Orijinalini görmek için tıklayınız : 03.07.2011 izmir ülkü yarış pisti mahalli drag yarışına katılmayı düşünenler...
ozgurefe09
28-06-2011, 11:50
bu yarış için fikirlerinizi paylaşabilirmiyiz acaba kim ne düşünüyor akhisar da olan hayal kırıklığından sonra...
DaRkNeSs-
28-06-2011, 15:23
ne alakası var?hayal kırıklığı yazmışsınız ama
bir yarış iptal oldu diye her yarış iptal edilecek diye birşey yok ki?
keşke yola çıkmadan önce bi siteye baksaydınız c.tesi akşamüstünden beri akhisarın iptal olduğu konu başlığı altında yazılıyordu..
mustafa abi iş yogunlugundan bu ara pek ilgilenemiyo sanırım o ilgilenırken katılım iidi gecen yarıs 1.6 katagorısınde araba yoktu bi tane vtec harıc 2.0 grubuna girdim 3 tane typer cup arabası wardı akhisara göre cok keyifsiz we farklı bitti..inş.düzgün bi katılım olur bu sefer sanzuman yetişirse biz ordayız...
demircan
28-06-2011, 18:13
ne alakası var?hayal kırıklığı yazmışsınız ama
bir yarış iptal oldu diye her yarış iptal edilecek diye birşey yok ki?
keşke yola çıkmadan önce bi siteye baksaydınız c.tesi akşamüstünden beri akhisarın iptal olduğu konu başlığı altında yazılıyordu..
izmirde sıkıntı olmaz her sey tıkır tıkr geçen yarış tek olumsuzluk sadece çok soğuktu izmire güveniyoruz:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
demircan
28-06-2011, 18:16
tabi birde pist biraz daha uzun olsa süper olur galba 300 350 metreydi
Antalya'dan toplar grubu geliriz....sıkıntı yok.....
DaRkNeSs-
28-06-2011, 19:16
tabi birde pist biraz daha uzun olsa süper olur galba 300 350 metreydi
330 metre tam olarak
aslında pist sahibi tavsiyelere uyup uzatsaydı pisti 402 metreye çok süper olacaktı ama... buna da şükür 300 metre de olsa drag oluyo hiç değilse :)
demircan
28-06-2011, 22:33
330 metre tam olarak
aslında pist sahibi tavsiyelere uyup uzatsaydı pisti 402 metreye çok süper olacaktı ama... buna da şükür 300 metre de olsa drag oluyo hiç değilse :)
önemli olan o zaten anlaşılan henüz izmire gelmeyen kardeşler var ki organizasyon açıkları nın farkında değiller:icon_tup:
bu yarıs ciddi araba gelırse tr rekorunu kırar sn göre gruplar (akhısar ankara mantıgı) :P :) izmir kısa ama eglencelı umarım katılım güzel olur kaydımı yaptırdım bugün nasipse ordayız
yarışın iptal olma ihtimli yok dimi..... kesin var yarış
ozgur_6260
29-06-2011, 17:19
bu yarış için ümit ülküyle konuştuk fikirlerimizi söledik seeding olmasını istedik oda olumlu yaklaştı ve böle olmasına karar verildi yarış saat 4 te başlıycak bizim ve arabalarımız için daha ii olur sanırım bende bu yarışa katılıyorum
onursoytam
29-06-2011, 19:45
spoon sor bulmamız lazım arkadaşlar izmir den de yarımcı olursanız çok seviniriz lütfen rica ediyorum......
bu arada 1ciye cep telefonu verılıcekmıs ödül olarak ama en ıı sureyı yapanamı yoksa grup bırıncılerınemı onu net bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla grup birincilerine...
hayırlısı bakalım saat zamanını kesin bilgi veren olursa daha iyi olur..
yarış olursa denizliden 2 tane 106 ile katılacagız ....
DaRkNeSs-
29-06-2011, 21:41
Yaris olucak arkadaslar iptal yok simdilik
Sizde iyi alistiniz haa 1 yaris iptal oldu diye hepsi mi iptal olur arkadas :D :D
DaRkNeSs-
29-06-2011, 21:45
Sizde iyi alistiniz haa 1 yaris iptal oldu diye hepsi mi iptal olur arkadas :D :D
cumadan genel bir açıklama yapılırsa yarışla ilgili iyi olur herkez en azından haberi olmuş olur kimsede varmıydı yokmuydu diye kafalarda soru işareti kalmaz...
Her yarışı ayrı heyacanlı geçen drag yarışlarımızda bu sefer ;Seeding
Turları ile saniyeleri belirlenip, eşleşmeler yapılıp start verilecektir.
Kategoriler ;
Sınıf1 Street ( 15 saniye üstü )
Sınıf 2 Super Street ( 14-15 saniye arası )
Sınıf 3 Pro Street ( 13-14 saniye arası )
Sınıf 4 Drag ( 12 – 13 saniye arası )
Sınıf 5 Pro –Drag ( 11 – 12 saniye arası )
Sınıf 6 Super Pro Drag ( 11 saniye altı )
Erken kayıt ücreti 100 TL Perşembe mesai bitimine kadar olup 01,02,03
Temmuzda yapılacak kayıtlardan 150 TL alınacaktır.
Yarış günü Kayıtlar 15.00 itibaren kapatılacaktır.
Şimiden tüm motorsporları severlere başarılı yarışlar diliyoruz.
facebookta yarış hakkında böyle bir bilgi var.
bugün sölenen pistte yarıs kesınlıkle var öle bı durum söz konusu degıl hatta sıstem alınmıs sure için..yarısta 4 te baslıcakmıs bunun sebebı ıse hem seyırcı hem yarısanlar hemde araclar o oglen sıcagından etkılenmesın dıe dediler merak edenlerın yada gelmeyı dusunenlerın bilgisine..merak edenler daha detaylı bilgiyi pisti arıyarak elde edebilir...
kaan megi
29-06-2011, 22:35
güzel yarış olacağına eminim ben orda olucam
bugün sölenen pistte yarıs kesınlıkle var öle bı durum söz konusu degıl hatta sıstem alınmıs sure için..yarısta 4 te baslıcakmıs bunun sebebı ıse hem seyırcı hem yarısanlar hemde araclar o oglen sıcagından etkılenmesın dıe dediler merak edenlerın yada gelmeyı dusunenlerın bilgisine..merak edenler daha detaylı bilgiyi pisti arıyarak elde edebilir...
süreli sistem mi olucak izmirdede.....
300 m. göre süreli sistem şaçma olur pınarbaşı nın sistemi katagori :)
300 m. göre süreli sistem şaçma olur pınarbaşı nın sistemi katagori :)
şimdi nasıl olucak sürelimi
Burak Kasim
02-07-2011, 11:06
Mustafa abisiz bu yarislarin tadi cikmiyor...
süresizdir bence 300m. süre saçma olur..
DaRkNeSs-
02-07-2011, 11:48
süre var ama sadece seeding için mi yoksa yarış için mi bilmiyorum
ama süre sistemi var seeding eşleştirmelerde.
300 metre süresi için olmasa da eşleştirme için mantıklı bence süre olayı :)
400 metreye göre ayarlanmış saniyeler ile 300 metre pist pek çalışacak bir sistem değil...bu açıdan da 15 sn altında araba bile olmayabilir :)
süreli sistem mi olucak izmirdede.....
kayıtta söledıklerı sureli sistem olucakmıs akhisar ankara mantıgı gruplarda ona göre belırlenecekmıs..katogori olayı motor hacmıne göre degılmıs yani artık...
400 metreye göre ayarlanmış saniyeler ile 300 metre pist pek çalışacak bir sistem değil...bu açıdan da 15 sn altında araba bile olmayabilir :)
komiserim ne alaka ya akhısardan daha asagıya cekılmesı gerekmıyomu_?sonucta pist daha kısa sistemın nasıl calıstıgını bilmiyorum böle dedıgıne göre vardır bi mantıgıda merak ettım nasıl olucagını dedıgın olayın..bıde bu pist net kac mt 330 diyolar 320 diyolar 300 diyolar bilen warmı _?
yarışlar saat 4 demi başlayacak ...?
yarışlar saat 4 demi başlayacak ...?
Mavişehir'de gördüm yarış reklamını saat 16.00 yazıyordu . :)
DaRkNeSs-
03-07-2011, 01:38
kayıtta söledıklerı sureli sistem olucakmıs akhisar ankara mantıgı gruplarda ona göre belırlenecekmıs..katogori olayı motor hacmıne göre degılmıs yani artık...
komiserim ne alaka ya akhısardan daha asagıya cekılmesı gerekmıyomu_?sonucta pist daha kısa sistemın nasıl calıstıgını bilmiyorum böle dedıgıne göre vardır bi mantıgıda merak ettım nasıl olucagını dedıgın olayın..bıde bu pist net kac mt 330 diyolar 320 diyolar 300 diyolar bilen warmı _?
Ferro dun bana gelen mailde 350 metre yaziyodu uzunluk olarak daha onceleri 330 metreydi,20 metre geri cektiler start noktasini heralde... Sure olayi da sureni olcmek icin bi ise yaramaz ama eslestirme yaparken denk rakip gelme acisindan iyi olur diye dusunuyorum...
Ferro dun bana gelen mailde 350 metre yaziyodu uzunluk olarak daha onceleri 330 metreydi,20 metre geri cektiler start noktasini heralde... Sure olayi da sureni olcmek icin bi ise yaramaz ama eslestirme yaparken denk rakip gelme acisindan iyi olur diye dusunuyorum...
ewet 350 yapmıslar ama sonunda zor durdum finishi geriye almıslar süre sistemi ii olmus katagori olsa pek keyifli olmazdı bu sefer katılım ii di diger yarısa göre telefonda güzelmiş bu arada :)
DaRkNeSs-
04-07-2011, 00:39
Hahaha gule gule kullan :D
alpergti
04-07-2011, 01:16
ewet 350 yapmıslar ama sonunda zor durdum finishi geriye almıslar süre sistemi ii olmus katagori olsa pek keyifli olmazdı bu sefer katılım ii di diger yarısa göre telefonda güzelmiş bu arada :)
trident olum en dolusu son teknoloji falan diyolardı:Dhelal olsun ümit ülküye halkın yarışanın dediğini yok saymıyo ufakta olsa bir hediye verildi:icon_tup: