrar okudum da garip gerçekten.
cagri-35
03-08-2011, 23:46
rakama baya etkı etmıs lastıkler sanıyorum
bu arada yazmayı unutttuğum bişeyi ekleyim.
dod dan çıktıktan sonra galeriye geri döndük ve adamlar biz böyle olduğunu bilmiyoduk diye baya ayak yaptılar.. hatta sanırım patronlarından bi tanesi ya da orda sorumlu biri hava attı "madem araba 250.000de kimseyi kandıracağımız yok ilanda km sini değiştiririz." dedi.. ama gördüğünüz gibi ilanda hala 82.000 yazıyo :))
adam bana en son 40 bin'e indi ve bütün arızaları giderme sözü verdi. ben de adama 30 teklif ettim :)))
zaten arabayı alın satabileceğiniz fiyat 32bini geçmez o da alıcı bulabilirseniz.
abi kazıklayacak adam arıyolar... boşverin bu arabayı, düzgün araba bulun, piyasasının üstünde para verin daha iyi...
ben de şüphelenip elemiştim zaten arabayı,
spor araba almak gerçekten riskli bir iş
Ranthor, spor araba almak dediğin gibi gerçekten çok zor hele de bütçeni zorlayarak alıyosan çok dikkatli olmak gerekli. hocam bi de şu aşağıdaki linke bak.
Audi TT 1.8 T Quattro 2005 Model 51.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55354552 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2005-audi-tt-hatasiz-boyasiz-orjinal-55354552/detay)
ben bu arabayı gördüm, çok diri duruyo, ama fiyatı yüksek geldiği için düşünmedim servise falan da gitmedim.
bütçen yetiyosa ve tabi servisten de aksi bişi çıkmazsa bence çok güzel..