Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Hafta Süreliğine Kapalı Garajını kullanabiliceğim biri var mı ?
Apartmanın garajında bos yerı olan falan :D ? Burayada yazabılırsınız yada cebımı bılen ararsa sevınırım..
Atasehır-Bahcesehır arasında benı cook cok yormıcak ulasımı kolay bıyer olursa sevınırım.(Gıdıpte Tuzla vs olmasın yada Silivri..'gibi')
Tesekkurler.
by_hayali
28-06-2011, 12:39
açık otopark dersen gel :D kapalı yok maalesef (varda işyerinde yabancı araca sıkıntı çıkarırlar):D
Hacı konuştuğumuz gibi açık otopark ok bizim çekersin Wagonun yanına :D
hacı otoparka gerek yok bırak bana arabayı gündüz kullanır gece kapalıda yatırırım ben onu :D
Kanka olurda bulamazsan haber vermen yeterli.
Day Walker
28-06-2011, 12:43
Onur bizim siteyede bırakabilirsin ama açık bizimki de.
Güvenlik içinmi temiz kalması içinmi güvenlik içinse benim ikitellide iş yerime bırakabilirsin hem 24 saat güvenlik var hemde 24 saat çalışıyoruz zaten hiç bir şey olmaz allahın izni ile tek sıkıntı birazcık tozlanır.Onuda ben müsait olursam yıkarım zaten :)
Hem guvenlık ıcın,hem temızlık ıcın,hem ıcı yanmasın etmesın vsvs kısacası hersey acısından :)
Herkese tesekkurler,sımdı cıkmam lazım.Aksama dogru herkesı ararım konusurum vsvs. Netlestırıp yazarım buraya(baktıktan sonra) hepınızden ALLAH razı olsun.
hacı otoparka gerek yok bırak bana arabayı gündüz kullanır gece kapalıda yatırırım ben onu :D
Bosna kaskosu burda geçerlimi bi ona bakmak lazım önce :D
mmustu boş mezar war bizim buralarda giriiiinmi :D
Bosna kaskosu burda geçerlimi bi ona bakmak lazım önce :D
mmustu boş mezar war bizim buralarda giriiiinmi :D
hacı benimki tamamen yardımseverlikten :D :D
Güncel olsun. Yazan arkadaslar suan ıcın aklımda,en cazıp (kımse kusura bakmasın :D) ne gelırse oraya bırakmayı dusunuyorum.Cumartesi aksamüstü bırakıp(yada pazar ogleden sonra) bir sonraki hafta aynı gün-gece almayı planlıyorum..
Tesekkurler tekrardan yazan herkese.ALLAH razı olsun.
@ special thanks to mmuştu :D ama almiim :D
bakırkoyde kapalı garajım var ıstedıgın zaman bırakabılırısn edıt garaj bana aıt senın eve yakın :D
TolgaEsentepe
28-06-2011, 23:35
otoparkım yok ama senı görmek ısterdım :)
bakırkoyde kapalı garajım var ıstedıgın zaman bırakabılırısn edıt garaj bana aıt senın eve yakın :D
aklımdasın yazdım bı kenara kardesım ;) cok sagol.. :) ama aktıf kullanıcılı(yanı garaja koydugum arkadasın orda faal oldugu atıyorum hergun park ettıgı yada gırıp cıktıgı bı yer daha cazıp gelıyor..)
otoparkım yok ama senı görmek ısterdım :)
istanbuldamısın kanka hala ?
onur garaja benden baska kımse gıremıyor bızım bınanın altı kapalı garaj yanı
S.Özeren
28-06-2011, 23:38
kıllısını arıyorsun yani :D:D
TolgaEsentepe
28-06-2011, 23:40
aynen kanka, İstanbul'da yım.
aynen kanka, İstanbul'da yım.
telin, pm le kanka hadi görüşüyoruz.
aynen kanka,artık ne denıyosa adına :) Sonucta bırakmısken en rahat en guvenlı kafamın(aklımın) geride kalmadıgını bılmek daha guzel olur.He sorarsan yazan hıckımsede bu durum soz konusu mu ?(akıl kalmak vsvsç...) hayır.Ama neden olmusken en ıyısı olmasın .. :)
Onur veyronu çizerler orda :D üsküdar tarafı uyarsa getirebilirsin
S.Özeren
28-06-2011, 23:47
aynen kanka :) taşınmamış olsaydık bizim apartmanda vardı kapalı, açık istersen bendede mevcut :)
cabriolet
28-06-2011, 23:52
Hadimkoy uyarsa gel onur kapali otoparkta 1000 arabalik bos yer var herhalde daha oturum tam baslamadi cunku benim sitede guvenlikte var arabana dokunan eden olmaz :)
Onur veyronu çizerler orda :D üsküdar tarafı uyarsa getirebilirsin
Peujotti kanka ,sende varsın ıbocum aklımda sagol .
aynen kanka :) taşınmamış olsaydık bizim apartmanda vardı kapalı, açık istersen bendede mevcut :)
Eyvallah kardesım sagol.
Hadimkoy uyarsa gel onur kapali otoparkta 1000 arabalik bos yer var herhalde daha oturum tam baslamadi cunku benim sitede guvenlikte var arabana dokunan eden olmaz :)
Sagol ozgur suan uzak kacıyo gıbı gozukuyo ama :D olabılır neden olmasın :) . Cok sagol :)
Emir-Sb3R
29-06-2011, 11:38
Yeşilköyde oturduğum apartmanın kapalı garajı var , gece güvenlik falan da duruyor kapıda , bu perşembeden sonra ayvalıkta olucam 10 gün kadar istersen kumandayı veririm ben gitmeden önce, benim yerimi kullanabilirsin..
Bah30 hıc bır samımıyetımız olmamasına ragmen cok sagol ALLAH razı olsun .
turco_013
29-06-2011, 12:45
kıllısını arıyorsun yani :d:d
:d:d:d:d:d
aliergun
29-06-2011, 12:50
Erenköyde kapalı garajda astranın önüne koyabiliriz ama iş olduğu zaman çekebilmem için anahtarı bırakman lazım.
Erenköyde kapalı garajda astranın önüne koyabiliriz ama iş olduğu zaman çekebilmem için anahtarı bırakman lazım.
alii iş olur mu peki :D anahtar bırakma taraftarı değilim çünkü :(
face porfilindeki resmi eklesene daha kolay olur yer bulman :hehe:
Skyhawk34
29-06-2011, 12:56
bahçeşehir bizimevler eğer size uygunsa keyfiniz bilir güvenlikli site :)
Boost Up
29-06-2011, 18:04
Sabiha Gökçene falan gideceksen getir abi koy bizim siteye gitsin:)
COOLFEAR
29-06-2011, 19:44
beylikdüzünde kapalı garaj var evimde gelip bırakabilirsin
face porfilindeki resmi eklesene daha kolay olur yer bulman :hehe:
Hadi ordan :)
Arda arıcam aksam.Dıger yazan arkadasımada tesekkurler.Herkes aklımda,karar aşamasındayım kıllı arıyorum :D
Boost Up
29-06-2011, 19:50
Hadi ordan :)
Arda arıcam aksam.Dıger yazan arkadasımada tesekkurler.Herkes aklımda,karar aşamasındayım kıllı arıyorum :D
Dedıgım gıbı Sabiha Gökçenden gideceksen koy bizim siteye gitsin, benim kaçak yerim var, 2 araba arka arkaya alıyo:D arka tarafa atarım mis:)
redbaron
29-06-2011, 20:56
ataköyde bizim sitede 7-24 güvenlikli kapalı otopark var.cuma günü istanbula geleceğim araç sorun olmaz.isterseniz pm atabilirsiniz.
redbaron cok tesekkurler.
Musti PoweR
30-06-2011, 09:25
Yeşilköyde oturduğum apartmanın kapalı garajı var , gece güvenlik falan da duruyor kapıda , bu perşembeden sonra ayvalıkta olucam 10 gün kadar istersen kumandayı veririm ben gitmeden önce, benim yerimi kullanabilirsin..
konuyla alakası yok ama yeşilköyün neresindesin ? bende yeşilköyde çalışıyorumda.
Yarın kararımı vercem,yazan arkadaslardan allah razı olsun.
by_hayali
31-10-2011, 16:28
şu konuya bi güncel çekelim :)
askerde olacağım zaman içerisinde 5,5 ay kadar aracımı koyabileceğim garajı olan varmı acaba :o
geldiğimde bi iskender ismarlarım :D
SekoLive
31-10-2011, 16:30
hayali arabayla askere giden varmıdır acaba :) soncda arazisi büyük oluyor gözünün önünde olur :D
by_hayali
31-10-2011, 16:33
hayali arabayla askere giden varmıdır acaba :) soncda arazisi büyük oluyor gözünün önünde olur :D
valla seko nereye gideceğim belli değil :)
güzel bi garaj bulursam askeriyeye de götürürüm :D
bora1311
31-10-2011, 16:34
sahit oldum vardi :) kısa donem bi arkadasim kendi arabasiyla gelmişti. arabada karakol lojmaninin park alanindaydi :)
sahit oldum vardi :) kısa donem bi arkadasim kendi arabasiyla gelmişti. arabada karakol lojmaninin park alanindaydi :)
Yok artık daha neler :D
SekoLive
31-10-2011, 16:36
hayali eğer çok cok uzak yada alakasız bi yerde çıkmazsa sende götür bak götüren olmuş kısa dönemsin kimse karışmazda sana :D
by_hayali
31-10-2011, 16:39
hayali eğer çok cok uzak yada alakasız bi yerde çıkmazsa sende götür bak götüren olmuş kısa dönemsin kimse karışmazda sana :D
benim askerlik bitmez o zaman :)
war oylr ınsanlar enes karakol komutanımız banada getir kalsın garajda dedı ( alkı sıra aracıma cokecek hafta sonralrı gezecek) :D ben goturmedım isteyenı cok olur dıye. sadece böluk komutanı iştima alacagı zaman tam karsımızda hastane vardı onun otoparkına ceekrsın demıstı :)
hatta bi jandarma yazısıyla bı tepe lambasında bakardı yanı aracım mavıydı zaten:D:D
dayımın damadı götürmüştü, 2004 te uzun dönem olarak :)
izmir-tekirdağ , uçakla gidip geliyodu ama :D
hayali senın ılacın bende anahtar bırakmak kaydıyla 6 ay kalabılır aracın. allah gostermesın kötü durumlar ıcın anahtarı bırakman gerekır.
bora1311
31-10-2011, 16:44
ilk basta bende oyle demistim ama harbiden adam arabasiyla gelmiş...
28gun acemilikte araba konya merkezde durdu, usta birligine gecince ilce merkez karakola getirdi arabasini...
lojman otoparkinda da durdu :D
SekoLive
31-10-2011, 16:44
bu arada , askere götürdüğüm arabayı sanrım hiç bi zaman satamam :D benle askerlik eden arabanın yeri ayrı olur :D :D insan askerlik arkadaşını satarmı dimi :D
ben antalyada askerlık yaptım. gazi bir abımız wardı ren a car cı albea benzınlı 2 gün 50 tl den verıyordu bana her yere gıdıyordum :) 4 asker 30*4 : 120 gez babam gez :)
bu arada , askere götürdüğüm arabayı sanrım hiç bi zaman satamam :D benle askerlik eden arabanın yeri ayrı olur :D :D insan askerlik arkadaşını satarmı dimi :D
ahaha yorum süper :) bende izmir / bergama'da vatani görevimi yaptım orda da kısa dönemlerden aracını getiren vardı çarşı izinlerinde şahsen çok kıskanırdım onları :) Benim memleket size uzak ama eğer askerlik gaziantep'e çıkarsa evim tugayın tam karşısında getirin bomboş güvenilir garajım var diyeyim belki böyle faydam olur :)
by_hayali
31-10-2011, 16:47
hayali senın ılacın bende anahtar bırakmak kaydıyla 6 ay kalabılır aracın. allah gostermesın kötü durumlar ıcın anahtarı bırakman gerekır.
saolasın Cengiz'im duruma göre haberlerşelim ama öncelik anadolu yakası olursa çok iyi olur evdekilere yakın olsun acil bi durum olursa gerektiğinde alabilsinler
saolasın Cengiz'im duruma göre haberlerşelim ama öncelik anadolu yakası olursa çok iyi olur evdekilere yakın olsun acil bi durum olursa gerektiğinde alabilsinler
ok moruk aklında olsun geerkenı yaparım ustune bı bıranda ortersın geldıgınde sen acarsın.
by_hayali
31-10-2011, 16:50
ahaha yorum süper :) bende izmir / bergama'da vatani görevimi yaptım orda da kısa dönemlerden aracını getiren vardı çarşı izinlerinde şahsen çok kıskanırdım onları :) Benim memleket size uzak ama eğer askerlik gaziantep'e çıkarsa evim tugayın tam karşısında getirin bomboş güvenilir garajım var diyeyim belki böyle faydam olur :)
teşekkürler, kısmet o taraflara gelirsem görüşebiliriz :)
hacı abi ver bana anahtarı geldiğinde milyon tane videon olsun :D
en son güzel bi fotoyla kapanısı yaparsın ters dönmüş bı araç üzerınde mustu :) esnaferaygibi :D
allah göstermesın.
by_hayali
31-10-2011, 17:04
hacı abi ver bana anahtarı geldiğinde milyon tane videon olsun :D
araba köpeğen olsun da baskı kaçırıyo valla gider ayak yaptırmayıda düşünmüyorum abi :D
hacı ben baskıyı değiştiririm :D dönüşe kadar biter ama :D
by_hayali
31-10-2011, 20:27
hacı ben baskıyı değiştiririm :D dönüşe kadar biter ama :D
masrafa sokmayayım seni abi sen bi garaj bul bana yazın gelince beraber gazlarız :D
mstfcn28
31-10-2011, 22:49
Çok sayfa olmuş ama çok pis güldüm:hahaha::hahaha:
Yiğit G.
31-10-2011, 23:08
jantlarım hazırsa getir bana :D
jantlarım hazırsa getir bana :D
moruk konu eskı,sagolsun bı arkadasım hallettı garaj ısını tatıle gıderken :)
jantlar foto ıstersen yarın depoya gırer cekerım(bosnadayım) :D
istiyosanda ay sonu kargolatırım istanbula :D haha
Yiğit G.
31-10-2011, 23:52
moruk konu eskı,sagolsun bı arkadasım hallettı garaj ısını tatıle gıderken :)
jantlar foto ıstersen yarın depoya gırer cekerım(bosnadayım) :D
istiyosanda ay sonu kargolatırım istanbula :D haha
15" di onlar kesmez artık :D senle konustugumuzda neydi 2004-2005 falanmıydı :D daha eski bile olabilir
GokhanRS
01-11-2011, 01:02
valla bizde de vardı hemde kırmızı m3dü aracı. hafta sonları gazlaya gazlaya çıkardı askeriyeden :D
garaj askerlerinede haftada 1 paket sigara ısmarlardı arabası her daim temiz olur ve çizilmeden muhafaza edilirdi :D
15" di onlar kesmez artık :D senle konustugumuzda neydi 2004-2005 falanmıydı :D daha eski bile olabilir
16moruk :D seneyı hıc bılmıyorum :hehe:
hayali bey pm atıyorum sana :)
by_hayali
01-11-2011, 07:36
Kapalı garaj yok, acık istersen gel bırak ataköy 4. kısımda yayla gibi otopark var :)
eyvallah abicim sağolasın kapalı bulamazsak açıkta bırakacağız artık ama bulduk gibi :)
hayali bey pm atıyorum sana :)
tamamdır devrem :D
Yiğit G.
01-11-2011, 11:24
16moruk :D seneyı hıc bılmıyorum :hehe:
16" mıydı iyiymiş o zaman göre :D kutunun üstündeydi herlade