Orijinalini görmek için tıklayınız : ADANA Egsozcu Yardım ..
Öncelikle Herkey İyi Akşamlar..
Geçen gün konu açmıştım telden http://www.techturkey.com/forum/sohbet/87832-adana-egsozcu-onerisi.html neyse cevaplar gelmeden yolda giderken bir egsozcuya denk geldik içeri girdik. istediğimiz sesi istediğimiz özellikleri anlattık tamam her türlü yaparız biz bu işin ustayız 91'den beri burdayız dedi eyw dedik sonuçta güvendik lafına her neyse egsoz bitti herşey takıldı aç abi bir tur atalım dedi istediğimiz sesden alakası yok neye tamam dediler biraz daha uğraştılar yine yok araba sanki patlak egsoz varmış gibi ses çıkıyor eyvallah dedik sesi kabul ettik çünki yola çıkıcaktık. yolda antepe gelirken egsoz düğmesi çalışmadı egsozu açmadı eve 10dakka kala çukura girdik egsoz yere düştü adamı aradım böyle böyle dedim alllah allah filan pişkin tavırlardan bana 100tane egsozdan böle aksillik 1tane çıkar oda sana denk geldi dedi şimdi cumartesi tekrar adanaya gelicem o egsozu söktürücem paramı alıcam ve sizden istediğim gerçekten sağlam güvenilir adanada bir egsozcu aracım Dacia Logan 1.6 Benzinli istediğim ses az ve öz olmalı çok dok bir ses istiyorum yardımlarınız için çok teşşekür ederim
Ayrıca 2-3 kişi antepde Egsozcu Çako Varmış Adanada Onu Övdüler Baya Nedir Ne Değildir ??
slowmotion
27-06-2011, 22:19
sana daha önce numara vermişlerdi, onu ara dostum.
Alev Egsoz Diyosun Yani Abi
satılıklarım arasında orjinal sebring geniş kazanlı egzoz var, üst devirlere doğru sesi giderek artar, sebring'i herkes bilir, tavsiye ederim, ayrıca el yapımı egzozu herkes beceremez ...
numara atacağım kesinlikle görüş...
Muharrem C.80
28-06-2011, 03:02
zamanında şuayip vardı adana denince ilk akla o gelirdi noldu duruyormu o?
Hala Beklemedeyim Cumartesı Gunune Kadar Vaktım Var Dılım Yandı Acele Etmıcem Harbıden Sağlam Iscılıği Cok Iyı Olmalı
akbaba78
28-06-2011, 07:35
zamanında şuayip vardı adana denince ilk akla o gelirdi noldu duruyormu o?
O hala var parasi cok olanlara:o
akbaba78
28-06-2011, 07:37
egsozcu Ramazan var kardesim isinin ehli adam E5 uzerinde Belediyenin karsisinda;)
daha onceki konuyu bosuna actiniz sanirim millet sizi rasime yonlendirdi kulak asmadiniz seckin eksozda rasim ve metin var oraya gidiyoruz tavsiye ederiz
ADANA Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Ziya Paşa Mahallesi, No: 141, Aski Karşısı
Adana, Turkey
5423483465Cep
5346374546Cep
seckinegzos001@hotmail.com
samet_61
28-06-2011, 09:03
adanada seckın egzost dedık metınle rasım cep yakmaz ıscılıgı suayıpten asagı kalmaz bu konuya kacıncı cewap verısımız?
Abilerim sanırım yazdığım yazıyı okumadınız siz benim konuyu telefondan açtım adanaya gitmişiz geziyorken şans eseri cevaplar gelmeden bir uğradım sorum dedim baktım arabayı içeri aldılar adam düzgün istediğim sesi istediğim özellikleri söyledim. tamam olur biz böyleyiz biz şöyleyiz diyince bende yaparlar zannetim ama boşa düştüm.
Görüştüm şimdi alev egsoz fikret abiyle cumartesi kısmet olursa yanına gidicez.
Aynen kardeşim kimden görüştüysem Ya Çako Yada Alev Egsoz Fikret Diyor Artık İkisinden Birisine Cumartesi Gidicez. Kısmet
bencede alev.hiç kötü bi haberini duymadım.geçen konuda ve burda ismi verilenlerin bi çoğunun sahtekarlıklarına şahit oldum.alev iyidir ama içine siner inş
Aynen kimsenin lafına güvenliceği kalmamış egsozu antepe geldim bir kere bile açamadım. yolda gelirken kelebeği arızalandı eve 15 dakka kala yere düştü böyle birşey olabilirmi hakkımıza hayırlısı artık.
cumartesi geleceksen fikret abinin oraya bende garajda olurum zaten hemen yan tarafta.gelmişken bi çayımızı içersin.
Abi teşşekür ederim. sağolasın kısmet olursa geliriz. bizde tatlı getiririz :)
Fikret abiylede konuştum çakoyuda aradım ikiside sağolasunlar sıcak kanlı gel başımızın üstünde dediler ikisinin arasında bir karar verecez burada şahinci arkadaşlarımız var çakodan iş yapanlar ve yaptığı işciliği baktık gördüm sesi duydum gerçekten mükemmel artık kısmet hakkımıza hayırlısı.
bencede alev.hiç kötü bi haberini duymadım.geçen konuda ve burda ismi verilenlerin bi çoğunun sahtekarlıklarına şahit oldum.alev iyidir ama içine siner inş
sahtekarlik derken rica etsem aciklarmisin bilelim kim ne yapmis ona gore davranalim :confused:
sahtekarlik derken rica etsem aciklarmisin bilelim kim ne yapmis ona gore davranalim :confused:
Aynen.....
rıdvan niye ugraşıyonki abim sen seçkin egzoza gitsene boşver başka yeri
Abi sana ulaşmaya çalıştım bir türlü ulaşamadım adanada seçkin egsoz ?
Büyük ihtimal ya çako ya alev egsoz
hala aynı şeyi söylüyo ya :D lan seçkin egzoz diyorum sana ne diyorum ben ? yazmışlar oraya numarasını işte :D
Adana ve egzoz denince aklıma şuayip geliyor.Ama oda corvette-amg-bmw gibi özel araçlara özel fiyatlarla çalıştığını duydum
hala aynı şeyi söylüyo ya :D lan seçkin egzoz diyorum sana ne diyorum ben ? yazmışlar oraya numarasını işte :D
:D :D Tamam gidicem ama bu çakoyu çok övdüler neyse o zaman :D abi bana işin pi...çi gerek böyle şahinle doğanla uğraşanlar gerek ben çünkü şahindeki dörtlü manifolt sesini istiyorum böyle gür gür gürlücek yani onuda yaparsa bir adam yapar dediler oda serkan çakomuş
arkadaşlar adana seçkin eksoz gerçekten bu işin piri olmuş arkadaşlar tanpon işini de hallettikten sonra arabanın fotolarını paylaşacağım adamların işciliğini de görme fırsatınız olacak yakın zamanda inşallah.
O hala var parasi cok olanlara:o
Aynen Aynen :D
yeni gördüm konuyu arkadaşlar ondan geç olacak cvp kusura bakmayin.sahtekarlık derken 106 mı ilk aldiğim zamanlar spiral zorladi.tabi o zaman neresi nedir hiç bilmiyorum.burdada biçok kişinin ismini verdiği bi yere gittim.adam bana 70 tl kaliteli spiral die 20 tl lik spiral takmiş , yazliğa giderken yırtıldı biraz sıkıştırınca.pazar günü baya yer gezdim yazlikda ama kapaliydi heryer neyse traktör gibi adanaya geldik.başka bi egsozcuya götürdüm ( ibo osmanda ramazan usta ) çok delikanli bi adam öneriririm.adam dedi böle böle sana itelemişler :) . çıkardi gösterdide.
edit : ismini bilerek vermiyorum , afişe etme derdinde değilim 3-4 yıllık bi konu sonuçta.
rıdvan bu ilk gidip bunca sorun çektiren egsozcu kim merak ettim özelden yazar mısın