Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikirlerinizi Bekliyoruzz
Selamlar,
1 haftadır mücadele içerisinde olduğumuz bir konu var ve sonuca varamıyoruz :). Bu sebepten sizin düşüncelerinizi almak istedik :)
3 arkadaş otomobil fotoğrafları alanında bir grup kurmayı düşündük, ***** öğrenciyiz ekipman sıkıntısını vs. aramızda daha kısa sürede halledebileceğimiz ve ortak kararlarımızla daha başarılı işler çıkarabileceğimizi düşündüğümüz için böyle bir karar aldık. Fakat bu grup için malesef bir isim bulamadık.. Farklı birşeyler istiyoruz, doğrusu fikir çok ama basit olduğu için kullanmak istemedik.
Yardımcı olursanız çok seviniriz :icon_tup: :D
Berkay Koçer
Uluç Kaban
Yağız Soykan
SekoLive
28-06-2011, 19:01
BUY güzel bi isim olabilir yukarıdan aşşağı bakınca :) başınada Türkce FOTO koyarsanz Foto B.U.Y. gibisinden :D
uluckaban
28-06-2011, 19:02
Gerçekten 2 haftadır hummalı bir çalışma gösteriyoruz :) Neler yapabiliriz vs. konusundada çok tartıştık herşey tamam bir isim eksik yardım ederseniz memnun oluruz :)
Serkan abi bizde YUB BUY fln bişeyler düşündük :D hatta YUBTube falan ama olmadı işte :D
Grubu kuralım, güzel işler çıkaracağız inşallah :) herneyse desteklernizi bekliyoruz isim için :)
uluckaban
28-06-2011, 19:04
BUY güzel bi isim olabilir yukarıdan aşşağı bakınca :) başınada Türkce FOTO koyarsanz Foto B.U.Y. gibisinden :D
Abi düşünmedik değil aslında ama biraz zaman geçtikten sonra farklı illerden arkadaşlarında gruba katılma olasılığı olduğu için kendi baş harflerimizle birşey yapmayalım dedik
1.KKS Photography.( soyisimlerin baş harifleri )
2.Three Photographers
3.KKS Shoot
SekoLive
28-06-2011, 19:04
isim okadar önemlimi bu işlerde bilmem ama sizlerin fotoları ara ara görüyoruz ciddi güzel şeyler çekiyorsunuz. fotoşipşakda koysanz tutar yani soncda yapılan işe bakılır fotorafda cok isim önemlimidir bide bunu araştrmak lazm
edit: uluc katılan olursa buy ve arkadaşları olarak devam edersiniz soncda siz kurucaksanz grubu
uluckaban
28-06-2011, 19:07
isim okadar önemlimi bu işlerde bilmem ama sizlerin fotoları ara ara görüyoruz ciddi güzel şeyler çekiyorsunuz. fotoşipşakda koysanz tutar yani soncda yapılan işe bakılır fotorafda cok isim önemlimidir bide bunu araştrmak lazm
edit: uluc katılan olursa buy ve arkadaşları olarak devam edersiniz soncda siz kurucaksanz grubu
Abi fotoğrafların altında imza olayında falan sıkıntı olabilir. Ama bunu tekrar değerlendiricez..
fastchild
28-06-2011, 19:08
şipshoot
(10krktr)
Evet fikirleriniz bizim için önemli yardımlarınızı bekliyoruz :)
Turk-Look
28-06-2011, 19:31
Trio PhotoWorks
Mikrop_Ali
28-06-2011, 19:40
olaya ayıkamadım ben tam olarak ne iş yapıcaksınız profesyonel oto fotografı mı cekıceksınız yoksa web sitesimi alıcaksınız tam iş mantıgını çözemedim?? biraz daha deyat verirseniz ne yapmaya çalıştıgınızıda anlamış olurum..
uluckaban
28-06-2011, 19:49
olaya ayıkamadım ben tam olarak ne iş yapıcaksınız profesyonel oto fotografı mı cekıceksınız yoksa web sitesimi alıcaksınız tam iş mantıgını çözemedim?? biraz daha deyat verirseniz ne yapmaya çalıştıgınızıda anlamış olurum..
Evet çekilen fotoğrafların altına grup ismi yazılıcak forum sitelerinde ve kendi web sitemizde paylaşım yapıcaz
Mikrop_Ali
28-06-2011, 20:06
hepiniz izmirdensiniz sanırım başka ortak özellikleriniz filan varsa ordan da bişeyler çıkabilir sadece isim başharfleri çok klişe oldu artık..
aklıma gelirse yazarım.
başarılar yeni işinizde..
ahmetbaha-drs
28-06-2011, 20:27
Threepod 3pod koyun ehehe:D
63owen63
28-06-2011, 20:29
Aranızda anısı özel manası olan, size özel birşey seçseniz her nekadar şekil durmasada daha manidar olacagı kanısındayım :)
uluckaban
28-06-2011, 20:47
Güncell olsun :)
burak_skry
28-06-2011, 20:53
Uluç hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin aklıma bişeyler gelirse karalarım buraya mutlaka:)
The_Doctor
28-06-2011, 20:58
B.U.Y Bncede Güzel...
threebuy da olabilir :D sanki anlamlı bişeymiş gibi okunuyor :)
Deneme-1: Carshots
Deneme-2: Carpics
uluckaban
28-06-2011, 21:46
Fikirleriniz için teşekkürler :) yokmu başka fikirler? :)
hakan115
28-06-2011, 21:49
Ride&Shoot ?
dukkan nerde olucak
Dükkan derken yanlıs anladın herhalde abi
uluckaban
28-06-2011, 21:57
dukkan nerde olucak
kadifekale abi :p
Dükkan derken yanlıs anladın herhalde abi
bu adamalra mıllet nerden ulascak sadece web mi:) dukkansız olmaz:D
bu adamların içinde bende varım :D
uluckaban
28-06-2011, 22:14
Zamanı gelince oda olur :)
bu adamların içinde bende varım :D
Zamanı gelince oda olur :)
kralsınız:D gençler BROshoot NASIL
uluckaban
28-06-2011, 22:48
HotShoot :D
ah ahh aklımızdan geçen ilk isimlerden biri abi ama malesef domainleri dolu :D
İbrahim Erdem
29-06-2011, 01:35
SniperShot
Teamshooters
VodkaShot
aklıma gelenler..
Fikirlerinizi bekliyoruz günceliz :)
kickbuttowski
29-06-2011, 11:06
ride'n shot
bu arada calismalariniza baktimda gayet basarili bence paylasim izni varmidir? :)
dukkan nerde olucak
home office falan filan :D
ride'n shot
bu arada calismalariniza baktimda gayet basarili bence paylasim izni varmidir? :)
imzalar silinmediği sürece problem yok :)
fikirlerini bizimle paylasan herkese tesekkrler, daha farklı seyler lazım aslında :)
Murat Özcan
29-06-2011, 11:50
güzel fıkırler gelmıs arkadaslardan bunlardan bır tanesını degerlendırın bence
Ahmet Saraçoğlu
29-06-2011, 12:03
Threepod u bi düşünün derim
Threepod u bi düşünün derim
Mantıklı abi düşünüyoruz şu an büyük olasılıkla bu olabilir :)
threesome:D
yemin ediyorum konuyu okuduğum gibi direk aklıma geldi :D :D
cabrioleter
29-06-2011, 22:03
project buy
;)
GokhanE.
29-06-2011, 22:03
b.u.y yi görünce aklıma ilk best buy geldi :) hem best buy ın logosunu modifiye ederek kullanabilirsiniz değişik olabilir
dedeler photoshoot :D
bence ThreePod çok iyi olur
uluckaban
30-06-2011, 01:50
İsim kararlaştırılmıştır değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederiz.. :)
Sürpriz diyelim :)
Güzel çekimlerinizi bekliyoruz :)
Çok teşekkür ederiz yrdımlarınz içn,
bu haftasonu başlıyoruz inşallah :)
Sürpriz diyelim :)
+k20 :D