Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Vtec2 koltuk burç (sallanma) sorunu
Vtec2 aracımda soför ve yolcu koltuğunda rahatsız edici sallanma var kronik olan koltuk burçlarından dolayı birçok civic te de bu mevcut sanırım.Servis haketmeyen rakamlar istiyor koltuk başına burç+montaj (80+80 TL) 160 TL bu sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır.Basit bir yolu veya daha düşük miktarlara çözmüş yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
ben koltugu sökmeye fırsat bulsam o iş kısa yoldan çözülcek ama :D
SekoLive
20-07-2011, 08:48
bu dediğin olay koltuk alt tarafından oynama yapıyor o mudur? sanki tek tarafın vidası takılmamıs 3 taraftan tutuyor gibi?
aynısı bendede var ayrıca bir arkadasımda daha var :) alıştık cok memnunuz :)
aynısı bendede var ayrıca bir arkadasımda daha var :) alıştık cok memnunuz :)herkeste var sadece sende değil :D acaba bu koltuk burclarından yapsam kaç kişi alır :D
SekoLive
20-07-2011, 09:01
abi dediğim gibimidir sallantı yaw :D
koltuk resmen öne arkaya yatıyor minik bişey değil yanı :D
hehehe koltugu sok rayın ıcınde yuvarlak bı top var onu degstır gecıcektır:)
SekoLive
20-07-2011, 09:28
abi öne arka ya yatma olayı sırt kısmındanmı yoksa alt taraftanmı ben ona uyanamadım nereden bu sıkıntı :D
Seko alt kısımdan raydan yada taban bağlantısından kaynaklanıyor. Şimdiye kadarki bütün civiclerimde bu sorun vardı. Arada sıkılınca kendi ayağınla sallıyorsun, uzun yolda iyi oluyor :D
SekoLive
20-07-2011, 09:55
teşekkür ederim :D
bır sefer sokup sıktım 1 hafta sonra yine sallanmaya başladı kızakla koltuğu bağlayan 4 tane cıvatanın ustune geçen burçtan yapıyor
Kontra somun kullan yada yaylı rondela bir daha gevşemez..